antonysss Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 πως το εκανες αυτο με τον Player? επισης και το αλλο με το Keylock, μπηκα στο σαιτ αλλα δεν καταλαβα που πρεπει να τα κανεις copy. pls help! :rolleyes: πρέπει να αλλάξεις το αρχείο keylock για να έχεις διαφορετικό κλείδωμα. παρόμοια αλλά σε άλλο αρχείο γίνεται και για το player. εγώ έχω αλλάξει τα icons,τα wallpaper,το keylock κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Τα γαλλάκια δουλεύουν στο να μετατρέψουν όλο το interface σε πολύ πιο γρήγορο από ό,τι είναι.Δείτε εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12156-day-when-your-renoir-will-lamborghini.html βγήκε και νέο keylock, καλύτερο στην αίσθηση που σου επιτρέπει να βάζεις wallpaper όποιο θέλεις μέσα από το κινητό. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looserakias Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 paidia sos prospa8hsa na kanw install neo firmware kai enw edeixne 50% proodosthn o8onh tou pc anoigei to kinhto kai grafei LG mobile please wait ti na kanw to kanei edw kai 5 lepta na to aposyndesw h na to afhsw??? epishs ka8 15-20 deyterolepta akougetai o hxos syndeshs aposyndeshs usb exete kammia idea?? na to aposyndesw?? na perimenw ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Το ιδιο συνεβη και σε εναν πιο πανω. Δεν το αποσυνδεεις, σταματας την διαδικασια και την ξανακανεις! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakis_drama Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Παιδια, μηπως μπορει καποιος να ξαναποσταρει τις κωδικοποιεισεις του κινητου??? Ας πουμε σαν εκεινο που πληκτρολογεις και σου λεει πληροφοριες για την εκδοση του κινητου σου κοκ...! Θημαμαι οτι καποτε καποιος τα ποσταρε ολα μαζι αλλα δεν μπορω να τα βρω... Αν μπορει καποιος ας κανει εναν κοπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looserakias Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 man prospa8hsa na to ksanakanw alla kollaei sthn arxikh o8onh kai to pc den to anagnwrizei elpizw na vrw akrh ayrio me to 8ema kai na mou dwsoun lysh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Είμαστε στην v10k open greek η οποία δε φαίνεται να έχει διαφορές με την j Για θέματα θέλε χακάρισμα το κινητο, αλλα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι τώρα Αντε να βγάλουν κάτι για το renoir,λέω να αρχίσω να αλλάζω αυτά .swf αρχεία.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Τα γαλλάκια δουλεύουν στο να μετατρέψουν όλο το interface σε πολύ πιο γρήγορο από ό,τι είναι.Δείτε εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12156-day-when-your-renoir-will-lamborghini.html βγήκε και νέο keylock, καλύτερο στην αίσθηση που σου επιτρέπει να βάζεις wallpaper όποιο θέλεις μέσα από το κινητό. Το δοκίμασα αυτό το keylock με το slider αλλά δεν ειναι καθόλου πρακτικό, ποσες προσπάθειες χρειάζονται για να ξεκλειδώσει? Έβαλα παλι το παλιό με τις iphone μοντιφες. :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Το δοκίμασα αυτό το keylock με το slider αλλά δεν ειναι καθόλου πρακτικό, ποσες προσπάθειες χρειάζονται για να ξεκλειδώσει? Έβαλα παλι το παλιό με τις iphone μοντιφες. :) Παρουσίασε προβλήματα η 2η του έκδοση που μπορεις να βάλεις wallpaper στην κάρτα μνήμης, δες εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12172-can-somebody-explain-me-what-happened.html συνέβη και σε μένα:p κ μολονότι βγάλανε διορθωμένη έκδοση, γύρισα στο default. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 πήρα κα ιεγώ το renoir μου... το απόγευμα θα το ανοίξω.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 man prospa8hsa na to ksanakanw alla kollaei sthn arxikh o8onh kai to pc den to anagnwrizei elpizw na vrw akrh ayrio me to 8ema kai na mou dwsoun lysh... ipotheto oti to kin sou tora den litourgei to pas stin lg k sto kanei den exeis xasei tin eggiisi me ayto pou ekanes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 πολύ ωραίο το κιν... έπαιξα μαζί του και τώρα το φορτίζω.. Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGroovy Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλησπερα στην παρεα Μηπως εχετε ασχοληθει αν μπορουμε να εγκαταστησουμε Windows Media Player στο κινητο μας? Ευχαριστω Παράθεση jg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλησπερα στην παρεα Μηπως εχετε ασχοληθει αν μπορουμε να εγκαταστησουμε Windows Media Player στο κινητο μας? Ευχαριστω :blink::blink: Ποιος πέθανε???:X:X:ninja: Φίλε μου , στο εγγυόμαι εγώ, πως είναι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν !!! Το κινητό Δ Ε Ν είναι windows mobile, και δεν πρόκειται ποτέ να περαστεί τέτοιο πρόγραμμα. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGroovy Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δοκιμασα να δω live tv στο http://www.skai.gr και ενω ολη η σελιδα κατεβηκε μια χαρα δεν υπηρχε player ενσωματωμενος να μου κανει προβολη το καναλι Παράθεση jg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 loipon paidia eimai autos pou prin ligo kairo pige na kanei flasarisma tin 10k k tou kolise to kinito ...telos pantwn ola kala twra.....k me 10k....allou thelw na kataliksw omws oti den ftaiei aparetita i kingston kartoula giati emena pou mou to eftiaksan stin lg travaei mia xara se oles tis lipseis ...gia to video anaferomai ...apote mallon paizei kati allo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Γεια σας! Πριν απο λιγη ωρα , πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή. Επιτέλους το kc910 είναι το κινητό που περίμενα τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος και, το σάββατο θα το έχω εξ'ολοκλήρου στα χέρια μου!:) Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας , αυτή τη στιγμή μου!:happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Γεια σας! Πριν απο λιγη ωρα , πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή. Επιτέλους το kc910 είναι το κινητό που περίμενα τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος και, το σάββατο θα το έχω εξ'ολοκλήρου στα χέρια μου!:) Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας , αυτή τη στιγμή μου!:happy: Ιστορική στιγμή..:):p Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Χωρις πλακα. Τόσες απόπειρες έκανα να το πάρω, και επιτέλους δικαιώθηκα! Είδες για να πιστεύεις στον καλό θεούλη??:p:p :lol::lol::lol: Πάτερ ημών, ό έν τους ουρανής αγιασθήτω..... :whistle: L O L Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παιδιά επειδή μόλις είδα το κινητό και είμαι με 500 ευρώ καβάτζα...Κάντε μου ένα μικρό review.Παίρνει πρόγραμμα GPS άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Παιδιά επειδή μόλις είδα το κινητό και είμαι με 500 ευρώ καβάτζα...Κάντε μου ένα μικρό review.Παίρνει πρόγραμμα GPS άλλο? Xωρίς χρέωση είναι το wetravel, αλλά είναι ημιτελές, εγω δεν το χρησιμοποιώ γιατι δε μου δείχνει κ πολλά στη Λάρισα.Το gps το χρησιμοποιώ για geotaggin κυρίως.διάβασε προηγούμενα ποστς και θα δεις. Αν ενδιαφέρεσαι για gps και θες κινητό στο οποίο θα κάνεις αρκετή χρήση gps, κοίταξε αλλού. :) Για τα 378Ε που κοστίζει αυτή τη στιγμή είναι σούπερ-προσωπική μου άποψη. Επιμένουμε εναλλακτικά εδώ... Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Πήγα να τα περάσω χ8ες τα αρχεία (για το slide unlock,etc) στο κινητό. τα πέρασα τα άνοιξα αλλά δεν μπορούσα να τα αποθηκέυσω .. Μπορείτε να μου πείτε που? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Δεν νομίζω πως υπάρχει, το δικό μου το αγόρασα στην Αγγλία με τη V10b και υποστηρίζει Ελληνικά σε μενού, επιλογές, συγγραφή μηνυμάτων, συγγραφή email, σε ό,τι κι αν γράψω σε πεδία ιστοσελίδων - δεν έχω βρει κάτι που να μην μπορώ να κάνω στα Ελληνικά. Γενικώς το χρησιμοποιώ με Αγγλικό μενού αλλά όποτε θέλω να απαντήσω σε μηνύματα / forum messages απλά αλλάζω τη γλώσσα με το εικονίδιο κάτω από το πληκτρολόγιο. Αν μπορούσα να φέρω και τα Ελληνικά κάτω ακριβώς από τα Αγγλικά, θα ήμουν ευτυχέστατη :cool: thanks...... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 καλημέρα σε όλους... η 1η μέρα συμβίωσης με το κινητό αρχίζει. απο την πρώτη επαφή με το κινητό έχω να πω: το βίντεο που τραβηξα κολλάει αρκετά είναι σίγουρα από την kingston? δεύτερον στις ρυθμίσεις της κάμερας και του βίντεο μια επιλογή ζουμ χ2 χ4 χ8 τι είναι? δεν εννοώ το ζουμ που έχει στην οθόνη, αυτό που λέω είναι στις ρυθμίσεις. τέλος το κινητό έχει την 10f είναι η τελευταία? και κάτι ακόμη που παρατήρησα είναι η ποιότητα του ακουστικού στην κλήση ... μου φένεται κατώτερο από το κ800 που είχα πριν...ευχαριστώ πολύ... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 ερωτηση το ku990 εχει 1000 μπαταρια ενω το 910 900αρα γιατι αραγε?? μπαινει του viεwty στο renoir? η μπαταρία από το δικό μου renoir είναι 1000mAh... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts