lefteris69 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 po po po po tosa polla ekana re gamoto pou arxisa na ta ksexnaw kiolas:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: allaksa k auto parakalw..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 tipota gia kana paixnidaki kseroume...? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Mια απορια ρε παιδια γιατι μου ακουγετε λιγο κουλο αυτο που μου συμβαινει!Οταν τραβατε βιντεακι με αργη κινηση σας το τραβαει με το νορμαλ χρωματισμο??Εγω οταν τραβαω σε αργη κινηση μου βγαζει τα χρωματα πιο ξεθωριασμενα απο οτι με κανονικη η με γρηγορη ληψη!Μου τα βγαζει σχεδον ασπρομαυρα ενω σε ολα τα αλλα βιντεακια και τις φωτογραφιες ειναι τελεια τα χρωματα!Σε εσας ειτε τραβατε σε αργη κινηση ειτε σε γρηγορη ειναι τα ιδια τα χρωματα οταν βλεπετε μετα το βιντεακι??Ρωταω για να δω αν ειναι φυσιολογικο η εχει προβλημα παλι το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Mια απορια ρε παιδια γιατι μου ακουγετε λιγο κουλο αυτο που μου συμβαινει!Οταν τραβατε βιντεακι με αργη κινηση σας το τραβαει με το νορμαλ χρωματισμο??Εγω οταν τραβαω σε αργη κινηση μου βγαζει τα χρωματα πιο ξεθωριασμενα απο οτι με κανονικη η με γρηγορη ληψη!Μου τα βγαζει σχεδον ασπρομαυρα ενω σε ολα τα αλλα βιντεακια και τις φωτογραφιες ειναι τελεια τα χρωματα!Σε εσας ειτε τραβατε σε αργη κινηση ειτε σε γρηγορη ειναι τα ιδια τα χρωματα οταν βλεπετε μετα το βιντεακι??Ρωταω για να δω αν ειναι φυσιολογικο η εχει προβλημα παλι το κινητο! Δεν εχεις προβλημα, ετσι κανει το κινητο σε αργη κινηση ,ετσι κανει κ το viewty. Οταν βιντεοσκοπεις σε αργη κινηση, φροντισε να εχεις την φωτεινοτητα στο +2 ή ακόμη και το "σκηνικο" σε νύχτα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Δεν εχεις προβλημα, ετσι κανει το κινητο σε αργη κινηση ,ετσι κανει κ το viewty. Οταν βιντεοσκοπεις σε αργη κινηση, φροντισε να εχεις την φωτεινοτητα στο +2 ή ακόμη και το "σκηνικο" σε νύχτα. Σ ευχαριστω ρε φιλε!Ειχα αγχωθει υπερβολικα μηπως ειναι παλι χαλασμενο και τρεχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Αλλο προβλημα που εχω τωρα και δεν μπορω να βρω λυση!Σε ξεκλειδωτα δικτυα μπαινω μεσα ανετα!Σε κελιδωμενο που ξερω τον κωδικο(δικο μου ειναι γι αυτο και τον ξερω) δν μπορω να μπω!Μου λεει αποτυχια συνδεσης...Και ο κωδικος ειναι σωστος γιατι τον δοκιμασα και μπηκα με το laptop μου!Τι να φταιει και δεν μπορω να μπω αραγε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefr Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Και κατι ακομα βρε παιδια οποιος ξερει...Τι παιχνιδια αναγνωριζει το κινητο μας??Και απλα τα περναμε μεσα στον φακελο παιχνιδια και εφαρμογες και παιζουν??Γιατι περναω πολλα και ενω τα βαζω μεσα στον φακελο μετα αυτα δν υπαρχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ευχαριστω για τις απαντισεις σας παιδια αλλα θελω να ρωτισω και κατι τελευταια πραγματακια. Απο βιντεο η πιοτιτα πως παει Κλεισεις 3g εχει κανει κανεις σας να μου πει πως φαινεται Και τελος η κερεα του ειναι καλη?Θελω να πω πως π.χ με το w810i που εχω τωρα στο σπιτι μου δεν εχει καλο σημα, με το lg θα αλλαξει κατι? Αυτα ειχα να ρωτησω.Τnx για τις απαντισεις σας και περιμενω να μου λισετε και τις τελευταιες μου αποριες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 φιλε η ποιοτητα του video ειναι παρα πολυ καλη..η καμερα ειναι πολυ καλη γενικα... οι 3g κλησεις που εχω κανει ειναι ικανοποιητικη ποιοτητα αλλα μην περιμενεις να μεινεις και αφωνος...το σημα του ειναι στα ιδια επιπεδα και ισως ελαχιστα καλυτερο απο το w810 το εχω και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasermones Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ευχαριστω για τις απαντισεις σας παιδια αλλα θελω να ρωτισω και κατι τελευταια πραγματακια. Απο βιντεο η πιοτιτα πως παει Κλεισεις 3g εχει κανει κανεις σας να μου πει πως φαινεται Και τελος η κερεα του ειναι καλη?Θελω να πω πως π.χ με το w810i που εχω τωρα στο σπιτι μου δεν εχει καλο σημα, με το lg θα αλλαξει κατι? Αυτα ειχα να ρωτησω.Τnx για τις απαντισεις σας και περιμενω να μου λισετε και τις τελευταιες μου αποριες :) φιλε η ποιοτητα του video ειναι παρα πολυ καλη..η καμερα ειναι πολυ καλη γενικα... οι 3g κλησεις που εχω κανει ειναι ικανοποιητικη ποιοτητα αλλα μην περιμενεις να μεινεις και αφωνος...το σημα του ειναι στα ιδια επιπεδα και ισως ελαχιστα καλυτερο απο το w810 το εχω και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Και κατι ακομα βρε παιδια οποιος ξερει...Τι παιχνιδια αναγνωριζει το κινητο μας??Και απλα τα περναμε μεσα στον φακελο παιχνιδια και εφαρμογες και παιζουν??Γιατι περναω πολλα και ενω τα βαζω μεσα στον φακελο μετα αυτα δν υπαρχουν! xmmm den exw brei akoma free kapoio paixnidaki gia to kc910 alla paizw auta pou idi iparxoun gia alla kinita...dedaia einai ligo disolo giati den ta xeirizese mesw osonis alla me noumera,,,k to pliktrologio apousiazei....tespa gia na ta peraseis ta grafeis ston fakelo tis karta alla i others den thimame pws einai k meta apo to konito to kaneis install k sto metaferei sta paixnidia nono tou....egw toulaxistwn etsi kanw k paizoun...apla na ksereis oti tha prepei na paikseis k ligo me tis annaliseis tou paixnidiou giati alliws tha fenete geleio to paixnidi stin othonara mas... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 kserei kaneis mipws kanena programataki pou mporeis na allakseis tis annaleiseis mia fotografeias......dilidi px mia foto apo 1280x780 na tin kanw 240x400...exw to IrfanView alla den mou epitrepei na balw autin tin analisi 240x400 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 kserei kaneis mipws kanena programataki pou mporeis na allakseis tis annaleiseis mia fotografeias......dilidi px mia foto apo 1280x780 na tin kanw 240x400...exw to IrfanView alla den mou epitrepei na balw autin tin analisi 240x400 Απενεργοποίησε το " preserve aspect ratio" :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 xmmm den exw brei akoma free kapoio paixnidaki gia to kc910 alla paizw auta pou idi iparxoun gia alla kinita...dedaia einai ligo disolo giati den ta xeirizese mesw osonis alla me noumera,,,k to pliktrologio apousiazei....tespa gia na ta peraseis ta grafeis ston fakelo tis karta alla i others den thimame pws einai k meta apo to konito to kaneis install k sto metaferei sta paixnidia nono tou....egw toulaxistwn etsi kanw k paizoun...apla na ksereis oti tha prepei na paikseis k ligo me tis annaliseis tou paixnidiou giati alliws tha fenete geleio to paixnidi stin othonara mas... Έτσι είναι.Γενικά μην ασχολείστε με το lg pc suite καθόλου.Με μαζικη αποθήκευση πετάμε τα παιχνίδια στην καρτα μνήμης στο /others ,και κάνουμε εγκατάσταση απο εκεί.Παχνίδια αφής υπάρχουν πολλά και καλά :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 exeis na protineis kapoio paixnidaki spidey???????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Καλά το δικό μου τρώει πολλά κολλήματα... γεμίζει με κάτι μπλε κοθκίδες η οθόνη και κολλάει... μόνο αν βγάλω την μπαταρία επανέρχεται... τι να πω... έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Καλά το δικό μου τρώει πολλά κολλήματα... γεμίζει με κάτι μπλε κοθκίδες η οθόνη και κολλάει... μόνο αν βγάλω την μπαταρία επανέρχεται... τι να πω... έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Προφανώς μιλάς για το keylock, όταν εχουμε την εικόνα στην κάρτα μνήμης.Εχει αναφερθεί το θέμα , για αυτό σας προτρέπω να διαβάζετε τα φόρουμς, το γαλλικό κ το mygreatphone. Στις ρυθμίσεις τηλ, απενεργοποίησε την εξοικονόμηση ενέργειας.Το αυτόματο κλείδωμα πλήκτρων βαλτο στο μετα απο 30/60 δευτερόλεπτα. Τελος, στις ρυθμίσεις/οθόνη , βάλε τον φωτισμό 30 ή 60 δευτερόλεπτα.Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Προφανώς μιλάς για το keylock, όταν εχουμε την εικόνα στην κάρτα μνήμης.Εχει αναφερθεί το θέμα , για αυτό σας προτρέπω να διαβάζετε τα φόρουμς, το γαλλικό κ το mygreatphone. Στις ρυθμίσεις τηλ, απενεργοποίησε την εξοικονόμηση ενέργειας.Το αυτόματο κλείδωμα πλήκτρων βαλτο στο μετα απο 30/60 δευτερόλεπτα. Τελος, στις ρυθμίσεις/οθόνη , βάλε τον φωτισμό 30 ή 60 δευτερόλεπτα.Ελπίζω να βοήθησα. δεν το έχω πειράξει καθόλου το τηλέφωνο... μανίσιο είναι! Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 δεν το έχω πειράξει καθόλου το τηλέφωνο... μανίσιο είναι! Σε βλέπω για το σερβις. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 και εγώ για εκεί με βλέπω.. να ρωτήσω η αναβάθμιση που κάνω εγώ από το σπίτι μ είναι η ίδια με αυτή που θα μου κάνουν αυτοί? δηλάδη είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα? ή από το σπίτι ένα κομμάτι του λογισμικού που είναι ευαίσθητο δεν πειράζεται με την αναβάθμιση? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Πριν από λίγο στο gsmarena καποιος χρήστης γραφει για την εκδοση 10g arab με την ημερομηνία 16-1-2009.Αναφέρει ότι στην εκδοση αυτη μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο της κάμερας (καλά αυτο δε μας νοιάζει κ πολύ, έχουμε πει οτι κ τωρα το κάνουμε με μια απλή επέμβαση στο κινητό).Αυτό ομως που μας ενδιαφέρει είναι οτι λέει οτι έχει βελτιωθει η ποιότητα των φωτογραφιών κ του φαίνεται οτι εχουν κάνει κ το φλας καλύτερο. Ίδωμεν λοιπόν.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Πριν από λίγο στο gsmarena καποιος χρήστης γραφει για την εκδοση 10g arab με την ημερομηνία 16-1-2009.Αναφέρει ότι στην εκδοση αυτη μπορείς να απενεργοποιήσεις τον ήχο της κάμερας (καλά αυτο δε μας νοιάζει κ πολύ, έχουμε πει οτι κ τωρα το κάνουμε με μια απλή επέμβαση στο κινητό).Αυτό ομως που μας ενδιαφέρει είναι οτι λέει οτι έχει βελτιωθει η ποιότητα των φωτογραφιών κ του φαίνεται οτι εχουν κάνει κ το φλας καλύτερο. Ίδωμεν λοιπόν.. Ε? Υφισταται κατι τετοιο? Τι λετε καλε?Αυτο ειναι καθαρα θεμα hardware (κυριως το flash)!!!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 giati oxi file mou......??? tha sou dwsw ena aplo paradigma .... exeis mia lampa ama tin valeis sto ntoui tou fotistikou tis giagias mou tha lampei ...alla ama tin valeis sto diko mou pou exei k rithmistei entaseis fotismou k fotorithiko ....tote oxi mono tha lampei alla tha kanoume partu,,,,me pianeis file mou ....den einai thema hardware isa isa edw thelei software Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Υπάρχει η αραβική έκδοση, την βρήκα στο γαλλικό φόρουμ.Το θεμα ειναι τι θα γίνει αν την περάσω;;;;:p Αν και γράφουν εκεί ότι γίνεται, σκέφτομαι μήπως του αλλάξω τα φωτα κ δεν παίρνει μπρος.. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει το παραπάνω πάντως γιατί δε θα το είχαν αναφέρει στα φόρουμς; Επίσης η ελληνική είναι μεταγενέστερη. http://209.85.129.132/translate_c?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://muvctrl.leforum.eu/t391-Firmwares-KC910-Renoir.htm&prev=hp&usg=ALkJrhgJaroloflQXE0RRqksZE3kuE9dbA Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 giati oxi file mou......??? tha sou dwsw ena aplo paradigma .... exeis mia lampa ama tin valeis sto ntoui tou fotistikou tis giagias mou tha lampei ...alla ama tin valeis sto diko mou pou exei k rithmistei entaseis fotismou k fotorithiko ....tote oxi mono tha lampei alla tha kanoume partu,,,,me pianeis file mou ....den einai thema hardware isa isa edw thelei software Ναι , σωστος... αλλα μην το καψουμε κι ολας. Εχει καποια λογικα ορια! Υπάρχει η αραβική έκδοση, την βρήκα στο γαλλικό φόρουμ.Το θεμα ειναι τι θα γίνει αν την περάσω;;;;:p Αν και γράφουν εκεί ότι γίνεται, σκέφτομαι μήπως του αλλάξω τα φωτα κ δεν παίρνει μπρος.. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει το παραπάνω πάντως γιατί δε θα το είχαν αναφέρει στα φόρουμς; Επίσης η ελληνική είναι μεταγενέστερη. http://209.85.129.132/translate_c?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://muvctrl.leforum.eu/t391-Firmwares-KC910-Renoir.htm&prev=hp&usg=ALkJrhgJaroloflQXE0RRqksZE3kuE9dbA Προτεινω να την περασει καποιος και να μας πει.Επειδη ειναι αραβικη δεν σημαινει οτι θα υπαρξει προβλημα.Δες στα γαλλακια αν υπηρξε προβλημα! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts