kmpatra Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάποια πακέτα κατά καιρούς επαναλαμβάνονται όπως π.χ. 300' προς wind-q. Συνήθως μία φορά την εβδομάδα βάζουν. Το τρέχον και το προηγούμενο βγήκαν Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 14 λεπτά το sms μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Εδω και καιρο έχει τοσο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Εδω και καιρο έχει τοσο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ακόμα χειρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 εχει ξεφυγει η κιου. Αν δεν επαιρνα τα 120' απ το σταθερό και δεν ειχε το πακετο 600 σμσ προς wind με 2/3€ θα είχα φύγει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Με κλειστή περιαγωγή και διαγεγραμμενο ΑΡΝ μέσα σε μία εβδομάδα μου τράβηξε από το υπόλοιπο της κάρτας μου 3,80 ευρώ για δήθεν χρήση δεδομένων.... μετά τις πρώτες συνομιλίες μου επιστράφηκαν 2 ευρώ τα οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκαν και αυτά.....στη τελευταία συνομιλία επέμειναν πως οι χρεώσεις ήταν σωστές..... ζήτησα λοιπόν φραγή δεδομένων και αγόρασα δεδομένα από άλλη εταιρεία στη δεύτερη κάρτα που έχω στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αστους να λενε. Να επιμενεις οτι είναι δικό τους λάθος. Και σε μένα τα ιδια ελεγαν. Τελικα επεστρεψαν το 1.01€ στο κανονικο υπολοιπο Πρότειναν και σε μενα φραγη, την οποια φυσικα ΔΕ δεχτηκα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τελευταία φορά μιλησα στο τσατ,εξηγησα πως εκλεισα τη περιαγωγή και διέγραψα το ΑΡΝ μετά τη λήξη της οκτάμηνης προσφοράς για να αποφύγω αδικαιολογητες χρεώσεις που διαβάζω στη σελίδα τους στο φειςμπουκ αλλά και σε φόρουμ τηλεφωνίας που συμμετέχω αλλά επέμειναν πως παρ όλα αυτά το τηλ έβρισκε τρόπο να συνδέεται ώστε να κάνει αναβαθμίσεις....... τέλος πάντων η απάντησή τους δε με εξόργισε τόσο όσο ή λύση που μου πρότειναν......να φροντίζω να αγοράζω πακέτο δεδομένων ώστε να μη χρεωνομαι αδίκως.....δεν άντεξα ζήτησα αμέσως φραγή δεδομένων,εφ όσον δεν καταλαβαίνουν το λάθος τους.....άντε γεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το τελικο τους μήνυμα ηταν αυτο: Έγινε πίστωση 1,00 ευρώ στα πλαίσια εξυπηρέτησης Να μας ενημερώσει αν επιθυμείς να απενεργοποιήσουμε δικτυακά το gprs. Οπου και αρνήθηκα τη φραγή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αρα δηλαδη αν ειναι να σε χρεωσουν σε χρεωνουν,και το περιεργο ειναι οτι δεν παραδεχονται το λαθος τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αυτο λεμε ;) Επιμενουν ότι συνδέθηκε μονο του το τηλεφωνο.... Οτι να ναι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ακομα δεν ηρθα στο δικτυο τους και μου φαινεται πως δεν θα εχω καλα ξεμπερδεματα μαζι τους...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Οταν εχεις δικιο, απαιτεις! 2-3 φορες πήρα πισω 1€ και μια 2 απο λαθος(κολλησε η εφαρμογη) ενεργοποιηση πακέτου 2 φορες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Με κλειστή περιαγωγή και διαγεγραμμενο ΑΡΝ μέσα σε μία εβδομάδα μου τράβηξε από το υπόλοιπο της κάρτας μου 3,80 ευρώ για δήθεν χρήση δεδομένων.... μετά τις πρώτες συνομιλίες μου επιστράφηκαν 2 ευρώ τα οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκαν και αυτά.....στη τελευταία συνομιλία επέμειναν πως οι χρεώσεις ήταν σωστές..... ζήτησα λοιπόν φραγή δεδομένων και αγόρασα δεδομένα από άλλη εταιρεία στη δεύτερη κάρτα που έχω στο κινητό. Τα 3,80€ όμως δεν ταιριάζουν ακριβώς .1,01€ παίρνουν :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Τα 3,80€ όμως δεν ταιριάζουν ακριβώς .1,01€ παίρνουν :confused: Θα ειχε μεινει 0,80 υπολοιπο και θα το εφαγε και αυτο η εταιρεια του ανεμου, θα τον αφησε με αρνητικο υπολοιπο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Χωρίς φυσικά να θέλω να τους δικαιολογήσω,παρατήρησα το εξής: στο κινητό μου τουλάχιστον,έχοντας διαγράψει το apn,στην πρώτη ευκαιρία δημιουργειται πάλι μόνο του. Πιο αξιόπιστη λύση πιστεύω είναι η τροποποίηση του υπάρχοντος apn. Καθως και ο περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου είτε από τον γενικό διακόπτη ειτε από τους μεμονωμένους διακόπτες για κάθε εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο για αρκετές μέρες δεν είχα την χρέωση (ώσπου να βάλω πακέτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Θα ειχε μεινει 0,80 υπολοιπο και θα το εφαγε και αυτο η εταιρεια του ανεμου, θα τον αφησε με αρνητικο υπολοιπο. Έτσι ακριβώς έγινε, είχα 0.80 υπόλοιπο και μου ήρθε μνμ για νεα χρέωση δεδομένων ..... υπάρχει και αρνητικό υπόλοιπο?, ωραία εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς φυσικά να θέλω να τους δικαιολογήσω,παρατήρησα το εξής: στο κινητό μου τουλάχιστον,έχοντας διαγράψει το apn,στην πρώτη ευκαιρία δημιουργειται πάλι μόνο του. Πιο αξιόπιστη λύση πιστεύω είναι η τροποποίηση του υπάρχοντος apn. Καθως και ο περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου είτε από τον γενικό διακόπτη ειτε από τους μεμονωμένους διακόπτες για κάθε εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο για αρκετές μέρες δεν είχα την χρέωση (ώσπου να βάλω πακέτο). Οι πρώτες δύο χρεώσεις μου έγιναν με τροποποιημενο ΑΡΝ,στο δεύτερο τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών μου πρότειναν να το διαγραψω εντελώς.... ακόμα και με αυτό το τρόπο χρεωθηκα άλλες δύο φορές.....και όλες οι χρεώσεις σε διάστημα μίας εβδομάδας παρ όλο που είχα διαβάσει εδώ πως συνήθως η χρέωση γίνεται μία φορά στο τέλος του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μετά και τις αυξήσεις από τις 11/11, λυπάμαι που θα το πω άλλα η Κιού θα αξίζει μόνο και μόνο για το 6μηνο που ισχύει το υπόλοιπο, ώστε να φέρω 2 εύκολα νούμερα που έχω σε αλλες εταιριες, μονο και μονο για συντήρηση, αφου οι αλλες 2 έχουν 3μηνο και η βονταφον θέλει 6ε ελάχιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μετά και τις αυξήσεις από τις 11/11, λυπάμαι που θα το πω άλλα η Κιού θα αξίζει μόνο και μόνο για το 6μηνο που ισχύει το υπόλοιπο, ώστε να φέρω 2 εύκολα νούμερα που έχω σε αλλες εταιριες, μονο και μονο για συντήρηση, αφου οι αλλες 2 έχουν 3μηνο και η βονταφον θέλει 6ε ελάχιστο Και η Q στο τρίμηνο πάει πλέον, όπως όλες. Για απλή συντήρηση, όπως και για συναγερμούς, trackers και άλλες περιπτώσεις ελάχιστης χρήσης, πας εδώ. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά από ένα iPhone 5s όλες οι ρυθμίσεις σωστές δε μπορώ να μπω ίντερνετ Υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Roaming ανοιξες? Reboot εκανες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 εαν το κινητό είναι κομπλέ απο ρυθμίσεις τότε πάρε ενα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών να κοιτάξουν την γραμμή Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Roaming ανοιξες? Reboot εκανες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk επίσης να βάλει το apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 ευχαριστώ θα τα κοιτάξω πάλι όλα από την αρχή! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το κερασάκι στην τούρτα: H XPEΩΣH ΓIA TH XΘEΣINH ΣYNΔEΣH ΣOY ΣTO INTERNET EΩΣ 20MB EINAI 1,01E. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO SURF ΣTO http://WWW.MYQ.GR KAI ΠAPE 600MB! Θα χρειαστεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά να κάνει η Κιού για να με πείσει να μη το αφήσω να λήξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts