shaggy Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά υπάρχει για το Renoir συμβατό πρόγραμμα αντίστοιχο με το msn και αν ναι πώς λέγεται; Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά υπάρχει για το Renoir συμβατό πρόγραμμα αντίστοιχο με το msn και αν ναι πώς λέγεται; Thanks. http://www.ebuddy.com/mobilebeta/ κατέβασε την έκδοση για το viewty-ku990 υπάρχει επίσης κ το mobichat Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά υπάρχει για το Renoir συμβατό πρόγραμμα αντίστοιχο με το msn και αν ναι πώς λέγεται; Thanks. το ιδιο το msn (messenger). Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captentassos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 hasker du se parakalo thelo na epikoinonisoume thelo na se rotiso kapoia pragmata gia to kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captentassos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 se parakalo thelo na epoikoinonisoumegai to renoir exo kapoies erotisoules Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 hasker du se parakalo thelo na epikoinonisoume thelo na se rotiso kapoia pragmata gia to kinito Αναφερέ τα ανοιχτά, να ακούσεις πολλές απόψεις πάνω στο θέμα.Δεν θα μας κουράσεις , απεναντίας να λυθούν δημοσίως κάποιες απορίες!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 το ιδιο το msn (messenger). Χαχα, ΟΚ τότε, ακόμα καλύτερα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Χαχα, ΟΚ τότε, ακόμα καλύτερα.:p Δες αυτό! Ο φίλος παρακάτω έβγαλε άκρη, κατεβάζοντας για το viwety! :) καντο κι εσυ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregloris Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 θελω για αλλη μια φορα την βοηθεια σας... Για το λογο που ειναι παρα πολλα τα post αν γινεται να μου πειτε πως μπορω να βαλω games... Εκανα search στο google *games kc-910*...εβγαλε αρκετα free αλλα δεν ξερω πως μπορω να τα σεταρο στο κινητο μου... Ευχαριστω εκ το προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koutsman Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Γράφω θέλοντας να διευκολύνω μερικούς: Είχα κι εγώ πρόβλημα με την αναβάθμιση στην 10j έκδοση από 10f. Δεν γινόταν με τίποτα με την εφαρμογή της LG αφού έλεγε ότι το κινητό δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Κατέβασα λοιπόν το πρόγραμμα LGMDP_1.5_build_12.14_Sep_16_2008 (προσοχή στην έκδοση). Είναι το πρόγραμμα "LG 3G Mobile Download Program" το οποίο υπάρχει σε τρεις εκδόσεις: EURO, H3G και OPEN. Χρησιμοποίησα την έκδοση EURO. Επίσης στο internet βρήκα το λογισμικό "KC910-V10j-OPN-EU" (Αρχείο NV, περίπου 100ΜΒ) και αποφάσισα να το φορτώσω παρότι είχα Media Version "OPN-GR". Ξεκινώντας με σβηστό το κινητό, σύνδεσα το καλώδιο USB και έτρεξα το πρόγραμμα. Με πολύ απλά βήματα (δείτε και εδώ) είχα την τελευταία έκδοση firmware σε 25 λεπτά στο κινητό μου χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χαθεί καμιά ρύθμιση. Επίσης το πρόγραμμα παίρνει αυτόματα backup την προηγούμενη έκδοση (10f) την οποία και φύλαξα. Ελπίζω σύντομα να μας τιμήσουν με μια καλύτερη αναβάθμιση μια και η 10j ελάχιστες αλλαγές περιλαμβάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Γράφω θέλοντας να διευκολύνω μερικούς: Είχα κι εγώ πρόβλημα με την αναβάθμιση στην 10j έκδοση από 10f. Δεν γινόταν με τίποτα με την εφαρμογή της LG αφού έλεγε ότι το κινητό δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Κατέβασα λοιπόν το πρόγραμμα LGMDP_1.5_build_12.14_Sep_16_2008 (προσοχή στην έκδοση). Είναι το πρόγραμμα "LG 3G Mobile Download Program" το οποίο υπάρχει σε τρεις εκδόσεις: EURO, H3G και OPEN. Χρησιμοποίησα την έκδοση EURO. Επίσης στο internet βρήκα το λογισμικό "KC910-V10j-OPN-EU" (Αρχείο NV, περίπου 100ΜΒ) και αποφάσισα να το φορτώσω παρότι είχα Media Version "OPN-GR". Ξεκινώντας με σβηστό το κινητό, σύνδεσα το καλώδιο USB και έτρεξα το πρόγραμμα. Με πολύ απλά βήματα (δείτε και εδώ) είχα την τελευταία έκδοση firmware σε 25 λεπτά στο κινητό μου χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χαθεί καμιά ρύθμιση. Επίσης το πρόγραμμα παίρνει αυτόματα backup την προηγούμενη έκδοση (10f) την οποία και φύλαξα. Ελπίζω σύντομα να μας τιμήσουν με μια καλύτερη αναβάθμιση μια και η 10j ελάχιστες αλλαγές περιλαμβάνει. ΘΕΟΣ!!!!!!!!!! Δουλεύει 100%. Ευχαριστώ αδελφέ! Παράθεση C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 se parakalo thelo na epoikoinonisoumegai to renoir exo kapoies erotisoules Κανε post εδώ, το 910 είναι το 1ο μου LG, υπάρχουν πιο ειδικοί απο έμενα εδω μέσα! :) @Koutsman: Checkare λιγο τα shutter sounds της cameras pls, υπαρχει η επιλογη 'no sound'? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 ρε παιδια, κανα θεμα να κατεβασουμε βρεθηκε τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koutsman Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Checkare λιγο τα shutter sounds της cameras pls, υπαρχει η επιλογη 'no sound'? Όχι δεν υπάρχει. Είναι μια από τις αλλαγές. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Όχι δεν υπάρχει. Είναι μια από τις αλλαγές. :( καλησπερα το πηρα κι εγω σημερα. ξερει κανεις αν υπαρχουν games για το κινητο στα γνωστα μαγαζακια ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδιά μόλις είδα crash test του συγκεκριμένου κινητού και απλά έπαθα την πλάκα μου. Επέζησε τα πάντα .Μιλάμε για Τέρας!! Παραθέτω το κείμενο και σχετικά βίντεο.. unlike Nokia's 5800, survived. The handset was left in the freezer at -20C (-4F) for 12 hours, dropped to the floor, stepped on, thrown in a clothes drier for 15 minutes, caked in dust, dunked in wine, and run over by a Ford Focus. After all that it functioned just fine, suffering only a few scratches on the screen inflicted by the pavement -- a small price to pay if you're clumsy enough to drive over your own phone ------ > βίντεο : 1 2(τα σπάει...!) <-------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKoCc Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Παιδιά μόλις είδα crash test του συγκεκριμένου κινητού και απλά έπαθα την πλάκα μου. Επέζησε τα πάντα .Μιλάμε για Τέρας!! Παραθέτω το κείμενο και σχετικά βίντεο.. ------ > βίντεο : 1 2(τα σπάει...!) <-------- kala nai... sigouraaa leme.... emena apo to krebati mou epese kai mou xalase h kamera ... h apla eimai o pio gkantemhs an8rwpos tou kosmou .. h osa lene einai mlkies -.- NEURAAAAAAAAAA akoma na er8ei -.- 20 febr mou eipan ;( soz greeklish . 8a to kanw edit otan brw xrono Παράθεση Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 NEURAAAAAAAAAA akoma na er8ei -.- 20 febr mou eipan ;( ακόμη? Γιατί έτσι?Πόσο καιρό δεν το έχεις το κινητό?Ενημερώνεσαι για την κατάστασή του? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 καλησπερα το πηρα κι εγω σημερα. ξερει κανεις αν υπαρχουν games για το κινητο στα γνωστα μαγαζακια ; ευχαριστω Ναι φίλε μου :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Όχι δεν υπάρχει. Είναι μια από τις αλλαγές. :( Ούτε στη v10b cosmote υπάρχει πλέον, την αφαίρεσαν αμέσως :( Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 kala nai... sigouraaa leme.... emena apo to krebati mou epese kai mou xalase h kamera ... h apla eimai o pio gkantemhs an8rwpos tou kosmou .. h osa lene einai mlkies -.- NEURAAAAAAAAAA akoma na er8ei -.- 20 febr mou eipan ;( soz greeklish . 8a to kanw edit otan brw xrono Τουλάχιστον θα στο αντικαταστήσουν, σου είπαν; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKoCc Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Τουλάχιστον θα στο αντικαταστήσουν, σου είπαν; το kin το έδωσα 15 ιανουαρίου... σήμερα θα πάω και θα τους ρωτήσω τι έγινε τελικά... ελπίζω να το έχουν φέρει και το 20 febr να ήταν απλά το μεγαλύτερο χρονικό όριο ... :S επίσης ελπίζω να το δω όπως το έδωσα και όχι γρατζουνισμένο.. έχω mania με τις γρατζουνιές στα πράματα μου -.- προσευχηθείτε για μένα :P Παράθεση Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Και εγώ το περιμένω από την wind... μου λένε δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν... αρχεία word,pdf, ppt διαβάζει πό ότι ξέρω. είναι αρκετά εύχρηστο? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αντικατεστησα το black theme με το I-phone theme! :up: Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 και ενα απο τα μενου :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts