George6633 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, cu2goup said: Εγώ παρόλο που απέκτησα την προσφορά, καθυστέρησα πάνω από μήνα να ενεργοποιήσω.. Όταν όμως ενεργοποιήθηκε η προσφορά, πήρε το υπόλοιπο (τα 12 λεπτά) νέα ημερομηνία λήξης δύο μήνες μετά την ενεργοποίηση. Άρα κάθε μήνα με την ανανέωση θα είναι σαν να βάζεις κάρτα εκ νέου. Άρα κάτι πάει λάθος στην περίπτωση μου...Γιατί είχα βάλει κάρτα,έλεγε λήξη 29/5 μετά μπήκε η προσφορά την επόμενη μέρα και τον προηγούμενο μήνα που ανανεώθηκαν οι παροχές για δεύτερη φορά λέει 31/5 Edited 23 ώρες πριν by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 37 minutes ago, George6633 said: Άρα κάτι πάει λάθος στην περίπτωση μου...Γιατί είχα βάλει κάρτα,έλεγε λήξη 29/5 μετά μπήκε η προσφορά την επόμενη μέρα και τον προηγούμενο μήνα που ανανεώθηκαν οι παροχές για δεύτερη φορά λέει 31/5 Θα δείξει.. Edited 23 ώρες πριν by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 10 minutes ago, cu2goup said: Θα δείξει.. Εγώ έβαλα την προσφορά τέλος Μαρτίου και ανανεώθηκε για ένα μήνα τέλος Απριλίου.. Δεν βγάζει νόημα η ημερομηνία... Μήπως δεν έπρεπε να βάλω κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 minute ago, George6633 said: Εγώ έβαλα την προσφορά τέλος Μαρτίου και ανανεώθηκε για ένα μήνα τέλος Απριλίου.. Δεν βγάζει νόημα η ημερομηνία... Μήπως δεν έπρεπε να βάλω κάρτα; Ας το αφήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Σε διπλανό forum είπαν σε ένα παιδί ότι τον δεύτερο χρόνο θα μπορεί να συνεχίσει την προσφορά για ένα χρόνο ακόμα στα 120€.Είπα να δοκιμάσω να ρωτήσω αν θα ισχύει Ιούνιο,αν όχι μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αίτηση και αν του χρόνου θα συνεχιστεί έστω και με άλλη τιμή..Προφανώς είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για του χρόνου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Οποιος ενδιαφέρεται πρέπει να είναι σε εγρήγορση πάντως μετά τις 27 σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η προσφορά τον Ιούνιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts