elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Πως το ξέρουμε αν είναι όμως αληθινό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Πως το ξέρουμε αν είναι όμως αληθινό; Θα λάβουμε όλοι ενημέρωση από αύριο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Μπαίνω τσατ μήπως ξέρουν και εκεί κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Μπαίνω τσατ μήπως ξέρουν και εκεί κάτι άλλο Μπες Just now, Dimitris_15 said: Μπες Μπες και στην Q και στην νόβα στο chat στο messenger να δεις λίγο δείξε το μήνυμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Θα σας ανεβάσω screenshots για να μη κατηγορείτε εμένα, εγώ απλά σας είπα τι μου έλεγαν και τι έστειλαν, μη κατηγορείτε εμένα, ίσα ίσα που ανέβασα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, elkons said: Θα σας ανεβάσω screenshots για να μη κατηγορείτε εμένα, εγώ απλά σας είπα τι μου έλεγαν και τι έστειλαν, μη κατηγορείτε εμένα, ίσα ίσα που ανέβασα. Όχι μην ανησυχείς δεν σε κατηγορώ καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 29 minutes ago, Dimitris_15 said: Παιδιά όλοι θα λάβουν σχετική ενημέρωση ακόμα δεν είναι επίσημο Πάντως το μήνυμα είναι legit απλώς δεν έχουμε όλοι ενημέρωση Από αύριο λογικά ακόμα δεν είναι κάτι επίσημο Εσύ αυτά πού τα ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Dimitris_15 said: Όχι μην ανησυχείς δεν σε κατηγορώ καν Δεν αναφέρομαι σε εσένα γενικά το λέω, μη βρω και τον μπελά μου απλώς μου ήρθε το μήνυμα και το μοιράστηκα μαζί σας εάν έχετε λάβει κάτι τέτοιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, elkons said: Δεν αναφέρομαι σε εσένα γενικά το λέω, μη βρω και τον μπελά μου απλώς μου ήρθε το μήνυμα και το μοιράστηκα μαζί σας εάν έχετε λάβει κάτι τέτοιο. Το έχω λάβει και εγώ 2 minutes ago, Teiresias_ said: Εσύ αυτά πού τα ξέρεις; Τα ξέρω απλά και αύριο όλοι μπορεί να έχουν την ενημέρωση σχετικά με αυτό δεν είναι ακόμα επίσημο δεν το έχουν ποσταρει ακόμα στην σελίδα τους διότι δεν είναι ακόμα επίσημο ακόμα αποφασίζουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, Dimitris_15 said: Το έχω λάβει και εγώ Για κατάργηση; Ένα screenshot; 🙃 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 15 minutes ago, elkons said: Για κατάργηση; Ένα screenshot; 🙃 Το έλαβε συγγενής μου σε ένα τηλέφωνο που έχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 12.34 π.μ και αυτός;🙃 Έχουν μπει εκπρόσωποι και στο q chat και στο Nova chat αλλα κάνουν 50 ώρες να απαντήσουν, αφού απαντήσουν θα σας δώσω screenshot εδώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, elkons said: 12.34 π.μ και αυτός;🙃 Έχουν μπει εκπρόσωποι και στο q chat και στο Nova chat αλλα κάνουν 50 ώρες να απαντήσουν, αφού απαντήσουν θα σας δώσω screenshot εδώ. Ναι και με ρωταγε τι είναι αυτό 4 minutes ago, elkons said: 12.34 π.μ και αυτός;🙃 Έχουν μπει εκπρόσωποι και στο q chat και στο Nova chat αλλα κάνουν 50 ώρες να απαντήσουν, αφού απαντήσουν θα σας δώσω screenshot εδώ. Ναι αργούν πολύ σήμερα Αν έχεις ενημέρωση στείλε μας να δούμε τι θα κάνουμε ποια Αν ισχύει το μήνυμα η μπα αν όντως ισχύει ελπίζω να μην έχεις πέσει και σε κανέναν άσχετο που δεν ξέρει τι λέει Edited 2 ώρες πριν by Dimitris_15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μέχρι στιγμής στο Nova chat 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν ενα θεμα ειναι αν με την υποχρεωτικη αλλαγη σε f2g θα διατηρηθει το υπολοιπο,γιατι ως τωρα το υπολοιπο χανοταν σε τετοια αλλαγή. Επισης πρεπει να δουμε την επισημη ανακοινωση για το αν δικαιουμαστε επιστροφη υπολοιπου σε περιπτωση φορητοτητας σε αλλο παροχο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, kmpatra said: ενα θεμα ειναι αν με την υποχρεωτικη αλλαγη σε f2g θα διατηρηθει το υπολοιπο,γιατι ως τωρα το υπολοιπο χανοταν σε τετοια αλλαγή. Επισης πρεπει να δουμε την επισημη ανακοινωση για το αν δικαιουμαστε επιστροφη υπολοιπου σε περιπτωση φορητοτητας σε αλλο παροχο. Αυτό είναι το σοβαρότερο ζήτημα από όλα όσα συζητούνται και όχι το αν θα καταργηθεί μία καρτοκινητή τη στιγμή που υπάρχει ήδη μία άλλη. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ξεμπέρδεψα στο Q Chat,τώρα αναμένω να συνδεθεί άλλος εκπρόσωπος στο Nova chat. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μολις με πήραν τηλέφωνο από το 13800 σχετικά με αυτό Just now, Dimitris_15 said: Μολις με πήραν τηλέφωνο από το 13800 σχετικά με αυτό Μου είπαν μην κάνετε τίποτα για την ώρα Και θα λάβετε ενημέρωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Είχες κάνει κάποιο αίτημα σχετικά ή απλά σε πήραν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, Dimitris_15 said: Μολις με πήραν τηλέφωνο από το 13800 σχετικά με αυτό Μου είπαν μην κάνετε τίποτα για την ώρα Και θα λάβετε ενημέρωση Και το προώθησε τώρα δεν ξέρω για να δούμε 1 minute ago, elkons said: Είχες κάνει κάποιο αίτημα σχετικά ή απλά σε πήραν; Ναι τους είχα τι έγινε σχετικά με αυτό που γίνεται τους είπα και τι έγινε και περιμένουμε Edited 2 ώρες πριν by Dimitris_15 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5 minutes ago, p_k said: Αυτό είναι το σοβαρότερο ζήτημα από όλα όσα συζητούνται και όχι το αν θα καταργηθεί μία καρτοκινητή τη στιγμή που υπάρχει ήδη μία άλλη. Γιατί ρε μάστορα; Οι ανησυχίες που εκφράσαμε εμείς προηγουμένως δλδ δεν είναι σοβαρές; Και θα μας πεις εσύ που είσαι συνδεσάκιας πέρα από νοβάκιας.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, eridion25 said: Δηλαδή τι εννοεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, eridion25 said: Με έκαψε τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, Dimitris_15 said: Δηλαδή τι εννοεί Ότι είναι παρόμοια. 2 minutes ago, eridion25 said: Υπάρχει άνθρωπος στην εξυπηρέτηση της Q που ξέρει το "προσιδιάζουν";; Θα βάλανε καμία τεχνιτή νοημοσύνη να τα απαντάει.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts