Psycho13 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Ποστάρω πρώτη φορά στο forum σας. Έχω το κινητό εδώ και 1 μήνα περίπου. Έχω και το omnia από Δεκέμβρη του '08. Είναι δύο διαφορετικά κινητά με διαφορετική φιλοσοφία. LG: κορυφαίο σε απόδοση οθόνης και φυσικά φωτογραφίας. Samsung κορυφαίο λειτουργικό χάλια οθόνη και φυσικά πολύ πίσω σε φωτογραφική. Αγόρασα το omnia γιατί ήθελα wm. Aγόρασα το lg γιατί ήθελα φωτογραφική. Το omnia το σύγκρινα με άλλα κινητά που είχαν wm. Το lg το σύγκρινα με 2 κινητά με 8 άρες φωτογραφικές. Δεν είναι χαζες οι εταιρίες. Έχουν κατασκευάσει κατηγορίες κινητών, μουσικά, φωτογραφικά επαγγελματικά κ.λ.π. Είναι πιστεύετε δύσκολο να βάλει η samsung 8 αρα φωτογραφική στο omnia; Μάλον θα έχει τους λόγους της!!!! Πιστεύω πάντως ότι ένα κινητό με τα χαρακτηριστικά του lg και extra gps αυτόνομο χωρίς χρέωση και wm6.1 θα είχε απαγορευτική τιμή για πολλούς. Συγνωμη για το μεγαλο post. Υ.Γ. Όσοι δεν βρήκαν κάρτα μνήμης στην συσκευασία τους να κοιτάξουν μέσα στην συσκευή τους μην είναι ήδη τοποθετημένη μέσα στο κινητό τους. Το renoir φιλε μου εχει αυτονομο gps...Αυτο που τα κανει ολα ειναι το κλειστο λειτουργικο του δυστυχως!!!(μαλλον πρεπει να ξεσηκωθουμε για να κανει και η LG οτι εκανε και η apple με το iphone) Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Το renoir φιλε μου εχει αυτονομο gps...Αυτο που τα κανει ολα ειναι το κλειστο λειτουργικο του δυστυχως!!!(μαλλον πρεπει να ξεσηκωθουμε για να κανει και η LG οτι εκανε και η apple με το iphone) Το ξέρω φίλε μου γιαυτό λέω ότι "πρέπει" συμφωνα με τις εταιρίες να έχουν πολλά και διαφορετικά μοντέλα οι εταιρίες για να πιάσουν ευρύτερο κοινό για πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παρουσιάστηκε πρόσφατα το: Samsung GT-i8910 Omnia HD Άλλαξαν όμως το WM σε Symbian. Γιατί άραγε?????? Για να μην χτυπήσουμε το omnia με wm. Εάν τώρα βγάλουν ένα πλήρες κινητό μετά τι θα βγάλουν????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Γνωριζουμε ποτε θα βγει καινουριο fw για το renoir (hackarismeno) γτ ειμαι με την 11j και δεν μπορω με κατι προβληματακια που εχει. Και δεν θελω να ξαναφλασαρω και να γυρισω στην c. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumanakos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλησπερα παιδια..χθες καθως εβγαζα μια φωτογραφια ξαφνικα σταματησε να αναγνωριζει την καρτα μνημης(μου ειχε μεσα την trancend 8gb class 6).Δοκιμασα να την βγαλω και να την ξαναβαλω, να κλεισω το κινητο και να το ξανανοιξω αλλα δεν την αναγνωριζε με τιποτα.Την εβαλα και σε αλλο κινητο αλλα ουτε εκει την αναγνωρισε.Τελος εβαλα μια αλλη καρτα που ειχα στο κινητο και την αναγνωρισε κανονικα.Εχετε καμια ιδεα πως να την επαναφερω στην ζωη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλησπερα παιδια..χθες καθως εβγαζα μια φωτογραφια ξαφνικα σταματησε να αναγνωριζει την καρτα μνημης(μου ειχε μεσα την trancend 8gb class 6).Δοκιμασα να την βγαλω και να την ξαναβαλω, να κλεισω το κινητο και να το ξανανοιξω αλλα δεν την αναγνωριζε με τιποτα.Την εβαλα και σε αλλο κινητο αλλα ουτε εκει την αναγνωρισε.Τελος εβαλα μια αλλη καρτα που ειχα στο κινητο και την αναγνωρισε κανονικα.Εχετε καμια ιδεα πως να την επαναφερω στην ζωη? φιλε μου, δοκιμασε να της κανεις μεσω pc ενα καλο format, υστερα ξαναδοκιμασε την στο κινητο, μαλλον θα λειτουργει!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μαλλον τα εφτυσε...Αμα μπορεσεις να της κανεις format αλλιως δεν ξερω εαν ειναι και η καρτα μνημης μεσα στην εγγυηση του τηλεφωνου Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumanakos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Οταν συνδεω το κινητο στο pc και επιλεγω μαζικη αποθηκευση μου λεει τοποθετηστε καρτα μνημης..Με ποιον αλλον τροπο μπορω να την συνδεσω για να της κανω φορματ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 κ εμενα που εχω την ιδια καρτα μνημης μου κανει σπασιματα στο video slow motion μονο!!στο κανονικο βιντεο τραβαει κανονικα!! εχει κανεις το ιδιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Οταν συνδεω το κινητο στο pc και επιλεγω μαζικη αποθηκευση μου λεει τοποθετηστε καρτα μνημης..Με ποιον αλλον τροπο μπορω να την συνδεσω για να της κανω φορματ? Δοκιμασε με ανταπτορακι να την βαλεις σε καποια φωτογραφικη μηχανη, και κανε απο κει φορματ. Επισης μπορεις να την βαλεις στις θηρες του υπολογιστη με ανταπτορακι παλι και να κανεις format. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumanakos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 οκ.ευχαριστω..θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ρε παιδιά σε τι φακέλους θα βάλω τους χάρτες που κατέβασα για να τους αναγνωρίζει το Google Maps? Όλοι οι χάρτες είναι αρχεία mgm. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Δεν χρειαζεται συγκεκριμενος φακελος..Μπες στις επιλογες του mgmap και δηλωνεις σε ποιο φακελο εχεις βαλει τους χαρτες.. Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μήπως έχει βρει κανείς θήκη σε στυλ πορτοφολιού και όχι πουγκιού; Οι πορτοφολάτες είναι κάπως έτσι: http://www.blueunplugged.com/dbimgs/PF-WALLET-iPHONE3G-NW-DETA.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Τελικά κάτι βρήκα: http://i.expansys.com/i/b/b176507.jpg στα 32 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Δεν μ'αρεσει αυτο, χαλαει ολη την εικονα του κινητου. Μετα απο αυτη τη κινηση το κινητο το θες μονο ως εργαλειο... Προσωπικα το εχω σε πουγκι. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 electro world και κοτσοβολος ενα και το αυτο,ιδια εταιρια! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Τελικά την παρήγγειλα από mobilefun με 27 ευρώ. Είναι δερμάτινη, ταιριάζει απόλυτα σύμφωνα με τα reviews και μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες χωρίς να την αφαιρέσεις αφού αφήνει ακάλυπτο το φακό. Επίσης καλό είναι ότι μπορείς να την έχεις είτε με το κάλυμμα είτε χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumanakos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλησπερα και παλι..Λοιπον την δοκιμασα την καρτα μνημης και σε ψηφιακη μηχανη και μοθ βγαζει σφαλμα κλειδωμενη καρτα μνημης..Παντως στην συσκευασια της trancend LIFETIME warranty οποτε την δευτερα θα παρω τηλεφωνο την lg να δω τι θα μου πουνε.Το κινητο το εχω μονο 3 εβδομαδες..Εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλο παρομοιο προβλημα?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Με γεια μου!!! Το πήρα κι εγώ σήμερα.:D Πρώτη εντύπωση... Τελείως διαφορετικό από ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής ως προς το μενού. Τα υπόλοιπα...αύριο!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Καλορίζικο Johny-B!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Υπάρχει κάποιο software που να χειρίζεται το renoir εκτός από το lg pc suite? Έσωσα τις επαφές του προηγούμενου κινητού μου σε csv και θέλω με κάποιο τρόπο να το εισάγω στο renoir... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euclid1978 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Γειά! Εγκατέστησα χθές το: mobile Gmaps με χάρτη της Θεσσαλονίκης και zoom 15 - 17. Τέλειο. Το GPS δουλεύει, μόνο που αργεί καμιά φορά να φορτώσει το επόμενο "τετράγωνο" και να συγχρονήσει το χάρτη με την θέση που βρίσκομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Καλημέρα! Ξέρει κανείς τη ρυθμιση για την αλλαγή της θερινής ώρας? Ρυθμίζουμε την ώρα και βάζουμε την επιλογή αυτόματη ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffyiannis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 καλημέρα.εφαρμογές τύπου skype,yahoo go kai windows messenger πως μπορούμε να περάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts