kritikaros1 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Απο lidl αντε να χω ψωνισει 2 φορες,τροφες σκυλων βασικα.ποτε δεν προτιμουσα ουτε την αλυσιδα καταστηματων τους,ουτε και τα προιοντα τους και θα συνεχισω να το τηρω αυτο. Οι τιμες δεν με ενδιαφερουν και σπανια τις κοιταζω. Ότι είναι δικά μου τα εν λόγω μαγαζιά αλλά πώς μπορείς να έχεις άποψη για μια επιχείρηση χωρίς να είσαι πελάτης της??? Εκτός αν παραπονέθηκαν τα σκυλιά για τις τροφές τους:p (χιούμορ κάνω,μην παρεξηγηθώ) Προσωπικά δεν προτιμάω κανένα, μιας και τα χουμε δίπλα όλα πάμε σε όποιο έχει συμφέρουσες προσφορές εκείνη την στιγμή. ( να ναι καλά τα παιδιά με τα διαφημιστικά ). Επίσης αυτό θεωρώ το ουσιαστικότερο σχόλιο όλου του θέματος.Αν έχεις καταναλωτική συνείδηση μόνο τότε μπορείς να είσαι κερδισμένος αλλά και θα ρυθμιστεί επιτέλους η αγορά από τους τσαρλατάνους που κάνουν τους μάγκες....βλέπε πέρνω δανεικά από τις τράπεζες....τα στέλνω σε οφσορ ονομαστική.....δεν πληρώνω ούτε υπαλλήλους ούτε προμηθευτές....πατάω μια εικονική πτώχευση....λέγε με Μαρινόπουλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 προτιμω μασουτη! ειδικα αυτο κοντα στο σπιτι μου ειναι καλοστημενο, εξυπηρετικες οι κοπελες. το ιδιο και το mymarket. φυσικα δεν αποκλειω κανενα αλλο! οπου δω προσφορα που με ενδιαφερει πηγαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Προσωπικά προτιμώ ελληνικά.... γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε ολλανδους(αβ) και Γερμανούς;Για να μας κουνανε το δάχτυλο;;Έχω συγγενή στο σκλαβενιτη και σε αβ.Στο Σκλαβενιτη πληρώνονται στην ώρα τους,περνουν δωρο ένα μισθό τα Χριστούγεννα και 100€ για αγορές και το Πααχα μισό μισθό και 50€ επιταγή.Και στα capital control τον ιουλιο τους πλήρωσε από το ταμείο σε μετρητά από τις εισπράξεις της ημέρας!Όταν αυξήθηκαν οι κρατήσεις για ικα του αύξησε το μισθό για να μην υπάρξει μείωση!!!Από την άλλη ή γνωστή στο αβ έχει δεχθεί τρομερές μειώσεις!!Στο lidl πήγα το καλοκαίρι του '15 να πληρώνω με κάρτα και μου είπαν ότι περνούν μόνο μετρητά!!Εεεεεε λοιπόν όχι!!!Και ο Μαρινοπουλος είχε έλλειψη λόγω της κατάστασης τώρα που θα αγοραστεί από το Σκλαβενιτη θα επανέλθει!Προσωπική γνώμη πάντα.Δε λέω καλή εξυπηρέτηση στο αβ αλλά δεν μου πάει...... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες διάσωσης του Μαρινόπουλο από το Σκλαβενίτη!Στις 28/02/2017 τα καταστήματα θα είναι κλειστα καθώς πρέπει να γίνουν αλλαγές στις ταμειακές μηχανές. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Τα καταστήματα Μαρινόπουλος θα λειτουργούν ως Σκλαβενίτης ή θα παραμείνουν Μαρινόπουλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Η λίστα χρειάζεται ανανέωση η ένα νέο τόπικ καλύτερα. Κάποια πρέπει να βγούνε και λείπει ο Μασούτης ο οποίος στη Θεσσαλονίκη παίζει πολύ δυνατά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Τα καταστήματα Μαρινόπουλος θα λειτουργούν ως Σκλαβενίτης ή θα παραμείνουν Μαρινόπουλος; Ως Σκλαβενίτης.Σε πολλά έχει ήδη μπει η ταμπέλα και έχουν γίνει εγκαίνια! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Είχαν ανακοινώσει μερικά καταστήματα που θα πουλήσουν. Τα υπόλοιπα θα ανακαινιστούν σε Σκλαβενίτης. Πάντως στην Βόρειο Ελλάδα έχουν να κάνουν πολύ δουλειά, καθώς δεν είχε παρουσία ως εταιρία. Και τον χρόνο που ο Μαρινόπουλος φυτοζοούσε άνοιξαν αρκετά καταστήματα οι άλλες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 16 ΘΑ πουληθούν επειδή έχει ,λενε, απέναντι ή διπλα καταστήματα Σκλαβενίτης και δεν είναι σωστό για τις άλλες αλυσίδες.Οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στα άλλα καταστήματα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Είχαν ανακοινώσει μερικά καταστήματα που θα πουλήσουν. Τα υπόλοιπα θα ανακαινιστούν σε Σκλαβενίτης. Πάντως στην Βόρειο Ελλάδα έχουν να κάνουν πολύ δουλειά, καθώς δεν είχε παρουσία ως εταιρία. Και τον χρόνο που ο Μαρινόπουλος φυτοζοούσε άνοιξαν αρκετά καταστήματα οι άλλες εταιρίες. έχει χάσει έδαφος είναι γεγονός, και δύσκολα θα καταφέρει να ανακτήσει πελατεία ο Σκλαβενίτης στη βόρειο Ελλάδα, καθώς σε φυσιογνωμία είναι σαν το Μασούτη. Βάλε και το γεγονός ότι η Σκλαβενίτης δεν κάνει διαφήμιση, δεν έχει κάρτα πιστότητας και οι προσφορές του δεν είναι στη βιτρίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Τα καταστήματα Μαρινόπουλος θα λειτουργούν ως Σκλαβενίτης ή θα παραμείνουν Μαρινόπουλος; Θα αλλάξουν σε Σκλαβενίτης Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Μασούτης Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Βασιλοπουλος και μετά Σκλαβενίτης. Τα υπόλοιπα ούτε από έξω Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 AB, και μετα lidl για συγκεκριμενα ειδη που εχουν εξαιρετικη ποιοτητα. Σπανια 3Β markets και discount. Τον Μασουτη τον θεωρω ακριβο, συνηθως τριαντα λεπτα πανω. Περιμενω Σκλαβενιτη στην Βορεια Ελλαδα(καθως παρουσια ειχε μόνο σε Αττικη) να δουμε την τιμολογιακη πολιτικη του. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Γαλαξίας και Μαρινοπουλος Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Το MyMarket γιατί είναι το μόνο σχετικά κοντά στο σπιτι μου. Ολα τα άλλα είναι σε μεγάλη απόσταση. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 http://www.naftemporiki.gr/story/1302781/aposurontai-apo-tin-agora-rolo-kotopoulo-gemisto-kai-paradosiako-mpifteki-barbeque Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 My Market γιατι δουλευω και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Αν επιτρεπεται, πώς είναι μισθολογικά;Δηλαδή είναι καλοί, μέτριοι ή άλθιοι; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 πολυ καλοι θα ελεγα... 500 ευρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 6ωρο + 30€ επιδομα ψυγειων το οποιο μπαινει στην καρτα που χτυπαμε... δεν φορολογειται δηλαδη. 8ωρος 700+ ευρω... το θεωρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για την εποχη μας. πριν δουλευα 8ωρο για 480.. οποτε ειμαστε αρχοντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Έχεις δίκιο καλά είναι!Να σου πω και εγώ για το Σκλαβενίτη.Σε άτομο που ήρθε πριν 3 μήνες 4ωρο λίγο πάνω από τα 500 ευρώ.8ωρος που δουλεύει εδώ και χρόνια, 970 ευρώ.Πάντα δίνει 100 ευρώ τα Χριστούγεννα σε επιταγή και 50 το Πάσχα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 πολυ καλοι θα ελεγα... 500 ευρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 6ωρο + 30€ επιδομα ψυγειων το οποιο μπαινει στην καρτα που χτυπαμε... δεν φορολογειται δηλαδη. 8ωρος 700+ ευρω... το θεωρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για την εποχη μας. πριν δουλευα 8ωρο για 480.. οποτε ειμαστε αρχοντεςΠολύ καλά είναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Έχεις δίκιο καλά είναι!Να σου πω και εγώ για το Σκλαβενίτη.Σε άτομο που ήρθε πριν 3 μήνες 4ωρο λίγο πάνω από τα 500 ευρώ.8ωρος που δουλεύει εδώ και χρόνια, 970 ευρώ.Πάντα δίνει 100 ευρώ τα Χριστούγεννα σε επιταγή και 50 το Πάσχα. Δουλευει ο πατερας μου 20 χρονια και η μανα μου 10 στο Σκλαβενιτη.. τα ξερω απεξω ολα αυτα μην αγχωνεσαι... 4ωρους δεν εχει απο οτι ξερω.. εχει 5ωρους και κανουν σχεδον παντα ωρες ΑΛΛΑ να ξερεις τωρα τα κοψανε ολα. ολοι με το βασικο θα πηγαινουν.. 8ωρος με χρονια προυπηρεσια χαιρω πολυ οτι θα φτασει χιλιαρικο.... 1200 παιρνει ο πατερας μου με 38 χρονια προυπηρεσια και ολα τα ενσημα του βαρεα ανθυγιεινά... Εγω τα λευτα που μιλαω τα λεω για ατομα ειτε πανω ειτε κατω απο 25. δινει ενα επιδομα η METRO ( my market & metro και πολλες ακομα εταιριες ειναι σε ενα ομιλο ) για να φτασεις τα λεφτα των παλιων συμβασεων... Επισης αν κανεις 30*12 κανει 360 ευρω... ο Σκλαβενιτης δινει 150€ δηλαδη μιλαμε για ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ και κατι ακομα εξτρα... οι δικοι μου οταν μπηκα στην εταιρια ηταν απο τα πρωτα πραγματα που δεν περιμεναν να εχω σαν εξτρα απο το μισθο. +++++++++++++++++++++++++ ενα πολυ βασικο που ξεχασα.... 6% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗ! Οτι και να ψωνισω ΟΠΟΤΕ και να ψωνισω. Ο Σκλαβενιτης εχει 10% ΜΟΝΟ σε ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΡΟΦΟΥ. Δε θα προτιμουσες να εχεις 6% εκπτωση ΣΕ ΟΛΑ ? Στα γαλατα σου, στα τροφιμα σου, στα απορρυπαντικα σου ? παρα μονο σε οροφου ηδη που ψωνιζεις μια φορα το χρονο ? Σαν παροχες η my market ειναι ΑΙΩΝΕΣ μπροστα ( σε στελεχη οπως διευθυντες κλπ δινει ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ενω ο Σκλαβενιτης τιποτα, απλα ενα μισθο ) αλλα ο Σκλαβενιτης ειναι διαχρονικα πολυ καλος εργοδοτης. Εχω εμπειρια 20 ετων οπως προειπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Κάτι παρεξήγησες!!Δεν το είπα κατά του μυμαρκετ!!Και ναι έχεις δίκιο 5ωρος είναι! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Επίσης επειδή ο πατέρας μου πήρε μετάθεση σε πρώην Μαρινόπουλο και εκεί δώσανε για Χριστούγεννα επιταγή 50 και όχι 100 ακούγεται ότι ίσως δώσουν 50 σε όλους και του χρόνου τα κόψουν τελείως.. Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts