animal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα. Εχω ενα mio c220 με ολα τα καλυδια φορτομενα (miopocket dst mio igo grm κτλ.) Ενα φιλαρακι το ειδε και την επομενη μερα μου εφερε ενα κινεζακι που ειχε ψωνισει με navimate, για να του βαλω miopocket κτλ. μετα απο πολα νευρα:wacko: και πολες προσπαθειες τα καταφερα. αργοτερα ειδα οτι τη δουλεια που εχεται ετοιμασει για τα κινεζακια. μπραβο ρε παιδια και χαρα στο κουραγιο σας. το εβαλα στην sd και τρεχει σφαιρα, το mio δε τρεχει ετσι ουτε για πλακα, και αυτο που ονομαζετε εσεις hard reset 20 δευτερα το πολυ, σε εμενα ειναι 3 λεπτα (με το φορτομα του miopocket) το μονο προβλημα που συναντησα ειναι οτι το destinator δε βρισκει κεραια gps, μου εχει σπασει τα νευρα μη πω τιποτα αλλο:X δε βρεθηκε κεραια gps και δε βρεθηκε κεραια gps. το navimate που ειχε πανω, στο αρχειο traceCEGPS.ini ειχε ρυθμισεις port:1 και baudrate :9600 τα εβαλα αλλα τζιφος:wacko: λιγο βοηθεια πριν σαπσουν τελειως τα νευρα μου?:help: Ευχαριστο και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Για δοκιμασε 2 4800 Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
animal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 και μερικες φωτο απο το κινεζακι, χαλια αναλυση απο το κινητο ειναι. [ATTACH]14683[/ATTACH] [ATTACH]14684[/ATTACH] [ATTACH]14685[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
animal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Για δοκιμασε 2 4800 μπα τιποτα ηταν το πρωτο που δοκιμασα γιατι ετσι δουλευει και το mio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelegr Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 το μονο προβλημα που συναντησα ειναι οτι το destinator δε βρισκει κεραια gps, μου εχει σπασει τα νευρα μη πω τιποτα αλλο:X δε βρεθηκε κεραια gps και δε βρεθηκε κεραια gps. το navimate που ειχε πανω, στο αρχειο traceCEGPS.ini ειχε ρυθμισεις port:1 και baudrate :9600 τα εβαλα αλλα τζιφος:wacko: λιγο βοηθεια πριν σαπσουν τελειως τα νευρα μου?:help: Ευχαριστο και παλι Το κινεζακι ειναι PNA η PDA τα PNA δουλευουν σε: 1 4800 και τα PDA συνιθως σε: 4 4800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelegr Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Νεο μενου για οθονη 480Χ272 (5 ιντσες) πειτε μου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 .......το μονο προβλημα που συναντησα ειναι οτι το destinator δε βρισκει κεραια gps, μου εχει σπασει τα νευρα μη πω τιποτα αλλο:X δε βρεθηκε κεραια gps και δε βρεθηκε κεραια gps. ..... Ολα τα destinator έχουν ρουτίνα αναζήτησης gps. Πήγαινε : Επιλογές>ρυθμίσεις>σήμα gps> ρύθμιση> αναζήτηση gps. Θα βρει μόνο του την θύρα και την ταχύτητα Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Νεο μενου για οθονη 480Χ272 (5 ιντσες) πειτε μου εντυπωσεις Καλό κάτι διαφορετικό :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
animal Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ολα τα destinator έχουν ρουτίνα αναζήτησης gps. Πήγαινε : Επιλογές>ρυθμίσεις>σήμα gps> ρύθμιση> αναζήτηση gps. Θα βρει μόνο του την θύρα και την ταχύτητα Το κινεζακι ειναι PNA η PDA τα PNA δουλευουν σε: 1 4800 και τα PDA συνιθως σε: 4 4800 Σας ευχαριστω παιδια ολα ενταξει, τελικα εφτεγε η εκδοση που ηταν λαθος δικια μου μαμακια, του εβελα αλλη και ολα οκ. destinator 7 & igo 8 πανε σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobioc Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπερα εχω τον Pausania 3.5¨ εβαλα εχτες το προγραματακι του φιλου μας αλλα εχω 2-3 προβληματακια. 1. Στην αρχη με το που ανοιγει το PNA βγαζει το κλασσικο menu του κινεζου παω και αλλαζω το ονομα του αρχειου σε systeminformation.exe. Μπαινει στο μενου μετα απο 2 χτυπηματα στην επιλογη Πλοηγηση. 2. Καθε φορα που γινεται ενα λαθος (δεν βρισκει π.χ το προγραμμα) γυρναει στο κυριος μενου (του κινεζου) κ οχι στο νεο. 3. Η τελευταια version του προγραμματος ειναι αυτη που βρίσκεται στην 2η σελιδα του τοπικ?? Υ.Γ Υπαρχει καμια ετοιμη version που παιζει σε καποιον να την κανω copy στο δικο μου SD καρτακι? Θα ημουν ευγνώμων Ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taraxias1984 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 γειά σας παίδες ! έχω αγοράσει τον εξής κινέζο http://www.sourcinggate.com/988-7-inch-touch-screen-car-dvd-player-with-gpsbluetoothfm-p-3140.html πολύ καλή πηγή με tv παίζει όλα τα αρχεία σχεδόν αλλά gps γιά να σου τα κάνει ....:X , δεν είχε στο πακέτο κάρτα sd και παλεύω μόνος μου με χάρτες που βρίσκω τυχαία αλλά τίποτα :cry: , σας παρακαλώ πολύ κάποιος να με βοηθήσει , τα νεύρα μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Τι ακριβώς έχεις βρει μέχρι τώρα και με ποιο τρόπο προσπαθείς να το εγκαταστήσεις στην συσκευή;Για τη συσκευή θα ψάξεις προγράμματα για pna και windows ce Για αρχή Google--> destinator 7 for pna Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taraxias1984 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 μόλις κατέβασα το destinator 8 pro .θα το δοκιμάσω σε λίγο , το αντιγράφω στην sd , το βάζω στο ράδιο , μετα απο τα settings επιλέγω ποιό ειναι το path για το .exe μετα παταω navigate και μου βγάζει μύνημα σφάλματος, έχω δοκιμάσει το IGO8 αλλά μπορεί να κάνω και κάτι λάθος , ειμαι πρωτάρης σε gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taraxias1984 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 κατεβάζω και το ΝDRIVE τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul425 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Παιδιά μια βοήθεια αν είναι δυνατόν. Αγόρασα κι' εγώ 1 κινεζάκι 5", resolution 480x275 που διαθέτει windows ce 5.0 με εγκατεστημένο το iGO8 που τρέχει άψογα. Θέλω να εγκαταστήσω επιπλέον το Navigon 7.0.13 που έχω στο 2110max πλην όμως το μηχάνημα αρνείται κάθε συνεργασία. Εγκατέστησα το navigon σε microsd 4GB και όταν καθορίζω από το μενού navigation το path για navigon.exe δεν το αναγνωρίζει ενώ όταν προσδιορίζω ως path το updateme.exe που έχω επίσης εγκαταστήσει για να τρέξει μέσω script το navigon.exe μου βγάζει κινέζικο μήνυμα σφάλματος. Εκτιμώ ότι το εργαλείο είναι ξεκλείδωτο διότι μπορώ από τα settings να μπαίνω windows, να βλέπω περιεχόμενα residentflash και επίσης να βλέπω και residentflash2. Μήπως δεν τρέχει γενικά navigon? Μήπως υπάρχει πρόβλημα μνήμης? http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/geekps-5-inch-touchscreen-gps-navigator-av-bluetooth/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Δοκίμασε κάποια πιο καινούρια έκδοση όπως την 7.4.2 ή 7.4.3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Μια βοήθεια με τις μνήμες στα ΡΝΑ ρε παιδιά γιατί το έχω χάσει λίγο... το διαφορά έχει η sdram από την ROM ή flash?? Τα περισσότερα ΡΝΑ που βρίσκω έχουν 64ΜΒ sdram (αναφέρεται και ως program memory) και 64 ή 128 rom (αναφέρεται και ως flash memory) - έχει και κάποια με 2GB flash! Άρα για να τρέχουν τα δύσκολα προγράμματα όπως το dest7 και το garmin θέλω μεγαλύτερη sdram, ή αυτά φορτώνονται στην flash memory? Εν τω μεταξύ ότι βρίσκω με 128MB sdram έχει win ce6, με το οποίο απλά δεν παίζει το dest7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts