Vangelakis4 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 ΜyView. Ελα ντε πως γινεται. Θα ξαναδοκιμασω λεω μια φορα σημερα να δω αν μου βγαλει αλλη εκδοση. Το δικο μου ειναι Unbranded. Ισως επειδη ειναι MyView για αυτο να εχεις το προβλημα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Θα δοκιμασω ισως αυριο με SEUS και αν οχι ουτε που θα ξανασχοληθω. Ετσι κι αλλιως για δευτερο το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Για τα debranded η τελευταία έκδοση είναι η R3EA037. Για τα MyView είναι η R3EA036 και για τα Vodafone Live! η R3EE001. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ωπα τι ειπα πριν??:X Τωρα διαβασα το δικο μου ποστ πιο πανω. Το δικο μου debranded ειναι και οχι myview!! Πως γινεται να χω την 36 σε debranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Δεν γίνεται αυτό! Τί revision έχεις; Το λέει στην πρώτη γραμμή μετά το "Προσαρμογή": RxxA Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εννοεις τον αριθμο κατω απο το R3EA036? Aν αυτο εννοεις δεν μπορω να σου πω γιατι εχω σπασμενη οθονη και σε εκεινο ακριβως το σημειο υπαρχει μαυρη γραμμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Vodafone GR:R3EE001 GR COSMOTE:R3EA036 WIND GR/Unbranded:R3EA037. Η ίδια έκδοση λογισμικού με διαφορετική ονομασία,ανάλογα το branding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Εμενα δηλαδη ειναι branded? Ta branded κινητα δεν εχουν κουμπι συντομευσης για myview vl κτλ? Η δεν ειναι απαραιτητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Branded συσκευή δε σημαίνει απαραίτητα και αλλαγμένα μενού ή λειτουργίες.Συνήθως γίνονται κάποιες αλλαγές για να προσαρμοστεί το λογισμικό στις απαιτήσεις του παρόχου,όπως αυτό με το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης στα portals τύπου myview,vodafone live,wind plus κλπ. Παρ'όλα αυτά,αν κάποιος πάροχος βάζει τα δικά του πρέπει η SE και η κάθε SE να πάρει έγκριση απ΄τον πάροχο για να βγει η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού για το κινητό.Πρώτα ελέγχεται το νέο λογισμικό απ'το κατάλληλο τμήμα κάθε δικτύου και έπειτα δίνεται η έγκριση να ανεβεί στον server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Αρα λογικα εμενα ειναι branded αλλα δεν καθομαι να ασχοληθω με debrand καθως το εχω για δευτερο. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην εχει αναφορες. Τελος παντων τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Για να επανέλθουν οι αναφορές κάνε μια αναβάθμιση με το SEUS. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Γεια σας παιδια.Εχω το κινητο 2,5 μηνες και ειναι ολα καλα ,ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα τωρα τελευταια, μερικες φορες τα SMS τα παει κατευθειαν μεσα στα εισερχομενα ,χωρις να μου βγαζει παραθυρακι με το μηνυμα μπροστα οπως γινεται κανονικα.Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Kαι μενα μου χε κανει κατι παρομοιο με τις κλησεις. Αρχικα δοκιμασε να πας Ρυθμισεις->Νεα συμβαντα και κει να επιλεξεις την αλλη επιλογη. Αν και παλι δεν λυθει δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν και παλι δεν λυθει κανει μια αναβαθμιση λογισμικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Αυτό που σου είπε ο stefan είναι. Γενικά το popup στο W595 πάσχει λίγο! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Εγω εχω μια αλλη απορια. Αν το αναβαθμισω μεσω SEUS τοτε εκτος απο αρχεια μηνυματα κτλ χανω και ρυθμισεις οπως πχ ρυθμισεις wap mms και τετοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Ναι χάνεις ότι είναι στο τηλέφωνο... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τελικα προχωρισα σε αναβαθμιση με seus και μπηκε η εκδοση 37 και λυθηκε και το προβλημα με τις αναφορες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω κινητό απο e-bay (μάλλον Γερμανίας). Μπορεί μετά να εγκατασταθεί ελληνικό μενού στο κινητό ή θα μπλέξω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλησπερα! Αν θες γινε λιγο πιο συγκεκριμενος/η σε ποιο κινητο αναφερεσαι προκειμενου ειτε να σε παραπεμψουμε στο καταλληλο θεμα ειτε να σου δωσουμε μια απευθειας απαντηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Μιλάω γι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Αν και δεν είναι το σωστό θέμα, ναι, θα μπορείς να βάλεις ελληνικά και μάλιστα πανεύκολα! Μάλιστα, δεν είναι και κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο, οπότε θα είσαι ΟΚ! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό απο e-bay. Link Το μενού εννοείται πως θέλω να το γυρίσω στα Ελληνικά, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Ξέρετε πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό απο e-bay. Link Το μενού εννοείται πως θέλω να το γυρίσω στα Ελληνικά, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Ξέρετε πως γίνεται? δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να παρεις το κινητο απο το e-bay??? ενω μπορεις να το αγορασεις απο Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα φθηνοτερο!! :blink: :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Το έχεις δει εσύ κάπου, το συγκεκριμένο? (όχι το White, το Flower) Εγώ μόνο ένα μαγαζί βρήκα στο skroutz και έχει εξαντληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Το έχεις δει εσύ κάπου, το συγκεκριμένο? (όχι το White, το Flower) Εγώ μόνο ένα μαγαζί βρήκα στο skroutz και έχει εξαντληθεί. Α δεν καταλαβα οτι ηθελες το συγκεκριμενο (χρωμα). οπως και να χει μπορεις να πας σε ενα κατστημα..και να κανεις παραγγελια το χρωμα που θελεις. τωρα αν δεν βαριεσαι την διαδικασια να περασεις Ελληνικα σε καινουργιο τηλεφωνο σε service point τι να σου πω...αγορασε'το απο το νετ.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts