survivorgr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ενεργοποιησε κανείς το πακέτο 1500'+1,5gb από προσφορά; Θέλω να μάθω εαν φαίνεται στο myq το υπόλοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 τελευταια οχι,αλλα οσες φορες το εκανα στο παρελθον,φαινοταν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 το Data Week θα ερθη σε μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ενεργοποιησε κανείς το πακέτο 1500'+1,5gb από προσφορά; Θέλω να μάθω εαν φαίνεται στο myq το υπόλοιπο Το ενεργοποίησα και στο myq φαίνονται τα υπόλοιπα του χρόνου ομιλίας και των δεδομένων, από την 1η στιγμή. Αυτά στο web, δυστυχώς δεν έχω την εφαρμογή στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ενεργοποιησε κανείς το πακέτο 1500'+1,5gb από προσφορά; Θέλω να μάθω εαν φαίνεται στο myq το υπόλοιπο Το έχω εδώ και 20 μέρες, φαίνονται κανονικά, και στην εφαρμογή και στο WEB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Και σε μένα φαίνονται κανονικά και στα δύο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Πολύ ωραία, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 1500 ,ανα δευτερόλεπτο; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 1500 ,ανα δευτερόλεπτο; Όχι, 3λεπτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Δε φαίνεται να έγινε η αύξηση του πακέτου Q economy που ήταν για σημερα. την πήρε σήμερα που το τσεκαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πράγματι έγινε η αύξηση. Να τολμησω να πω ότι σιγά σιγά θα φτάσει τα 7,5-8,5 όπως είναι ολοι εκτός του Φρογκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 τωρα με 10 ευρω δε μπορείς να αγοράσεις δύο φορές το πακέτο σε ένα δίμηνο? 4,6 επί 2 μειον φόρος και μείον 0,30? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 και χωρίς το 0,30 δεν φτάνει η 10€ πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Σημερινό COUNTDOWN MB SURF 350 MB με 1€ Ξοδευτήκανε πάλι... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Σημερινό COUNTDOWN MB SURF 350 MB με 1€ Ξοδευτήκανε πάλι... :blink: νταξξξξ....καλό είναι να σου φάνε το ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Αν δεν κανω λάθος αυτες τις μερες (γυρω στις 15) ληγει το 8γιγα/8€ για όσους το ενεργοποιησαν Οκτώβριο. Παρατηρείται (οχι πάντα) οτι καθυστερεί η αποστολή νεότερου μηνύματος για ανανέωση της προσφοράς. Οπότε για καβάτζα καλό ειναι και το countdown. Με 3€ παίρνεις 1050 mb. Καθόλου κακό σε σχέση πάντα με τις κανονικές τιμές των πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Με 3€ παίρνεις 1050 mb. Καθόλου κακό σε σχέση πάντα με τις κανονικές τιμές των πακέτων. δεν το ήξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Ναι νομίζω οτι επιτρέπει να ενεργοποιηθεί πανω απο μια φορα,το ειχα κανει παλιότερα. Δεν αναφέρει πουθενά όμως πόσες φορές μπορεί να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Μυνήματα έχετε πετύχει ποτέ στο countdown? Ναι νομίζω οτι επιτρέπει να ενεργοποιηθεί πανω απο μια φορα,το ειχα κανει παλιότερα. Δεν αναφέρει πουθενά όμως πόσες φορές μπορεί να ενεργοποιηθεί. Κι εγω εχω ενεργοποιήσει πακέτο countdown 2 φορές. Για περισσότερες δεν ξέρω, αλλά λογικά δεν θα υπάρχει προβλημα. και χωρίς το 0,30 δεν φτάνει η 10€ πλέον Νομίζω μπορούμε να αγοράζουμε 11€ που φτάνει, ή δεν εχω καταλάβει καλά? Edited May 11, 2018 by gag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 σπανια. Συνήθως 50 μηνύματα προς όλους με 2 € εδωσε 1-2 φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Νομίζω μπορούμε να αγοράζουμε 11€ που φτάνει, ή δεν εχω καταλάβει καλά? δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά ναι, οποιοδήποτε ακέραιο πάνω από τα 5€.... ναι τα 11€ φτάνουν Edited May 11, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Ανανέωση με χρεωστική δεν γίνεται να κάνω μέσω της εφαρμογής; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Γίνεται και με χρεωστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Επειδή βλέπω ότι η μεταφορά στην q μέσω της online αίτησης έπαψε να ισχύει υπάρχει άλλος τρόπος να πας στην q κρατώντας το νούμερο και χωρίς να δώσεις τα 30€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts