Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς έλεγα κι εγώ.

Μα και στην Q έχεις 500μβ με 5ευρη ανανέωση.

......

Από πότε έγινε αυτό;

Από πότε έγινε αυτό;

Με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα δεν δίνει 1000 λεπτά προς Q και 500 μβ?

edit Ωπ από 10 ευρώ και άνω είναι δώρο τα μβ,λάθος μου.

Edited by neutral

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Ποσα bugs έχει το σύστημα τους χτες το απόγευμα μου έρχεται μήνυμα ότι έχω 0,5€ στην κάρτα ενώ είχα 4€ μέσα έχω να πιάσω το κινητό πάνω από ένα μήνα γιατί έκανα συμβόλαιο ,

Ποιος είναι αριθμός εξ.πελατών της Q και φαντάζομαι θέλει να έχεις και κάρτα??

:ninja:

αν προλαβεις μεχρι τις 6 νομιζω μπορεις να τους μιλησεις και απο το livechat στο myq πρεπει να κανεις login πρωτα και να πατησεις εκει που λεει συνομιλησε τωρα κατω δεξια

edit

https://www.facebook.com/Qkiniti/posts/970516353012326

εδω αν ανοιξετε ολες τις απαντησεις απο κατω,η q απανταει το εξης σχετικα με το τελος συναλλαγης καταστηματων:

Το τέλος συναλλαγής των 0,30€ αφαιρείται αυτόματα από την ανανέωση χρόνου ομιλίας που πραγματοποιείται στα καταστήματα.

δεν καταλαβα,οταν ανανεωνεις με 5 ευρω πληρωνεις 5,30 και μπαινουν 4,46 ή πληρώνεις 5 και μπαινουν 4,16?

Edited by kmpatra

με ποιον αριθμο μπορουμε να μεταφερουμε ενα μερος του υπολοιπου μας σε αλλον αριθμο Q;

ή να ζητησουμε να μας βαλουν ενα ποσο και να αφαιρεθει απο την επομενη ανανεωση;

αν προλαβεις μεχρι τις 6 νομιζω μπορεις να τους μιλησεις και απο το livechat στο myq πρεπει να κανεις login πρωτα και να πατησεις εκει που λεει συνομιλησε τωρα κατω δεξια

edit

https://www.facebook.com/Qkiniti/posts/970516353012326

εδω αν ανοιξετε ολες τις απαντησεις απο κατω,η q απανταει το εξης σχετικα με το τελος συναλλαγης καταστηματων:

δεν καταλαβα,οταν ανανεωνεις με 5 ευρω πληρωνεις 5,30 και μπαινουν 4,46 ή πληρώνεις 5 και μπαινουν 4,16?

Το δευτερο, 5 ευρω πληρωνεις.

με ποιον αριθμο μπορουμε να μεταφερουμε ενα μερος του υπολοιπου μας σε αλλον αριθμο Q;

ή να ζητησουμε να μας βαλουν ενα ποσο και να αφαιρεθει απο την επομενη ανανεωση;

1226 και παιρνουμε 0,50

1226 και παιρνουμε 0,50

ευχαριστω, αυτο εκανα για την κορη, που για καποιον παραξενο λογο ενω ειχε χρονο ομιλιας προς ολους της τελειωσαν τα €€

καταφερε να εχει υπολοιπο "0"

με μπερδεψε υτο, νομιζα οτι μπορω να μεταφερω χρηματα απο το δικο μου

1229 - Ανανέωση χρόνου ομιλίας σε Q Τρίτου

Χρησιμοποιώντας το νούμερο "1229 - Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας Q Τρίτου" μπορείς να φορτώσεις χρόνο ομιλίας σε Q φίλο σου που έχει ξεμείνει ή και το αντίστροφο. Δηλαδή, μπορεί να σου δώσει αυτός τον χρόνο που χρειάζεσαι από τη δική του σύνδεση Q.

Για να φορτώσεις χρόνο σε φίλο σου, πάρε δωρεάν από το κινητό σου στο 1229 και ακολούθησε τις οδηγίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κάρτα ομιλίας.

Αν πάλι ξέμεινες εσύ από χρόνο, ζήτα από κάποιον φίλο σου να σου δώσει λίγο ή πολύ έξτρα χρόνο. Πες του να πάρει από οποιοδήποτε σταθερό ή από το κινητό του (ακόμα κι αν είναι άλλης εταιρείας) στο 699 555 1229, με χρέωση δική του.

ή πληρώνεις 5 και μπαινουν 4,16?

αυτο ακριβως που γραφεις !

ΝΕΟ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΕ 1 ΚΑΤ/ΜΑ & ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ΣΟΥ! 2 ΩΡΕΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ Η 120MB! ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤ/ΤΩΝ 0,30€.

Πως μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα δυό δώρα !

Θα το επιλέξεις στο κατάστημα.

Το λέω γιατι χτες ανανέωσα με 11 ευρώ και δε μου βγάλανε τσιμουδιά. Κάτι άλλο:

Αυτές οι προσφορές ισχύουν μόνο στα καταστήματα της Wind ή σε οποιοδήποτε καταστημα συνεργάζεται.

Edited by antreasa18

Το λέω γιατι χτες ανανέωσα με 11 ευρώ και δε μου βγάλανε τσιμουδιά. Κάτι άλλο:

Αυτές οι προσφορές ισχύουν μόνο στα καταστήματα της Wind ή σε οποιοδήποτε καταστημα συνεργάζεται.

ο λόγος που ανανεωσες με 11 ευρω;

Τι να πω δεν ξέρω! Μερικές φορες πιστεύω πως σε μερικά καταστηματα της Wind

δε θέλουν το καλό ούτε της εταιρίας, ούτε το δικό μας αλλά ούτε και το δικό τους.

Και δεν το λέω για το συγκεκριμένο αλλά για μια σειρά από γεγονότα

που μονο σε σύμπτωση ή ασχετοσύνη δεν παραπέμπουν !

Edited by antreasa18

Απ'ότι υπολόγισα ναι

έπρεπε να σε ρωτησουν ποιο δωρο θελεις

Δες μηπως σου εβαλαν το μπονους απο μονοι τους, μερικες φορες το κανουν, εμενα σε ανανεωση 10 ευρω μου εβαλαν τα 120ΜΒ

Δες μηπως σου εβαλαν το μπονους απο μονοι τους, μερικες φορες το κανουν, εμενα σε ανανεωση 10 ευρω μου εβαλαν τα 120ΜΒ

Το bonus μου το έβαλαν (120ΜΒ) αλλά για μένα είναι άχρηστο ενώ τα 120' πάρα πολύ χρησιμα. Αυτο λέω

Εφ'όσον η εταιρία μου δινει το δικαίωμα της επίλογης, γιατί να μην μου το γνωστοποιήσουν.

κανε καμια κρουση στο chat μπας και στο αλλαξουν απο εκει,αν δεν το εχεις ξοδεψει κιολας,και πες τους οτι δεν ρωτηθηκες (ως οφειλαν).