giannis12a Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εμένα με τρελαίνει ο συνδυασμός γλυκού με Αλμυρού. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που τρώω κρουασάν με σοκολάτα και μέσα βάζω πατατάκια. Όπως επίσης γαριδάκια με σοκολάτα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Σε νοιωθω απολυτα σε οτι κ να φαω πρεπει να υπαρχει φετα αντε συμβιβαζομαι κ με κανα κασερι.Ψαρια μελιτζανες(που λενε οτι ειναι ο χειροτερος συνδυασμος με τυρι)φρουτα ακομα κ τουρτα παντα θελω τυρι.Εχει ακουσει κανεις οτι οταν βαζεις λεμονι στην ομελετα δεν μυριζει αυτη η αυγουλιλα κ γινεται ελαφρυτερη? Εγω παλι το αντιθετο,σιχαινομαι την φετα λογο της απαισιας μυρωδιας που εχει.Ιδιως αμα ειναι καμια χωριατικη βαρελισια που μυριζει και προβατιλα,η μποχα ειναι ικανη να με τρεψει σε φυγη μεσα σε δευτερολεπτα.Παρομοιως με αηδιαζει και αυτο το σιχαμερο υγρο μεσα στο οποιο διατηρειται(ΜΠΛΙΑΧ!!!) το οποιο ισως βρωμαει περισσοτερο και απο το ιδιο το τυρι.Νιωθω οτι γεννηθηκα σε λαθος χωρα και ζηλευω τις υπολοιπες χωρες που εχουν ωραια και νοστιμα εθνικα τυρια(π.χ. κυπρος-χαλουμι,ολλανδια-γκουντα/εμμενταλ,ιταλια-μοτσαρελα/παρμεζανα,αγγλια-cheddar) κι εμεις εχουμε αυτο το εκτρωμα που ονομαζεται φετα. Γενικά νομίζω το γάλα δεν προσφέρει τίποτα σε έναν ενήλικα...συνήθεια είναι. Πατατάκια με ξύδι είναι ωραία, με μπαλσάμικο ακόμα καλύτερα. Επίσης, πατατάκια με tabasco είναι πολύ ωραία, αρκεί να σου αρέσουν τα πικάντικα. Υπαρχουν πατατακια με μπαλσαμικο?Δεν εχω δει πουθενα.Κατι πολυ πικαντικα ειχα βρει καποτε στα lidl με γευση thai chili.Για να φας ενα σακουλακι ηθελες ενα λιτρο νερο.Επισεις κυκλοφορουν και κατι pringles xtra kickin με sour cream και καυτερη πιπερια τα οποια ειναι αρκετα πικαντικα.Παλιοτερα κυκλοφορουσαν και τα pringles hot and spicy που ηταν μπομπα. Αν και δεν τρώω καθόλου ψάρια και θαλασσινά (όπως και γαρίδες) γενικότερα, τα συγκεκριμένα Lay's ήταν τα αγαπημένα μου. Η γεύση τους μου θύμιζε περισσότερο κέτσαπ. Μετά απ' αυτά αγαπημένα μου ήταν Ruffles μουστάρδα (τα οποία κι αυτά αποσύρθηκαν σύντομα) καθώς και τα ruffles κέτσαπ. Μου άρεσε να φτιάχνω τοστ ή sandwich panini από ψυγείο, να τα ψήνω και να βάζω μέσα πατατάκια. Αυτα με την γαριδα και το τυρι-κρεμμυδι απ'οτι ειδα στο fb page της εταιρειας βγαινουν μονο τα καλοκαιρια και μαλιστα μονο σε επιλεγμενα περιπτερα και mini market σε τουριστικες περιοχες.Κοινως,πρεπει να τα κυνηγησεις με το τουφεκι για να τα βρεις:p Αυτα με την μουσταρδα οταν κυκλοφορουσα θυμαμαι τα συνδυαζα με εκεινα με το κετσαπ.Επαιρνα ενα μπολ και εβαζα μεσα λιγα με γευση κετσαπ και λιγα με γευση μουσταρδα και τα ανακατευα.Ταιριαζαν τρελα μεταξυ τους. το γαλα ειναι οτι χειροτερο για τον οργανσιμο ενος ενηλικα.ξερω οτι ακουγεται καπως αλλα οταν το αρχισα να απεχω δεν εχω πλεον κανενα προβλημα στο στομαχι.ασε που μονο γαλα απο αγελαδα δεν ειναι αυτο που πινουμε.ειναι και αυτο ενας λογος που το γαλα εχει δημιουργησει προβληματα σε πολυ κοσμο.υπαρχουν και αλλοι... το καλυτερο ειναι να το αντικαταστησετε με αιγοπροβεια γιαουρτια και κιτρινα τυρια που τουλαχιστον ειναι πιο σωστες τροφες και εχουν ενζυμα χρησιμα για τον οργανισμο.και ναι φτιαχνονται απο αιγοπροβειο γαλα γιατι απο αυτο εχουμε μπολικο στην ελλαδα. Τα γαλατα του εμποριου δεν ειναι καθολου καλα για τον ανθρωπινο οργανισμο.Περιεχουν ενα σωρο προσθετα και συντηρητικα και αυτο μπορει να το διαπιστωσει κανεις στο οτι αργει πολυ να χαλασει.Εχω ακουσει ιστοριες ακομα και μια εβδομαδα μετα την ημερομηνια ληξεως το γαλα να μενει αθικτο.Ακομη η διατροφη των αγελαδων των γαλακτοβιομηχανιων δεν ειναι και η καλυτερη.Εχουν ακουστει διαφορα για ορμονες,αφλατοξινες,αντιβιοτικα κ.τ.λ.Εγω το εχω κοψει τελειως εδω και 2 χρονια και τα μονα γαλακοτοκομικα που καταναλωνω ειναι κιτρινα τυρια,παγωτα και οτι περιεχεται στα γλυκα(π.χ. κρεμα γαλακτος στις τουρτες).Ακομα και για τα παιδια που εχει επικρατησει ο μυθος οτι πρεπει να πινουν καθημερινα γαλα οσο ειναι πανω στην αναπτυξη(το οποιο πιστευω οτι ειναι απλως μια προπαγανδα των γαλακτοβιομηχανιων για να πουλησουν τα προϊοντα τους),ειναι πολυ καλυτερο για την υγεια τους να πινουν καθε πρωϊ ενα ποτηρι φυσικο χυμο ή μια κουπα πρασινο τσαϊ.Αυτα περιεχουν πολυ περισσοτερες βιταμινες και ωφελιμα ιχνοστοιχεια απο το γαλα.Οσο για το ασβεστιο μπορει κανεις να καλυπτει τις αναγκες του απο φρουτα,λαχανικα,ψαρια και θαλλασινα. Edited February 15, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εγω παλι το αντιθετο,σιχαινομαι την φετα λογο της απαισιας μυρωδιας που εχει.Ιδιως αμα ειναι καμια χωριατικη βαρελισια που μυριζει και προβατιλα,η μποχα ειναι ικανη να με τρεψει σε φυγη μεσα σε δευτερολεπτα.Παρομοιως με αηδιαζει και αυτο το σιχαμερο υγρο μεσα στο οποιο διατηρειται(ΜΠΛΙΑΧ!!!) το οποιο ισως βρωμαει περισσοτερο και απο το ιδιο το τυρι.Νιωθω οτι γεννηθηκα σε λαθος χωρα και ζηλευω τις υπολοιπες χωρες που εχουν ωραια και νοστιμα εθνικα τυρια(π.χ. κυπρος-χαλουμι,ολλανδια-γκουντα/εμμενταλ,ιταλια-μοτσαρελα/παρμεζανα,αγγλια-cheddar) κι εμεις εχουμε αυτο το εκτρωμα που ονομαζεται φετα. Πρώτον, το σιχαμερό υγρό λέγεται άρμη. Απαίσια μυρωδιά την βρίσκεις όταν το αγοράζεις;;:blink: Όχι και έκτρωμα:!: Εμείς οι υπόλοιποι που τη τρώμε τι είμαστε?? Σούπερμαν?? Και αυτά τα τσένταρ μένταρ και τα άλλα μάντεψε!το ελληνικό μανούρι είναι ένα από τα ξένα τυριά που σ'αρέσουν! Υπερβάλεις πάντως, χωρίς παρεξήγηση και καμιά διαθεση να μαλώσουμε, ανταλλάσουμε απόψεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Όσον αφορά τα τυριά, κι εμένα η φέτα είναι η τελευταία μου προτίμηση. Και όταν είναι να φάω πρέπει οπωσδήποτε να βάλω λάδι και ρίγανη. Κάτι άκυρο, ένα από τα αγαπημένα μου "γεύματα" είναι ένα μπολ με ανακατεμένους ξηρούς καρπούς, κυρίως αυτά τα πορτοκαλί μπαλάκια (πότε δεν έμαθα πώς ακριβώς λέγονται) και κάσιους με αλάτι μαζί με σοκολατάκια ή maltesers ή φουντούκια με επικάλυψη σοκολάτας που έχω βρει στα lidl. Κι όλα αυτά μαζί με Sprite ή Coca Cola. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 1) net, ελπίζω να μην τρως τυρόπιτα από τον φούρνο... Γιατί είναι πουρές πατάτας με αρμη :p 2) και το ουίσκι τίποτα δε προσφέρει αλλά το πίνουν οι ενήλικες :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 netsurfer, εννοούα να πάρεις απλά πατατάκια ή με ρίγανη και να ρίξεις μόνος σου μπαλσάμικο ή ταμπάσκο. pgetsopoulos, το ουίσκι όσο πίνεις τόσο προσφέρει! :lol: Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πρώτον, το σιχαμερό υγρό λέγεται άρμη. Οπως και να λεγεται βρωμαει απαισια.Αν καποιος θελει να με αποφυγει,μπορει απλως να ψεκαστει με αυτο το σιχαμα.Εγγυημενα δεν θα τον πλησιασω ουτε στα 50 μετρα. Απαίσια μυρωδιά την βρίσκεις όταν το αγοράζεις;;:blink: Και ποιος σου ειπε οτι αγοραζω φετα?Ουτε που την πλησιαζω. Όχι και έκτρωμα:!: Εμείς οι υπόλοιποι που τη τρώμε τι είμαστε?? Σούπερμαν?? Και αυτά τα τσένταρ μένταρ και τα άλλα μάντεψε!το ελληνικό μανούρι είναι ένα από τα ξένα τυριά που σ'αρέσουν! Υπερβάλεις πάντως, χωρίς παρεξήγηση και καμιά διαθεση να μαλώσουμε, ανταλλάσουμε απόψεις. Εγω γενικως δεν ειμαι fan των λευκων μαλακων τυριων,προτιμω τα κιτρινα και σκληρα.Απο λευκα τρωω μονο αυτα που δεν μυριζουν οπως μυζηθρα,ανθοτυρο κ.τ.λ.Ως χωρα εχουμε κι εμεις καταπληκτικα τυρια οπως το καπνιστο μετσοβονε,γραβιερα κρητης,γραβιερα ναξου κ.α.Αλλα γιατι το εθνικο μας να ειναι η φετα?Το "εκτρωμα" το λεω καθαρα απο την δικη μου αποψη,χωρις να θελω να προσβαλλω οσους την τρωνε.Υπαρχουν πολλα πραγματα που αλλοι τα σιχαινονται και αλλοι τρελαινονται να τα τρωνε.Για παραδειγμα καπιοι σιχαινονται τα φαγητα που περιεχουν εντοσθια και αντερα οπως μαγειριτσα,κοκορετσι,συκωτι,τα οποια εγω βρισκω πεντανοστιμα,οπως και πολλοι αλλοι.Αλλοι δεν τρωνε το αρνι και το κατσικι επειδι τους μυριζει.Εγω σιχαινομαι την φετα.Ο καθε ενας εχει τις παραξενιες του:p Όσον αφορά τα τυριά, κι εμένα η φέτα είναι η τελευταία μου προτίμηση. Και όταν είναι να φάω πρέπει οπωσδήποτε να βάλω λάδι και ρίγανη. Κάτι άκυρο, ένα από τα αγαπημένα μου "γεύματα" είναι ένα μπολ με ανακατεμένους ξηρούς καρπούς, κυρίως αυτά τα πορτοκαλί μπαλάκια (πότε δεν έμαθα πώς ακριβώς λέγονται) και κάσιους με αλάτι μαζί με σοκολατάκια ή maltesers ή φουντούκια με επικάλυψη σοκολάτας που έχω βρει στα lidl. Κι όλα αυτά μαζί με Sprite ή Coca Cola. Εμενα σαν σνακ μου αρεσει αρκετα ο συνδυασμος αλμυρων ξυρων καρπων με σταφιδες και αλλα αποξηραμενα φρουτα.Επισεις μια φορα που δεν ειχα καθολου αποξηραμενα φρουτα και εψαχνα κατι γλυκο για να συνδιασω τα στραγαλια,τα ειχα φαει μαζι με λακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Όσον αφορά τα τυριά, κι εμένα η φέτα είναι η τελευταία μου προτίμηση. Και όταν είναι να φάω πρέπει οπωσδήποτε να βάλω λάδι και ρίγανη. Κάτι άκυρο, ένα από τα αγαπημένα μου "γεύματα" είναι ένα μπολ με ανακατεμένους ξηρούς καρπούς, κυρίως αυτά τα πορτοκαλί μπαλάκια (πότε δεν έμαθα πώς ακριβώς λέγονται) και κάσιους με αλάτι μαζί με σοκολατάκια ή maltesers ή φουντούκια με επικάλυψη σοκολάτας που έχω βρει στα lidl. Κι όλα αυτά μαζί με Sprite ή Coca Cola. Τα πορτοκαλι μπαλακια λεγονται tiger,μεγαλη λατρεια :) Εγω αμα πιω φραπε πρωι ,μου "ενεργοποιειται" το εντερο.Μονο με τον φραπε το παθαινω ειτε με ειτε χωρις γαλα,οι υπολοιποι καφεδες(εσπρεσσο,φιλτρου κ.τ.λ.) δεν με πειραζουν.Ιδιαιτερα αμα τον πιω νυστικος, 2 γουλιες να κατεβασω τρεχω κατευθειαν στην τουαλετα. . Επιστρεφοντας στο θεμα των περιεργων συνδυασμων,περσι το καλοκαιρι ειχα διαβασει στο internet οτι στην Βουλγαρια συχνα πινουν φραπε με κοκα-κολα(δεν ξερω αμα αληθευει) και μου κινησε την περιεργεια και το δοκιμασα.Τι το 'θελα?Πρωτον αφρισε υπερβολικα στο χτυπημα λογο του ανθρακικου και δευτερον ηταν αηδια.Ηπια τον μισο και ο υπολοιπος κατεληξε στον νεροχυτη. Αυτο τον φραπε με κοκα-κολα που λες πρωτη φορα το αντικρυσα στα Εξαρχεια το 2000,τον επιναν τα πρωην ζακια (υπερηλικα που ειχαν αποτοξινωθει) μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση και καποια φαση ρωτησαμε καποιον γιατι τον επιναν ετσι τον φραπε...ηταν λογω της αυξημενης δοσης καφεινης,τους εκανε τουρμπο....το δοκιμασαμε και εμεις (ωσαν μικρα και περιεργα) οκ,απλα δεν κατεβαινε για κανενα λογο ομως!! Παντως τον φραπε δεν τον αλλαζω για κανενα λογο,παντα μετριος χωρις γαλα (το σιχαινομαι) και τον χειμωνα καραβισιος νες (αχτυπητος) σκετος...max καταναλωση 5 την ημερα και ναι κοιμαμαι σαν πουλακι :p Δεν τον πινω για να ξυπνησω,απλα μου αρεσει,αλλα εχω μαθει στον καφε απο μικρο....στο Δημοτικο μου εφτιαχναν γαλα με ελληνικο καφε μεσα το πρωι...μιλαμε για hardcore καταστασεις χαχααχαχα Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 αυτά τα πορτοκαλί μπαλάκια (πότε δεν έμαθα πώς ακριβώς λέγονται) ζολίτα τα λένε στα περισσότερα ξηροκαρπάδικα.Δεν ειναι τίποτα άλλο απο φυστίκι με επικάλυψη γαριδακίου :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τα πορτοκαλι μπαλακια λεγονται tiger,μεγαλη λατρεια :) Πρώτη φορά το ακούω αυτό αλλά μόλις το έψαξα και όντως ισχύει. ζολίτα τα λένε στα περισσότερα ξηροκαρπάδικα.Δεν ειναι τίποτα άλλο απο φυστίκι με επικάλυψη γαριδακίου :lol: Ναι κι εγώ ως ζολίτα τα ξέρω. Έτσι έχω ακούσει να τα λένε τις περισσότερες φορές. Επίσης, λέγονται και χουανίτα. Εγώ πάντως μια ζωή "πορτοκαλί μπαλάκια" θα τα λέω. :lol: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πρώτη φορά το ακούω αυτό αλλά μόλις το έψαξα και όντως ισχύει. Ναι κι εγώ ως ζολίτα τα ξέρω. Έτσι έχω ακούσει να τα λένε τις περισσότερες φορές. Επίσης, λέγονται και χουανίτα. Εγώ πάντως μια ζωή "πορτοκαλί μπαλάκια" θα τα λέω. :lol: έρωτας τα πορτοκαλί μπαλάκια, είναι τα μόνα που τρώω με ευχαρίστηση απ'όλα τα ξηροκάρπια. ειδικά με ουίσκι ή κόκα κόλα είναι απόλαυση. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ναι κι εγώ ως ζολίτα τα ξέρω. Έτσι έχω ακούσει να τα λένε τις περισσότερες φορές. Επίσης, λέγονται και χουανίτα. Εγώ πάντως μια ζωή "πορτοκαλί μπαλάκια" θα τα λέω. :lol: Αυτο το πικαντικο πορτοκαλι περιβλημα γυρο απο τα φυστικια απο τι ακριβως αποτελειται? Ενα απο τα αγαπημενα μου ξηροκαρπια ειναι και οι ψημενοι πικαντικοι σποροι καλαμποκιου(δεν ξερω πως ακριβως τα λενε).Ευκολα θα τσακιζα ενα σακουλακι απο αυτα,αλλα δυστυχως δεν τα βρισκω μονα τους στο σουπερ μαρκετ,παρα μονο σε mix μαζι με αλλα ξηροκαρπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Αυτο το πικαντικο πορτοκαλι περιβλημα γυρο απο τα φυστικια απο τι ακριβως αποτελειται? Ενα απο τα αγαπημενα μου ξηροκαρπια ειναι και οι ψημενοι πικαντικοι σποροι καλαμποκιου(δεν ξερω πως ακριβως τα λενε).Ευκολα θα τσακιζα ενα σακουλακι απο αυτα,αλλα δυστυχως δεν τα βρισκω μονα τους στο σουπερ μαρκετ,παρα μονο σε mix μαζι με αλλα ξηροκαρπια. Απο γαριδα (και καλα) παπρικα και πιπερι...αυτα,αν θυμαμαι καλα! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημέρα! Αυτά με το καλαμπόκι δεν τα ξέρω! Πάντως ακούγονται τέλεια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Απο γαριδα (και καλα) παπρικα και πιπερι...αυτα,αν θυμαμαι καλα! εκτός απο καλαμπόκι έχει και...αρακά! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 εκτός απο καλαμπόκι έχει και...αρακά! Παλι καλα που δεν εβγαλαν και μπαμιες σε ξηροκαρπι.Παντως αυτα με το καλαμποκι τα σπανε.Επισεις θυμηθηκα οτι μαζι με το καλαμποκι και τον αρακα,σε συσκευασιες με αναμεικτους ξηρους καρπους υπαρχουν και κατι αλλα πορτοκαλι μπιχλιμπιδια,παρομοια με τα πορτοκαλι μπαλακια,αλλα καπως μακροστενα και πλακε σαν μικροσκοπικα στρωματα θαλλασης.Παιζει να φτιαχνονται απο το ιδιο υλικο με τα πορτοκαλι μπαλακια αφου εχουν παρομοια γευση.Συχνα τα φερνουν στα μπαρ σαν συνοδευτικο του ποτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλημέρα! Αυτά με το καλαμπόκι δεν τα ξέρω! Πάντως ακούγονται τέλεια... :p Είναι πολύ γευστικά αλλά αρκετά σκληρά! εκτός απο καλαμπόκι έχει και...αρακά! Το ίδιο ισχύει και με τον αρακά...παίζει να σου μείνει και κάνα δόντι στο χέρι :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το ίδιο ισχύει και με τον αρακά...παίζει να σου μείνει και κάνα δόντι στο χέρι :pτρωτε λοιπόν τετοια:food::dance: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 τρωτε λοιπόν τετοια:food::dance: Αχαχαχα!!! Γειά σου Φρικάκι μου!! :) Αυτά τα πορτοκαλί μπαλάκια είναι τρέλα!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Οπως και να λεγεται βρωμαει απαισια.Αν καποιος θελει να με αποφυγει,μπορει απλως να ψεκαστει με αυτο το σιχαμα.Εγγυημενα δεν θα τον πλησιασω ουτε στα 50 μετρα. Πλάκα με κάνεις..!! Αυτό το τυροζούμι το πίνω στο ποτήρι!! :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Πλάκα με κάνεις..!! Αυτό το τυροζούμι το πίνω στο ποτήρι!! :food: Tον κάνεις να σε μισήσει άγρια:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Πλάκα με κάνεις..!! Αυτό το τυροζούμι το πίνω στο ποτήρι!! :food: Μπλιαχ,μπλιαχ και παλι μπλιαχ!!!Και μονο που φερνω την εικονα στο μυαλο μου καποιος να πινει αυτο το υπερσιχαμερο τυροζουμι της φετας, μου ερχεται αναγουλα.Πραγματικα,θα προτιμουσα να πιω νεφτι ή βενζινη παρα αυτο το βρωμερο και τρισαθλιο ζουμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Αν και θεωρω τον εαυτο μου απο τους φανατικους της φετας σε σημειο να μην μπορω να φαω φαγητο αν δεν εχει φετα,το να πιω την αλμη με κανει να θελω να ξερασω... Edited February 21, 2014 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 :lol::lol::lol: Πλάκα σας κάνω! Μου αρέσει πολύ η φέτα και η αλμύρα της αλλά το ζουμί όχι, δεν το πίνω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Αχαχαχα!!! Γειά σου Φρικάκι μου!! :) γιουχου σου Μπεγνή μου.Μας κοψαν το μσν και σε έχασα! :lol::lol::lol: Πλάκα σας κάνω! Μου αρέσει πολύ η φέτα και η αλμύρα της αλλά το ζουμί όχι, δεν το πίνω! :) αχ,καλέε τι αστείο :p Μεταξύ μας αυτοτο ξινονερο δεν πίνετε.εκτός αν εχεις πρόβλημα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts