pexths Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ενδιαφέρομαι μόνο για τα data της Q card και θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής. Άμα π.χ. την 1 του μηνός ενεργοποιήσω τα 100 mb με ένα ευρώ και κατευθείαν ξοδέψω τα 50mb και στις 2 του μηνός ανανεώσω την προσφορά με τα 100mb, πόσα mb θα μου έχουνε μείνει; και μέχρι πότε; ευχαριστώ Τα mb δεν ανανεωνονται. Μονο τα λεπτα ομιλιας και τα σμς ανανεωνονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 καθε μηνα με 1€ εχουμε 100 MB Internet? και τα 5€ της προσφορας (1€ το μηνα) μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε για Internet? μετα το Δεκεμβριο θα συνεχισει η προσφορα των 100ΜΒ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Για να μην γίνεται μπέρδεμα... Με κάθε ανανέωση των 1500 λεπτών + 1500 sms έχουμε και επιπλέον 100 mb για ένα μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης(γίνεται ως και 4 φορές μέσα σε ένα μήνα). Όποιος δεν το πιστεύει μπορεί να το δοκιμάσει και να το ελέγξει από τον μετρητή του κινητού του. Αν κάποιος έχει τις ρυθμίσεις για mms για android συσκευή ας τις γράψει εδώ,γιατί δεν κατάφερα να βγάλω άκρη ούτε τηλεφωνικά(μου δίναν αλλά αντι άλλων) ούτε με email (μου έστειλαν τις ρυθμίσεις της WIND) Edited September 4, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 trackera ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ! Δεν πρόκεται να σε πιστέψουν. Εκεί το βιολί τους, πιστεύουν την παραπληροφόρηση. I rest in my case. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Απο την στιγμή που υπάρχει παρανόηση από τόσους πολλούς χρήστες είναι αστείο που ενα site με αποκλειστική θεματολογία την κινητή τηλεφωνία δεν κάνει ένα ερώτημα επίσημα και να έχουμε μια αποδεκτή από όλους απάντηση... Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 δεν είμαι σπίτι τώρα θα σου στείλω ρυθμίσεις όταν παω σπίτι Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 επανέρχομαι και πάλι από το pc αυτή τη φορα, έκανα επισύναψη τις ρυθμίσει που μου έστειλαν από την q. μετά από πολύ κόπο και αφού με βοηθησε ο jastonas να φτιάξω τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_thalis Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Επειδή σκέφτομαι να πάρω μια Q card για το ipad μπορείτε να μου απαντήσετε στο εξής; Η προσφορά ισχύει προσθετικά; δηλαδή άμα στείλω 2 sms για τα 100mb θα δικαιούμαι 200; ή θα πρέπει να καταναλώνω τα 100 και μετά να ανανεώνω; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν στείλεις αμέσως τα 2 sms έχεις 3000 λεπτά + 3000 sms και 200 mb internet. @Multymech Σε ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις αν και πάλι δεν κατάφερα να τα σετάρω Στο MNC από προεπιλογή μου έχει το 09 και αν το αλλάξω σε 10 χάνεται εντελώς το προφίλ. Στο ιντερνετ με 09 ΜΝC συνδέομαι κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Συσκευή HTC Desire Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ισχύει ακόμα η δωρεάν διανομή πακέτων σύνδεσης Q στα καταστήματα Wind; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Ισχύει ακόμα η δωρεάν διανομή πακέτων σύνδεσης Q στα καταστήματα Wind; Ναι ισχύει. Πρόσεχε όμως γιατί ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν στείλεις αμέσως τα 2 sms έχεις 3000 λεπτά + 3000 sms και 200 mb internet. @Multymech Σε ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις αν και πάλι δεν κατάφερα να τα σετάρω Στο MNC από προεπιλογή μου έχει το 09 και αν το αλλάξω σε 10 χάνεται εντελώς το προφίλ. Στο ιντερνετ με 09 ΜΝC συνδέομαι κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Συσκευή HTC Desire Για καποιο λογο αν αλλαξεις MNC χανονται οι ρυθμισεις! Εμενα παντως μου δουλευε αναλογα με την custom rom χωρις να αλλαξω MNC. ειτε ειναι 09.. 5... 100... κτλ κτλ.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 μια ερωτηση. τα δωρεαν 1500 λεπτα και sms ειναι μονο προς Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Οπως λεει και στο Myq.gr ειναι προς ολη τη wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν στείλεις αμέσως τα 2 sms έχεις 3000 λεπτά + 3000 sms και 200 mb internet. @Multymech Σε ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις αν και πάλι δεν κατάφερα να τα σετάρω Στο MNC από προεπιλογή μου έχει το 09 και αν το αλλάξω σε 10 χάνεται εντελώς το προφίλ. Στο ιντερνετ με 09 ΜΝC συνδέομαι κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Συσκευή HTC Desire με ολο το σεβασμο..αλλα επειδη οταν στελνω για ανανεωση..μου λεει αμα θελω να ξανανανεωσω μονο για τα 1500 λεπτα κ σμσ... μεγαλη χαζομαρα παντως να μην ενημερωνουν για το υπολοιπο των mb μαζι με αυτο των λεπτων κ σμσ.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) trackera ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ! Δεν πρόκεται να σε πιστέψουν. Εκεί το βιολί τους, πιστεύουν την παραπληροφόρηση. I rest in my case. i rest my case είναι η έκφραση φίλε, απλά για να το ξέρεις... :blink: Edited September 6, 2010 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 i rest my case είναι η έκφραση φίλε, απλά για να το ξέρεις... :blink: [αλεφαντος mode] πες το κ έτσι ....[/αλεφαντος mode] οι άνθρωποι είναι για τα λάθη :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Κι όμως εγώ έχω πάρει 2 φορές στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι τα ΜΒ δεν ανανεώνονται. Τί να πω, για να επιμένει τόσο το παιδί κάτι θα ξέρει, άλλωστε δε φημίζεται και το cc της wind για την αξιοπιστία του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariose Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 επανέρχομαι και πάλι από το pc αυτή τη φορα, έκανα επισύναψη τις ρυθμίσει που μου έστειλαν από την q. μετά από πολύ κόπο και αφού με βοηθησε ο jastonas να φτιάξω τις ρυθμίσεις Φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις ρυθμισεις.προσπαθουσα δυο μερες με διαφορες ρυθμισεις αλλα τπτ, ειχαν σπασει τα νευρα μου μεχρι που εβαλα αυτες που ποσταρες και ειναι ολα οκ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πιστεύετε θα συνεχιστεί η προσφορά με το 1€ και για του χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πιστεύετε θα συνεχιστεί η προσφορά με το 1€ και για του χρόνου; Τα τελευταία χρόνια η Q πάντα είχε μια καλή προσφορά.. είτε ήταν το 50%, είτε μετά με 4Ε 400 λεπτά.. ε τώρα μας καλοέμαθε με το 1ε! Αν δεν ισχύει του χρόνου θα έχουμε πρόβλημα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 αποκλειεται..πιστευω να γινει κ καλυτερη..γιατι οι απαιτησεις αυξανονται.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 αποκλειεται..πιστευω να γινει κ καλυτερη..γιατι οι απαιτησεις αυξανονται.. Πόσο καλύτερη...; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πιστεύετε θα συνεχιστεί η προσφορά με το 1€ και για του χρόνου; Προσωπική εκτίμηση : Ούτε στον ύπνο μας!! Η Wind ξεγυμνώθηκε και ουσιαστικά δεν είχε κάποιον ανταγωνισμό - δηλαδή άλλη εταιρεία να τα δίνει όλα με ένα ευρώ. Το 2011 γενικά θα πέσουν πολλές "περικοπές" Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Οπως λεει και στο Myq.gr ειναι προς ολη τη wind. και στα συμβολαια δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts