Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω παρατηρησει κατι στο κινητο και θελω να μου πειτε αν γινεται και σε σας...Η ενδειξη της μπαταριας εχει 4 γραμμες,εμενα δεν μου παει ποτε στην τριτη γραμμη..Απο την τεταρτη παει κατευθειαν στην δευτερη..

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω παρατηρησει κατι στο κινητο και θελω να μου πειτε αν γινεται και σε σας...Η ενδειξη της μπαταριας εχει 4 γραμμες,εμενα δεν μου παει ποτε στην τριτη γραμμη..Απο την τεταρτη παει κατευθειαν στην δευτερη..

βασικα εχει 3 γραμμες!!

πως τις μετρας εσυ 4? :blink:

οποτε ειναι λογικο μολις πεσει η μια να δειχνει 2

Παιδια ξερετε που μπορω να βρω προστατευτικα οθονης.Εχω βρει καπου αλλα εχει 32 ευρω η μια.Ευχαριστω

Σωστός ο Vega-Thess.

Μέσα από το μενού "τα αρχεία μου" έχουμε την επιλογή μετακίνηση και την επιλογή δημιουργία φακέλου. Το θέμα είναι ότι η εντολή μετακίνηση δίνει επιλογές μόνο για μετακίνηση στη μνήμη του κινητού ή στην εξωτερική μνήμη. Για να μετακινήσουμε κάποιο αρχείο μέσα σε κάποιο φάκελο υπάρχει τρόπος χωρίς να συνδέσουμε το κινητό με τον υπολογιστή;

Βρε παιδιά τι κουφό είναι αυτό;:X

Το πρόσεξα κι εγώ όταν άνοιξα έναν φάκελο για να έχω ξεχωριστά τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βάλω στον φάκελο!:wacko:

Αν δεν γίνεται χωρίς σύνδεση με τον η/υ είναι χοντρή βλακεία της LG και το μόνο μέχρι στιγμής αρνητικό που έχω βρει στο κινητό!:confused:

Βρε παιδιά τι κουφό είναι αυτό;:X

Το πρόσεξα κι εγώ όταν άνοιξα έναν φάκελο για να έχω ξεχωριστά τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βάλω στον φάκελο!:wacko:

Αν δεν γίνεται χωρίς σύνδεση με τον η/υ είναι χοντρή βλακεία της LG και το μόνο μέχρι στιγμής αρνητικό που έχω βρει στο κινητό!:confused:

Κανονικα μετακινουνται αρχεια απο εναν φακελο στον αλλον,ειτε στην εσωτερικη ειτε στην εξωτερικη μνημη.Μπορεις ακομη και να μετακινησεις αρχειο απο τις εικονες στα βιντεο, εκτος κ απο φακελους μεσα στις εικονες.

Ace of Hearts..

Εγώ δημιούργησα έναν φάκελο "Φωτογραφίες" μέσα στον φάκελο εικόνες.

Όταν ανοίγω μια φωτογραφία η επιλογή στην μεταφορά είναι για την κάρτα μνήμης ή την μνήμη του κινητού.

Άρα πως θα την πάω στον καινούργιο φάκελο;:blink:

Όταν ανοίγω μια φωτογραφία η επιλογή στην μεταφορά είναι για την κάρτα μνήμης ή την μνήμη του κινητού.

Που έχεις τον φάκελο Εικονες?Στην καρτα η στο κινητο?

Εκει που τον έχεις πήγαινε μέσω της μεταφοράς και θα το βρεις.

Εdit

Ξαναρωτάω ,υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσουμε τα sms για να κάνουμε update?

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Καλησπερα,να ρωτησω κατι.Εχω την 10f στο κινητο το οποιο το ειχα αγορασει απο πλαισιο.Προσπαθω να περασω την 10k με το τροπο που λεει η lg αλλα και με τις οδηγιες που δινετε εδω οσον αφορα το συγκεκριμενο τροπο αναβαθμισης αλλα συνεχεια μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση και δεν χρειαζεται αναβαθμιση.Μηπως γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Αν δεν το πειραξω τελικα χανω τιποτα σημαντικο απο την τελευταια εκδοση?

Δημιουργησες εναν νεο φακελο μεσα στις εικονες στη μνημη του κινητου.Για να περασεις μια Α φωτογραφια (δεν εχει σημασια αν ειναι στην εσωτερικη-εξωτερικη μνημη) στον φακελο "φωτογραφιες", κανεις μετακινηση-μνημη συσκευης , εκει θα σου βγαλει "οι εικονες μου" κ "φωτογραφιες".Πατας το σηματακι του play και αυτο ειναι.

Αν ειχες δημιουργησει υποφακελο μεσα στον φακελο " φωτογραφιες", θα πατουσες το φακελο "φωτογραφιες"κ θα εβλεπες τον υποφακελο.

Αν θες να τη μετακινησεις στην εξωτερικη μνημη, θα πατησεις "οι εικονες μου" (ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ PLAY) κ εκει θα δεις ολους τους φακελους που εχεις στην καρτα μνημης.Προσωπικα εχω 10 φακελους εκει, πχ wallpapers, οικογενεια κλπ κλπ

Ace of Hearts..

Που έχεις τον φάκελο Εικονες?Στην καρτα η στο κινητο?

Εκει που τον έχεις πήγαινε μέσω της μεταφοράς και θα το βρεις.

Εdit

Δες εδώ

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12851-instructions-backing-up-different-things-before-you-flash.html

Ace of Hearts..

2 tips για τον default browser του κινητου που ανακαλυψα χθες.

Για να κανουμε zoom δε χρειαζεται να παταμε κατω το εικονιδιο, αρκει να πιεσουμε λιγο την οθονη για 1-2 δευτερα κ βγαζει το εικονιδιο του zoom, αφηνουμε το δαχτυλο κ ζουμάρει.

Το ιδιο κανουμε κ για να σωσουμε μια φωτογραφια.Παταμε με το δαχτυλο λιγο παρατεταμενα πανω σε μια φωτογραφια κ αυτοματα μας τη σωζει.:)

Ace of Hearts..

Καλησπερα,να ρωτησω κατι.Εχω την 10f στο κινητο το οποιο το ειχα αγορασει απο πλαισιο.Προσπαθω να περασω την 10k με το τροπο που λεει η lg αλλα και με τις οδηγιες που δινετε εδω οσον αφορα το συγκεκριμενο τροπο αναβαθμισης αλλα συνεχεια μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση και δεν χρειαζεται αναβαθμιση.Μηπως γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Αν δεν το πειραξω τελικα χανω τιποτα σημαντικο απο την τελευταια εκδοση?

Μην ασχολεισαι με το lg tool , ειναι τελειως προβληματικο,ασε που μπορει να μη σου ολοκληρωσει την αναβαθμιση κ να την πατησεις, συνεβη σε αρκετους.Μπορεις να φλασαρεις το κινητο σου με δικη σου ευθυνη στην 10k-οδηγιες εδω

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12880-n00bs-tutorial-flashing-your-renoir.html

Αν δε σου παρουσιαζει προβληματα, δε χρειαζεται να το αναβαθμισεις.Μην περιμενεις τπτ φοβερο με την 10κ την οποια βρισκεις εδω

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fmuvctrl.leforum.eu%2Ft478-tuto-Comment-mettre-a-jour-son-KC910-Renoir.htm&sl=auto&tl=en

Ace of Hearts..

βασικα ακολουθησα τις οδηγιες που βρισκονται εδω

http://www.motorolafans.com/forums/e6-general-chat/18974-mg-maps-offline-working.html

αλλα δε βρηκα το αρχειο registry πουθενα στην καρτα μνημης μου...

οποτε δεν εκανα τιποτα αλλαγες :O

Ελεος ρε παιδια! Τι ηταν αυτο??

Το registry δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με λογισμικο της LG. Το συγκεκριμενo guide ειναι γραμμενο για Motorola A1200 !!! Το registry αρχειο απευθυνεται σε linux πλατφορμα.

Εμεις απλα κατεβαζουμε τους χαρτες και απο το προγραμμα του δινουμε μια διαδρομη να τους αναγνωριζει εν' ωρα offline.

Το μονο? :lol: :p

Ολοκλρο κινητο symbian εχεις, με ανοιχτο λειτουργικο... και βρηκες μονο αυτο αρνητικο?

Παντως εχει δωθει η απαντηση πιο πανω!

Να 'σαι καλα φιλε spidey.

(Τα τιπς σου ειναι γνωστα, και πολυ πρακτικα!:))

Με το pc suite, εγω περασα στο pc μου μηνυματα κι επαφες. φλασαρα και περασα τις επαφες ξανα στο κινητο. (αν και δεν ειχαν χαθει! :p)

Μην χρησιμοποιεις το updater της lg.Ειναι προβληματικο... δοκιμασε με LGMDP_EURO, απο guide στο mygreatphone.:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

παιδια μια ερωτηση, το παιχνιδι με το ψαρεμα που εχει το KC550 γινεται να το περασουμε με καποιον τρόπο στο renoir μας?

Η γενικά, τπτ link για να κατεβασουμε τετοια ωραια παιχνιδάκια?

ευχαριστ΄ω.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

@ Spidey τα κατάφερα τελικά. Σ'ευχαριστώ.:)

Παρεπιμπτόντως για να μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα, μπορείς να χρησιμοποιείς την 'πολλαπλή παράθεση" και την "τροποποίηση".;)

@ tsoump Πριν πάρω το συγκεκριμένο κινητό ήξερα τι λειτουργικό έχει. Οπότε θα ήταν τουλάχιστον "παράξενο" να περιμένω να κάνει ότι το N95.;)

Εξάλου δεν έχει βγει το τέλειο κινητό ακόμη...

Και ουτε προκειται...

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.....σκεφτομαι να μεινω οπως εχω αφου ουσιαστικο προβλημα προς το παρον δεν εχω και απο οτι καταλαβα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στις επισημες εκδοσεις τουλαχιστον.

Για όσους δεν έχουν βρει πως γίνεται το forward ή backward στα τραγούδια:

Για forward εκεί που είναι η μπάρα σέρνετε το δάχτυλο από αριστερά προς τα δεξιά και το κρατάτε πατημένο.

Για backward κάνετε το αντίστοιχο από δεξιά προς τα αριστερά.

Παιδιά αν πάτε:

Μενού

Ρυθμίσεις

Ρυθμίσεις Τηλεφώνου

Διαχείρηση Μνήμης

Κοινή Μνήμη Τηλεφώνου

στην κάτω μεριά που λέει Άλλοι, και που εμένα είναι 42,669 ΚΒ είτε του κάνω φορμάτ, είτε του γεμίσω την μνήμη, τι είναι αυτό? Μήπως η μνήμη που καταλαμβάνει το λειτουργικό?

μπορειτε να μπιετε μεσο του e-buddy!!!!!!

εγώ,ενώ είμαι συνδεδεμένος με wi-fi με χρεώνει κανονικά σαν μπαίνω στο internet :wacko:

Παιδιά αν πάτε:

Μενού

Ρυθμίσεις

Ρυθμίσεις Τηλεφώνου

Διαχείρηση Μνήμης

Κοινή Μνήμη Τηλεφώνου

στην κάτω μεριά που λέει Άλλοι, και που εμένα είναι 42,669 ΚΒ είτε του κάνω φορμάτ, είτε του γεμίσω την μνήμη, τι είναι αυτό? Μήπως η μνήμη που καταλαμβάνει το λειτουργικό?

ναι. το λειτουργικο που εχεις περασει ειναι κοντα στα 96 mb. Το κινητο χωραει κοντα στα 100. Τα τελευταια fw , ειναι κοντα στα 100mb , απ'οτι θυμαμαι...:worry:

εγώ,ενώ είμαι συνδεδεμένος με wi-fi με χρεώνει κανονικά σαν μπαίνω στο internet :wacko:

ποιος πεθανε?? :confused:

Πηγαινε στις ρυθμισεις browser και βαλε το προφιλ σου να δειχνει wifi. Υστερα δες αν σε χρεωνει...

ναι. το λειτουργικο που εχεις περασει ειναι κοντα στα 96 mb. Το κινητο χωραει 100. Τα τελευταια fw , ειναι κοντα στα 100mb , απ'οτι θυμαμαι...:worry:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παίδες έχω 2 ερωτήσεις.

1) Όταν γράφω μήνυμα, ναι μεν γράφω κανονικά στα ελληνικά, αλλά στα "πλήκτρα" αναγράφονται τα ελληνικά γράμματα. Αλλάζει αυτό;

2) Δεν γίνεται όταν γυρνάω "οριζόντια" το κινητό να αλλάζει και η οθόνη σε landscape mode, όπως π.χ στο 5800;

Το δευτερο γινεται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις...

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Παίδες έχω 2 ερωτήσεις.

1) Όταν γράφω μήνυμα, ναι μεν γράφω κανονικά στα ελληνικά, αλλά στα "πλήκτρα" αναγράφονται τα ελληνικά γράμματα. Αλλάζει αυτό;

2) Δεν γίνεται όταν γυρνάω "οριζόντια" το κινητό να αλλάζει και η οθόνη σε landscape mode, όπως π.χ στο 5800;

Για το 1. εννοείς "αγγλικά" όχι δεν αλλάζουνε.

2. Εμένα αλλάζει πάντα και ναι εκεί φαίνονται ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα τύπου qwerty(αλλάζουν ανάλογα την γλώσσα γραφής).