Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χε χε !!!!:lol::lol:

όλα καλά!!!

είπα και εγώ... θα μας νικήσει ενα μηχανάκι της mls ....!!!:lol::lol::p

Αυτό αποκλείεται. ή θα το "σπάσουμε" ή στην τελική θα το σπάσουμε(χωρίς εισαγωγικά). Οπως και νάχει είναι χαμένο απο χέρι. Δεν ξέρει με ποιούς έμπλεξε το έρημο και απλά ψιλοαντιστάθηκε.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια παιζει να μπορεσουμε να βαλουμε κανενα ποιο "μουρατο" mp3 player για τον κινεζο με το ce 5? ψαχνω και δεν βρισκω με τιποτα. αν οχι πως θα μπορουσα απο το μενου του φιλου μασ χρουπιστα να τρεχω το mp3 player που ειχε το μαμα μηχανακι? το εχω συνδεσει με το ραδιο cd του αυτοκινητου και λεω να εχω τον κινεζο ΚΑΙ για μουσικη! :)

Καλημερα σε όλους,

ΜΟλις 1 μερα εχω και γω τον κινέζο μου (4,3 Neuf+FM transmitter) και με τη βοήθεια φίλων απο το forum εδω εκανα τις πρωτες τροποποιήσεις. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραματακια όμως ακόμα:

1ον : Μεσα στην SDMMC που συνοδευε το μηχανακι υπαρχει ενας φακελος με drivers καθως και οδηγίες του πωλητη πως να τους εγκαταστησω ωστε να βλεπω το μηχανακι με το activesync. Οι οδηγίες ξεκινανε με την προυπόθεση ότι μολις το συνδεσω με την USB θα εμφανιστει παραθυρο που θα ζηταει την εγκατασταση drivers. Σε μενα μολις το συνδεω ανοιγει παραυθρο με τα περιεχόμενα της συσκευης αφου το αναγνωρίζει σαν storage καθως και ενα οτι η συσκευη ειναι USB 2 eνω η θυρα του PC οχι (κουλο τελειως αυτο το τελυταιο) ΠΩς εγκαθιστω τους drivers που μου στειλε ο κινεζος???

2ον. Xαρτς ερωπης για d7?

3ον. Τι πρεπει να κανω για να μπορώ να τρεχω 2 διαφορετικά προγραμματα πλοηγησης. Να αλλαξω το Path του shortcut "Πλοηγηση" και να ανοιγει αλλο *.exe ήταν ευκολο. Να κανω το ίδιο και για αλλο ενα shortcut που πιθανως να μην χρειάζομαι (πχ το e-book) αλλα πως θα αλλαξω το ονομα της συντομευσης?

Ευχαριστω πολύ και sooorrrrry για το μεγαλο ποσταρισμα

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

1.Για να το κάνεις να συνδέεται με activesync(γιαυτό μόνο χρειάζονται οι drivers) χρειάζεσαι ένα προγραμματάκι που κάνει switch μεταξύ serial και mass storage σύνδεσης.

2.Ειτε πρεπει να τους αγοράσεις,είτε να τους κατεβάσεις

3.Για τις συντομεύσεις καλύτερη λύση είναι να βάλεις ένα μενού.Για να αλλάξεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλην της πλοήγησης,έχει κάποια διαδικασία.Και αν αυτό βρίσκεται στο φάκελο των windows,κάθε φορά που κλείνεις τη συσκευή θα επανέρχεται το γνήσιο που βρίσκεται στη ρομ.

Να ρωτησω παιδια...αυτα τα gps που αγοραζετε απο ebay..με το τελωνειο δεν εχετε προβλημα ?

Καλα ξερω για το gift και τη δηλωση μικρου κοστους...αλλα ξερω οτι αυτα παιζουν αν συνδυαστουν με την ταχυδρομικη EMS (γιατι βλεπω οτι αποστελλονται απο hong kong)...καποιοι δε δηλωνουν εταιρεια ταχυδρομικη..αλλη βαζουν τη royal mail service . Τι γινεται με αυτες δεν υπαρχει προβλημα ή ζητατε αποκλειστικα με EMS?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

ρε παιδια ποιο απο τα δυο μου προτεινεται???

http://cgi.ebay.co.uk/q-4-5-GPS-Car-Navigation-FM-Game-MP3-Video-Gift-UK-5_W0QQitemZ230310730220QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems?hash=item230310730220&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A1%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.com/4-3-Car-GPS-SAT-NAV-NEW-Free-MAP-FM-MP4-MP3-TouchScreen_W0QQitemZ250332003860QQcmdZViewItemQQptZGPS_Maps_Software?hash=item250332003860&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

εχει παρει κανενας ενα απο τα δυο???

οταν λεμε εχει και fm τι εννοουμε? οτι παιζει ραδιοφωνο ή οτι εκπεμπει μεσω fm στο ραδιο του αυτοκινητου για να ακουμε τραγουδια απο την sd?

Να ρωτησω παιδια...αυτα τα gps που αγοραζετε απο ebay..με το τελωνειο δεν εχετε προβλημα ?

Καλα ξερω για το gift και τη δηλωση μικρου κοστους...αλλα ξερω οτι αυτα παιζουν αν συνδυαστουν με την ταχυδρομικη EMS (γιατι βλεπω οτι αποστελλονται απο hong kong)...καποιοι δε δηλωνουν εταιρεια ταχυδρομικη..αλλη βαζουν τη royal mail service . Τι γινεται με αυτες δεν υπαρχει προβλημα ή ζητατε αποκλειστικα με EMS?

Εκτος απο αυτο το GPS πήρα τωρα, σε γενικές γραμμες αγοραζω σχεδον αποκλειστικα απο ΗΚ 2-3 χρονια τωρα και όχι παντα μεσω ebay. Mεχρι στιγμης δεν μου εχει σταματησει τιποτα απο το τελωνείο. Παλαιοτερα εβλεπα και το κοκκινο σφραγιδακι του τελωνειου στο αεροδρομιο οτι περασε και απο κει.Τωρα πια τιποτα. Σε γενικες γραμμες οι τελωνειακοι σταματουν και ανοιγουν δεμα οταν κινησει υποψιες δηλαδη:

1 ειναι πολύ μεγαλο, 2 ειναι πολυ βαρυ, 3 προερχεται απο γνωστο καταστημα και το εχουν στις λιστες, 4 αξία και περιγραφη, 5 το δεμα εχει αποσταλει απο ΗΠΑ. Ειδικα στην 5η περιπτωση αν σου στειλουν δεμα με UPS το πανε οι ιδιοι (UPS) για εκτελωνισμο.

Αγοραζοντας με αυτο το τροπο εχεις συνυπολογισει και την περιπτωση που θα ελεγθχει το δεμα και θα χρειστεις να εκτελωνισεις που πιθανοτερα να μην σε συμφερει.

Τελος αγοραζοντας απο ΗΠΑ ειναι πολυ πιθανο να αρνηθουν να γραψουν αλλη αξια και περιγραφη , ενω αγοραζοντας απο Ευρωπη δεν υπαρχει τελωνειο.

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

ρε παιδια ποιο απο τα δυο μου προτεινεται???

http://cgi.ebay.co.uk/q-4-5-GPS-Car-Navigation-FM-Game-MP3-Video-Gift-UK-5_W0QQitemZ230310730220QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems?hash=item230310730220&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A1%7C39%3A1%7C240%3A1318

http://cgi.ebay.com/4-3-Car-GPS-SAT-NAV-NEW-Free-MAP-FM-MP4-MP3-TouchScreen_W0QQitemZ250332003860QQcmdZViewItemQQptZGPS_Maps_Software?hash=item250332003860&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

εχει παρει κανενας ενα απο τα δυο???

οταν λεμε εχει και fm τι εννοουμε? οτι παιζει ραδιοφωνο ή οτι εκπεμπει μεσω fm στο ραδιο του αυτοκινητου για να ακουμε τραγουδια απο την sd?

Δες μυνημα #168 σελιδα 12

Εγω παρελαβα αυτο πριν 2-3 μερες

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=300275410352

και ειμαι ευχαριστημενος

τελικα τα fm τι ρολο παιζουν? ειναι ενα συστημα αντιστοιχο του bluetooth για να επικοινωνει με το ραδιο του αυτοκινητου? ή ακουμε κανονικα σταθμους?

ο αριθμος καναλιων μιας συσκευης απο τι εξαρταται? ενω εχουν το ιδιο chip sirfIII, γιατι η μια εχει 18 καναλια και η αλλη 20?

τελικα τα fm τι ρολο παιζουν? ειναι ενα συστημα αντιστοιχο του bluetooth για να επικοινωνει με το ραδιο του αυτοκινητου? ή ακουμε κανονικα σταθμους?

ο αριθμος καναλιων μιας συσκευης απο τι εξαρταται? ενω εχουν το ιδιο chip sirfIII, γιατι η μια εχει 18 καναλια και η αλλη 20?

Ακριβώς αυτό είναι. Ακούς τους ήχους(πλήγηση ή mp3) απο το ραδιόφωνο και τα μεγάφωνα του ηχοσυστήματος. Η συσκευή εκπέμπει σε πολύ μικρή ακτίνα, ψάχνεις στα FM, βρίσκεις που εκπέμπει και είναι σαν να λαμβάνεις οποιονδήποτε άλλον σταθμό. Συνήθως οι συσκευές έχουν 3-4 το πολύ σταθερές συχνότητες που εκπέμπουν. Αυτό επειδή αν εξέπεμπαν σε μια συχνότητα, ίσως αυτή να ήταν κατηλλειμένη απο κανονικό ραδιοφωνικό σταθμό, οπότε δεν θα άκουγες τίποτε. Επιλέγοντας μία μία της συχνότητες, όλο και κάποια θα είναι ελεύθερη, ώστε να κούς την συσκευή σου μέσω ραδιογώνου.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

παιδια παιζει να μπορεσουμε να βαλουμε κανενα ποιο "μουρατο" mp3 player για τον κινεζο με το ce 5? ψαχνω και δεν βρισκω με τιποτα. αν οχι πως θα μπορουσα απο το μενου του φιλου μασ χρουπιστα να τρεχω το mp3 player που ειχε το μαμα μηχανακι? το εχω συνδεσει με το ραδιο cd του αυτοκινητου και λεω να εχω τον κινεζο ΚΑΙ για μουσικη! :)

αν θες να πας στο αρχικο μενου κλικαρε στο τελευταιο εικονιδιο (setting) και εκει θα δεις ενα εικονιδιο που λεει ΑΡΚΙΚΟ ΜΕΝΟΥ το πατας και μπενεις μεσα στο αρχικο μενου οποτε μπορεις και να τρεξεις το μανισιο mp3 player

για επαναφορα στο νεο μενου πατας πλοηγηση και τελειωσες.

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Καλησπερα σε ολους. Ειχα την υπομονη να κατσω να διαβασω ολο το thread χωρις να εχω παρει καποια απο τα pna που αναφερετε (ξερω...καμμενος) αλλα σκοπευω να παρω. Το μονο που θα ηθελα (μιας και πιστευω οτι εχουν καλυφθει ολα τα τεχνικα θεματα και ελπιζω να μη χρειαστει να σας χρειαστω γι'αυτα) ειναι να μου προτεινετε καποιο απο αυτα εδω --> http://shop.ebay.com/items/__gps-7?_trkparms=66%253A2%257C65%253A15%257C39%253A1&_fcid=80&_sc=1&_sop=15&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_pgn=4 που εχουν 7'' οθονη. Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι γι'αυτο εδω --> http://cgi.ebay.com/7-GPS-BLUETOOTH-FM-AV-IN-FREE-2GB-SD-USA-CA-MAP-G712_W0QQitemZ270309182531QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item270309182531&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι ειναι οτι γραφει πως η οθονη εχει αναλυση 480x234 ενω παλι αυτο εδω --> http://cgi.ebay.com/New-Bluetooth-7-LCD-Touch-Screen-Car-GPS-Navigator_W0QQitemZ400014933240QQcmdZViewItemQQptZUK_CE_GPS_Accessories_Software_ET?hash=item400014933240&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 που ειναι ακριβως το ιδιο με το προηγουμενο γραφει 480x272 (αναλυση που εχουν και τα gps με οθονη 4.3"), ξερετε μηπως τι παιζει;Ρωταω για να μην παρω κατι με διαφορετικη αναλυση και δεν μπορεσω να χρησιμοποιησω ολα τα αρχεια και ρυθμισεις που δωσατε (εκτος αν γινεται με ασχολια δικια μου και με ψαξιμο να τα προσαρμοσω ολα σε αυτη τη διαφορετικη αναλυση).

Σας ευχαριστω πολυ,

Μιχαλης :)

τα εχω δει αυτα τα μηχανηματα των 7". αυτο που με προβληματιζει για να παρω ενα, ειναι οτι μου μοιαζουν μονο κουμουτσες στην οθονη. τι θελω να πω: επεξεργαστης και chip ειναι ιδιο με ενος 4,3" καθως και εσωτερικες μνημες κλπ κλπ. το περιεργο ειναι οτι εχουν και την ιδια αναλυση !!! επισης τα συγκεκριμενα εχουν και λιγοτερα χρωματα. εχουν 65Κ εναντι 260Κ που εχουν τα περισσοτερα 4,3". οποτε αφου παραμενει η αναλυση ιδια , τοτε θα βλεπουμε τετραγωνακια στην οθονη και με χειροτερα χρωματα. φοβαμαι οτι ειναι ακριβοτερα επειδη ζυγιζουν περισσοτερο και οχι επειδη σου δινουν κατι παραπανω.

Εχεις δικιο σ'αυτα που λες αλλα δεν λυθηκε η απορια μου σχετικα με την αναλυση και τα πειραγματα.Δηλαδη πως γινεται το ενα 7ρι να εχει 480x234 και το αλλο 480x272,μηπως εχουν κανει λαθος;Επισης εστω αν παρω ενα με 4.3 οθονη που εχει σιγουρα αναλυση 480x272 θα μπορω να κανω αυτα τα πειραγματα που αναφερετε στο παρον thread;'Η εστω κι ας μην αλλαξω το menu που εχει δεν μπορω απλα να κρατησω το υπαρχον και να βαλω destinator ή igo ή για να λειτουργησουν σωστα ειναι απαραιτητη η αλλαγη του menu;Διαφωτιστε με :wacko:

οταν ερχεται ειναι προγραμματισμενο να τρεχει το "κινεζικο" μενου του κατασκευαστη και να κανει κατι ελαχιστα πραγματα. τα τσακαλια εδω μπορουν να το κανουν να σου δειχνει τα windows οποτε πλεον μπορεις να τρεχεις οτι θελεις. γινεται σαν τον υπολογιστη σου ενα πραγμα. το μενου που αναφερεται εδω αν θελεις το βαζεις και ειναι σαν ενα προγραμμα που το βαζεις και τρεχει. περισσοτερα θα σου πουν οι ειδικοι.

Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες, ας με βοηθησουν και οι ειδικοι οσο μπορουν. Αυτο που θελω να μαθω ουσιαστικα ειναι αν καποιο απο τα 7ρια μπορει να σπασει ωστε να βαλω αλλο navigation προγραμμα (λογω αναλυσης ωστε να φαινεται σωστα και σε ολη την οθονη), δεν καιγομαι για αλλαγη του μενου (οχι πως θα με χαλαγε) αλλα δεν ξερω κιολας αν ειναι απαραιτητη. Ισως στραφω και σε 4.3 ή ακομα και σε 3.5 (λογω φοβερης τιμης κυριως) απλα οσο να'ναι το 7ρι θα ειναι ωραιο και για video (φυσικα οχι οταν οδηγω :p). Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη :)

Καλημέρα παιδιά! Πρόσφατα πήρα ΑΥΤΟ το GPS. Απο την αρχή το μηχάνημα είχε iGo. Το θέμα είναι πως προσπαθώ να περάσω Destinator αλλά δν κάθεται με τπτ! Προσπάθησα να βάλω το Destinator 7 αλλά βγάζει Fatal Error, απλά έκανα μετανομασία το mobilenavigator. Προσπάθησα να βάλω το menu του Xroupista αλλά δεν κάνει τπτ όταν πατάς Πλοήγηση. Στο μηχάνημα βλέπω \Network \ResidentFlash και \SDMMC όποτε είναι μέσα. Γιατί γίνεται αυτό; Θέλει ξεκλείδωμα; Αν ναι πώς ξεκλειδώνει ο Κινέζος; Ίσως κάποια πράγματα έχουν υποθεί αλλά δν ξέρω τι να κάνω και χρειάζομαι την βοήθεια σας....:O
Life Is Good

Πολύ απλα για ενα neuf που πήρα και εγω αντεγραψα ολο το destinator μεσα στην καρτα και απλα αλλαξα το Path του shortcut πλοήγηση ή navigation αν το χεις στα αγγλικα, βαζοντας το να τρεχει το exe αρχειο του detsinator. Δεν αλλαξα κανενα ονομα folder αλλωστε δενε ειχε νοημα

Το Path αλλαξει απο το System/ files (ή αντιστοιχα ρυθμίσεις / αρχεια) καπου εκει που βλεπει τα αρχεια εχει και ενα κουμπι που λεει GPS file. Πατωντας αυτο όρισα ότι το destinator.exe ειναι αρχειο για GPS και ετσι αλλαξα το path στο shortcut Πλοηγηση οπως ειναι στο δικο μου μηχανακι

Σε εμένα δεν είναι έτσι... Έχει μενού σαν το MLS Destinator. Έστειλα ένα e-mail και μου είπε μόνο μετανομασία κ τπτ άλλο αυτός. Δεν βρίσκω την σωστή έκδοση Destinator(PNA) φαίνεται...:worry:

Υ.Γ Τελικά κάτι έκανα έπαιζα με διάφορες εκδόσεις άνοιξε αλλά κολλάει στην αρχή που επιλέγεις Χάρτη πατάω OK αλλά δεν κάνει τίποτα...

Life Is Good

Επειδη εχουν αναφερθει πολλες συσκευες εδω ..εν ολιγοις τι θα μου προτεινατε σε 3.5" ή/και σε 4.3" απο κινεζους του ebay ? Θα μου πειτε τι ακριβως ζηταω...χαμηλη τιμη..να πειραζεται...και οσο πιο πολλα χαρακτηριστικα προφανως.. . Επισης τι λετε καλυτερα 3.5 η 4.3 " ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Το dest 7 τελικά δεν προχωραει... θελω να κατεβω την Μεσογείων ευθεία και αυτο επιμενει να κανω γυρους τα τετραγωνα και να ξαναβγαίνω Μεσογείων. Τι κόλλημα ειναι αυτο δεν ξέρω.

Η αλήθεια ειναι οτι το παθει και με το 6 αυτο το πραγμα αλλα παρα πολύ σπανια. Ετσι σκεφτηκα να βαλω το dest 6 που εχω στο Pda μου στο GPS.

Δεν παραξενευτηκα ... το τρεξε αμεσως. Αρκει να συνδεσεις το Shortcut με ενα exe αρχειο.

Το πρόβλημα μου όμως ειναι το εξης: Το dest τρεχει κανονικα και εμφανιζει τα μενου πολύ ομορφα στην 480χ272. Ακομα και το χαρτη βγαζει ωραια με την αναλυση αυτη. ΕΚΤΟΣ απο τα κουμπια που υπαρχουν και την μπαρα πληρφοριων κατω απο το χαρτη. Αυτα και μονο οταν βλεπω χαρτη τα δείχνει για 320 αναλυση.

Διορθωνεται αυτο??

στο προβλημα αυτο με το dest παιξε λιγο με τις ρυθμισεις του προγραμματος. δεν ειναι θεμα συσκευης. μαλλον δεν ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα το προγραμμα. οχι οτι δεν κανουν και τα προγραμματα μλκιες απο μονα τους. εγω την ειχα πατησει για τα καλα επειδη δεν ηξερα να το χρησιμοποιω, πριν κανα δυο βδομαδες που το χρησιμοποιησα εκτος αθηνων.