RAZR2 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ηθελα με τη σειρα μου να κανω μια ερωτηση.Τελικα ειναι λιγακι(ως πολυ θα ελεγα)δυσκολο να περασουμε flash θεματα στο κινητο μας;:O:OΟσα κιαν προσπαθησα να περασω δε μου λειτουργουν εκτος απο τα δικα του και φοβαμαι να κανω καποιες τροποποιησεις που αναφερονται σε διαφορα sites.υπαρχει πιο ευκολος τροπος;:wacko::wacko: Συγγνωμη αν σας κουρασα με το κατεβατο μου...:O:O:O Μπορείς να βάλεις flash θέματα αλλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα SE το ίδιο. Καταρχάς το θέμα θα πρέπει να έχει διαμόρφωση είτε για walkman είτε για cybershot γιατί τα walkman έχουν λιγάκι διαφορετική δοαμόρφωση (υπάρχει π.χ. έξτρα εικονίδιο για πρόσβαση στον player) που δεν έχουν τα μενού των cybershot.;) Σε ιστοσελίδες όπως το zedge υπάρχουν και αυθεντικά θέματα SE οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά ανάλογα με τον τύπο του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Γεια σας ! Σκέφτομαι να αγοράσω το w595.Είστε ευχαριστημένοι ή έχει κάποιο πρόβλημα? Θα μου το προτείνατε για να το αγοράσω?Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Γεια σας ! Σκέφτομαι να αγοράσω το w595.Είστε ευχαριστημένοι ή έχει κάποιο πρόβλημα? Θα μου το προτείνατε για να το αγοράσω?Αξίζει? κανενα προβλημα δνε εχει σαν κινητο.ομως σε αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις καλυτερο κινητο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Μπορείς να δώσεις μερικά παραδείγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Μπορείς να δώσεις μερικά παραδείγματα? Π.χ. Sony Ericsson G705 στα ιδια λεφτα περιπου με επιπλεον λειτουργιες A-GPS,Wi-FI ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Στα Oteshop απ' όπου θα αγοράσω το κινητό , το W595 το έχει 241Ε ενώ το G705 το έχει 294Ε.Λες οτι αξίζει να δώσω 53Ε παραπάνω για να πάρω το G705?Είναι περιορισμένο το budget ...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Στα Oteshop απ' όπου θα αγοράσω το κινητό , το W595 το έχει 241Ε ενώ το G705 το έχει 294Ε.Λες οτι αξίζει να δώσω 53Ε παραπάνω για να πάρω το G705?Είναι περιορισμένο το budget ...:confused: σε αλλα καταστηματα τα 2 κινητα εχουν διαφορα 10 ευρο! το ενα κανει 229 ευρο και το αλλο 239!! εγω στην θεση σου δεν θα το επαιρνα αυτο το κινητο...θα εδεινα λιγα παραπανω για κινητο με wi-fi που το θεωρω σαν βασικη μου επιλογη στο επομενο μου κινητο :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Έχει δίκιο ο Raver. Φαντάσου ότι εγώ σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το NOKIA 5130. Από κει να καταλάβεις... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Eγω το εχω δωσει ηδη και πηγα σε Nokia. Ειδικα στην τιμη των 240E δεν αξιζει. Εδω εγω που το ειχα παρει αρχες Δεκεμβριου εκανε 250. Τωρα αν το βρεις φθηνοτερα καπου παρτο αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πλεον το wi-fi γινεται επιτακτικη αναγκη σε ενα κινητο εκτος αν δεν σε ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Το wi-fi ισχύει μόνο στα hot spots και στο σπίτι αν έχεις ασύρματο modem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Το wi-fi ισχύει μόνο στα hot spots και στο σπίτι αν έχεις ασύρματο modem? Nαι στα hotspot και στο σπιτι σου αν εχεις ασυρματο μπορεις να μπεις αλλα και σε πολλες περιοχες υπαρχουν ατομα που εχουν ανοιχτο το wi-fi τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Δηλαδή τόσο δυσαρεστημένοι είστε με το w595? Για ποιο λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Δηλαδή τόσο δυσαρεστημένοι είστε με το w595? Για ποιο λόγο? Δεν ειναι τοσο οτι ειμαστε δυσαρεστημενοι. Καλο ειναι σαν κινητο και εχει πολυ καλο ηχο στα ακουστικα και στα ηχεια απλα πλεον κοντα στην τιμη του μπορεις να βρεις και καλυτερα μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Πάντως όσα reviews έχω διαβάσει ,τα περισσότερα έχουν αρκετά θετικά σχόλια για το W595... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Πάντως όσα reviews έχω διαβάσει ,τα περισσότερα έχουν αρκετά θετικά σχόλια για το W595... Μα όπως σου είπαν και οι άλλοι φίλοι ήδη το κινητο είναι μια χαρά απλά υπάρχουν και άλλα στα ίδια πάνω κάτω ή και λιγότερα χρήματα που έχουν περισσότερες δυνατότητες. Το C510 είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του και με πολύ καλύτερη κάμερα με φλας, αυτόματη εστίαση κλπ δυνατότητες και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και κοστίζει και κάτω από 200 Ευρώ.;) Τα G705 και W705 επίσης είναι πολύ καλά και όπως είπαν τα παιδιά έχουν και wifi και μεγαλύτερη οθόνη αν και η ποιότητα του slider είναι μέτρια. Κατά τη γνώμη μου το C510 είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν σου χρειάζεται το wifi σώνει και καλά. Βέβαια εντός των ημερών κυκλοφορεί και το W508 που είναι clamshell και είναι πολύ καλό και ποιοτικό, εγώ το παρέλαβα χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Γεια χαρά παιδιά. Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του W595. Προς το παρόν κανένα πρόβλημα από τα αναφερθέντα δεν μου έχει παρουσιάσει, είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή. Θα ήθελα να έχει βέβαια το φλασάκι και το autofocus αλλά δεν το πήρα για την κάμερά του. Βρήκα όμως ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο είναι μάλλον απαράδεκτο για κινητό του 2009. Σίγουρα θα το έχουν παρατηρήσει κι'άλλοι από σας και ίσως μπορέσετε να βοηθήσετε. Στην γραφή μυνήματος SMS λοιπόν με πεζά ελληνικά το μέγεθος ενός απλού μηνύματος δεν ξεπερνάει τους 70 χαρακτήρες, τρώει τους υπόλοιπους 90. Αυτό συμβαίνει μόνο στα πεζά ελληνικά, σε καμία άλλη επιλογή γραφής. Μεγάλο ατόπημα για κινητά αυτής της γενιάς να μην υποστηρίζουν unicode. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση που να καλύπτει αυτό το πρόβλημα; Αν το πάω στην αντιπροσωπεία θα με υποστηρίξουν; Θα το διορθώσουν; Υπάρχει κάτι χειροπιαστό τέλος πάντων για αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Γεια χαρά παιδιά. Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του W595. Προς το παρόν κανένα πρόβλημα από τα αναφερθέντα δεν μου έχει παρουσιάσει, είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή. Θα ήθελα να έχει βέβαια το φλασάκι και το autofocus αλλά δεν το πήρα για την κάμερά του. Βρήκα όμως ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο είναι μάλλον απαράδεκτο για κινητό του 2009. Σίγουρα θα το έχουν παρατηρήσει κι'άλλοι από σας και ίσως μπορέσετε να βοηθήσετε. Στην γραφή μυνήματος SMS λοιπόν με πεζά ελληνικά το μέγεθος ενός απλού μηνύματος δεν ξεπερνάει τους 70 χαρακτήρες, τρώει τους υπόλοιπους 90. Αυτό συμβαίνει μόνο στα πεζά ελληνικά, σε καμία άλλη επιλογή γραφής. Μεγάλο ατόπημα για κινητά αυτής της γενιάς να μην υποστηρίζουν unicode. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση που να καλύπτει αυτό το πρόβλημα; Αν το πάω στην αντιπροσωπεία θα με υποστηρίξουν; Θα το διορθώσουν; Υπάρχει κάτι χειροπιαστό τέλος πάντων για αυτό το πρόβλημα; Δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο εννοεις αλλα μπορεις να γραφεις με 160 χαρακτηρες, Οταν πας να γαρψεις νεο μηνυμα πανε Επιλογ.->Επιλογες γραφης->Εθνικοι χαρακτ.->Μη ενεργο και πλεον θα γραφεις με 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα!! Edit:Ακυρο λαθος δικο μου..Εσυ θες να γραφει με μικρα με 160 χαρακτηρες που οντως δεν γινετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Είναι θέμα γενικής κωδικοποίησης. Με οποιοδήποτε κινητό κι αν γράψεις με πεζά ελληνικά το SMS θα είναι 70 χαρακτήρες. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Είναι θέμα γενικής κωδικοποίησης. Με οποιοδήποτε κινητό κι αν γράψεις με πεζά ελληνικά το SMS θα είναι 70 χαρακτήρες. Οχι με οποιδηποτε κινητο..Στο νοκια Ν95 8GB που εχω τωρα μπορω και γραφω 160 χαρακτηρες με μικρα. Οποτε κατι αλλο παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Και στο Ν73 επίσης έγραφα με πεζά ελληνικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σε ορισμένα μικρά φθηνά Nokia που επίσης έχουν το ίδιο πρόβλημα, απλά αλλάζεις κάποια ρύθμιση όσον αφορά τον περιορισμό των χαρακτήρων και το θέμα λύνεται, τέτοιες επιλογές και ρυθμίσεις όμως δεν υπάρχουν στα SE. Απ'ότι ξέρω το πρόβλημα λύνεται οριστικά με ένα μικρό patch στο λογισμικό το οποίο υποστηρίζει unicode. Σίγουρα δεν θα είναι μόνο τα ελληνικά που θα έχουν αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν κι'άλλες γλώσσες με μη λατινικούς χαρακτήρες, δεν είναι δυνατόν να μην έχει προβλεφθεί αυτό. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάπου αυτό το patch, έστω και ανεπίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Στα NOKIA Smartphones μπορεί εσείς να τα βλέπετε με μικρά, αλλά σε αυτόν που πάει το μήνυμα εμφανίζεται με κεφαλαία. Οπότε είναι σαν να γράφετε με κεφαλαία, ασχέτως αν τα βλέπετε εσείς μικρά... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Στα NOKIA Smartphones μπορεί εσείς να τα βλέπετε με μικρά, αλλά σε αυτόν που πάει το μήνυμα εμφανίζεται με κεφαλαία. Οπότε είναι σαν να γράφετε με κεφαλαία, ασχέτως αν τα βλέπετε εσείς μικρά... Αυτο δεν το ξερω και μπορει οντως να συμβαινει.. Κατσε τωρα που το ειπες να το τσεκαρω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Καλημερα παιδια. Μηπως ξερει καποιος ποσο κοστιζει η αλλαγη της οθονης γιατι μου εσπασε? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, αλλά νομίζω γύρω στα 80 ευρώ. Τόσο έκανε σε ένα γνωστό μου για ένα C902. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Αποτι θυμαμαι τοσο μου χαν πει και μενα γιατι και γω την εσπασα. Δεν συμφερει σε αυτη την τιμη. Εγω ευτυχως το ραγισμα ειναι μικρο και δεν θα την αλλαξω. Αν θες κατι φθηνοτερο μπορεις να δεις και δω αλλα πρεπει να ξερει καποιος να στην περασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts