elkons Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 4 ώρες πριν, alteisei said: Ok οσα λεμε. Αλλα μη τα παραλεμε κιολας. Επακριβως οι ευθυνες. Αρα και οι συνεπειες για την εταιρια. Ουτε λιγοτερες (πχ υπαλληλοι της εδω μεσα), αλλα ουτε και περισσοτερες. Για ψαξτε μηπως τελη Μαη 2024 λαβατε καποιο sms οπως αυτο: 100% δεν το έχω λάβει Τι ξεφτίλες.. Ελπίζω να είναι παραπαλνητικό για να παω και καλα για την σούπερ ουαου προφορά τους.. Θα καλέσω στο 13800 και θα σας πω σε λιγάκι, τώρα θα πάρω γιατί με έχει πιάσει κρίση 😃 2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Συγγνώμη αν δεν πάμε στο free2go, τι θα γίνει δλδ; Θα μας πάνε μόνοι τους και δωρεάν;; Φαντάζομαι δεν θα χάσουμε το νούμερο ξαφνικά ε;; Μήπως να αρχίσουμε τις φορητότητες;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Η εντολή UD στο 12410 δεν ισχύει πλέον, και δε μου έχει έρθει μήνυμα που να μου λέει πως ενεργοποιώ την προσφορά με sms. Ξέρει κάποιος; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 10 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Η εντολή UD στο 12410 δεν ισχύει πλέον, και δε μου έχει έρθει μήνυμα που να μου λέει πως ενεργοποιώ την προσφορά με sms. Ξέρει κάποιος; Πάτησε το κουμπί και κάνε σχέδια για φορητότητα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 (edited) Δε θα ειναι και τοσο ευκολο ΝΟΜΙΚΑ να καταργηθει μεσα σε 1+κατι μηνα απλα με μια ανακοινωση μια (ας το πουμε) "καρτοκινητη υπηρεσια" μιας εταιριας. Θυμηθειτε με την καρτοκινητη της Cyta. Εαν το καταφερουν ΟΝΤΩΣ αρχες ερχομενου ετους, αποδεικνυεται οτι κατι παει παρα μα παρα πολυ στραβα με τις Ελεγκτικες Υπηρεσιες του κρατους μας. Οποτε αντιλαμβανομαστε οτι "κατι εεεερχεται...." και στο ιδιο το κρατος μας, παρα την ευαγγελιζομενη/βαυκαλιζομενη (για οποιον ξερει τι σημαινει η τελευταια προηγουμενη αυτη λεξη) "νεοφιλελε" αναπτυξη με υπερβολικες δοσεις ανοχης στην "διαπλοκη" (αναπαραγομενη εδω και αιωνες στο προτεκτορατο αυτο) Οσοι δε συμφωνειτε με αυτη την "προφητεια", ας αναμεινατε κανα δυο χρονια και μου τα χωνετε μετα. Μη βιαστειτε γιατι εεεεεερχεται και το IQ υπο ραδικιου θα υποστει τις συνεπειες πραξεων και λογων του. Edited November 24, 2024 by alteisei 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 13 minutes ago, alteisei said: Δε θα ειναι και τοσο ευκολο ΝΟΜΙΚΑ να καταργηθει μεσα σε 1+κατι μηνα απλα με μια ανακοινωση μια (ας το πουμε) "καρτοκινητη υπηρεσια" μιας εταιριας. Θυμηθειτε με την καρτοκινητη της Cyta. Εαν το καταφερουν ΟΝΤΩΣ αρχες ερχομενου ετους, αποδεικνυεται οτι κατι παει παρα μα παρα πολυ στραβα με τις Ελεγκτικες Υπηρεσιες του κρατους μας. Οποτε αντιλαμβανομαστε οτι "κατι εεεερχεται...." και στο ιδιο το κρατος μας, παρα την ευαγγελιζομενη/βαυκαλιζομενη (για οποιον ξερει τι σημαινει η τελευταια προηγουμενη αυτη λεξη) "νεοφιλελε" αναπτυξη με υπερβολικες δοσεις ανοχης στην "διαπλοκη" (αναπαραγομενη εδω και αιωνες στο προτεκτορατο αυτο) Οσοι δε συμφωνειτε με αυτη την "προφητεια", ας αναμεινατε κανα δυο χρονια και μου τα χωνετε μετα. Μη βιαστειτε γιατι εεεεεερχεται και το IQ υπο ραδικιου θα υποστει τις συνεπειες πραξεων και λογων του. Μάλλον θα πήραν τη Νοβα τα Εμιράτα και ξέρουμε όλοι πόσο αυστηρή είναι η κυβέρνηση με τους λεφτάδες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 (edited) Αν είναι δυνατόν, θα τρέχουν τον κόσμο στα καταστήματα για να κάνει "φορητότητα", τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν και κάρτες sim? Και θα πρίζουν τον κόσμο για συμβόλαιο? Γιατί να φτιαξουν συστημα με την ίδια κάρτα sim να πηγαίνει σε free2go το θεωρώ αδύνατο. Edited November 24, 2024 by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riznik Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 προσωπικά όυτε εγώ έχω λάβει τέτοιο μήνυμα .. λογικά θα πάει σε κύματα η φάση .. ήρθε η ώρα για φορητότητα 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 24 minutes ago, alteisei said: Δε θα ειναι και τοσο ευκολο ΝΟΜΙΚΑ να καταργηθει μεσα σε 1+κατι μηνα απλα με μια ανακοινωση μια (ας το πουμε) "καρτοκινητη υπηρεσια" μιας εταιριας. Θυμηθειτε με την καρτοκινητη της Cyta. Εαν το καταφερουν ΟΝΤΩΣ αρχες ερχομενου ετους, αποδεικνυεται οτι κατι παει παρα μα παρα πολυ στραβα με τις Ελεγκτικες Υπηρεσιες του κρατους μας. Οποτε αντιλαμβανομαστε οτι "κατι εεεερχεται...." και στο ιδιο το κρατος μας, παρα την ευαγγελιζομενη/βαυκαλιζομενη (για οποιον ξερει τι σημαινει η τελευταια προηγουμενη αυτη λεξη) "νεοφιλελε" αναπτυξη με υπερβολικες δοσεις ανοχης στην "διαπλοκη" (αναπαραγομενη εδω και αιωνες στο προτεκτορατο αυτο) Οσοι δε συμφωνειτε με αυτη την "προφητεια", ας αναμεινατε κανα δυο χρονια και μου τα χωνετε μετα. Μη βιαστειτε γιατι εεεεεερχεται και το IQ υπο ραδικιου θα υποστει τις συνεπειες πραξεων και λογων του. Ασε μας κι εσυ βρε τζιμη πρωι πρωι με τις αναλύσεις σου... Τι μας λες δηλαδή οτι δεν πρόκειται να το εφαρμοσουν στις 5/1 και να κάτσουμε στα αυγά μας. Να αφήσουμε π.χ ηλικιωμένους ανθρώπους που τους έχουμε τέτοια κάρτα και να τους κρεμάσουνε... Στο μεταξύ στο site δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση... Εκτός αν δεν τη βλέπω εγώ... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Φανταστείτε νέυρα η Δημητρούλα τώρα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 20 minutes ago, kmpatra said: Ασε μας κι εσυ βρε τζιμη πρωι πρωι με τις αναλύσεις σου... Τι μας λες δηλαδή οτι δεν πρόκειται να το εφαρμοσουν στις 5/1 και να κάτσουμε στα αυγά μας. Να αφήσουμε π.χ ηλικιωμένους ανθρώπους που τους έχουμε τέτοια κάρτα και να τους κρεμάσουνε... Στο μεταξύ στο site δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση... Εκτός αν δεν τη βλέπω εγώ... Κοίτα να τους κρεμάσουνε δεν παίζει.. εντάξει θα γίνει πιθανότατα αυτόματα free2go. Αλλά θα αφήσουν τις ίδιες σιμ ή θα τρέχουμε;; Είναι κακό αυτό που συμβαίνει γενικώς και φυσικά δεν υπάρχει ενημέρωση ως συνήθως. 17 minutes ago, VIPdriver said: Φανταστείτε νέυρα η Δημητρούλα τώρα... Αυτή κάτι ήξερε και σταμάτησε από τέλη Οκτωβρίου τα ποστ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 4 minutes ago, Teiresias_ said: θα γίνει πιθανότατα αυτόματα free2go. Αφου θέλει άλλη σιμ για να γίνει f2g. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 hour ago, Teiresias_ said: Συγγνώμη αν δεν πάμε στο free2go, τι θα γίνει δλδ; Θα μας πάνε μόνοι τους και δωρεάν;; Φαντάζομαι δεν θα χάσουμε το νούμερο ξαφνικά ε;; Μήπως να αρχίσουμε τις φορητότητες;; Όπως απάντησα και στο άλλο τοπικ, μέχρι 5/1 διαθέσιμη για νέες ενεργοποιήσεις και όσοι κάνουν μετατροπή πριν από τις 5/1 μπαίνουν στην κλήρωση . Για τους υφιστάμενους, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Θα θέλει νέες κάρτες ναι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 7 minutes ago, paanos said: Όπως απάντησα και στο άλλο τοπικ, μέχρι 5/1 διαθέσιμη για νέες ενεργοποιήσεις και όσοι κάνουν μετατροπή πριν από τις 5/1 μπαίνουν στην κλήρωση . Για τους υφιστάμενους, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Θα θέλει νέες κάρτες ναι Το σμσ παντως δεν το λέει αυτό. Μην παιρνεις κόσμο στο λαιμό σου, εκτός εάν έχεις περισσότερες πληροφοριες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 17 minutes ago, paanos said: όσοι κάνουν μετατροπή πριν από τις 5/1 μπαίνουν στην κλήρωση Για να τους καλοπιάσουν επειδή θα δώσουν 5€ στο κατάστημα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Δεν έχω λάβει κάτι γι'αυτό ελπίζω να μην ισχύει διότι η Q ήταν και παραμένει φθηνή για εμένα που δεν βάζω συχνά κάρτα 4 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Μήπως είναι κάποιο scam ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 10 minutes ago, Jimakos43 said: Μήπως είναι κάποιο scam ; Ελπίζω 3 Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 52 minutes ago, VIPdriver said: Το σμσ παντως δεν το λέει αυτό. Μην παιρνεις κόσμο στο λαιμό σου, εκτός εάν έχεις περισσότερες πληροφοριες. Όσοι παρακολουθείτε, ξέρετε ότι πάρα πολλά που είδαμε στη nova πρώτα τα έχω αναφέρει εδώ 🙂 14 minutes ago, Jimakos43 said: Μήπως είναι κάποιο scam ; Αν ήταν scam θα ζητούσε και κάνα κωδικό… Από την άλλη, αν ήταν απάτη με την έννοια ότι σου λέει πως θα καταργηθεί για να σε αναγκάσει να φύγεις, υπάρχουν αρχές που μπορούμε να απευθυνθούμε για ψεύτικη διαφήμιση 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Το περίεργο είναι οτι στις γενικές ανακοινωσεις της Nova δεν έχει καποιανεα ανακοινωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Καλημέρα, δεν ξέρω εάν είναι legit το μήνυμα αλλά πιθανολογώ πως είναι. Θα πάρω μετά στην εξυπηρέτηση πελατών στο 13800 σχετικά για το sms και θα σας πω. Ήθελα να πάρω το βράδυ αλλά δεν έπιασα καν γραμμή 👹 Αυτοί είναι ικανοί να το λένε απλά για να το κάνω FREE2GO. Just now, VIPdriver said: Το περίεργο είναι οτι στις γενικές ανακοινωσεις της Nova δεν έχει καποιανεα ανακοινωση. Και εγώ αυτά έψαχνα τι να σε πω μπορεί να το λένε για να πάω στο FREE2GO με τις πακετάρες 🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 1 minute ago, paanos said: Όσοι παρακολουθείτε, ξέρετε ότι πάρα πολλά που είδαμε στη nova πρώτα τα έχω αναφέρει εδώ 🙂 Οπότε θα δώσουν δωρεάν την νέα sim για τη φορητότητα στο free2go; 1 hour ago, paanos said: Όπως απάντησα και στο άλλο τοπικ, μέχρι 5/1 διαθέσιμη για νέες ενεργοποιήσεις Δλδ μπορείς να πας στην Q έως τις 5/1 ενώ έχουν σκοπό να την καταργήσουν και στέλνουν sms και το διατυμπανίζουν;; Και πόσο να μείνεις δλδ αν πας στις 5/1; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Θα πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω για το sms μην μου αγχώνεστε 🥰 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Just now, elkons said: Θα πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω για το sms μην μου αγχώνεστε 🥰 Θα σου πουν ότι θα ακολουθήσει ανακοίνωση κλπ κλπ. Δεν παίρνεις ξεκάθαρη απάντηση αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν είναι μεν ξεκάθαρη αλλά άσχετος ο υπάλληλος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Πολύ αναμονή ρε παιδιά τώρα τερματίστηκε μόνη της η κλήση 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts