Spidey Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 @tsoump Δεν υπάρχει pxo ξεχωριστό ,αλλα δεν εχει κ μεγαλη διαφορα απο αυτη που εχεις τωρα.Εγω την εβαλα γιατι ειχα την 10k κ ειπα να την αλλάξω μιας κ ειχε βγει καινουρια.Σου συνιστω να μην μπεις στον κοπο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 @tsoump Δεν υπάρχει pxo ξεχωριστό ,αλλα δεν εχει κ μεγαλη διαφορα απο αυτη που εχεις τωρα.Εγω την εβαλα γιατι ειχα την 10k κ ειπα να την αλλάξω μιας κ ειχε βγει καινουρια.Σου συνιστω να μην μπεις στον κοπο. Και δεν ανεβαζεις δυο φωτογραφιες να δουμε? Ετσι για την περιεργια, ξερεις.. :p Ειχα αγορασει απο αγγελια το κινητο αυτο και ηταν μια χαρα μεχρι που δοκιμασα να αναβαθμισω το κινητο μεσω του προγραμματος της lg user support tool και μετα αναβαθμιση κινητου.Καθως εκανε το upgrade φτανει στο 16% και λεει<Προβλημα επικοινωνιας μεταξυ κινητου και υπολογιστη.Παρακαλω αποσυνδεστε το τηλεφωνο και αφαιρεστε την μπαταρια.Επανατοποθετηστε την μπαταρια,συνδεστε το καλωδιο ξανα και πατηστερ το πληκτρο retry για να συνεχισετε την αναβαθμιση > Αλλα το κινητο εχει κολησει στην Αρχικη οθονη οταν ξεκιναει το κινητο (την μαυρη με το εικονιδιο της lg) και λεει απο κατω <περιμενετε> Ρε παιδια, την αναβαθμιση με LGMD πια... ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤOOL. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0872 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Παιδια το amaze gps θελει συνδεση με δικτυο.Προσπαθω να το βαλω χωρις και κολαει.Μηπως κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Παιδια το amaze gps θελει συνδεση με δικτυο.Προσπαθω να το βαλω χωρις και κολαει.Μηπως κανω κατι λαθος; Βαλε τους χαρτες σε χαμηλη αναλυση , και γενικοτερα παιξε με τις ρυθμισεις του. Θα τρεχει πιο γρηγορα.. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ola pane mia xara mexri to simeio opou --->""Max Parallel Downloads" βάλε 10" auto den vrisko pou einai...kai... --->στο "Operating mode" βάζεις: MGMaps mode, download tiles using a .map file....emena den yparxei auti i epilogi exei mono:1)download tiles 2)download and build burged image 3)build image & OziExploredr map 4)MGMaps mode use entered area 5)MGMap mode use a map file parakalw voithiste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Εδώ έχω ότι θα χρειαστείτε για να βάλετε το MGMaps στο κινητό σας... ola pane mia xara mexri to simeio opou --->""Max Parallel Downloads" βάλε 10" auto den vrisko pou einai...kai... --->στο "Operating mode" βάζεις: MGMaps mode, download tiles using a .map file....emena den yparxei auti i epilogi exei mono:1)download tiles 2)download and build burged image 3)build image & OziExploredr map 4)MGMaps mode use entered area 5)MGMap mode use a map file parakalw voithiste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Θα σταματησω να ασχολουμε με το gps toy kc910 μεχρι να εμφανιστει στο μελλον κατι καλο και πληρες.Εχω το γκαρμιν στο 6220c που δουλευει αψογα. Πιστευω οτι αν διαβαζα τα ποστ για το gps του ρενουαρ πριν το παρω,θα εψαχνα για αλλο κινητο. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ola pane mia xara mexri to simeio opou --->""Max Parallel Downloads" βάλε 10" auto den vrisko pou einai...kai... --->στο "Operating mode" βάζεις: MGMaps mode, download tiles using a .map file....emena den yparxei auti i epilogi exei mono:1)download tiles 2)download and build burged image 3)build image & OziExploredr map 4)MGMaps mode use entered area 5)MGMap mode use a map file parakalw voithiste το Max Parallel Downloads είναι πάνω πάνω αριστερά αλλά αν δεν το βρίσκεις μην ασχοληθείς δεν παίζει σημασία, και στο Operating mode βάζεις το 5 Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ρε παιδιά τι είναι το pxo της κάμερας? Έβαλα την καινούργια έκδοση και μου φαίνεται μια χαρα... άσε που έχει και το mgmaps σε full screen... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0872 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Βαλε τους χαρτες σε χαμηλη αναλυση , και γενικοτερα παιξε με τις ρυθμισεις του. Θα τρεχει πιο γρηγορα.. Σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kurozuka Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Eπειδη με το lg tool ,το κινητο υποτιθεται οτι αναβαθμιστηκε αλλα ουτε ιντερνετ εχω ουτε gps....ποια εκδοση να βαλω για φλασαρισμα?Την 13_α ή την 10κ?Kαι που την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ola pane mia xara mexri to simeio opou --->""Max Parallel Downloads" βάλε 10" auto den vrisko pou einai...kai... --->στο "Operating mode" βάζεις: MGMaps mode, download tiles using a .map file....emena den yparxei auti i epilogi exei mono:1)download tiles 2)download and build burged image 3)build image & OziExploredr map 4)MGMaps mode use entered area 5)MGMap mode use a map file parakalw voithiste file mou oute se mena ta eixe giati exoume tin proigoumeni ekdwsi tou programatos...katebase to kenourio einai kalitero,,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Ρε παιδια, σημερα ενω τραβαγα μια συναυλια φιλου βιντεο, και ειχα επιλεξει την μεγιστη αναλυση, ρυθμιση νυχτας, και πατησα αρκετες φορες pause, (διαρκεια μιση ωρα περιποου συνολικα) τελικα αποθηκευοντας το απογοητευτηκα γτ σωθηξε ως .3gp και σε αναλυση 320*240.Ειχα βαλει και ζοομ 16*. Τι λετε να εφταιξε? μηπως απ την αρχη δεν ειχε παρει την επιλογη σωστα? Οσο βιντεοσκοπουσα εγραφε wide... Κριμα , την πατησα/ Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 na kanw mia erwtisi??? sto mgmaps ...ekana vasika auta pou leii o giannisj5 ...ota theloume na epileksoume ton fakelo sto map browsing ....ti kanoume patame brownse pame card others kai sto fakelo ....pws ton epilegoume omws ??? egw ama patisw i select i panw tou mou anoigoi kai proxoraei stous mesa fakelous??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 na kanw mia erwtisi??? sto mgmaps ...ekana vasika auta pou leii o giannisj5 ...ota theloume na epileksoume ton fakelo sto map browsing ....ti kanoume patame brownse pame card others kai sto fakelo ....pws ton epilegoume omws ??? egw ama patisw i select i panw tou mou anoigoi kai proxoraei stous mesa fakelous??? Φιλε μου, πρεπει να αποθηκευσεις οοοολα αυτα τα αρχειακια σε εναν φακελο ο οποιος να λεγεται : MGMapsCache. Οταν τον επιλεξεις δεν θα ανοιξει αλλα το path θα γινει σε ολον το φακελο. Ρε παιδια, σημερα ενω τραβαγα μια συναυλια φιλου βιντεο, και ειχα επιλεξει την μεγιστη αναλυση, ρυθμιση νυχτας, και πατησα αρκετες φορες pause, (διαρκεια μιση ωρα περιποου συνολικα) τελικα αποθηκευοντας το απογοητευτηκα γτ σωθηξε ως .3gp και σε αναλυση 320*240.Ειχα βαλει και ζοομ 16*. Τι λετε να εφταιξε? μηπως απ την αρχη δεν ειχε παρει την επιλογη σωστα? Οσο βιντεοσκοπουσα εγραφε wide... Κριμα , την πατησα/ Δοκιμασε μονος σου, αν με το x16 τα βγαζει σε 3gp ή αν φταιει καποια αλλη παραμετρος, και πες μας! Eπειδη με το lg tool ,το κινητο υποτιθεται οτι αναβαθμιστηκε αλλα ουτε ιντερνετ εχω ουτε gps....ποια εκδοση να βαλω για φλασαρισμα?Την 13_α ή την 10κ?Kαι που την βρισκω? Οχι ρε παιδια με lg tool , τα 'χουμε πει αυτα! Με LGMD (δειτε google) και κατεβασε την v13e (latest+patched, χανεις εγγυηση αλλα δεν το καταλαβαινουν). Αν θες την official version περασε την v10k. Θα βρεις σε 2 ξεχωριστα thread. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 2 φωτος με την v13e. Η ισορροπια λευκου ειναι "ηλιος" http://s1d2.turboimagehost.com/t/1749059_P23-05-09_12.0503.JPG σε μακρο(αριστερα εχει εστιασει) http://s1d2.turboimagehost.com/t/1749070_P23-05-09_12.0504.JPG κ μια απο το Αρένα, σε μακρο αυτοματο. http://s1d2.turboimagehost.com/t/1749084_P1212_23-05-09.JPG Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Σε συγκριση με αλλες δεν μας εκανες... :ρ Τοσες ειχες βγαλει σε macro, τα ιδια λουλουδια... :p Να σου πω, δεν ξερω αλλα διαφορα πρεπει να υπαρχει, ε? :worry: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Σε συγκριση με αλλες δεν μας εκανες... :ρ Τοσες ειχες βγαλει σε macro, τα ιδια λουλουδια... :p Να σου πω, δεν ξερω αλλα διαφορα πρεπει να υπαρχει, ε? :worry: Θα ανεβασω κ αλλες.Εχω μια απο την προηγουμενη εβδομαδα (ΟΧΙ ΜΑΚΡΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ), για να γινει συγκριση.Διαφορά;Δε νομίζω.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Ενα freeware προγραμματακι , για navigation που παιρνει και stored maps, αλλα δεν ξερω αν τους παίρνει ωραία. Το δοκίμασα και μου λειτούργησε. Navigami λέγεται, και το επίσημο site του: http://www.navigami.com/ Με βρήκε, βρήκε και την πόλη μου , μόνο που μου πήρε λίγη ώρα για τις ρυθμίσεις. Πάρτε και 2 δείγματα. (camera απο motorola v3x) http://s1d2.turboimagehost.com/t/1749224_23-05-09_1220.jpghttp://s1d2.turboimagehost.com/t/1749225_23-05-09_1221.jpg Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Ισ. Λευκου=ηλιος v13e http://s1d2.turboimagehost.com/t/1749549_P23-05-09_14.09.JPG Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Εδώ έχω ότι θα χρειαστείτε για να βάλετε το MGMaps στο κινητό σας... to mgmaps.jar pou to vrisko ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 file mou tsoump....to fakelo pou dimiourgise to gmapmaker...einai me to onoma pou eipes,,,,to perno kai ton kanw copy paste sto alla stin karta kai meta ginete auto pou eipa kai prin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 to mgmaps.jar pou to vrisko ??? Αν κανεις ενα search στο google θα βρεις καποιο link οπου θα μπορεις να το κατεβασεις.Οπως επισης να κοιταξεις στο site του προγραμματος. http://www.mgmaps.com/download.php κατεβασε την εκδοση ως εχει. @lefteris69 : Πρεπει να εχεις αποθηκευσει οπου να 'ναι τον φακελο. Βαλτον στην ριζα της καρτας μνημης, δηλαδη οπως την ανοιγεις , κατευθειαν μαζι με τα αλλα τα fix. Επισης τσεκαρε αν πηγαινεις σωστα απο το προγραμμα για να κανεις το path. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Ρε παιδια, σημερα τραβηξα ενα βιντεο , στην μεγιστη αναλυση, το εσωσα και οταν παω να το ανοιξω, μου λεει οτι δεν υποστηριζεται. τι μπορει να φταιει? Αρχιζω και ξενερωνω, με την βιντεοσκοπηση του κινητου μου.. edited: Εχω επιλεξει αποθηκευση κατευθειαν στην καρτα μνημης.δοκιμασα να το περασω στον υπολογιστη μεσω της καρτας μνημης, αλλα μου βγαζει μηνυμα:Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου.Το αρχειο η ο καταλογος εχει καταστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει. Να υποψιαστω οτι εχει καποιο προβλημα η καρτα μνημης? Κ αν ναι, το καλυπτει η εγγυηση? η να παρω κατευθειαν καινουρια καρτα μνημης? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Ρε παιδια, σημερα τραβηξα ενα βιντεο , στην μεγιστη αναλυση, το εσωσα και οταν παω να το ανοιξω, μου λεει οτι δεν υποστηριζεται. τι μπορει να φταιει? Αρχιζω και ξενερωνω, με την βιντεοσκοπηση του κινητου μου.. edited: Εχω επιλεξει αποθηκευση κατευθειαν στην καρτα μνημης.δοκιμασα να το περασω στον υπολογιστη μεσω της καρτας μνημης, αλλα μου βγαζει μηνυμα:Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου.Το αρχειο η ο καταλογος εχει καταστραφει και δεν ειναι δυνατο να αναγνωσει. Να υποψιαστω οτι εχει καποιο προβλημα η καρτα μνημης? Κ αν ναι, το καλυπτει η εγγυηση? η να παρω κατευθειαν καινουρια καρτα μνημης? Μην εξοργίζεσαι, δεν είναι κάτι σοβαρό. Πρέπει να σου έτυχε μόνο στην συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση , ε? Αν σου συνεβη ξανά, τότε δοκίμασε να αποθηκεύεις τα video εν' ωρα εγγραφής , κατευθείαν στην συσκευή. Πάντως θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, απλά μια βιντεοσκόπηση βγήκε σκάρτη και το αρχείο σου εμφανίστηκε κατακερματισμένο' τυχαίνουν αυτά... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts