Mark_K Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Υποθέτω πως εννοείς από το κινητό αν δεν έχεις wi-fi. Το πιο απλό νομίζω είναι να καλέσεις στο 1225. Νομίζω πως την τελευταία φορά που είχα πακέτο μου έλεγε με ακρίβεια kb πόσα έχουν μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Thanks Man, με το επόμενο πακέτο θα το εφαρμοσω... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Η χρέωση του 1€ είναι για ημερήσια κίνηση 20ΜΒ. Σε κάθε επόμενη μέρα που θα χρησιμοποιείτε το internet θα χρεωθείτε πάλι με 1€. Προτείνω να αγοράζετε κάθε μήνα, το μηνιαίο πακέτο των 400ΜΒ με 2€ και όσο ξοδέψετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλησπέρα σε όλους, μπορώ να κάνω τον αριθμό μου κιου microsim; Εαν ναι, α) πόσο κοστίζει, β) πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί, γ) ακυρώνεται η άλλη σιμ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Σήμερα παρέλαβα την κάρτα της Q. Multi-SIM γράφει επάνω και (ενώ είναι κανονική SIM) έχει χαραγμένο και το περίγραμμα της microSIM. Υποθέτω με ένα κοπίδι και λίγη προσοχή μπορεί να μετατραπεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Απλά κράτα κόντρα στην micro sim και σήκωσε το περίγραμμα της κάρτας και θα βγει. Και επίσης ξαναμπαίνει για να ξαναγίνει mini sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Έτσι όπως το βλέπω, δεν φαίνεται να βγαίνει εύκολα η micro. Τέλος πάντων, δεν τη χρειάζομαι, ας το έχουν υπ' όψιν όσοι το ψάχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις κλήσεων κάθε κινητού. Το κόστος είναι σαν να καλεί το κλειστό νούμερο αυτό που του έχεις ορίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 παιδια θελω οταν ειναι κλειστο το κινητο να προωθειται η κληση σε ενα αλλο νουμερο κινητου....γινεται? πως? τι κοστιζει? βάλε λεπτά προς ολους στο κινητό σου ή μόνο προς τον νούμερο που θέλεις να προωθήσεις . Οπότε θα καταναλώνει από τα λεπτά αυτά και δεν σε χρεώνει από την κάρτα επίσης μόλις τελειώσουν τότε θα αφαιρέσει από την κάρτα σου εάν έχεις υπόλοιπο αλλιώς δεν θα λειτουργεί η προώθηση. Καλύτερα κάνε προώθηση σε νούμερο καινούργιο( για να ξέρεις ότι είναι από προώθηση οι κλήσεις σου αφού δεν θα το ξέρει κανένας άλλος το νούμερο το καινούργιο !) και μόλις χτυπήσει το νούμερο αυτο , μην απαντήσεις δες την κλήση και μετα πάρε από άλλο νούμερο που έχεις δωρεάν χρονο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Η χρέωση του 1€ είναι για ημερήσια κίνηση 20ΜΒ. Σε κάθε επόμενη μέρα που θα χρησιμοποιείτε το internet θα χρεωθείτε πάλι με 1€. Προτείνω να αγοράζετε κάθε μήνα, το μηνιαίο πακέτο των 400ΜΒ με 2€ και όσο ξοδέψετε.ευχαριστω για τις πληροφορίες. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Υποθέτω πως εννοείς από το κινητό αν δεν έχεις wi-fi. Το πιο απλό νομίζω είναι να καλέσεις στο 1225. Νομίζω πως την τελευταία φορά που είχα πακέτο μου έλεγε με ακρίβεια kb πόσα έχουν μείνει. ναι λέει αναλυτικά μεχρι κβ Η χρέωση του 1€ είναι για ημερήσια κίνηση 20ΜΒ. Σε κάθε επόμενη μέρα που θα χρησιμοποιείτε το internet θα χρεωθείτε πάλι με 1€. Προτείνω να αγοράζετε κάθε μήνα, το μηνιαίο πακέτο των 400ΜΒ με 2€ και όσο ξοδέψετε. Η βαλτε 10 € και κερδιστε 1 γιγα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι σχετικο με το 3G. Επειδη τωρα τελευταια το χρησιμοποιησα για πρωτη φορα, θελω να πω πως παρα το οτι το εχω χρησιμοποιησει σε διαφορες περιοχες (που απεχουν χιλιομετρα μεταξυ τους) δεν εχω δει ποτε ενδειξη H+ η Η. Το μονο που βλεπω οταν συνδεομαι, ειναι να παρουσιαζονται μεσα στην μπαρα της τηλεφωνιας δυο βελακια πανω κατω που αναβοσβηνουν. Εκτος αυτου, το 3G μου ειναι εξωφρενικα αργο. Νομιζετε οτι κατι δεν παει καλα? Edited January 20, 2015 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ακριβώς το ίδιο γίνεται στο δικό μου (sony).Δεν δείχνει την πληροφορία κάλυψης πάνω στην μπαρα παρα μόνο τα βελάκια.Θα μπορούσε να το δείχνει με κλειστά δεδομένα (όπως και κάνει στο f2g). Όμως λόγω της q,με κλειστά δεδομένα δείχνει το R της περιαγωγής.