Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε xroupista, ενδιαφέρομαι να πάρω για μένα και για ένα συνάδελφο το παρακάτω μηχανάκι:

http://cgi.ebay.com/4-3-portable-GPS-Bluetooth-FM-tranmitter-2GB-map_W0QQitemZ110330405016QQihZ001QQcategoryZ156955QQcmdZViewItem

Μπορείς να με διαφωτίσεις αν θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω και να το κάνω να τρέχει το μενού σου;

Μέχρι τώρα έχω κάνει αυτή τη διαδικασία σε τρία άλλα GPS (αυτά όμως του θέματος, με την 3,5 οθόνη) με απόλυτη επιτυχία!

Θα περιμένω την απάντησή σου γιατί από αυτή θα εξαρτηθεί το αν τελικά θα τα παραγγείλω. :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαμια ιδεα ρε παιδια? Το αφησα να αδειασει η μπαταρια του και το ξανανοιξα αλλα τιποτα....

Υπαρχει καποιο shortcut ή συνδιασμος κουμπιων για να μπω στο μενου calibration της οθονης;

Ενδιαφέρον το πρόβλημά σου και με καίει γιατί μετά τα πέντε πρώτα ετοιμάζομαι για άλλα δύο ίδια ... ελπίζω να μην έχω τα ίδια.

Ενδιαφερον αλλα για την ωρα χωρις λυση. Το θετικο ειναι οτι το ebay store που τα παιρνω δειχνει διαθεση για βοηθεια και ειναι καθυσηχαστικο οτι 8α βρεθει η λυση. Αλλα ακομα τιποτα... Η επικοινωνια με Hong Kong μεσω email ειναι δυσκολη και χρονοβορα.

Αυτο που εικαζω ειναι οτι απλα εχει απορυθμιστει η οθονη και χρειαζεται ενα calibration. Το θεμα ειναι να βρεθει ενα shortcut να παω κατευθειαν εκει μετα το ανοιγμα της συσκευης. Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα διαφορους συνδιασμους κουμπιων και αλληλουχιων αλλα τιποτε απο αυτα δεν δουλεψε στη συσκευη μου.

Ισως ενα autorun αρχειο που θα με στελνει εκει οταν το gps διαβασει την καρτα να κανει τη δουλεια. Ακομα το ψαχνω...

Φίλε xroupista, ενδιαφέρομαι να πάρω για μένα και για ένα συνάδελφο το παρακάτω μηχανάκι:

http://cgi.ebay.com/4-3-portable-GPS-Bluetooth-FM-tranmitter-2GB-map_W0QQitemZ110330405016QQihZ001QQcategoryZ156955QQcmdZViewItem

Μπορείς να με διαφωτίσεις αν θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω και να το κάνω να τρέχει το μενού σου;

Μέχρι τώρα έχω κάνει αυτή τη διαδικασία σε τρία άλλα GPS (αυτά όμως του θέματος, με την 3,5 οθόνη) με απόλυτη επιτυχία!

Θα περιμένω την απάντησή σου γιατί από αυτή θα εξαρτηθεί το αν τελικά θα τα παραγγείλω. :)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

το μηχανάκι είναι απο χαρακτηριστικα πολυ καλο. αλλά ότι και να σου πω θα είναι ψέμα..

η αγορά από τα ebay είναι σαν να βάζεις το χέρι σε ένα σακί και να πιάνεις ....gps...:lol::lol::p

το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν το ξέρω ..

Αλλα αν το πάρεις και το ξεκλειδώσεις αν θες μενού να βάλεις και την κάρτα σου την ονομάζει sdmmc θα βάλεις αυτό από το 590

αν την ονομάζει storage card o φίλος bbbb έχει ανεβάσει εδώ ένα πανέμορφο μενού γαι 4.3 οθονη

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3561

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Τι μορφη θα επρεπε να εχει ενα autorun.inf αρχειο μεσα στην καρτα ωστε εισαγωντας την να τρεχει το calibration της οθονης;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

το μηχανάκι είναι απο χαρακτηριστικα πολυ καλο. αλλά ότι και να σου πω θα είναι ψέμα..

η αγορά από τα ebay είναι σαν να βάζεις το χέρι σε ένα σακί και να πιάνεις ....gps...:lol::lol::p

το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν το ξέρω ..

Αλλα αν το πάρεις και το ξεκλειδώσεις αν θες μενού να βάλεις και την κάρτα σου την ονομάζει sdmmc θα βάλεις αυτό από το 590

αν την ονομάζει storage card o φίλος bbbb έχει ανεβάσει εδώ ένα πανέμορφο μενού γαι 4.3 οθονη

http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=3561

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια.

Τελικά είδα και αυτό που είναι πιο λεπτό με τα ίδια χαρακτηριστικά:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110324026210&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=300275410352&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DCR%252BIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D42

Μάλλον σε αυτό με βλέπω να καταλήγω.

Και πάλι σ'ευχαριστώ. :)

Currently using:

Νίκος

κανε μια ερώτηση με email τον κινεζο πωλητή αν υποστηρίζει ελληνικά το μενού ...

18 Language support: English, Spanish, Portuguese, French, German, Romanian, Russian, Denish, Polish, etc...

για να μην έχεις προβλήματα μετά με το dest και τις γραμματοσειρές..;)

(Αν και αυτό μετά διορθώνετε..)

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Και στα δύο μηχανάκια αν δεις παρακάτω στα αναλυτικά χαρακτηριστικά, αναφερει και Greece σαν OSD language.

Μου φαίνεται ότι είμαστε ΟΚ.

Currently using:

Νίκος

δυστυχώς μετά από κουταμάρα δική μου, το καημένο το gps παρέδωσε το πνεύμα του...:(

προσπαθώντας να εγκαταστήσω το miopocket κ ενώ ήδη έτρεχα μια χαρά το μενού του bbbb (κ τον ευχαριστώ για αυτό) μετά απο λάθος στην εγκατάσταση το μηχανάκι το μόνο που κάνει μετά απο reset είναι να εμφανίζει την αρχική οθόνη της μαμάς του αλλα η οθόνη να μην ανταποκρίνεται στα χτυπήματα μου...:cry:

το μηχανάκι είναι αυτό:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...%3D4%26ps%3D42

φαντάζομαι πως κάποια αρχεία της εσωτερικής μνήμης δεν υπάρχουν...

το κακό είναι οτι πίστευα πως είχα κάνει backup...

Επειδή συνδέεται με το active sync,υπάρχει περίπτωση να βρούμε τα μαμα αρχεία κ να το επαναφέρουμε στη ζωή???????

Φίλε το λινκ δε δουλεύει.

EDIT: Τελικά παρήγγειλα σήμερα 2 κομμάτια από αυτό:

http://cgi.ebay.com/gps-4-3-bluetooth-fm-map-2GB-card-mp3-mp4-Ebook_W0QQitemZ130279745062QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item130279745062&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

Ελπίζω να μη μου βγει μάπα...

Currently using:

Νίκος

Φίλε το λινκ δε δουλεύει.

ουπς, έχεις δίκιο...

το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είναι αυτό που έχεις καταλήξει αν δεν κάνω λάθος!!! πες μου οτί δεν άλλαξες γνώμη κ ότι το περιμένεις..!!!!!!!

edit: κι όμως άλλαξες... αντε καλορίζικα...:( :cry:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110324026210&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=300275410352&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DCR%252BIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D42

Ουπς, μάλλον τη γλύτωσα!

Αν και αυτό που έπαθες μάλλον κατά τύχη ή από κακή εκτίμηση προήλθε.

Currently using:

Νίκος

δυστυχώς μετά από κουταμάρα δική μου, το καημένο το gps παρέδωσε το πνεύμα του...:(

προσπαθώντας να εγκαταστήσω το miopocket κ ενώ ήδη έτρεχα μια χαρά το μενού του bbbb (κ τον ευχαριστώ για αυτό) μετά απο λάθος στην εγκατάσταση το μηχανάκι το μόνο που κάνει μετά απο reset είναι να εμφανίζει την αρχική οθόνη της μαμάς του αλλα η οθόνη να μην ανταποκρίνεται στα χτυπήματα μου...:cry:

το μηχανάκι είναι αυτό:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...%3D4%26ps%3D42

φαντάζομαι πως κάποια αρχεία της εσωτερικής μνήμης δεν υπάρχουν...

το κακό είναι οτι πίστευα πως είχα κάνει backup...

Επειδή συνδέεται με το active sync,υπάρχει περίπτωση να βρούμε τα μαμα αρχεία κ να το επαναφέρουμε στη ζωή???????

Καλως τον! Τα ιδια με μενα λοιπον! Για την ιστορια το ξεκοιλιασα και αποσυνδεσα την μπαταρια για περιπου 20 ωρες... Μολις τωρα το τσεκαρα... Τιποτα!

Χασαμε και οι 2 μας απο ενα πενηνταρικακι λοιπον... Καλυτερη τυχη στο επομενο. Ηδη το παρηγγειλα...

Ναι καποιος τροπος να φτασεις κατευθειαν στο menu του calibration... Ισως αυτο διρθωσει το προβλημα αν και οχι σιγουρα.

Δυστυχως στο δικο μας μηχανακι δεν υπαρχει shortcut συνδιασμου πληκτρων ειτε στο ανοιγμα της συσκευης ειτε μετα που να σε πηγαινει κατευθειαν εκει. Ενας αλλος τροπος που σκεφθηκα ειναι με ενα autorun.ini αρχειο στην καρτα οταν την τοποθετεις να τρεχει το αντιστοιχο .exe για το καλιμπραρισμα της οθονης... Δεν το καταφερα ομως να δουλεψει...

Κατέβασε αυτό http://rapidshare.de/files/40851787/win.rar.html αποσυμπίεσε και βάλε το φάκελο dos στο c

Με το activesync συνδεδεμένο με τη συσκευή πήγαινε Eναρξη-->εκτέλεση και γράψε cmd για να σου ανοίξει η γραμμή εντολών των win

Γράψε cd c:\dos

prun windows\explorer.exe

Λογικά θα σου ανοίξει ο explorer στο pna από όπου και μπορείς να τρέξεις το hardreset.exe ....

κάτι αντίστοιχο για το αρχείο του calibration δεν υπάρχει??? :confused:

Ουδείς με την ίδια συσκευή??? ενα backup της rom αν είχαμε...

Ψάξε αν στα windows έχει κάποια εφαρμογή touchpal.exe.Αν έχει δοκίμασε την εντολή prun \windows\touchpal.exe To calibration το γνήσιο αυτό κάνει.Βρίσκεται στην rom του 590 γιαυτήν ακριβώς την δουλειά.Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος με 590 να το αντιγράψει από τα windows και να το ανεβάσει.Γιατί συνήθως τα αρχεία των windows δεν αντιγράφονται.Στην ιδανική περίπτωση που αντιγραφεί,το βάζεις στα windows της συσκευής και τρέχεις μέσω activesync.Δηλαδή prun \windows\calibration.exe.Αν και πάλι δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα δουλέψει.

Ψάξε αν στα windows έχει κάποια εφαρμογή touchpal.exe.Αν έχει δοκίμασε την εντολή prun \windows\touchpal.exe To calibration το γνήσιο αυτό κάνει.Βρίσκεται στην rom του 590 γιαυτήν ακριβώς την δουλειά.Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος με 590 να το αντιγράψει από τα windows και να το ανεβάσει.Γιατί συνήθως τα αρχεία των windows δεν αντιγράφονται.Στην ιδανική περίπτωση που αντιγραφεί,το βάζεις στα windows της συσκευής και τρέχεις μέσω activesync.Δηλαδή prun \windows\calibration.exe.Αν και πάλι δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα δουλέψει.

touchpal αρχείο δέν υπάρχει...

προσπάθησα να τρέξω ενα-ενα τα exe που έχει ο φάκελος των win. χωρίς αποτέλεσμα...

στη φωτό που επισυνάπτω φαίνεται τί περιέχει ο φάκελος windows.

Δέν γίνεται τίποτα, ε? :(

edit: Δέν γίνεται τίποτα, ε?

εχω ο ίδιος την απάντηση: πλέον ΟΧΙ..!!! μετά από προσπάθεια μου να δώσω λύση, τώρα έχω ενα μηχανάκι που ούτε κάν ανοίγει...πολύ απλά δεν έχει κάν ρομ...ή κατι τέτοιο..

κρίμα...

την επόμενη φορά θα'μαι πιο προσεκτικός...

touchpal αρχείο δέν υπάρχει...

προσπάθησα να τρέξω ενα-ενα τα exe που έχει ο φάκελος των win. χωρίς αποτέλεσμα...

στη φωτό που επισυνάπτω φαίνεται τί περιέχει ο φάκελος windows.

Δέν γίνεται τίποτα, ε? :(

Περιεργο μου φαινεται να εχει διαφορετικα περιεχομενα ο φακελος σου απο τον δικο μου... Το αρχειο touchcal.exe το ανεβασα εδω. Το θεμα ειναι αντε πως το εχεις πως διαολο να το τρεξεις απο το μηχανακι αν το ρημαδι δεν λειτουργει η οθονη του; Μονο με autorun εντολη γινεται!

edit: Δέν γίνεται τίποτα, ε?

εχω ο ίδιος την απάντηση: πλέον ΟΧΙ..!!! μετά από προσπάθεια μου να δώσω λύση, τώρα έχω ενα μηχανάκι που ούτε κάν ανοίγει...πολύ απλά δεν έχει κάν ρομ...ή κατι τέτοιο..

κρίμα...

την επόμενη φορά θα'μαι πιο προσεκτικός...

Ουπς τωρα το ειδα.... Πως τα καταφερες ρε θηριο;

Λοιπον τελευταια προσπαθεια...

Απευθυνομαι στους γνωστες....

Αν στο root της καρτας βαλω ενα .exe αρχειο και με το Notepad φτιαξω ενα αρχειο autorun.inf, και γραψω μεσα:

[autorun]

open=calibration.exe

τοτε καθε που θα βαζω την καρτα στο gps θα τρεχει το exe αυτο, στην περιπτωση μας το calibration, σωστα;

Ουπς τωρα το ειδα.... Πως τα καταφερες ρε θηριο;

:Xδέν τολμώ να πώ..! :O

(δέν ήταν κ τόσο δύσκολο...έτρεξα μέσω sd κάτι σαν formatflash κ εγκατέστησα μια rom μη συμβατή για το μηχανάκι...αυτό ήταν... απλά παρέδωσε πνεύμα κ γω το πήρα στα χέρια κυριολεκτικά κ μεταφορικά..!!!)

το ένα θέμα είναι ότι πατώντας το off button κ το reset έκανε autorun -για κακή μου τύχη- απο την sd την όλη διαδικασία...κ το άλλο, είναι ποιό αρχείο ήταν αυτό που την εκκίνησε... ? οεο?

εάν βοηθάει, αυτά τα αρχεία είχε η sd στη τελευταία -κ μοιραία- χρήση της...

http://rapidshare.com/files/186692057/crash_test.rar.html

Λοιπον τελευταια προσπαθεια...

Απευθυνομαι στους γνωστες....

εμένα θα εννοείς,ε???:lol: :lol: :lol: :lol:

πάντα φιλικά... καλή τύχη

το ένα θέμα είναι ότι πατώντας το off button κ το reset έκανε autorun -για κακή μου τύχη- απο την sd την όλη διαδικασία...

Αυτο ισως βοηθαει εμενα.... Για καντο λιγο πιο λιανα... Ποιο εννοεις off Και ποιο reset;

Εχεις αυτο ετσι; http://www.imageshack.gr/files/9outhltr5hn19mrl2hej.jpg

μάλλον μπερδευτήκαμε... έχω postαρει ποιο είχα... γιαυτό κ ο φάκελος windows ήταν διαφορετικός..!!!

σορυ για το μπέρδεμα...

αυτό ήταν...http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110324026210&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX_Stores&refitem=300275410352&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m185&_trkparms=algo%3DSI%26its%3DI%252BIA%26itu%3DCR%252BIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D42