Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

και εγώ με την σειρά μου πήρα το παρακάτω κινέζο

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/5-inch-touch-screen-gps-navigator-wfm-transmitter-sports-ed/

και δεν ξέρω απο που να αρχίσω..διαβάζω για μενού,ρυθμίσεις κτλπ και χάθηκα λίγο...!

Μαζί είχε και μια κάρτα 2 GB με όλη την Ευρώπη (igo 8.0) αλλά όταν πήγα να δω τί περιέχει η κάρτα μου ωστε να αναβαθμήσω και να περάσω κ το παπαγκο, μου εμφάνιζε μόνο 3 αρχεία, ένα gpslog(0kb),ένα iGO8(102kb) και ένα Shell.ini. ενώ φαίνεται ότι έχει μόνο 35 mb ελεύθερα η κάρτα...τί παίζεται? Είναι παρόμοιο λειτουργικά με κάποιον άλλο κινέζο ωστε να κινηθώ ανάλογα όπως πχ στην πρώτη περίπτωση του θέματος, το ρωτάω κ επειδή είναι 5" το δικό μου.

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/5-inch-touch-screen-gps-navigator-wfm-transmitter-sports-ed/

και δεν ξέρω απο που να αρχίσω..διαβάζω για μενού,ρυθμίσεις κτλπ και χάθηκα λίγο...!

Μαζί είχε και μια κάρτα 2 GB με όλη την Ευρώπη (igo 8.0) αλλά όταν πήγα να δω τί περιέχει η κάρτα μου ωστε να αναβαθμήσω και να περάσω κ το παπαγκο, μου εμφάνιζε μόνο 3 αρχεία, ένα gpslog(0kb),ένα iGO8(102kb) και ένα Shell.ini. ενώ φαίνεται ότι έχει μόνο 35 mb ελεύθερα η κάρτα...τί παίζεται? Είναι παρόμοιο λειτουργικά με κάποιον άλλο κινέζο ωστε να κινηθώ ανάλογα όπως πχ στην πρώτη περίπτωση του θέματος, το ρωτάω κ επειδή είναι 5" το δικό μου.

Μάλλον δεν στα έστειλαν σωστά. Λείπουν σχεδόν όλα τα αρχεία. Να τους στείλεις emal για να σου στείλουν μια ολοκληρωμένη κάρτα. Πόσο πλήρωσες μεταφορικά?

joglan

Μάλλον δεν στα έστειλαν σωστά. Λείπουν σχεδόν όλα τα αρχεία. Να τους στείλεις emal για να σου στείλουν μια ολοκληρωμένη κάρτα. Πόσο πλήρωσες μεταφορικά?

μεταφορικά 39 ευρώ αλλά όχι μόνο για αυτό, είχα παραγγείλει κ αλλα πράματα,αξίας 200 ευρώ σύνολο...:cool:

μου τα έστειλαν με EMS αν και δεν υπήρχε ως επιλογή στην διαδικασία παραγγελίας! έτσι ευτυχώς δεν πλήρωσα τίποτα σε τελώνες κτλπ

Τώρα για την κάρτα, δεν πρέπει να είναι λάθος γιατί ενώ φαίνονται γεμάτα τα 2 γίγα της, μέσα εμφανίζονται μόνο αυτά τα μικρά αρχεία που ανέφερα...

δοκίμασα και το gps δουλεύει μια χαρα, Γερμανία, Αγγλία κτλπ:)

Δλδ δεν ξέρω που βρίσκονται κρυμμένα αυτα τα αρχεία και μετα πως θα μπορέσω να βάλω το καινουργιο ιγο8.3 και τους χάρτες του, όπως επίσης και το παπαγκό7 που έχω στο μιο168 μου...:cool:

κανεις ενα φορματ την καρτα και περνας οτι θες.αν θες δες περισσοτερα εδω http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4200&sid=ddd367c06902b86c1a4fd9999c5ebb54

καλησπέρα παιδιά.νέος είμαι και εγώ σε αυτα τα μηχανάκια.πήρα μεταχειρισμένο ένα rοαdfιnder143Ρνs.έχει πάνω το sygιc το des7 και το igo8 που είναι πολύ καλό.βρε παιδιά πως θα βρω το garmin για έκδοση ΡΝΑ?ΕΧΩ ΦΆΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• 2 weeks later...
Koσμά έχεις απόλυτο δίκιο.Το αρχείο λέγεται Color7Moveshell.Καταργείται και αυτό και το yfloader.exe.Επίσης η μνήμη είναι όντως κρυφή και έχει όλο το μενού.Αλλά παρόλο που δεν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού:lol: κατάφερα να την αντιγράψω στο pc:cool:Moυ αρέσει το νέο μου παιχνιδάκι :p Κατέβασα το μενού σου από http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3930

Στο script boot.mscr βάλε

kill ("Yfloader.exe")

kill ("Color7Moveshell.exe")

Run ("\sdmmc\mioautorun\Skin\SystemInformation.exe")

και δώσε διαδρομή στο boot.exe μέσα από το μενού

Γεια κ απο εμενα στην παρεα!Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σας!

Φιλε bbbb μπορεις να αναφερεις πως καταφερες να εμφανισεις κ να αντιγραψεις στο PC την μνημη του συγκεκριμενου gps με την ριγα!Προσφατα το αγορασα κ εγω κ εμεινα πολυ ικανοποιημενος περα απο το προβλημα(system resources shortage. please close some running applications)το οποιο καταφερα να διορθωσω χαρη στη δικη σας βοηθεια!Επειδη λοιπον πειραματιζομαι αρκετα θα ηθελα να κρατησω ενα backup!Τα αρχεια("Yfloader.exe")&("Color7Moveshell.exe")τι ακριβως κανουν?

Καλημερα...

Παιδια εγω εχω ενα Delorme (το RI 110)

Εχει ενα YFLoader.exe που ανοιγει με την εκεινηση το PNA.

ονομαζεται YFMainMenu

Πως μπορω να το κανω να μην ανοιγει με την εκηνηση αλλα οποτε θελω εγω;

επισης δεν βρισκω πουθενα τον task manager...

Ευχαριστω...

Γεια κ απο εμενα στην παρεα!Συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια σας!

Φιλε bbbb μπορεις να αναφερεις πως καταφερες να εμφανισεις κ να αντιγραψεις στο PC την μνημη του συγκεκριμενου gps με την ριγα!Προσφατα το αγορασα κ εγω κ εμεινα πολυ ικανοποιημενος περα απο το προβλημα(system resources shortage. please close some running applications)το οποιο καταφερα να διορθωσω χαρη στη δικη σας βοηθεια!Επειδη λοιπον πειραματιζομαι αρκετα θα ηθελα να κρατησω ενα backup!Τα αρχεια("Yfloader.exe")&("Color7Moveshell.exe")τι ακριβως κανουν?

για το Color7Moveshell.exe δεν ξερω αλλα το Yfloader.exe ειναι το λογισμικο πλοήγισης

παιδια καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια.μηπως τελικα γινεται να βαλω destinator 7 σε takara gp10;Οι χαρτες που φοραει απο τη μαμα του ειναι destinator 6.1.Πανω στο κουτι γραφει navteq on board. Εγραψα σε μια νεα sd το destinator 7.Μπαινω στο μενου των windows πατωντας το M και το + , βρισκω τη storage card οταν κανω διπλο κλικ πανω στο destinator.exe λεει οτι δεν ειναι valid windows ce application(ενω εχω τη νομιμη εκδοση pna).Με τον ιδιο τροπο μου τρεχει αψογα το Ginius Drive.Γιατι δεν τρεχει και το Destinator 7;Εχει μονο υποδοχη storage δεν εχει usb για να συνδεσω active sync.Γινεται τιποτα;

Ευχαριστω εκ των προτερων

To Know the Cause Of Things!

Τo takara gp10 δεν χωνεύει το destinator 7! Kαι εγώ πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει να το τρέξω και έπαιρνα το μήνυμα που ανέφερες

Τo takara gp10 δεν χωνεύει το destinator 7! Kαι εγώ πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει να το τρέξω και έπαιρνα το μήνυμα που ανέφερες

λες να χωνευει το 8;;;:wacko:ή να αποκλεισω destinator πανω απο 6.1;:)ευχαριστω

To Know the Cause Of Things!

