Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kane mou mia xarei please epidei auti i ekdosi den einai dz exeis mipws eukairei ti selida apo to galliko foroum pou leei pws na kaneis tin anavathmisi ...min kanw kamia vlakioula....giati ti proigoumeni fora to eixa kanei alliws

Ειναι πολυ απλο. Αντι να πατησεις τωρα το dz, πατας το πρωτο (image folder) browse και επιλεγεις τον φακελο με αποσυμπιεστα τα αρχεια της εκδοσης που θα κατεβασεις. Τον φακελο τον ονομαζεις "Βαγγέλη" κατά προτίμηση! Με τόνο κι ολας.

Υστερα πατας το dz (επειδη εχεις ξαναφλασαρει) και πατας original.βγαινεις απο το παραθυρακι και start!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ολα καλα με τα firmware αλλα δεν θα επρεπε νομιζετε να ενσωματωσουν καποιο patch σε καποια επερχομενη αναβαθμιση που να "κραταει" τα τελευταια settings που εχουν χρησιμοποιηθει στην καμερα??νομιζω αναγκαιο και θα επρεπε να ηταν πρωταρχικο...οπως επισης και η επιλογη να τραβας φωτο χωρις εστιαση,δλδ στο απειρο..
Poco X3 nfc 6/128

den to pisteuw ..kolise ekei pou etrexe to programa egrapse ena error nant write k meta den mou diavaze to kin ,,,,,kai twra kollise stin arxiki othoni kai grafei refreshing
[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Παιδια, δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ διαφορα!το πηρα στα χερια μου οπως το ειχα ρυθμισει. Οι ρυθμισεις ΌΛΕΣ (μεχρι και το φοντο τα widgets ειναι στην θεση τους!)

Ισως εκανα καποιο λαθος, δεν ξερω, αλλα στις πληροφοριες μου δεινχει σαν εχω την 10k . (καλα αφου εινα βασισμενη σε εκεινη...)

Οπως τα αφησα. Δεν βλεπω και καποιο feature να πω την αληθεια. Η ταχυτητα μου μοιαζει ιδια....

Α! η ημερομηνια αλλαξε!!

"Includes 4 full screen java apps, Google Maps, Mobile G-Maps, Opera Mini and EBuddy" υποσχεθηκε ebuddy και δεν υφισταται!

Στην d το e buddy ηταν στα παιχνιδια κ οχι στις εφαρμογες.Δες κ εκει.

ολα καλα με τα firmware αλλα δεν θα επρεπε νομιζετε να ενσωματωσουν καποιο patch σε καποια επερχομενη αναβαθμιση που να "κραταει" τα τελευταια settings που εχουν χρησιμοποιηθει στην καμερα??νομιζω αναγκαιο και θα επρεπε να ηταν πρωταρχικο...οπως επισης και η επιλογη να τραβας φωτο χωρις εστιαση,δλδ στο απειρο..

Για το πρωτο που λες, εχει πει ο δημιουργος της εκδοσης, οτι οταν σταθεροποιηθει θα βγαζει μονο patches.

Για την εστιαση στο απειρο , μπορεις να χρησιμοποιεις manual focus

den to pisteuw ..kolise ekei pou etrexe to programa egrapse ena error nant write k meta den mou diavaze to kin ,,,,,kai twra kollise stin arxiki othoni kai grafei refreshing

Δοκιμασε αυτό.

http://209.85.129.132/translate_c?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://muvctrl.leforum.eu/t1832-TUTO-Comment-flasher-en-emergency-son-KC910-Renoir.htm&prev=hp&usg=ALkJrhixodWfoRJyFxuEQmhKK975UUoxfA

Ace of Hearts..

παιδια να ρωτησω κατι, εχω τη micro sd 8gb της lg που ειχε μεσα το κινητο στη συσκευασια οταν το αγορασα.χθες που του εβαλα καποια mp3 σημερα ειδα οτι δεν υπαρχουν.φταιει η καρτα??

παιδια να ρωτησω κατι, εχω τη micro sd 8gb της lg που ειχε μεσα το κινητο στη συσκευασια οταν το αγορασα.χθες που του εβαλα καποια mp3 σημερα ειδα οτι δεν υπαρχουν.φταιει η καρτα??

Πρωτη φορα το ακουω αυτό.Τα εβαλες χυμα ή σε φάκελο;

Αν ειναι σε φακελο, τον βλεπει τον φακελο;

Ace of Hearts..

Με bluetooth πηγαν στην μνημη τηλεφωνου.

αποκλειεται αφου το εχω βαλει να τα αποθηκευει στην εξωτερικη.Οταν λες να μη βλεπει το φακελο τι ενοεις?

Εχετε παρατηρήσει οτι το 'Set Permissions" στις java εφαρμογές δεν υπάρχει? :wacko: (11e)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

αποκλειεται αφου το εχω βαλει να τα αποθηκευει στην εξωτερικη.Οταν λες να μη βλεπει το φακελο τι ενοεις?

Ισχύει και για το btooth αυτό;

Τα μπ3 μου τα περναω ως εξής:

στην καρτα μνημης εχει " οι ηχοι μου"

εκει φτιαχνω φακελους, music , ringtones κπλ κλπ

Στον φακελο music δημιουργω υποφακελους , αναλογα με τι τραγουδια βαζω.

Ace of Hearts..

Εχετε παρατηρήσει οτι το 'Set Permissions" στις java εφαρμογές δεν υπάρχει? :wacko: (11e)

αυτο περιμενα..εκπληκτικα νεα..μακαρι να την ενσωματωσει και η lg σε επερχομενη αναβαθμιση,γιατι "κολωνω" να βαλω χακιά κ προτιμω να περιμενω...

Poco X3 nfc 6/128

Γεια σε ολους...ειμαι νεος κατοχος του LG RENOIR αλλα εχω ενα προβλημα....στην καμερα μου εμφανιζει ενα σκουρο σημειο το οποιο οταν κανω ZOOM χανετε

Μπας και ξερει κανιες τπτ?????

Please help

Παιδια,να σας κανω μια ερωτηση...Το renoir ποσο εχει αυτη τη στιγμη??Γενικοτερα εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο??

Παιδια,να σας κανω μια ερωτηση...Το renoir ποσο εχει αυτη τη στιγμη??Γενικοτερα εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο??

Εγω απο Κωτσοβολο πριν 3 μερες το πηρα 319 ευρω.Πολυ ευχαριστημενος.

Μια ερωτηση παιδια γενικα.

Οταν βρισκουμε ενα ανοικτό δίκτυο wifi, ποιος ειναι ο "στανταρ" κωδικός που μερικές φορές λειτουργεί?

Εννοώ αυτόν που ξεκινάει με 1234567...

Ελπίζω καποιος να ξερει και να καταλαβε.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

molis egina kai egw enas akoma katoxos tou renoir....

mia erwtisι stin siskeuasia exei mia karta mnimis o opoia den grafei kamia marka..

to mono pou grafei einai lg 8gb kai einai class 6

lete na exw provlima me to gnwsto provlima tis kartas mnimis?

mia erwtisι stin siskeuasia exei mia karta mnimis o opoia den grafei kamia marka..

με γεια σου.

Πιστευω οτι εισαι και τυχερος με την καρτα μνημης, αφου ειναι class 6( απο τις γρηγορες, αρα λογικα δε θα εχεις κανενα προβλημα).ρπισης λογικα, θα ειναι της lg , για αυτο δεν λεει καποια αλλη μαρκα επανω.

απο ποιο καταστημα το πηρες και πόσο αν επιτρεπεται?

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

εγω παντως εχω προβλημα φιλε(και το περιμενα).

με γεια σου.

Πιστευω οτι εισαι και τυχερος με την καρτα μνημης, αφου ειναι class 6( απο τις γρηγορες, αρα λογικα δε θα εχεις κανενα προβλημα).ρπισης λογικα, θα ειναι της lg , για αυτο δεν λεει καποια αλλη μαρκα επανω.

μακαρι να μου χει και μενα μια τετοια καρτα μνημης οταν το παρω...

απο τον κωτσοβολο το εχω παραγγειλει..

μηπως ξερει κανενας τι καρτα μνημης θα εχω μεσα??

επισης τι firmware θα εχει ξερει κανενας??:worry:

με γεια σου.

elpizw na min exw provlima....apo to plaisio irakliou to pira kai to agorasa 250 euro

(me epidotisi siskeuis)

μακαρι να μου χει και μενα μια τετοια καρτα μνημης οταν το παρω...

απο τον κωτσοβολο το εχω παραγγειλει..

μηπως ξερει κανενας τι καρτα μνημης θα εχω μεσα??

επισης τι firmware θα εχει ξερει κανενας??:worry:

εγω πριν 6 μερες που το πηρα απο τον κωτσοβολο ειχε μεσα μια 8αρα.

εγω πριν 6 μερες που το πηρα απο τον κωτσοβολο ειχε μεσα μια 8αρα.

καλο αυτο!!

και τι μαρκα??σου κολλαει το βιντεο οπως στους αλλους??

ti provlima exeis??to gnwsto spasimo sta video?

μου χανονται αρχεια.

καλο αυτο!!

και τι μαρκα??σου κολλαει το βιντεο οπως στους αλλους??

της lg .το βιντεο μια χαρα ειναι.