Jump to content

Υπηρεσία my account από την Cosmote

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σήμερα λειτουργεί

Εγω άνοιξα τον πρώτο λογαριασμό πριν 7 μήνες .

Προσπαθησα να κανω εγγραφη μα τιποτα... τα στοιχεια μου ειναι σωστα (Τα ιδια ακριβως που εχει ταυτοποιηθει το νουμερο)

Και μου ερχεται αυτο...

http://s2.postimg.org/i8k85ou5x/5s_Nt_Ky_O.jpg

Οτι ναναι...

Πώς μπορούμε να γραφτούμε στο my account; Κάποιος σύνδεσμος;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Προσπαθησα να κανω εγγραφη μα τιποτα... τα στοιχεια μου ειναι σωστα (Τα ιδια ακριβως που εχει ταυτοποιηθει το νουμερο)

Και μου ερχεται αυτο...

http://s2.postimg.org/i8k85ou5x/5s_Nt_Ky_O.jpg

Οτι ναναι...

Και σε εμένα σε what's up το ίδιο μου ήρθε.οπότε μάλλον δεν θα ισχύει.

• 3 weeks later...
Στο my account το username ειναι ο αριθμος κινητου? Το συμβολαιο ειναι στο ονομα της γυναικας μου και δεν θυμαται καν τι κωδικο και username εχει βαλει οταν ανοιξε το my account.Προς το παρων βλεπουμε το ποσο του λογαριασμου στο email αλλα δεν μπορουμε να μπουμε στο my account. πως θα ξαναμαθουμε το username ? η πρεπει να καλεσω την Εξ πελατων ?

• 2 weeks later...
Και σε εμένα σε what's up το ίδιο μου ήρθε.οπότε μάλλον δεν θα ισχύει.

Και σε μένα το ίδιο. Προσπάθησα χθες το βράδυ και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Τηλεφώνησα στην cosmote και δεν ήξεραν να μου πουν τι λάθος υπάρχει, αλλά ότι μάλλον έχει κολλήσει το σύστημα και να ξαναπροσπαθήσω σε μισή ώρα. Προσπάθησα σήμερα το πρωί και πάλι τα ίδια. Η πλάκα είναι ότι έχουν και οθόνη για να τους πούμε την γνώμη μας, στην οποία έγραψα τα σχόλια μου αλλά δεν στέλνονται. Οι άνθρωποι είναι για γέλια . Αφού δεν δουλεύει γιατί την διαφημίζουν; Δεν την έχει δοκιμάσει κανένας δικός τους;

• 1 month later...
Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να κάνω αλλαγή προγράμματος απο το my account και δεν γίνεται. Μόνο ένα παράθυρο μου εμφανίζει που λέει παρακαλώ περιμένετε. Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος;

• 2 weeks later...
Μιλάμε η σελίδα και η αντιμετώπιση της cosmote είναι της πλάκας. Προσπαθώ να κάνω διαγραφή 2 my account και για το ένα με έχουν διαβεβαιώσει οτι έγινε η διαγραφή, αλλά εγώ συνεχίζω να μπαίνω κανονικά στον λογαριασμό. Τι να πω!!

η υπηρεσια ειναι my account ειναι γενικοτερα προβληματικη απο την εγγραφη μεχρι την διαγραφη!!!

και γω το εχω παρατησει προσπαθησα να κανω λογαριασμο και μου λεει οτι εχω δωσει λαθος καποιο στοιχειο ενω ολα τα στοιχεια ειναι ολοσωστα με βαση τα στοιχεια που εχω ταυτοποιησει το κινητο κτλ κτλ.Ακρη δεν βγαζεις.. και σε καταστημα Γερμανο που πηγα να ρωτησω τι πρεπει να κανω .. η κοπελα μου λεει να στειλουμε φαξ αλλα μην ελπιζεις και πολλα.

Δεν ξερω πως αλλιως θα μαθω τι πρεπει να κανω για να ανοιξω επιτελους ενα λογαριασμο για το καρτοκινητο μου.

η υπηρεσια ειναι my account ειναι γενικοτερα προβληματικη απο την εγγραφη μεχρι την διαγραφη!!!

και γω το εχω παρατησει προσπαθησα να κανω λογαριασμο και μου λεει οτι εχω δωσει λαθος καποιο στοιχειο ενω ολα τα στοιχεια ειναι ολοσωστα με βαση τα στοιχεια που εχω ταυτοποιησει το κινητο κτλ κτλ.Ακρη δεν βγαζεις.. και σε καταστημα Γερμανο που πηγα να ρωτησω τι πρεπει να κανω .. η κοπελα μου λεει να στειλουμε φαξ αλλα μην ελπιζεις και πολλα.

Δεν ξερω πως αλλιως θα μαθω τι πρεπει να κανω για να ανοιξω επιτελους ενα λογαριασμο για το καρτοκινητο μου.

Εγώ παιδεύτηκα πολύ και αυτή είναι η λύση

α) Καλείς 13838 και επιβεβαιώνεις τα στοιχεία σου

β) δοκιμάζεις με το γράμμα της ταυτότητας σου πρώτα με Ελληνικούς και μετά με Λατινικούς χαρακτήρες.

Βρήκα αριθμούς όπου αντί για ΑΚ063ΧΧΧ είχαν περάσει ΑΚ63ΧΧΧ είχαν δηλαδή ξεχάσει το μηδέν

Για αυτό το βασικότερο είναι να κάνεις λεπτομερή επιβεβαίωση των στοιχείων σου .

Εγώ παιδεύτηκα πολύ και αυτή είναι η λύση

α) Καλείς 13838 και επιβεβαιώνεις τα στοιχεία σου

β) δοκιμάζεις με το γράμμα της ταυτότητας σου πρώτα με Ελληνικούς και μετά με Λατινικούς χαρακτήρες.

Βρήκα αριθμούς όπου αντί για ΑΚ063ΧΧΧ είχαν περάσει ΑΚ63ΧΧΧ είχαν δηλαδή ξεχάσει το μηδέν

Για αυτό το βασικότερο είναι να κάνεις λεπτομερή επιβεβαίωση των στοιχείων σου .

Ωραια Βασιλη ετσι θα το κανω με τηλεφωνο για επιβεβαιωση γιατι δεν βλεπω αλλιως φως.

Ευχαριστω πολυ

Δεν βγάζεις άκρη. Τι φαξ έχω στείλει,τι τηλέφωνα έχω πάρει μου λένε οτι τα στοιχεία μου έχουν διαγραφεί απο το σύστημα, αλλά εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω εγγραφή. Μου είπαν οτι θα το έστελναν το θέμα στο τεχνικό τμήμα αλλά να έστελνα πρώτα πάλι ένα φαξ.

Σε ορισμένα θέματα, όπως αυτό που συζητείται εδώ, πραγματικά δε βγάζεις άκρη με την cosmote. Πράγματα που γίνονται σε λίγα λεπτά στους ανταγωνιστές, εδώ απαιτούν "τετραγωνισμό του κύκλου". Τόσο δύσκολο είναι να απλοποιηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία; Μάλλον θα μείνουμε με την απορία...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και το θέμα είναι οτι είναι μια απλή διαγραφή απο την βάση τους, απο κάποιον που έχει πρόσβαση. Τόσο απλό.

• 1 year later...