Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Video mute recording ! Χωρίς ήχο πιά η εγγραφή video!

Λειτουργεί 100% !

Κάνετε τα εξής:

- Κατεβάζετε τα δυο αρχεία που σας πλασάρω.

- Ανοίγετε το EFS TOOL.

- Ακολουθείτε : LGAPP > MEDIA > SOUNDS > Default Sounds , και αφήνετε τα δύο αρχειάκια εκεί.

- Refresh

- Disconnect

- Όλα αθόρυβα!!!:D

Files there. ( και συνημμένα)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα με εφαγε η αγωνια και επραξα!:X

Η πρώτη φωτό που δίνω είναι μετά την επέμβαση του αρχείου της κάμερας. Και το άλλο πρίν.(Και τα δυο σε αυτοματη ληψη)

Δεν βλεπω καμμια διαφορα!

Ωραίες φώτος μικρέ:)

Αυτό που έχει αναφερθεί ειναι οτι το επιπεδο συμπιεσης ειναι 10% χαμηλότερο.Κ ειναι καλο, που η γραμματοσειρα έγινε μικρότερη.

Video mute recording ! Χωρίς ήχο πιά η εγγραφή video!

Λειτουργεί 100% !

Κάνετε τα εξής:

- Κατεβάζετε τα δυο αρχεία που σας πλασάρω.

- Ανοίγετε το EFS TOOL.

- Ακολουθείτε : LGAPP > MEDIA > SOUNDS > Default Sounds , και αφήνετε τα δύο αρχειάκια εκεί.

- Refresh

- Disconnect

- Όλα αθόρυβα!!!:D

Files there. ( και συνημμένα)

Σωστός tsoump :)

Η 11d πάντως δεν έχει ήχο εναρξης στο βίντεο :)

Ace of Hearts..

Σωστός tsoump :)

Η 11d πάντως δεν έχει ήχο εναρξης στο βίντεο :)

Όσοι φοβούνται να περάσουν την 11d, που εγω ξυνομαι , μπορουν να περασουν τα δυο αυτα αρχειακια , και ειναι complete !! ;)

Τα αρχειακια εγω τα εφτιαξα, δεν τα βουτηξα! :p

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Όσοι φοβούνται να περάσουν την 11d, που εγω ξυνομαι , μπορουν να περασουν τα δυο αυτα αρχειακια , και ειναι complete !! ;)

Τα αρχειακια εγω τα εφτιαξα, δεν τα βουτηξα! :p

Στην χειροτερη, περναμε την 11c , την εχει περασει ηδη ο husker κ μιλησε με τα καλυτερα λογια, κ μετα περναμε κ το αρχειο για την καμερα.

Επαναλαμβανω οτι το κινητο ειναι σαφεστατα πιο γρηγορο.

Ace of Hearts..

Στην χειροτερη, περναμε την 11c , την εχει περασει ηδη ο husker κ μιλησε με τα καλυτερα λογια, κ μετα περναμε κ το αρχειο για την καμερα.

Επαναλαμβανω οτι το κινητο ειναι σαφεστατα πιο γρηγορο.

Η 10c ειναι γρηγορη? Ποια ειναι τα + features και ποια τα - ?

εγω εχω κατεβασει την c. ( KC910-v11c-06-MAR-2009-GL.rar ) Δεν μπορω να μπω σε κανονικη λειτουργια στο lgmd.

άμα κατεβάσουμε μία από αυτές τις εκδόσεις χάνουμε την εγγύηση της lg?

Μαλλον οχι... διοτι η LG βγαζει εκδοσεις κι εμεις τις εκμεταλευομαστε!

Ειμαι κι εγω χρηστης της 11c! :)

Αρκετα γρηγορη!!!Θα ηθελα να δω πως ειναι η d... σκεψου!! :p

άμα κατεβάσουμε μία από αυτές τις εκδόσεις χάνουμε την εγγύηση της lg?

Ναι την χανεις

Ace of Hearts..

Ευχαριστουμε πολυ tsoump..Δουλευει οντως,εισαι φοβερος...Παντως εγω τωρα ειμαι κομπλε με τα no shutter sound σε βιντεο κ φωτο.μπορω να περιμενω για την επισημη 11 απο τη μαμα LG οποιο γραμμα κ να ειναι...
Poco X3 nfc 6/128

egw pali thelw na rwtisw kati allo ...me endiaferei poli ayto pou leei o spidey gia tin c kai tin d logo taxytitas...alla kollaw sto ekseis oti hack exei ginei diladi px player mple pliktrologio ktl tha prepei na antikatastathoun me ta arxika tous gia na tis valw i den paizei provlima....????
[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

egw pali thelw na rwtisw kati allo ...me endiaferei poli ayto pou leei o spidey gia tin c kai tin d logo taxytitas...alla kollaw sto ekseis oti hack exei ginei diladi px player mple pliktrologio ktl tha prepei na antikatastathoun me ta arxika tous gia na tis valw i den paizei provlima....????

Δε νομίζω να έχεις προβλημα.Την d μην την βαζεις ,υπαρχει το bug με το βιντεο,λογικα ηδη δουλευουν για την επιλυση του προβληματος αυτου.

Ace of Hearts..

Δε νομίζω να έχεις προβλημα.Την d μην την βαζεις ,υπαρχει το bug με το βιντεο,λογικα ηδη δουλευουν για την επιλυση του προβληματος αυτου.

kai egw etsi pisteuw isa isa nomizw oti tha ta epenaferei ola opos prin,,,,

loipon gia na perasw tin c i diadikasia einai i idia lgmpg_euro kai i diadikasia pou deixnei sto foroum to galliko ????

kai egw etsi pisteuw isa isa nomizw oti tha ta epenaferei ola opos prin,,,,

loipon gia na perasw tin c i diadikasia einai i idia lgmpg_euro kai i diadikasia pou deixnei sto foroum to galliko ????

Ναι, με τη διαφορα οτι δεν ειναι η εκδοση σε μορφη dz, οποτε αν εχεις φλασαρει πριν με dz, επειδη θα σου βγαλει να ψαξεις για dz, πατας το κουμπακι original και εισαι ενταξει.Το λεει κ στο γαλλικο σάιτ.

Ace of Hearts..

Την c βαλτε την , αξιζει! Θα δειτε ανεση στο κινητο... κυλαει γρηγορα. Αν και ειδα ενα κολληματακι με τα widget.πρεπει να πηγαν να τα πειραξουν, αλλα τα αφησανε, και μερικες φορες μπλοκαρουν.Καταταλλα ολο το fw ειναι τρομερο! Η cam δεν εχει και ηχο!:)

ρε παιδια εχω μεπρδευτει λιγο!!

το ηχειο του ακουγεται σιγανο οταν σε παιρνουν τηλ. 'η οταν ακους μουσικη??

γενικα με ποιο συγκρινεται??:worry:

καποιος που να ξερει??

καποιος που να ξερει??

Πραφανως και ολοι ξερουμε!

Both of them! Σε κάλυψα...

με ένα sharp gx15 εγω.... :lol:

11e, 10-MAR-09

improvements, fixed USB / VIDEO problem

Aξίζει να μπεί αυτή ε? ( 11e)

Η 11d η προηγουμενη της e δεν είναι? Ή η d δεν βασίζεται στην 10k ? :blink:

v11e features

-Based on 10k OPN-EU firmware for latest amss.mbn and DSP version

-Full 120fps flash interface, with several key modifications to core .swf files

-Minimal memory footprint (all junk files removed)

-FLEX files for EU, GB, HKG users (send me more and i can include them in future updates)

-Google widget on desktop (working with/without wifi)

-Colour icons on black theme

-No click ring = faster icon drag (can put them back if you want)

-Scrolling almost working as it should in gallery

-Colour coded navigation buttons in JAVA

-Removed Java splash screen -applications load faster

-Colour coded Java buttons

-Removed java nag screens

-Camera "No Sound" option

-Working calendar widget

-No operator text - but you still get the "w" button

-Faster image loading in "my images" once thumbnails have been generated

-Includes 4 full screen java apps, Google Maps, Mobile G-Maps, Opera Mini and EBuddy

-Coloured signal indicator

-General performance improvements (faster menu / keylock / widgets / gallery)

-Improved photo loading in "my images" some more

-More customised FLEX's

-Speed dial and shortcut loading time improved (credit to djk314)

-New camcorder and image editor PXOs

-New MODULES

11e, 10-MAR-09

improvements, fixed USB / VIDEO problem

Aξίζει να μπεί αυτή ε? ( 11e)

Η 11d η προηγουμενη της e δεν είναι? Ή η d δεν βασίζεται στην 10k ? :blink:

Η d βγηκε με 2 bugs, που ουσιαστικα την καθιστουσαν αχρησιμοποιητη.Δε μπορουσες να παρακολουθησεις βιντεο κ οταν το κινητο εμπαινε σε μαζικη αποθηκευση στον υπολογιστη, κρασαρε κ επανεκινούσε. Απο προσωπικη πειρα αυτά τα 2, οπως επισημανθηκε κ στο αγγλικο σαιτ.

Πολύ γρηγορα, διορθωθηκαν αυτά κ εβγαλε την e.

Αν δεν επισημανουν προβληματα σε αυτήν, θα την περασω.Αυτη τη στιγμή εχω την επισημη 10k open europe με καποια μικρα χακαρισματα.

Μολονοτι λεει οτι βασιζεται στην 10k , το κινητο χθες στην d, μου εδειχνε απο το κανονικο μενου του τηλεφωνου, την 10j.

Aν αξίζει;Δε μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν εχω δοκιμασει την c.Η d παντως ηταν γρήγορη.

Ace of Hearts..

Η d βγηκε με 2 bugs, που ουσιαστικα την καθιστουσαν αχρησιμοποιητη.Δε μπορουσες να παρακολουθησεις βιντεο κ οταν το κινητο εμπαινε σε μαζικη αποθηκευση στον υπολογιστη, κρασαρε κ επανεκινούσε. Απο προσωπικη πειρα αυτά τα 2, οπως επισημανθηκε κ στο αγγλικο σαιτ.

Πολύ γρηγορα, διορθωθηκαν αυτά κ εβγαλε την e.

Αν δεν επισημανουν προβληματα σε αυτήν, θα την περασω.Αυτη τη στιγμή εχω την επισημη 10k open europe με καποια μικρα χακαρισματα.

Μολονοτι λεει οτι βασιζεται στην 10k , το κινητο χθες στην d, μου εδειχνε απο το κανονικο μενου του τηλεφωνου, την 10j.

Aν αξίζει;Δε μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι δεν εχω δοκιμασει την c.Η d παντως ηταν γρήγορη.

Η c ειναι αρκετα καλη, αλλα ανηζητω κατι γενικα γρηγοροτερο απο την c. Η c εχει σε ορισμενα σημεια γρηγοραδα. Το menu ξερω γω , ειναι τεζα αργο οπως και στην d.Θα δοκιμασω την e, να δω τι παιζει και ποσταρω αποψη!

Αν δεν αξιζει επιστρεφω στην c! :)

Υ.Γ. δεν μπορω να την κατεβασω απο το sendspace. μου πεταει μηνυμα: "Sorry, the free service is at full capacity.Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads."

Το δοκιμασα 7-8 φορες, τελικα εχεις δικιο κατενηκε μολις!! :)

Σας λεω σε 50min !

Η c ειναι αρκετα καλη, αλλα ανηζητω κατι γενικα γρηγοροτερο απο την c. Η c εχει σε ορισμενα σημεια γρηγοραδα. Το menu ξερω γω , ειναι τεζα αργο οπως και στην d.Θα δοκιμασω την e, να δω τι παιζει και ποσταρω αποψη!

Αν δεν αξιζει επιστρεφω στην c! :)

Υ.Γ. δεν μπορω να την κατεβασω απο το sendspace. μου πεταει μηνυμα: "Sorry, the free service is at full capacity.Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads."

Συνεχισε μεχρι να το πετυχεις-δυστυχως το κανει συχνα αυτό.

Ace of Hearts..

Συνεχισε μεχρι να το πετυχεις-δυστυχως το κανει συχνα αυτό.

ama dite otan sas to leei ayto akribws ligo pio katw trexoun kapia noumera san roloi molis perasoun 50 kaneis refresh kai to katevazeis:D

aa aki gia pes mas re tsoum ti leei i e ????giati imoun etoimos na valw tin c ...kai perimenw apopsi...

ama dite otan sas to leei ayto akribws ligo pio katw trexoun kapia noumera san roloi molis perasoun 50 kaneis refresh kai to katevazeis:D

aa aki gia pes mas re tsoum ti leei i e ????giati imoun etoimos na valw tin c ...kai perimenw apopsi...

Παιδια, δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ διαφορα!το πηρα στα χερια μου οπως το ειχα ρυθμισει. Οι ρυθμισεις ΌΛΕΣ (μεχρι και το φοντο τα widgets ειναι στην θεση τους!)

Ισως εκανα καποιο λαθος, δεν ξερω, αλλα στις πληροφοριες μου δεινχει σαν εχω την 10k . (καλα αφου εινα βασισμενη σε εκεινη...)

Οπως τα αφησα. Δεν βλεπω και καποιο feature να πω την αληθεια. Η ταχυτητα μου μοιαζει ιδια....

Α! η ημερομηνια αλλαξε!!

"Includes 4 full screen java apps, Google Maps, Mobile G-Maps, Opera Mini and EBuddy" υποσχεθηκε ebuddy και δεν υφισταται!

des ligo kai ta alla pou leei o tupos pio katw gia kati allages se kapoia links den kserw ta trela ta agglika alla mipws pezoun rolo kai ekeina...?

des ligo kai ta alla pou leei o tupos pio katw gia kati allages se kapoia links den kserw ta trela ta agglika alla mipws pezoun rolo kai ekeina...?

Παιδια οχι.Καμμια αλλαγη η c απο την e. Μονο στην ημερομηνια! :lol:

VERSIONS:

SW v10k

Media v11e

Module v11e

Οσο γρηγορη η μια τοσο γρηγορη η αλλη. Ο,τι features ειχε η c εχει και η e.

- Εξοικονομηση εσωτερικης μνημης (σημαντικο)

- Ταχυτητα σε σχεση με την k.

Συνιστω να περασετε μια απο τις δυο.Καμμια απο τις δυο δεν εχει καποιο ελαττωματικο bug οπως η d.Ανεπιφυλακτα!:)

Edit: σαν να μου κανει δυνατοτερος ο ηχος αυτη τη στιγμη.. ενα κλικ παραπανω... Ισως να 'ναι και η ιδεα μου, διοτι ειμαι μονος μ στο σπιτι και δεν ακουγεται και κανας ηχος...

Διαπίστωση: οχι, ημουν τεζα μονος μου. Ετσι κι αλλιως στα features θα το ελεγε, πρωτο πρωτο! Το ηχειο ειναι οπως πριν!:)

kane mou mia xarei please epidei auti i ekdosi den einai dz exeis mipws eukairei ti selida apo to galliko foroum pou leei pws na kaneis tin anavathmisi ...min kanw kamia vlakioula....giati ti proigoumeni fora to eixa kanei alliws