alfeios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τι μπορω να κανω το υπολοιπο της καρτας??? Δε με απασχολει να αγορασω πακετα. Να το μεταφερω δε μπορω, ετσι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μυνήματα στο Χαμόγελο του παιδιού Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τι μπορω να κανω το υπολοιπο της καρτας??? Δε με απασχολει να αγορασω πακετα. Να το μεταφερω δε μπορω, ετσι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk οχι.Ποσο ειναι? Μπορεις να στειλεις μηνυματα στο χαμογελο του παιδιου. Επισης με το countdown το σημερινο,εχει 250 mb με 1 ευρω,οποτε μπορεις να το ξοδεψεις σε σερφαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Γυρω στα 10 ευρω. Περα απο χαμογελο, που δε πάει όλο το ποσό-προτιμω να κανω κατάθεση, τι αλλο??? Δε με ενδιαφερει η αγορα πακετων :) Βαζω κάρτα μόνο και μονο μη χασω το νουμερο, συν οτι εχω 120' προς ολους λογω 2play της wind Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Γυρω στα 10 ευρω. Περα απο χαμογελο, που δε πάει όλο το ποσό-προτιμω να κανω κατάθεση, τι αλλο??? Δωρο στη Wind τοτε ... ( Μια χαρα παει με 4 sms) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 εννοει μαλλον οτι δεν τα παιρνει ολα το χαμογελο γιατι μερος του ποσου εισπραττουν η wind και η εταιρια του 5ψηφιου. Μια αλλη ερωτηση. Έχω μπερδευτει με την προτεραιοτητα των mb. Παιρνω το 1 γιγα απο την γνωστή προσφορα των 8 ευρω. Αν σήμερα ή αύριο ενεργοποιήσω πολλαπλά το countdown των 250 mb,εχοντας παραλληλα υπόλοιπο απο την αλλη προσφορα,ποιο θα καταναλωθει πρωτο? Και την 1/4 που θα φορτωθει αλλο 1 γιγα,ποιο θα καταναλωνεται πρωτα,το 1 γιγα ή τα αγορασμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν έχω την προσφορά με το 1gb. Έχω μόνο 500mb που μου έδωσε επειδή μπήκα πρώτη φορά στην εφαρμογή. Αγόρασα και 3 250άρια με 3€ σήμερα, και βλέπω ότι μου τρώει από το bonus, που λήγει και νωρίτερα. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ρωταω πιο πολυ γιατι και μια αλλη φορα που ειχα αγορασει παλι απο countdown,κάτι πηγε χαμενο αλλα δεν θυμαμαι τι. Εχω την εντυπωση οτι ετρωγε απο την προσφορα των 8 ευρω πρωτα και το αγορασμενο πηγε χαμενο στο τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Συνέχεια το κάνει αυτό. Εχω το 8ευρο αλλά όποτε βάζω 10αρα κάρτα και παίρνω 1 γίγα δώρο δεν μπορώ να το καταναλώσω γιατί τρώει από το 8ευρο και το άλλο λήγει νωρίτερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Q city με νέο αριθμό. Το πήρα προχθές η προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται είναι η εξής. Με κάθε 5€ πρώτη ανανέωση του μήνα αφαιρεί τα 5€ και δίνει αυτόματα 600 λεπτά προς wind/q 200 λεπτά προς όλους και 1gb Internet. Το πακέτο έχει 2€ και περιλαμβάνει 2gb Internet και με το καλωσόρισμα μου έδωσε δώρο 100 λεπτά προς όλους και 500mb Internet από την ενεργοποίηση του myq. Όχι και άσχημα. Ρώτησα για πόσο κρατάει η προσφορά και μου είπαν μέχρι νεοτέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Q city με νέο αριθμό. Το πήρα προχθές η προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται είναι η εξής. Με κάθε 5€ πρώτη ανανέωση του μήνα αφαιρεί τα 5€ και δίνει αυτόματα 600 λεπτά προς wind/q 200 λεπτά προς όλους και 1gb Internet. Το πακέτο έχει 2€ και περιλαμβάνει 2gb Internet και με το καλωσόρισμα μου έδωσε δώρο 100 λεπτά προς όλους και 500mb Internet από την ενεργοποίηση του myq. Όχι και άσχημα. Ρώτησα για πόσο κρατάει η προσφορά και μου είπαν μέχρι νεοτέρας. Όποτε μπορέσεις, και αν θέλεις, στείλε sms 70 στο 12000 γιατί κάποιοι είπαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434674&page=3 ότι έχεις (και μόνο στο Q city , όχι στα "κανονικά" Q) 4GB με -4,44€. Να μας πεις αν όντως ισχύει, καθώς μόνο 1 μαρτυρία για αυτό έχουμε ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Q city με νέο αριθμό. Το πήρα προχθές η προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται είναι η εξής. Με κάθε 5€ πρώτη ανανέωση του μήνα αφαιρεί τα 5€ και δίνει αυτόματα 600 λεπτά προς wind/q 200 λεπτά προς όλους και 1gb Internet. Το πακέτο έχει 2€ και περιλαμβάνει 2gb Internet και με το καλωσόρισμα μου έδωσε δώρο 100 λεπτά προς όλους και 500mb Internet από την ενεργοποίηση του myq. Όχι και άσχημα. Ρώτησα για πόσο κρατάει η προσφορά και μου είπαν μέχρι νεοτέρας. Πολύ δυνατό πακέτο, κρίμα που το ίντερνετ (προσωπικα μιλαω) εχει σούπερ τρύπες στη Θεσσαλονίκη. Τα λεπτά ομιλίας είναι ανα δευτερόλεπτο η χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο πολύ καλό αυτό. Για το ίντερνετ όταν ξαναπεράσω κάρτα θα το δοκιμάσω και θα σας πω τον άλλο μήνα τώρα βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δωράκι δεν βλέπω αυτό το ΣΚ... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Υπάρχει λινκ προς το Q city; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 μαλλον οχι,στο δρομο τα μοιραζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ανανέωση ονλινε με χρεωστική καρτα δε μπορώ να κανω? Στην εφαρμογη γραφει πιστωτικη. Δε δεχεται τον αριθμο Μεσω site(χρησιμοποιώ κινητο τηλεφωνο) δεν εμφανιζεται καλα και δε μπορω να προχωρησω(εκανα και request desktop site, δεν αλλαξε κατι) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 φυσικα και γινεται με χρεωστικη.Δοκιμασε μεσα απο την εφαρμογη,οχι απο το site σε κινητο γιατι οντως εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δε γίνεται μεσω της εφαρμογής. Δε δέχεται τον αριθμο της καρτας. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 τι καρτα ειναι? (visa,maestro,mastercard,amex?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μαέστρο της εθνικής Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 το υποψιαζομουν. Και στην κοσμοτε ειχαν προβλημα online τελευταια,δεν ξερω αν συμβαινει κατι με αυτες. Ειναι και παλιες,σιγα σιγα πανε για αποσυρση μου φαινεται,τις αντικαθιστουν με mastercard πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Οποτε περιπτερο για ανανεωση... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 και εγω που εχω μια παλια,βαζοντας τα πρωτα ψηφια 5892... δεν αναγνωριζει το ειδος της καρτας. Ενω στα 4 πρωτα ψηφια mastercard βγαζει το σημα δεξια. Μαλλον η υποστηριξη μαεστρο σταματησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Απ' οσο ξερω και εγω που ειχα Maestro δεν μπορουσα να κανω γενικα online αγορες,γι' αυτο βγαλανε τις mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 και εγω που εχω μια παλια,βαζοντας τα πρωτα ψηφια 5892... δεν αναγνωριζει το ειδος της καρτας. Ενω στα 4 πρωτα ψηφια mastercard βγαζει το σημα δεξια. Μαλλον η υποστηριξη μαεστρο σταματησε. Αν συνεχίσεις και βάλεις όλο το νούμερο της κάρτας πάλι δεν το δέχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts