Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-beta-firmware-release-v11c-new-patch.html

χρηστης εχει φτιαξει το δικο του firmware με πολλες αλλαγες, αυτη τη στιγμη ειναι στο v11c. Tη Δευτερα θα δωσει την 11d, οπου αναφερει οτι με αυτη το κινητο θα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες, με το προβλημα οτι δε θα δουλευει η μπροστινη καμερα.Την εχουν κατεβασει πολλοι, υπαρχουν προβληματακια σε καποιους, αλλα αν ειναι συμβατη με τη δικη μας εκδοση (αυτο το ρωταμε, δεν υπαρχει θεμα), εννοειται οτι θα την φλασαρω για να τεσταρω την καμερα στις φωτογραφιες.

ωραια..και πως την περναμε αφου την κατεβασουμε στο κινητο??:O

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ωραια..και πως την περναμε αφου την κατεβασουμε στο κινητο??:O

Μη βιαζεσαι, ας τη δωσει πρώτα (θα βαλω μονο αυτη για την καμερα) κ θα τα πουμε μετα αυτά. :)

Ace of Hearts..

Το κινητο το εχει μια φιλη μου...

Οταν παει να τραβηξει μια φωτο καποιες φορες λεει βρεθηκε αναλαμπη..

Γιατι δεν την αφηνει να βγαλει την φωτο?Ειναι επιλογη που μπορει να την αλλαξει?

Το κινητο το εχει μια φιλη μου...

Οταν παει να τραβηξει μια φωτο καποιες φορες λεει βρεθηκε αναλαμπη..

Γιατι δεν την αφηνει να βγαλει την φωτο?Ειναι επιλογη που μπορει να την αλλαξει?

H φίλη σου εχει ενεργοποιημενη τη λειτουργια " ληψη με εντοπισμο βλεφαρισμου".Αυτη η λειτουργια οταν εντοπιζει κλεισιμο ματιου στη φωτογραφια, βγαζει το μηνυμα που αναφερεις.Να την απενεργοποιησει.

Ace of Hearts..

H φίλη σου εχει ενεργοποιημενη τη λειτουργια " ληψη με εντοπισμο βλεφαρισμου".Αυτη η λειτουργια οταν εντοπιζει κλεισιμο ματιου στη φωτογραφια, βγαζει το μηνυμα που αναφερεις.Να την απενεργοποιησει.

Α οκ τνχ θα το πω..να σε ρωτησω κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να βρω τροπο να της βαλω θεματα?Εψαξα και δεν βρηκα κατι...

Ευχαριστω προκαταβολκα

Α οκ τνχ θα το πω..να σε ρωτησω κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να βρω τροπο να της βαλω θεματα?Εψαξα και δεν βρηκα κατι...

Ευχαριστω προκαταβολκα

Για θεματα απαιτειται διαδικασια, κοιταξε πιο πισω κ κοιτα κ http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fmuvctrl.leforum.eu%2Ft478-tuto-Comment-mettre-a-jour-son-KC910-Renoir.htm&sl=auto&tl=en

Στο γαλλικο σαιτ θα πρεπει να δεις κ το tutorial για τη διαδικασια, αλλα το εχω αναφερει μερικες σελιδες πιο πισω, αλλα προσωπικα δεν εχω περασει κανενα θεμα, δε μου κανει κανενα εντυπωση.

Ace of Hearts..

Μη βιαζεσαι, ας τη δωσει πρώτα (θα βαλω μονο αυτη για την καμερα) κ θα τα πουμε μετα αυτά. :)

ok,περνα το αρχειακι και δωσε εντυπωσεις και κανενα tutorial πως να το περασουμε κι εμεις...;)

Poco X3 nfc 6/128

Εδώ

http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-beta-firmware-release-v11c-new-patch.html

χρηστης εχει φτιαξει το δικο του firmware με πολλες αλλαγες, αυτη τη στιγμη ειναι στο v11c. Tη Δευτερα θα δωσει την 11d, οπου αναφερει οτι με αυτη το κινητο θα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες, με το προβλημα οτι δε θα δουλευει η μπροστινη καμερα.Την εχουν κατεβασει πολλοι, υπαρχουν προβληματακια σε καποιους, αλλα αν ειναι συμβατη με τη δικη μας εκδοση (αυτο το ρωταμε, δεν υπαρχει θεμα), εννοειται οτι θα την φλασαρω για να τεσταρω την καμερα στις φωτογραφιες.

Εβαλα την 11c, ειναι ταχυτατη, κανενα προβλημα, να παρεις backup το flex.ini και το Flex_GR_COSMOTE.ini, μετα το flashαρισμα τα περνας ξανα και δεν χανεις τις ρυθμισεις σου (mms, mail, internet profiles etc). Αν εχεις αλλη συνδεση, wind, vod, backup το αντιστοιχο ini. :)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Εβαλα την 11c, ειναι ταχυτατη, κανενα προβλημα, να παρεις backup το flex.ini και το Flex_GR_COSMOTE.ini, μετα το flashαρισμα τα περνας ξανα και δεν χανεις τις ρυθμισεις σου (mms, mail, internet profiles etc). Αν εχεις αλλη συνδεση, wind, vod, backup το αντιστοιχο ini. :)

Eυχαριστώ φίλε μου husker :)

Αν δεν ανεβασει αυριο την d (ειναι που αναφερει για το βελτιωμενο αρχειο περι καμερας)ώστε να παω κατευθειαν σ αυτήν, θα βαλω την c.

Την έχω κατεβάσει πάντως ήδη :) κ αναμένω..

Ace of Hearts..

Αν δεν ανεβασει αυριο την d (ειναι που αναφερει για το βελτιωμενο αρχειο περι καμερας)ώστε να παω κατευθειαν σ αυτήν, θα βαλω την c.

Και εγω περιμενω τον βελτιωμενο cam-driver, εχω την εντυπωση οτι με το Κ800 βγαζω καλυτερες photos (με πειραγμενο driver, μεχρι και bracketing mode εχει για HDRI photos!)

:D

hmm, δες τωρα στο mygreatphone, ανεβασε μονο το camera.pxo για τεστ! :)

Ρε παιδια εσεις που το εχετε για ενημερωστε λιγουλακι....Συμφωνα με εδω http://www.gsmarena.com/lg_kc910i_renoir-2715.php το κινητακι εχει - Accelerometer sensor for auto-rotate. Αυτο ισχυει ή οχι?

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

hmm, δες τωρα στο mygreatphone, ανεβασε μονο το camera.pxo για τεστ! :)

Τι μου κάνεις τώρα....:p:p

Λογικά , περνώντας μόνο το αρχειάκι πάνω στην 10k greek ,δε θα έχω πρόβλημα..

Ace of Hearts..

Ρε παιδια εσεις που το εχετε για ενημερωστε λιγουλακι....Συμφωνα με εδω http://www.gsmarena.com/lg_kc910i_renoir-2715.php το κινητακι εχει - Accelerometer sensor for auto-rotate. Αυτο ισχυει ή οχι?

Ισχύει 100% φίλε μου :)

Ace of Hearts..

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!!Με βλεπω μεσα στην εβδομαδα να πηγαινω κωτσοβολο να το αγορασω...Απαιχτο κινητακι σε αυτη την τιμη!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!!!Με βλεπω μεσα στην εβδομαδα να πηγαινω κωτσοβολο να το αγορασω...Απαιχτο κινητακι σε αυτη την τιμη!

Ακριβώς, απιστευτη τιμή...κ δες μετά κάτι νοκια κλπ κ σκεψου πως σε βλεπουν ως καταναλωτη..

Ace of Hearts..

Τι μου κάνεις τώρα....:p:p

Λογικά , περνώντας μόνο το αρχειάκι πάνω στην 10k greek ,δε θα έχω πρόβλημα..

οχι, αφου ετσι περασαμε και αυτο με το 'no sound' στα cam options. Eχω παρει backup και το original της 10Κ.

οχι, αφου ετσι περασαμε και αυτο με το 'no sound' στα cam options. Eχω παρει backup και το original της 10Κ.

Έτσι ακριβώς , εκανα μπακ απ, ήδη το έβαλα, για να δούμε:D:p

οπως βλέπω , εχει μειωσει στις ρυθμισεις,τη γραμματοσειρά κ εχει προσθεσει μια επιλογή " προεπισκοπηση στυλ - πληρης οθονη/πληρης εικονα"

Ace of Hearts..

ρε παιδια εχω μεπρδευτει λιγο!!

το ηχειο του ακουγεται σιγανο οταν σε παιρνουν τηλ. 'η οταν ακους μουσικη??

γενικα με ποιο συγκρινεται??:worry:

Γειά!

Είχα πρόβλημα με το Bluetooth ακουστικό Jabra BT8040. Αλλείωνε την φωνή σε σημείο που να μην ακούγεται όταν το συνέδεα με το Renoir. Διορθώθηκε όταν αναβάθμισα το firmware (δουλεύει μόνο στα XP) του BT8040: http://www.jabra.com/sites/Jabra/GNImages/Products/WirelessHeadset/BT8040/Software/BT8040WebUpdate_22_5015.zip

οπως βλέπω , εχει μειωσει στις ρυθμισεις,τη γραμματοσειρά κ εχει προσθεσει μια επιλογή " προεπισκοπηση στυλ - πληρης οθονη/πληρης εικονα"

file huskedu kairo eixa na se akousw kai epestrepses drimiteros me akoma mia veltiosi....:) loipon spidey and huskedu gia peite mas ti leei vlepete kamia veltiosi stis fwto??

[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Τελικα με εφαγε η αγωνια και επραξα!:X

Η πρώτη φωτό που δίνω είναι μετά την επέμβαση του αρχείου της κάμερας. Και το άλλο πρίν.(Και τα δυο σε αυτοματη ληψη)

Δεν βλεπω καμμια διαφορα!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Προσπαθω να πειραματιστω να το περασω , αλλα δεν βρίσκω κάποια βήματα στο lgmd.

HOW TO FLASH

Unpack the archive to a directory on your desktop

Open LGMDP

*If you have flashed your phone before LGMDP will be looking for a .dz file. this firmware is not a .dz . Connect with your phone, and click the "original" button besite the selection box for the .dz file*

Now, make sure your phone is connected. in the "Image folder" box, navigate to the folder where you unpacked the firmware. Select "Erase EFS" from the drop down box, Click start, wait 25 mins, enjoy

FW download link: Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!

SWF patch for 11d: http://www.sendspace.com/file/lc2bdd

Που ειναι αυτα?:blink:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Φλάσαρα στην v11d , το κινητό σαφώς πιο όμορφο κ σαφέστατα πιο γρήγορο.Περί κάμερας δεν εχω δοκιμάσει να δω αν ειναι πράγματι καλύτερη, θα τσεκάρω αυριο σε φως ημέρας.

Αυτό που χάνουμε ειναι στο σκρολάρισμα, οτι χανουμε τη δονηση, το κρα κρα κρα δλδ.

Αν αξίζει;Σαφώς! Το κινητό είναι πολυ πιο γρήγορο απο πριν.

Προεγκατεστημένα έχει τα e buddy , opera mini κ το mgmaps.

Κανένα κρασάρισμα κ του έχω τινάξει τα πέταλα αυτή τη στιγμή κ μολονότι πήρα αντιγραφο απο το flex για τη wind, προφανώς λόγω sim ,δεν έχω κανένα πρόβλημα.

H μεγάλη διαφορά είναι στο σκρολάρισμα , ακομη πιο λειο, ειδικα στις επαφές μου, σήμερα ανεβοκατέβαινα για να δω την ταχύτητα , καθώς κ καλύτερο-γρηγορότερο touch όταν περνάω απο τη μια φωτό στην άλλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΙΓΟ: ΥΠΑΡΧΕΙ BUG, ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΡΑΣΑΡΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ,αναφερθηκε ηδη στο αγγλικο σάιτ.

Ace of Hearts..