Γεια σας παιδια

Εγω εχω παρει ενα κινεζακι με 5 ιντσων οθονη (αναλυση 480Χ272)

Φτιαχνω το δικο μου μενου αλλα αντιμετοπιζω προβληματα

αυτο ειναι το μενου που εχω φτιαξει:

GLOBALSETTINGS

#ShowMessage = no

QuitOnDoubleClick = no

X = 0

Y = 0

Width = 480

Height = 272

Arrange = No

BackgroundColor = 84A28F

BackgroundBitmap = SDMMC\Navigation\BG2.bmp

WINDOWSBUTTON

x = 165

y = 105

ColorNormal = 000099

ColorPushed = CCCCCC

Width = 175

Height = 75

Text = KENTRIKO MENU

QuitOnExecute = yes

Weight = 700

CreateFont

ICONXPBUTTON

x = 10

y = 10

Command = SDMMC\Navigation\Dest 7\Destinator.exe

SizeNormal = 130

SizePushed = 140

ScaleAlpha = 100

IconNormal = SDMMC\Navigation\New icon\Dest7.ico

ScaleAlpha = 100

IconPushed = SDMMC\Navigation\New icon\pressed.ico

ICONXPBUTTON

x = 10

y = 295

Command = SDMMC\Navigation\IGO8\iGO8.exe

SizeNormal = 130

SizePushed = 140

ScaleAlpha = 100

IconNormal = SDMMC\Navigation\New icon\IGO82.ico

ScaleAlpha = 100

IconPushed = SDMMC\Navigation\New icon\pressed.ico

WINDOWSBUTTON

x = 165

y = 195

Command = "SDMMC\Calibration.exe"

ColorNormal = 000099

ColorPushed = CCCCCC

Width = 175

Height = 75

Text = Windows CE

Weight = 700

CreateFont

Και μου βγαζει τα ακολουθα error:

1: SDMMC\Navigation\New Icon\Dest7.ico

2: IconNormal = SDMMC\Navigation\New Icon\Dest7.ico

3: SDMMC\Navigation\New Icon\pressed.ico

4: IconPushed = SDMMC\Navigation\New Icon\pressed.ico

5: SDMMC\Navigation\New Icon\IGO82.ico

6: IconNormal = SDMMC\Navigation\New Icon\IGO82.ico

7: SDMMC\Navigation\New Icon\pressed.ico

8: IconPushed = SDMMC\Navigation\New Icon\pressed.ico

Τι λαθος εχω κανει;

Τα εικονίδια είναι 32bit και στο φάκελο που γράφεις;Δοκίμασε και με μικρότερες τιμές π.χ. 32 ή 48

Τα εικονίδια είναι 32bit και στο φάκελο που γράφεις;Δοκίμασε και με μικρότερες τιμές π.χ. 32 ή 48

1ον:ναι ειναι στον σωστο φακελο και ειναι 32bit

2ον:θελει τετραγωνισμενα κουμπια;

εχω βαλει εικονιδια 175χ75

θα το δοκιμασω και θα σου πω...

επισης ξεχασα να πω οτι τα κουμπια ειναι απο αλλα θεματα, τροποποιημενα...

δεν εχω καποια ιδιετερη γνωση στο θεμα

μπορεί να μου πει κάποιος για ένα 5άρι που θέλω;

υποστηρίζει ελληνικά σε destinator igo8?

είναι ξεκλείδωτο; αλλαγή μενού μπορεί να γίνει;

επίσης απ' τα 5άρια πιο είναι καλύτερο;

αυτό

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/galaxys-thinnest-gps-portable-navigator-5-inch-touchscreen/

βλέπω δεν υποστήριζει 100% ελληνικά.

αυτό μήπως;

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/5-inch-touch-screen-gps-navigator-wfm-transmitter-retro-ed/

Leeco Cool1 4/64 Gold

To πρώτο που δείχνεις ξέχασέ το.windows ce 6.0 απλά δεν λέει.Μπορεί ο επεξεργαστής του να είναι στα 500mhz αλλά στην πράξη δεν το δείχνει και ιδιαίτερα.

Ασε που έχει θέμα με destinator και ελληνικά fonts.Με το navigon που αναφέρει στα σχόλια στη σελίδα,φτιάχνει αλλά το dest με τίποτε.

Το δεύτερο είναι το κλασσικό 4,3 αλλά με 5αρα οθόνη.Δες αυτό το θέμα http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4200

Αρκετά καλή συσκευή και το κυριότερο είναι ότι αποκλείεται να σου μείνει από software μ@λ@κι@ γιατί έχουμε την rom και μπορείς να την ξαναπεράσεις.Προσοχή μόνο αν τελικά το πάρεις,να τους ξεκαθαρίσεις ότι θέλεις να έχει αγγλικά win ce 5 γιατί κυκλοφορεί και με εξάρια η συγκεκριμένη συσκευή και έχει τα προβλήματα της πρώτης συσκευής.

Τώρα αν θες και bluetooth δες αυτό που λέει ο Κοσμάς εδώ http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4664

• 2 weeks later...

ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ:cry::cry::cry:

Παιδια Μολις το εφτιαξα(με τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ γνωσεις που εχω για το συγκεκριμενο ειδος προγραμματισμου...)!!!

Βαλτε το στα κινεζακια σας και αν σας θελει μετατροπες μην δυστασετε να μου το πειτε...

...επισης αν σας αρεσει πειτε μου να το βγαλω και σε αλλες αναλυσεις...

Υ.Γ.* Μην φανταστειτε κατι υπερσυγχονο...(μονος μου το ζωγραφησα και το σκαναρα...):D:D:D

Ειναι για Ginius Driver , Destinator7 και IGO 8 (και σκοπευω βα του προσθεσω κι αλλα...

επισης δεν εχει κουμπι εισοδου στα windows CE , κατι που σκοπευω επισης να προσθεσω...

Για καθε "αναβαθμιση" θα σας κραταω ενιμερους...:lol:

Το δεύτερο είναι το κλασσικό 4,3 αλλά με 5αρα οθόνη.Δες αυτό το θέμα http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4200

Αρκετά καλή συσκευή και το κυριότερο είναι ότι αποκλείεται να σου μείνει από software μ@λ@κι@ γιατί έχουμε την rom και μπορείς να την ξαναπεράσεις.

Αλήθεια, τη συγκεκριμένη συσκευή την έχει προμηθευτεί κανείς; Το site δεν αναφέρει σχεδόν κανένα σημαντικό τεχνικό χαρακτηριστικό (cpu, ram κλπ) και διστάζω να πάρω γουρούνι στο σακί.

Την έχει κανείς να μου δώσει κανένα spec;

Αλήθεια, τη συγκεκριμένη συσκευή την έχει προμηθευτεί κανείς; Το site δεν αναφέρει σχεδόν κανένα σημαντικό τεχνικό χαρακτηριστικό (cpu, ram κλπ) και διστάζω να πάρω γουρούνι στο σακί.

Την έχει κανείς να μου δώσει κανένα spec;

πάρτο φίλε και μόνο γουρούνι στο σακί δεν είναι...

τι να τα κάνεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

σου λέω εγώ οτι έχει μέσα 2λτ τούρμπο ντίζελ. οκ; ευχαριστημένος;

λαυράκι είναι η συσκευή!

Leeco Cool1 4/64 Gold

σου λέω εγώ οτι έχει μέσα 2λτ τούρμπο ντίζελ.

:lol: Mια χαρά συσκευή είναι για τα χρήματα της.Και γύρω από αυτή έχει αναπτυχθεί ολόκληρη κοινότητα που την υποστηρίζει.Μέχρι και wi-fi κάρτα μπορεί να βάλει κάποιος για να έχει internet!

http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.23569~threadid.412203

http://wiki.dealextreme.com/(X(1)S(nvf3se45idea3g55miktmavz))/Default.aspx?Page=GPS%20info%20(sku.19609%20and%20similar)&AspxAutoDetectCookieSupport=1#Warning:_not_all_units_have_the_same_firmware_26