mol Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το ιδιο σκεφτομουν να ρωτησω και γω. θα βοηθησει πολυ μια εφαρμογη ;) Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Όντως η εξυπηρέτηση της κινητής της WIND τον τελευταίο καιρό έχει πέσει αρκετά. Οι ερειστικοί και άσχετοι υπάλληλοι πληθαίνουν επικίνδυνα.... Συμφωνώ! Επίσης μπορείς να καταλάβεις τον υπάλληλο που θα είναι άσχετος ή ερεισιτκός από την αρχή, γιατί δεν θα σου πει το όνομα του! Εκεί απλά το ζητάς και στέλνεις φαξ Στην εταιρία ή βρίσκεις άλλο τρόπο για να κάνεις παράπονα! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Είχα στείλει μαιλ στο site της Wind και μου επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον για Αλβανία που ρωτούσα δεν χρεώνονται τα εισερχόμενα μηνύματα. Τουλάχιστον αυτή είναι μια επίσημη απάντηση. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καμιά εφαρμογή δεν έχει βγάλει η Wind για παρακολούθηση υπολοίπου για Android κινητά? το ιδιο σκεφτομουν να ρωτησω και γω. θα βοηθησει πολυ μια εφαρμογη ;) Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Δεν ειναι της wind αλλα για κοιταξτε το droidstats στο market. Δεν το εχω χρησιμοποιει για internet ακομα αλλα για ομιλια και sms ειναι πολυ καλο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μηνυματάκι : 100 Λεπτά ( για 30 ημέρες ) προς όλα τα Σταθερά και κινητά με ανανέωση 15 ευρώ μέσα στις επόμενες 6 ημέρες... Τσιγκουνιές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hypest.myqcard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5oeXBlc3QubXlxY2FyZCJd εδώ είστε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 το είχα αλλά από ένα σημείο κ μετά δεν δούλευε. επίσης έχει άλλα αντι άλλων από προσφορές. Μόνο υπολοιπο καρτας και τα 500ΜΒ ισχύουν και αυτά όταν γίνουν 100 ξανά μόνο το υπόλοιπο θα ισχύει. το χει παρατήσει αυτός που το έφτιαξε δυστυχώς... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 το είχα αλλά από ένα σημείο κ μετά δεν δούλευε. επίσης έχει άλλα αντι άλλων από προσφορές. Μόνο υπολοιπο καρτας και τα 500ΜΒ ισχύουν και αυτά όταν γίνουν 100 ξανά μόνο το υπόλοιπο θα ισχύει. το χει παρατήσει αυτός που το έφτιαξε δυστυχώς... νομίζω δεν υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για τα άλλα υπόλοιπα εκτός από την κλήση. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εχει αυτά που βλέπεις στο παρακάτω ss από το λινκ του φίλου. Και έως πριν λίγο καιρό που το είχα δούλευε το 500ΜΒ και το υπόλοιπο κάρτας. Από ένα σημείο και μετά σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει και το στειλα στον κάδο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εχει αυτά που βλέπεις στο παρακάτω ss από το λινκ του φίλου. Και έως πριν λίγο καιρό που το είχα δούλευε το 500ΜΒ και το υπόλοιπο κάρτας. Από ένα σημείο και μετά σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει και το στειλα στον κάδο. εμενα δουλευει κανονικα παντος. εγω εννοω οτι δεν εχει αλλα υπολοιπα γτ η κιου δεν δινει τη δυνατοτητα ενημερωσης μεσω μηνυματος. τα 300λεπτα για παραδειγμα τα μαθαινεις.μονο μεσω κλησης. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μηνυματάκι : 100 Λεπτά ( για 30 ημέρες ) προς όλα τα Σταθερά και κινητά με ανανέωση 15 ευρώ μέσα στις επόμενες 6 ημέρες... Τσιγκουνιές :p σε επιασαν κοτσο !!! :lol::lol: εμενα 90 λεπτα με ανανεωση 5 ευρω !!! χαχαχ.. οτι να ναι στελνουν..; στην κοπελα μου εστειλαν 30 λεπτα με 5 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εμενα 90 λεπτα με ανανεωση 5 ευρω !!! και σε μενα μια απο τα ιδια. Βλεπω ελαχιστη χρεωση 3λεπτα αλλα ελπιζω μετα να πηγαινει ανα δευτερολεπτο και να μην ειναι το βημα χρεωσης 3λεπτα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 σε επιασαν κοτσο !!! :lol::lol: εμενα 90 λεπτα με ανανεωση 5 ευρω !!! χαχαχ.. οτι να ναι στελνουν..; στην κοπελα μου εστειλαν 30 λεπτα με 5 ευρω.. ό,τι να ναι δε λες τίποτα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 πήρα ένα usb modem από τη wind. μπορω να βάλω την q sim Μου και να εκμεταλευτώ τα 500mb για σερφαρισμα από το pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 πήρα ένα usb modem από τη wind. μπορω να βάλω την q sim Μου και να εκμεταλευτώ τα 500mb για σερφαρισμα από το pc; ναι μπορεις με Q Telecom Internet και apn : myq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 αυτά τα βάζω σε κάποια πλαίσια που θα εμφανίσει όταν συνδέσω το στικάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 αυτά τα βάζω σε κάποια πλαίσια που θα εμφανίσει όταν συνδέσω το στικάκι; αν έχεις windows,θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή που δίνουν με το στικάκι, κι η μονη ρύθμιση που θα βάλεις είναι το «myq» στο apn Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα για 30' με διάρκεια 30 ημερών προς όλα τα κινητά και σταθερά, αν κάνω ανανέωση 5€ στις επόμενες 6 ημέρες. Και άργησαν, αλλά και μόνο το 1/3 της διάρκειας που πρoσέφεραν σε άλλους :( Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 και σε μενα ήρθε αλλά για 90 λεπτά. btw μου ρχεται μέρα παρά μέρα το sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 εμένα που μου είχε έρθει το ¨100 Λεπτά ( για 30 ημέρες ) προς όλα τα Σταθερά και κινητά με ανανέωση 15 ευρώ μέσα στις επόμενες 6 ημέρες " επειδή μάλλον κατάλαβαν ότι δε με ευχαρίστησαν και πολύ τώρα έστειλαν : ¨ 3 ώρες προς όλα τα Σταθερά και κινητά με ανανέωση 10 ευρώ "... δεν την παλεύουν καθόλου μιλάμε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Δε λέτε ευτυχώς που κάνει τέτοιες προσφορές. Γιατί, αν περιμέναμε από τους άλλους 2..... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σας ξεπέρασα όλους:p xD 100 λεπτά με ανανέωση 5€ :lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σας ξεπέρασα όλους:p xD 100 λεπτά με ανανέωση 5€ :lol: Σε q σου ηρθε η σε free2go; !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σε q σου ηρθε η σε free2go; !!! στο thread της Q ήμαστε:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 στο thread της Q ήμαστε:p Τὀτε ζηλεύω !! :p:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts