stefanw595 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Aς του κανει αναβαθμιση και κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα θα λυθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javier20Javito Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ενω ολα δουλευαν μια χαρα ξαφνικα απο σημερα το πρωι δεν ακουγεται ηχος κατα την διαρκεια της κλησης. Ουτε οταν καλω εγω ουτε οταν με καλουν. Μηπως ξερετε τι φταιει;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ενω ολα δουλευαν μια χαρα ξαφνικα απο σημερα το πρωι δεν ακουγεται ηχος κατα την διαρκεια της κλησης. Ουτε οταν καλω εγω ουτε οταν με καλουν. Μηπως ξερετε τι φταιει;:rolleyes: Μηπως εχεις επιλεξει καταλαθος προφιλ αθορυβο?? η πατησες εντονα το πληκτρο της διεσης :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javier20Javito Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Μηπως εχεις επιλεξει καταλαθος προφιλ αθορυβο?? η πατησες εντονα το πληκτρο της διεσης :blink: το τηλεφωνο ειναι στο κανονικο προφιλ και οταν λεω οτι δεν ακουγεται εννοω οτι δεν ακουγονται αυτα που μου λενε και οχι ο ηχος κλησης. Επισης δεν ακουγεται ουτε με μεγαφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Η μουσικη παιζει? Μεσω hands-free δοκιμασες αν ακουγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ενω ολα δουλευαν μια χαρα ξαφνικα απο σημερα το πρωι δεν ακουγεται ηχος κατα την διαρκεια της κλησης. Ουτε οταν καλω εγω ουτε οταν με καλουν. Μηπως ξερετε τι φταιει;:rolleyes: Αν δεν είναι αυτό που λεει ο RAVER τότε να σου πω ότι τα ίδια έκανε και σε μένα το W810 και μετά δεν ξανά άνοιξε... Ειδικά αν υποπτεύεσαι ότι έχει έρθει σε επαφή με υγρασία... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javier20Javito Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αν δεν είναι αυτό που λεει ο RAVER τότε να σου πω ότι τα ίδια έκανε και σε μένα το W810 και μετά δεν ξανά άνοιξε... Ειδικά αν υποπτεύεσαι ότι έχει έρθει σε επαφή με υγρασία... Tωρα ησυχασα...:p Θα δοκιμασω με SEUS μπας και γινει τιποτα. Μηπως ξερετε πως μπορω αφου περασω τα sms στο pc suite πως τα ξαναπερναω στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Θα πρότεινα το MyPhoneExplorer για αυτή τη δουλειά. Υ.Γ.: Μακάρι να έχω άδικο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Nα ρωτησω κατι εγω? Αν κατα την διαρκεια της αναβαθμισης over the air το κινητο κλεισει απο μπαταρια η δεχθω κληση sms κτλ θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Javier20Javito Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Θα πρότεινα το MyPhoneExplorer για αυτή τη δουλειά. Υ.Γ.: Μακάρι να έχω άδικο... Επειδη δεν μπορω να το βρω με τιποτα μηπως μπορεις να μου δωσεις αναλυτικες οδηγιες για το πως περναμε στο pc και μετα στο κινητο ξανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Επειδη δεν μπορω να το βρω με τιποτα μηπως μπορεις να μου δωσεις αναλυτικες οδηγιες για το πως περναμε στο pc και μετα στο κινητο ξανα; Βεβαίως! Θα συνδέσεις το κινητό σου μέσω bluetooth ή μέσω καλωδίου με τον υπολογιστή. Θα δημιουργήσεις μια virtual serial port (θα το δεις στα services του bluetooth σου). Κατόπιν θα πας στο MyPhoneExplorer και θα του πεις σε ποια σειριακή να συνδεθεί (προφανώς θα πρέπει να είναι ίδια με αυτή που δημιουργήσες π.χ. COM5). Όλα αυτά τα ρυθμίζεις στο File -> Options. Αφού συνδεθείς μετά είναι εύκολο. Απλά κάνεις ένα download entire και κάνει πλήρες backup των αρχείων σου. Θα παρακαλέσω επίσης να μην γίνεται χρήση του τύπου γραφής SMS (π.χ. ν, κ τπτ) μιας και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Nα ρωτησω κατι εγω? Αν κατα την διαρκεια της αναβαθμισης over the air το κινητο κλεισει απο μπαταρια η δεχθω κληση sms κτλ θα εχω προβλημα? Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Μόλις ανοίξεις το κινητό θα σου έρθει, μετά από λίγο, το sms ενώ για την κλήση θα ενημερωθείς μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία "Ειδοποίηση κλήσεων" από το δίκτυο στο οποίο ανήκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Πατησα να μου κατεβασει την αναβαθμιση αλλα δεν μου κατεβηκε γιατι εγραψε αρχειο αλλοιωμενο. Θα ξαναδοκιμασω το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Έχουν πρόβλημα στον server από χτες τ'απόγευμα,Στέφανε :) Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη πλήρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 A μαλιστα. Σευχαριστω kotsianis7 για την ενημερωση μην καθομαι τζαμπα και παιδευομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Πρόβλημα; Εγώ μια χαρά έκανα επανεγκατάσταση σήμερα! :) Όχι δεν ήταν προκατεβασμένο το λογισμικό, εκείνη την ώρα το κατέβασε! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Χμ θα δοκιμασω μηπως το φτιαξαν. Γιατι το μεσημερι δεν κατεβαινε το αρχειο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Πρόβλημα; Εγώ μια χαρά έκανα επανεγκατάσταση σήμερα! :) Όχι δεν ήταν προκατεβασμένο το λογισμικό, εκείνη την ώρα το κατέβασε! Η ενημέρωση που υπήρχε στο site της EMMA μέχρι περίπου 6-7 η ώρα το απόγευμα ήταν ότι το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε πλήρως.Τώρα βλέπω ότι βγήκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Kατεβηκε κανονικα η αναβαθμιση και την εκανα κανονικα! Edit:Ωχ παιδια προβλημα. Δεν υπαρχει επιλογη για αναφορες μηνυματων! Το ειχα διαβασει και σε προηγουμενες σελιδες αλλα το ειχα ξεχασει. Τωρα τι κανουμε? Μενουμε χωρις αναφορες?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Kατεβηκε κανονικα η αναβαθμιση και την εκανα κανονικα! Edit:Ωχ παιδια προβλημα. Δεν υπαρχει επιλογη για αναφορες μηνυματων! Το ειχα διαβασει και σε προηγουμενες σελιδες αλλα το ειχα ξεχασει. Τωρα τι κανουμε? Μενουμε χωρις αναφορες?:( Σημερα που εκανα Update το δικο μου εχει αναφορες κανονικα :O Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Σημερα που εκανα Update το δικο μου εχει αναφορες κανονικα :O Ποια ειναι η δικια σου εκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ποια ειναι η δικια σου εκδοση λογισμικου? Αυτην εχω μετα το Update R3EA037 Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ποτε το κανες το update σημερα? Γιατι εγω που το κανα στις 16/9 εχω την R3EA036. Πως γινεται αυτο??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Ποτε το κανες το update σημερα? Γιατι εγω που το κανα στις 16/9 εχω την R3EA036. Πως γινεται αυτο??:confused: Ε?:blink: Πως γινεται αυτο? Ειναι Vodafone Live η My View? Edit!!! Λαθος Δικο μου 037 τωρα προσεξα οτι το πληκτρολογησα λαθος. Sorry Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 ΜyView. Ελα ντε πως γινεται. Θα ξαναδοκιμασω λεω μια φορα σημερα να δω αν μου βγαλει αλλη εκδοση. Edit:Διαθετω λεει την τελευταια εκδοση λογισμικου. Και μετα δεν μαφηνει να προσωρισω σε αναβαθμιση. Εσυ μηπως το εκανες με SEUS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts