Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτό το ερώτημα κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει απόλυτα διότι ο καθένας μας κινείται σε διαφορετικές περιοχές κ.λ.π.

Σε γενικές γραμμές κι επειδή έχω και τις δυο εταιρείες (wind & frog) η εικόνα είναι, "ίδια γεύση" στο σύνολο.

Αυτή τη στιγμή πάντως κατά τη γνώμη μου η καλύτερη λύση σε καρτοκινητό είναι το frog και θα πρότεινα στον Darkorigin να κοιτάξει και προς τα εκεί πριν αποφασίσει.

Καλά προφανως και ο καθένας μας ατομικά δεν αποτελεί ικανό δείγμα συνολικά! Είναι όμως μία ένδειξη... Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί σχηματίζουμε όλοι μία γενικότερη εικόνα! Ευχαριστώ πολύ Τάζιο!:)

ενα πραγμα ειναι γεγονος: η λεξη 'υπερφορτωση' ειναι με διαφορά αντιπροσωπευτικη της κοσμοτε.. και ολα τα αποτελεσματα αυτης..

Θα προσυπογράψω 100% τα λόγια του φίλου Dromeas και θα συμπληρώσω ότι εκμεταλλεύονται δύο ακόμα χαρακτηριστικά του Έλληνα: Την επιδειξιομανία του να κουβαλάει πάντα το πιο καλό κινητό και την τάση του να δανείζεται εύκολα. Έτσι του προσφέρουν "δωρεάν" συσκευή, με αντάλλαγμα 12, 18 ή και πρόσφατα 24 μήνες παραμονή (δέσμευση) σε ένα συμβόλαιο που δεν του χρειάζεται. Στην πραγματικότητα αγοράζει το κινητό του με δόσεις.

Δεν το αγοράζει σε δόσεις. Το αγοράζει σε δόσεις 50% ακριβότερα από τα άλλα καταστήματα, με δέσμευση 24 μηνών.

H Cosmote πώς τα πάει σε σήμα σε σχέση με wind? Σε αφήνει ξεκρέμαστο ή μπα; Για απλές κλήσεις ομιλιας μιλάω, όχι για ίντερνετ κλπ!

Και κυριώτερα, "από δω και από εκεί", όχι πχ σε δουλειά-σπίτι που είναι στάνταρ σημεία που το χρησιμοποιεί κανείς καθημερινά, οπότε αν δεν σου έπιανε εκεί εξαρχής θα το είχες σουτάρει... Σε γενικές γραμμές σε διάφορα σημεία της καθημερινότητάς σου..

Εγώ συγκεκριμένα ήμουν για 2 μήνες επαρχία έξω απο Τρίπολη έχοντας μαζί μου και τα 2 κινητά frog και q. Και στα 2 πρόβλημα με το σήμα δεν είχα.Η μόνη διαφορα ηταν οτι με το frog έπιανα 3g ενώ με q όχι.

Τώρα σε κάποια άλλη περιοχή μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο δεν μπορούμε με σιγουριά να τα ξέρουμε αυτά αν δεν τα έχουμε πρώτα δοκιμάσει.

πατριώτη που ήσουν έξω από Τρίπολη?η κιου κ γενικά η γουιντ έχει ένα θέμα στην Τρίπολη από σήμα

Τεγέα και μάλιστα φουλ σήμα. Το μονο προβλημα μου στην q ειναι η αλλαγη στις τιμες της και γι αυτο και στραφηκα στην frog.

Τεγέα και μάλιστα φουλ σήμα. Το μονο προβλημα μου στην q ειναι η αλλαγη στις τιμες της και γι αυτο και στραφηκα στην frog.

πλεον η q συμφερει μονο σε νουμερα wind και q να μιλας με το κολπτο των 3ε με 300 λεπτα και τιποτα αλλο

πλεον η q συμφερει μονο σε νουμερα wind και q να μιλας με το κολπτο των 3ε με 300 λεπτα και τιποτα αλλο

καλημερα ,που αλλαξε τιμες η q ρε παιδια για πες τε μου

καλημερα ,που αλλαξε τιμες η q ρε παιδια για πες τε μου

http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=2

και που εισαι ακομα να δεις τι θα γινει αμα τελειωσουνε και οι προσφορες και στα αλλα οπως cu,whatsup,f2go και ταλλα.θα πληρωνουμε και δεν θα ξερουμε τι πληρωνουμε

τεγεατι εγω μενω προς εσενα αλλα πιο κοντα στην τριπολη.ειμαι στο χωριο θανα κ στο σπιτι αλλα κ εξω απο αυτο εχω θεμα με το σημα!

ερωτηση: εχω 124 λεπτα που ληγουν μεθαυριο (απο το πακετο 3ε/300'), εαν βαλω νεα 300' αυριο, θα προσθεθουν και τα παλια; και θα ληξουν σε 1 μηνα;

ερωτηση: εχω 124 λεπτα που ληγουν μεθαυριο (απο το πακετο 3ε/300'), εαν βαλω νεα 300' αυριο, θα προσθεθουν και τα παλια; και θα ληξουν σε 1 μηνα;

Δεν προστίθενται τα παλιά, χάνονται. Το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινάς από την αρχή.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Δεν προστίθενται τα παλιά, χάνονται. Το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινάς από την αρχή.

δε ξηγουνται σωστα... η voda το κανει...

Παιδια το 1 γιγκα στο 19595 με 15 ευρω που εχει το f2g ισχυει και στην Q?

Σήμερα ανανέωσα τα 300'+300σμσ με 3€ και μου τα γύρισε πίσω τα 3€!

Τσάμπα την βγάζουμε αυτό τον μήνα!:yahoo:

Ι need a six month vacation, twice a year.

δε ξηγουνται σωστα... η voda το κανει...

τα παλιά ισχουν μέχρι την ημερομηνία λήξης τους δλδ μεθαύριο, και μετά καταναλώνονται τα καινούρια μέχρι τη δικιά τους ημερομηνία λήξης

Παιδια το 1 γιγκα στο 19595 με 15 ευρω που εχει το f2g ισχυει και στην Q?

όχι

Σήμερα ανανέωσα τα 300'+300σμσ με 3€ και μου τα γύρισε πίσω τα 3€!

Τσάμπα την βγάζουμε αυτό τον μήνα!:yahoo:

καλημερα πως εγινε αυτο σου ειχε ερθει μηνυμα πριν?

σημερα ειπα να παρω το 12200 για να ακουσω το πακετακια

με εκπληξη αξουω πακετο μρ 600 λεπτα προς ολη wind+Q συν 600σμσ το ιδιο συν 120 λεπτα προς επιλεγμενους εθνικους προορισμους (?) συν 60 ΜΒ..

ολα αυτα στην προνομιακη τιμη των 14 ευρω :lol::lol:

:rolleyes:

Vamos Aris

σημερα ειπα να παρω το 12200 για να ακουσω το πακετακια

με εκπληξη αξουω πακετο μρ 600 λεπτα προς ολη wind+Q συν 600σμσ το ιδιο συν 120 λεπτα προς επιλεγμενους εθνικους προορισμους (?) συν 60 ΜΒ..

ολα αυτα στην προνομιακη τιμη των 14 ευρω :lol::lol:

:rolleyes:

α τους κλέφτες το ίδιο πακέτο προστέθηκε και στο free2go πρόσφατα αλλά προσφέρει 600&600 και 60ΜΒ αλλά 60 λεπτά προς όλα τα έθνικα δίκτυα και κοστίζει κι αυτό τα 14€!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

α τους κλέφτες το ίδιο πακέτο προστέθηκε και στο free2go πρόσφατα αλλά προσφέρει 600&600 και 60ΜΒ αλλά 60 λεπτά προς όλα τα έθνικα δίκτυα και κοστίζει κι αυτό τα 14€!!

Η Q δίνει διεθνείς επιλεγμένους προορισμούς ενώ το F2G εθνικούς...

Νέος κι εγώ στην Q μετά απο φορητότητα (συμβόλαιο wind).Έχουμε όντως κάποιο καλό πακέτο ή ειρωνικά τα λέτε; :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• This topic was unpinned, featured and pinned