Δεν φαινεται αν εχω Η,Η+, GPRS ή EDGE. Τις διαφορές μπορώ να τις δω μόνο από τις πληροφορίες σήματος της συσκευής,ή την καταλαβαίνω από την διαφορά στην ταχύτητα. Αν δεν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα όταν γυρνάς σε 3g,μπορει να μην εχει η περιοχή σου κάλυψη 3g,καλό είναι να δεις τις πληροφορίες που δίνει το αντίστοιχο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Στο δικό μου Samsung με Q μου δείχνει στο κέντρο της Τρίπολης 3G και H. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν δεν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα όταν γυρνάς σε 3gΤα υπολοιπα που ειπες μαλλον τα καταλαβα. Με αυτο που γραφεις ομως τι εννοεις? Την επιλογη WCDMA only? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι, στο wcdma only κλειδώνει μόνο σε 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εκει που δεν πιανω ποτε τιποτε... Γι αυτο δεν δειχνει και τιποτε αλλο (Η+, Η, κλπ).. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Χαιρεται προκειται για ενα καρτοκινητο Q το οποιο χρησιμοποιω λιγες φορες.Πριν αρκετες μερες το υπολοιπο διαθεσιμο χρονου ομιλιας ισχυε μεχρι 6 Μαιου 2015 συμφωνα με κληση στο 1225 και ηταν περιπου 12 ευρω.Ξαφνικα και χωρις καμμια προειδοποιηση και ενω προσπαθησα να κανω μια κληση ενημερωθηκα οτι το υπολοιπο ειναι 0 ευρω και εχει ληξει στις 13 Δεκεμβριου 2014.Για ποιο λογο αφαιρεθηκε ο χρονος ομιλιας ενω το υπολοιπο ισχυε ,οπως ξεκαθαρα ανεφερε το 1225 ,μεχρι τις 6 Μαιου 2015; Το μηνυμα το εστειλα και στην Q πριν μια βδομαδα αλλα δεν πηρα ακομη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 ποτε εκανες ανανεωση τελευταια φορα; θυμασαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo27 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 η τελευταια ανανεωση εγινε στις 6 Μαιου 2014 και ο χρονος ομιλιας ητανε για 1 χρονο δηλαδη μεχρι τις 6 Μαιου 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 η τελευταια ανανεωση εγινε στις 6 Μαιου 2014 και ο χρονος ομιλιας ητανε για 1 χρονο δηλαδη μεχρι τις 6 Μαιου 2015 Όχι ακριβώς: Η εταιρία WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ ανακοινώνει την από 05/05/2014 μείωση της διάρκειας ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων από 12 μήνες σε 6 μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας, νέων και υφιστάμενων συνδρομητών, στα καρτοκινητά WIND Card, Q card και WIND F2G . http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=314 Για μία μέρα έχασες το έτος και έπεσες στο εξάμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 οποτε ολα ειναι οπως πρεπει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) τι ειπαμε οτι κανουμε οταν μας κλεβουν το ευρω χωρις να εχουμε ανοιξει καν τα data?Απο που κανουμε την αιτηση? οι τυποι ειναι απαραδεκτοι και μη βγει κανας υπαλληλισκος της wind να μας πει οτι δεν ξερουμε πως ανοιγουν και κλεινουν τα data στο android γιατι θα φαει στολισμα μαζεμενο. Edited January 21, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Στειλε στο φβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Όχι ακριβώς: Για μία μέρα έχασες το έτος και έπεσες στο εξάμηνο. Kαι εγω που ανανέωσα 4/5/2014 τα δικά μου(F2G) μου έστειλαν μήνυμα ότι έληγαν αρχές Δεκεμβρίου 2014 Αυτή είναι η Wind-Q Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 τι ειπαμε οτι κανουμε οταν μας κλεβουν το ευρω χωρις να εχουμε ανοιξει καν τα data?Απο που κανουμε την αιτηση? οι τυποι ειναι απαραδεκτοι και μη βγει κανας υπαλληλισκος της wind να μας πει οτι δεν ξερουμε πως ανοιγουν και κλεινουν τα data στο android γιατι θα φαει στολισμα μαζεμενο. Μπήκα στο site της Q και από την επικοινωνία έγραψα στην "φόρμα επικοινωνίας" και τους τα έψαλα κανονικότατα + ζήτησα αναλυτική κατάσταση δεδομένων σε ηλεκτρονική μορφή για να τα δείξω σε κάθε αρμόδια αρχή γιατί πρόκειται περί απάτης και μάλιστα επαναλαμβανόμενης εάν δεν έχω χρησιμοποιήσει τα δεδομένα και να χρεώνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts