Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ξεπέρασα όλους:p xD 100 λεπτά με ανανέωση 5€ :lol:

ισχύει για όλα τα καρτοκινητά wind

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ισχύει για όλα τα καρτοκινητά wind

τι εννοεις? αυτές τις προσφορες ναι,σ όλους με καρτοκινητό τις στέλνουν, καιρό τώρα.

Μετά από όλες αυτές τις προσφορές σήμερα το πρωί που ανανέωσα 15 ευρώ σε κατάστημα wind,

μου ήρθαν απανωτά όλα μαζί τα εξής δωράκια :

100Λ + 100 SMS προς wind/Q ( 30 ημέρες )

+

100Λ προς όλα τα κινητά/σταθερά ( 30 ημέρες )

+

180Λ προς όλα τα κινητά/σταθερά ( 30 ημέρες )

επόμενη ανανέωση με βλέπω να κάνω από τέλη Ιουνίου και βλέπουμε... :dance:

100 σμς προς γιουντ και κιου με ισχυ για ενα μηνα,ηρθαν σημερα ετσι απλα.ουτε ανανεωση ουτε τπτ
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εμένα μου ήρθε 3 φορές sms για δώρο 100 λεπτά πρός wind/Q διάρκειας 30 ημερών με 5 ευρώ ανανέωση μέσα σε 6 ημέρες.

τελικά προχθές που ήταν η 6 ημέρα της 3ης προσφοράς, την τσίμπησα :)

Ε, όχι και σε όλους.. :mad: Σε 'μένα δεν ήρθε μήνυμα με προσφορά, χτες που έβαλα 5€... :(

δεν έρχονται σε όλους οι προσφορές. Εμένα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο με είχαν ταράξει! Κάθε εβδομάδα μου έδιναν και κάτι χωρίς υπερβολή! Αφού το συζητούσαμε με τους φίλους μου που έχουν q και μου έλεγαν μήπως μου τα δίνει κανείς από τα κεντρικά.

Ενεργοποιούσα πακέτο και αμέσως μου πίστωναν τα χρήματα. Μου έστελναν 5 ώρες (όχι 300 λεπτά!, έτσι έγραφε το μήνυμα) προς Wind/Q. Βέβαια τώρα με έχουν στο γράψιμο! :P

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

δεν έρχονται σε όλους οι προσφορές. Εμένα τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο με είχαν ταράξει! Κάθε εβδομάδα μου έδιναν και κάτι χωρίς υπερβολή! Αφού το συζητούσαμε με τους φίλους μου που έχουν q και μου έλεγαν μήπως μου τα δίνει κανείς από τα κεντρικά.

Ενεργοποιούσα πακέτο και αμέσως μου πίστωναν τα χρήματα. Μου έστελναν 5 ώρες (όχι 300 λεπτά!, έτσι έγραφε το μήνυμα) προς Wind/Q. Βέβαια τώρα με έχουν στο γράψιμο! :P

Θα ήταν καμία πρώην, που θα δούλεψε μετά στη Wind. :lol: Μπα.. Ούτε τότε.. :( Μόνο για τις προφορές με το 1€ μου στέλνουν σε κάθε ανανέωση...

Huawei Nova 5T

Πριν 2-3 μήνες είχα πετύχει στο δρόμο κάποιους που μοίραζαν καρτούλες της Q, όπως κάνουν όλες οι εταιρίες. Το περίεργο ήταν ότι οι κάρτες αυτές δεν ήθελαν ταυτοποίηση. Μου το είπαν και δεν τους πίστεψα, και την δοκίμασα σπίτι και δούλευε κανονικότατα. Το θέμα είναι ότι δεν την βρίσκω πλέον που την έβαλα. Μήπως ξέρει κανένας πως έγινε και δεν ήθελαν ταυτοποίηση και που μπορώ να ξαναβρώ?

Μόλις σου κάναμε δώρο 100Λ προς όλη τη Wind/Q για να σε ευχαριστήσουμε που μας επέλεξες. Διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες. Για το υπόλοιπο στείλε ΥΠ2 στο 12250 :)

Να συμπληρώσω πως ήρθε στις 26.

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Με την προσφορα των 500 mb που ληγει 30/4 εχουμε καποιο νεο?

Παράταση για τουλάχιστον ένα μήνα!

Πριν 2-3 μήνες είχα πετύχει στο δρόμο κάποιους που μοίραζαν καρτούλες της Q, όπως κάνουν όλες οι εταιρίες. Το περίεργο ήταν ότι οι κάρτες αυτές δεν ήθελαν ταυτοποίηση. Μου το είπαν και δεν τους πίστεψα, και την δοκίμασα σπίτι και δούλευε κανονικότατα. Το θέμα είναι ότι δεν την βρίσκω πλέον που την έβαλα. Μήπως ξέρει κανένας πως έγινε και δεν ήθελαν ταυτοποίηση και που μπορώ να ξαναβρώ?

μήπως λειτουργούσαν για κάποιο χρονικό διάστημα(πχ 1 μήνα) χωρίς ταυτοποίηση;

την παράταση για το ιντερνετ που την είδατε;

Πολυ απλα ειχαν κανει παρανομες πραξεις με τις καρτες αυτες και τωρα στις εδωσαν εσενα να κυνηγανε εσενα.

Υποθετω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

την παράταση για το ιντερνετ που την είδατε;

*Ισχύει για αγορές Mobile Internet 100 από 01/05/2012 μέχρι και 30/06/2012.

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/mobile-internet-100/

για 2 μήνες παράταση!!! :yahoo: :up:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Πολυ απλα ειχαν κανει παρανομες πραξεις με τις καρτες αυτες και τωρα στις εδωσαν εσενα να κυνηγανε εσενα.

Υποθετω

Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι.. :shifty:

Huawei Nova 5T

Υποθετω

Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι.. :shifty:

αφου, ρε παιδιά, ειναι στο ονομα εκεινων που εδωσαν τη καρτα, πως να κυνηγανε τον αλλο;

αφου, ρε παιδιά, ειναι στο ονομα εκεινων που εδωσαν τη καρτα, πως να κυνηγανε τον αλλο;

Όμως, άλλου συνομιλίες ακούν και μηνύματα βλέπουν. ;)

Huawei Nova 5T

Όμως, άλλου συνομιλίες ακούν και μηνύματα βλέπουν. ;)

αν είσαι εσύ ο εγκληματίας σε ενδιαφέρει αυτό που λες αλλιώς άκυρη η σκέψη σου.

αν είσαι εσύ ο εγκληματίας σε ενδιαφέρει αυτό που λες αλλιώς άκυρη η σκέψη σου.

Να σου πω πώς το σκέφτομαι. Αυτοί που τα έχουν στο όνομά τους ήταν οι εγκληματίες και μετά πωλούν τα πακέτα σαν καινούρια, για να λουστεί κάποιος άλλος, αυτά που έπρεπε να λουστούν αυτοί.

Huawei Nova 5T

Να σου πω πώς το σκέφτομαι. Αυτοί που τα έχουν στο όνομά τους ήταν οι εγκληματίες και μετά πωλούν τα πακέτα σαν καινούρια, για να λουστεί κάποιος άλλος, αυτά που έπρεπε να λουστούν αυτοί.

στο απάντησε ο φίλος, αφού είναι ενεργοποιημένο στο όνομα του άλλου, πως θα βρεις το μπελά σου εσύ;

στο απάντησε ο φίλος, αφού είναι ενεργοποιημένο στο όνομα του άλλου, πως θα βρεις το μπελά σου εσύ;

Γιατί, για να πιάσουν ή να κάνουν το οτιδήποτε τον άλλο, τον αριθμό θα ακολουθήσουν. Anyway, νομίζω φύγαμε αρκετά offtopic..

Huawei Nova 5T

Γιατί, για να πιάσουν ή να κάνουν το οτιδήποτε τον άλλο, τον αριθμό θα ακολουθήσουν. Anyway, νομίζω φύγαμε αρκετά offtopic..

o oποίος αριθμός είναι ήδη ταυτοποιημένος στον εγκληματία, αυτό δεν καταλαβαίνεις...

είναι παράνομο ούτως ή άλλως να χρησιμοποιείς κάρτα που είναι σε άγνωστου το όνομα. οπότε ο άλλος μπορει να το χει ταυτοποιήσει με πλαστή ταυτότητα και στοιχεία, αλλά εσυ θα την πληρώσεις καθώς την έχεις στην κατοχή σου, και δεν είναι στα στοιχεία σου.

Δηλαδή κάποιος μάζεψε μερικές δεκάδες (μην πω παραπάνω) καρτούλες της Q από εγκληματίες, ταυτοποιημένες στους εγκληματίες, με κάποιον τρόπο τις έβαλε σε αυθεντικά πακέτα της Q, σε άσπαστη κάρτα, έντυσε και 2-3 άτομα στα χρωματα τις Q και τους ξαμόλησε στο δρόμο να τις δώσουν σε ανυποψίαστους για να τους ενοχοποιήσουν.

Λίγο τραβηγμένο δεν είναι? Μήπως πολύ απλά υπάρχει κάποιο παράθυρο στην ταυτοποίηση που εκμεταλλεύτηκε η Q για να μοιράσει μερικές καρτούλες της και μετά από κάποιο διάστημα που θα τις έχουν βολευτεί οι κάτοχοι τους, να απαιτηθεί η ταυτοποίηση.

• This topic was unpinned, featured and pinned