thdorbar Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Το πήρα και γω σήμερα... Μια χαρά μου φαίνεται και ακόμα δεν έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί του. Μου έφαγε ένα κόλλημα βέβαια, αλλά έβγαλα την μπαταρία και συνήλθε. Πρέπει να κάνω κανά reset ή δεν έχει νόημα εφόσον ειναι ολοκαίνουριο ? Επίσης θέλω να ρωτήσω τι μάρκες να προτιμήσω για κάρτα μνήμης ? Βρήκα μια Kingmax, αλλά δίστασα να την πάρω... είναι γνωστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Καλορίζικο. :) Να προτιμήσεις sandisk. Οι kingston είναι γνωστές, οι kingmax όχι και τόσο . Γενικά στις microSDHC η sandisk έχει το καλύτερο όνομα με τεράστια διαφορά. Αν παρακολουθείς το φορουμ μας και ειδικότερα το section των series 60 3rd και 5th edition, θα καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Επίσης θέλω να ρωτήσω τι μάρκες να προτιμήσω για κάρτα μνήμης ? SanDisk __ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έχω μερικές ερωτήσεις... συγνώμη αν έχουν ξαναειπωθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες. 1) Χρειάζεται να του κάνω reset (soft/hard) επειδή έφαγε ένα κόλλημα και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει ? Τώρα πάντως είναι ΟΚ, μετά απο 2 ώρες που το σκαλίζω. 2) Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω wap/gprs ? Γιατί τυχαίνει να ψάξει κάτι και να μπει από μόνο του. Στα sonyericsson το έκλεινα απο το menu και δεν είχε πρόσβαση, αλλά στο innov δεν το βρήκα. 3) Επιλέγοντας το Google Maps, άρχισε να κατεβάζει δεδομένα (60ΚΒ)... αυτά καλό θα ήταν να τα κατεβάσω μέσω wlan έτσι ? Είναι χάρτες που τους αποθηκεύει και θα τους έχω μόνιμα από δω και στο εξής ? 4) Το GPS+ , είναι το aGPS ? Το έχω απενεργοποιημένο για να μην με χρεώσει. 5) Στην κάμερα τι είναι το AF,PF ? Επίσης είδα πως έχει το anti-shaking απενεργοποιημένο. Είναι καλύτερα έτσι ή να το ενεργοποιήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polsta Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Είμαι μέσα στο αυτοκίνητο, σε στάση, με τη μηχανή αναμμένη (η μηχανή είναι αθόρυβη). Αρχίζω να γράφω βίντεο και βλέπω μετά ότι ο ήχος γράφτηκε σπασμωδικός, συγκοπτόμενος, με θόρυβο και παράσιτα. Σβήνω τη μηχανή, με το αυτοκίνητο πάντα σε στάση, και ξαναγράφω βίντεο. Κανένας θόρυβος! Ήχος πεντακάθαρος! Μετά τη δημοσίευση (24.4.09) αυτού του προβλήματος που συνάντησα με το I8510, μόνο ένας φίλος ανέφερε το ίδιο πρόβλημα. Αν άλλοι δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως δεν το ξέρετε. Οπότε, φίλοι με το ίδιο τηλέφωνο, κάντε μια δοκιμή εγγραφής βίντεο ενώ οδηγείτε με το αθόρυβο (κατά προτίμηση) Ι.Χ. σας. Την ώρα που αυτό βρίσκεται σε ήπια κίνηση, βιντεοσκοπείστε τη διαδρομή μιλώντας (ή βάλτε το ράδιο να παίζει). Μετά, γράψτε εδώ με δυο λόγια αν ο ήχος του βίντεό σας παρουσίασε θόρυβο ή όχι. Να προσθέσω επίσης ότι σε δοκιμή απλής ηχογράφησης της φωνής μου (χωρίς βιντεοσκόπηση) που έκανα μπροστά σε έναν αθόρυβο ανεμιστήρα, είχα πάλι έντονους ανεξήγητους θορύβους. Φαίνεται τελικά αδύνατον να ηχογραφήσεις κάτι που συμβαίνει σε εξωτερικό χώρο, αν υπάρχουν "κραδασμοί" του αέρα (όπως γίνεται στο εσωτερικό ενός κινούμενου οχήματος ή όταν, απλά, φυσάει). Δοκιμάστε το. Αξίζει να δείτε τι συμβαίνει. Εξάλλου, δεν πληρώσαμε για ν' αγοράσουμε ελαττώματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 1) Χρειάζεται να του κάνω reset (soft/hard) επειδή έφαγε ένα κόλλημα και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει ? Τώρα πάντως είναι ΟΚ, μετά απο 2 ώρες που το σκαλίζω. 2) Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω wap/gprs ? Γιατί τυχαίνει να ψάξει κάτι και να μπει από μόνο του. Στα sonyericsson το έκλεινα απο το menu και δεν είχε πρόσβαση, αλλά στο innov δεν το βρήκα. 3) Επιλέγοντας το Google Maps, άρχισε να κατεβάζει δεδομένα (60ΚΒ)... αυτά καλό θα ήταν να τα κατεβάσω μέσω wlan έτσι ? Είναι χάρτες που τους αποθηκεύει και θα τους έχω μόνιμα από δω και στο εξής ? 4) Το GPS+ , είναι το aGPS ? Το έχω απενεργοποιημένο για να μην με χρεώσει. 5) Στην κάμερα τι είναι το AF,PF ? Επίσης είδα πως έχει το anti-shaking απενεργοποιημένο. Είναι καλύτερα έτσι ή να το ενεργοποιήσω ? 1. Όχι, δεν χρειάζεται. ΑΝ στο κάνει συνέχεια, τότε θα χρειαστείς κάτι τέτοιο. 2. Πολλοί τρόποι. Ένας είναι να σβήσεις τα σημεία πρόσβασης απο τις ρυθμίσεις. Άλλος είναι να θέσεις το τηλέφωνο εκτός σύνδεσης. Άλλες είναι να ορίσεις (αν διατίθεται τέτοια ρύθμιση απο την εφαρμογή) να σε ρωτάει πάντα πριν συνδεθεί ή ένα δίκτυο wi-fi. 3. Ναι, αν δεν έχει ςπροπληρωμένο πακέτο, να επιλέγεις πάντα wi-fi, αλλιώς θα πάθεις ατύχημα μόλις σου έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός. :p 4. Χρεώνει ελάχιστα. Αυτό μην το φοβάσαι. 5. Auto focus. Αυτό θα το διαπιστώσεις εσύ. Κάνε τις ίδιες λήψεις με διαφορετικές ρυθμίσεις και σύγκρινε ποιότητα στην κάθε περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Αρχικά ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις, έχω και κάποιες άλλεσ απορίες... 1) Μπορώ να κατεβάσω τους χάρτες Google Maps και να τους έχω αποθηκευμένους στο κινητό, ώστε να μη μου ζητάει "σύνδεση σε δίκτυο" ? 2) Άνοιξα την εφαρμογή GPS+ και μου είπε πως κατέβασε κάποια λίγα δεδομένα από το δίκτυο τα οποία θα είναι αποθηκευμένα για 1 βδομάδα. Τι δεδομένα είναι αυτά ? 3) Για να βρει το στίγμα μου στον χάρτη, πρέπει να κάνει lock δορυφόρους ή να συνδεθεί στο δίκτυο ? Όπως καταλαβαίνεται είναι το πρώτο symbian που δουλεύω και επίσης πρώτη φορά δουλεύω gps. Δείξτε κατανόηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 1. Όχι, μόλις κλείνεις την εφαρμογή σβήνονται οι χάρτες που κατεβαίνουν. Δεν γνωρίζω κάποιο τρόπο να τους διατηρείς και για πλοήγηση χωρίς σύνδεση. 2. Η δουλειά του είναι να βοηθάει τον δέκτη της συσκευής να βρει πιο εύκολα δορυφόρους και να σου δείξει την θέση σου. Τα αρχεία αυτά έχουν πάρα πολύ μικρό μέγεθος (συνήθως 4ΚΒ). 3. Δεν έχει σχέση με δίκτυο το GPS. Μην τα μπερδεύεις. Λειτουργεί αποκλειστικά με δορυφόρους. Το οτι μπορεί να συνδεθεί και με δίκτυο είναι μόνο βοηθητικά και τίποτα περισσότερο. Οπότε, δεν χρειάζεται να χρεωθείς απολύτως τίποτα για να βρεις την θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Φίλε mirrorofsorrow, δεν έχω λόγια για το ενδιαφέρον σου να εξηγήσεις... να'σαι καλά!!! 1) Στις ρυθμίσεις της κάμερας, αλλάζω τις επιλογές που έχει για anti-shaking και wide dynamic range, αλλά δεν τις κρατάει τις ρυθμίσεις αυτές. Αν βγω και ξαναμπώ, θα είναι απενεργοποιημένες αυτές οι επιλογές, όπως ήταν default δηλαδή. Είναι λογικό αυτό ? Επίσης τι είναι το wide dynamic range ? Τι κάνει ? 2) Στο site της Samsung έχει ένα memory patch. Αυτό πρέπει να το εγκαταστήσω στο 3) Στην "Έκθεση" , ενώ δημιουργώ φάκελο μέσα στις Εικόνες, δεν μπορώ να μεταφέρω καμμία φώτο εκεί. Μπορώ να το κάνω μόνο αν πάω στη Διαχείριση Αρχείων. Κάνω κάτι λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Μετά τη δημοσίευση (24.4.09) αυτού του προβλήματος που συνάντησα με το I8510, μόνο ένας φίλος ανέφερε το ίδιο πρόβλημα. Αν άλλοι δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως δεν το ξέρετε. Οπότε, φίλοι με το ίδιο τηλέφωνο, κάντε μια δοκιμή εγγραφής βίντεο ενώ οδηγείτε με το αθόρυβο (κατά προτίμηση) Ι.Χ. σας. Την ώρα που αυτό βρίσκεται σε ήπια κίνηση, βιντεοσκοπείστε τη διαδρομή μιλώντας (ή βάλτε το ράδιο να παίζει). Μετά, γράψτε εδώ με δυο λόγια αν ο ήχος του βίντεό σας παρουσίασε θόρυβο ή όχι. Να προσθέσω επίσης ότι σε δοκιμή απλής ηχογράφησης της φωνής μου (χωρίς βιντεοσκόπηση) που έκανα μπροστά σε έναν αθόρυβο ανεμιστήρα, είχα πάλι έντονους ανεξήγητους θορύβους. Φαίνεται τελικά αδύνατον να ηχογραφήσεις κάτι που συμβαίνει σε εξωτερικό χώρο, αν υπάρχουν "κραδασμοί" του αέρα (όπως γίνεται στο εσωτερικό ενός κινούμενου οχήματος ή όταν, απλά, φυσάει). Δοκιμάστε το. Αξίζει να δείτε τι συμβαίνει. Εξάλλου, δεν πληρώσαμε για ν' αγοράσουμε ελαττώματα ... Το δοκίμασα και εγώ σε κινούμενο φέρι-μποτ και δεν ακούγεται τίποτα . Μονο κάτι περίεργοι θόρυβοι. Το Ν95 που είχα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν το έκανε αυτό ποτέ . Το χρησιμοποιούσα συνεχώς για λήψεις βίντεο. Τι να πω , την πατησαμε ?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σήμερα που προσπάθησα (όπως κάνω κάθε μέρα ) να κάνω update , συνδέθηκα με κάποιο server και μετά κάποιο χρονικό διάστημα ήρθε η απάντηση : http://img14.imagehosting.gr/out.php/t603018_innov8softwareupdate.JPG' alt='t603018_innov8softwareupdate.JPG'> :lol: Το μήνυμα είναι σαφέστατο !! Παιδιά ! ψωνίσαμε από σβέρκο !!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Ωχ, τι είναι πάλι τούτο; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εγώ έκανα μια δοκιμή βίντεο-λήψης, μέσα στο αυτοκίνητο με αναμμένη την μηχανή και μετά άνοιξα και το ράδιο... επίσης ανέβασα στροφές στον κινητήρα, αλλά δεν ακούστηκε κάποιο πρόβλημα στον ήχο. Θα δοκιμάσω και εν κινήσει σήμερα μάλλον. Από εφαρμογές για να να βλέπω video και ταινίες, τι να προτιμήσω ? Επίσης, υπάρχει κανένας mp3 player , που να μπορώ με την χρήση του κουμπιού από τα hands free, να πηγαίνω σε επόμενο track ? Υπάρχουν πουθενά μαζεμένα προγράμματα για το innov8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Θα ψάξεις εφαρμογές για symbian 9.X ή αλλιώς series 60 3rd edition (και συγκεκριμένα feature pack 2). Με τον μαμίσιο music player δεν σου δουλεύουν τα πλήκτρα απο το hands-free; Για δοκίμασε coreplayer, ultramp3, lcg jukebox. Για βίντεο coreplayer, divx και smartmovie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 1) Στις ρυθμίσεις της κάμερας, αλλάζω τις επιλογές που έχει για anti-shaking και wide dynamic range, αλλά δεν τις κρατάει τις ρυθμίσεις αυτές. Αν βγω και ξαναμπώ, θα είναι απενεργοποιημένες αυτές οι επιλογές, όπως ήταν default δηλαδή. Είναι λογικό αυτό ? Επίσης τι είναι το wide dynamic range ? Τι κάνει ? 2) Στο site της Samsung έχει ένα memory patch. Αυτό πρέπει να το εγκαταστήσω στο 3) Στην "Έκθεση" , ενώ δημιουργώ φάκελο μέσα στις Εικόνες, δεν μπορώ να μεταφέρω καμμία φώτο εκεί. Μπορώ να το κάνω μόνο αν πάω στη Διαχείριση Αρχείων. Κάνω κάτι λάθος ? 4) Άνοιξα το PcStudio, αλλά δεν βλέπω πουθενά για update. Έχω την έκδοση I8510XXHJ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δοκίμασα να με βιντεοσκοπήσω ενώ παίζω κιθάρα και όταν είδα το βίντεο μετά, διαπίστωσα πως ο ήχος είναι πιο νωρίς από την εικόνα. Δηλαδή, πρώτα ακουγόταν το "ντρουν" και μετά έβλεπα το χέρι μου να αγγίζει τις χορδές. Μπορώ να πω, πως απογοητεύτηκα λίγο... Με ένα Κ800 που έχω, είναι πιο συγχρονισμένο το video... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Φίλε thdorbar, επειδή με είχες ρωτήσει και νωρίετρα, θα σου πω οτι για τόσο συγκεκριμένα πράγματα δεν μπορώ να σου απαντήσω καθώς δεν την έχω την συσκευή στα χέρια μου. Σε όλα τ απαραπάνω, θα πρέπει να σε βοηθήσουν κάτοχοι της συσκευής. Πάντως, αυτό με τον ασυγχρόνιστο ήχο, ήταν φαινόμενο κατά την πρώτη αναβάθμιση. Αν δεν έχεις την τελευταία, και αναβαθμίσεις, ίσως λυθεί το πρόβλημα του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Δοκίμασα να με βιντεοσκοπήσω ενώ παίζω κιθάρα και όταν είδα το βίντεο μετά, διαπίστωσα πως ο ήχος είναι πιο νωρίς από την εικόνα. Δηλαδή, πρώτα ακουγόταν το "ντρουν" και μετά έβλεπα το χέρι μου να αγγίζει τις χορδές. Μπορώ να πω, πως απογοητεύτηκα λίγο... Με ένα Κ800 που έχω, είναι πιο συγχρονισμένο το video... Εαν δεν σε νοιαζει να χασεις τα δεδωμενα κανε τα εξης ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ SIM: 1. *2767*2878# περιμενεις 2 λεπτα 2. *2767*3855# περιμενεις αλλα 2 λεπτα 3. επαναφορα αρχικων ρυθμισεων απο το μενου Με τα παραπανω δεν χανεις την εγγυηση φυσικα ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τι κωδικοι είναι αυτοί? για hard format? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Τι κωδικοι είναι αυτοί? για hard format? 1 & 3 : Μερικη διαγραφη μνημης "user area" 2: Αναπροσαρμοζει μεταβλητες για την βελτιστη λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Σε γενικές γραμμές είσαστε ευχαριστημένοι με το τηλέφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Η έκδοση λογισμικού που έχω είναι Ι8510ΧΧΗΚ1 , με ημ/νία έκδοσης 7/11/2008 Και προσαρμοσμένη έκδοση Ι8510EURHK1 Αυτή δεν είναι η τελευταία έκδοση ? Συνέδεσα το κινητό με την καινούρια έκδοση του pc suite , και κάνοντας αναζήτηση για update μου έβγαλε το μήνυμα που αναφέρει ο φίλος dmam27 πιο πάνω !!! platijet ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Αλλιώς σκέφτομαι να κάνω και ένα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Τελικά έκανα και hard reset με τον κωδικό *#7370# και ξανά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επίσης έκανα format και στο memory stick, αν και μου είπε ότι χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή και δεν κατάλαβα τι εννοούσε, παρόλα αυτά συνέχισα και έγινε το format. Βιντεοσκόπησα ξανά, αλλά όταν αποθηκεύω στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης, ο ήχος έρχεται πιο γρήγορα από την εικόνα. Όταν αποθήκευσα στο memory stick, είναι καλύτερα αλλά και πάλι όχι ακριβώς συγχρονισμένος. Όλα αυτά με αναπαραγωγή στο κινητό. Στο pc που δοκίμασα να δω τα video, αυτό της μνήμης μαζικής αποθήκευσης ήταν χάλια. Του memory stick όμως ήταν μια χαρά. Τι να πω... ίσως φταίει και ο real player του κινητου. Αν έχει κάποιος κανά λινκ για κανάν καλό player, ας το στείλει με pm, γιατί χτες έψαχνα αλλά μόνο trials βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Τους κωδικους που σου ειπα τους εβαλες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ναι φίλε, όπως τα είπες. Και μετά έβαλα και το *#7370# και ξανά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αλλά τα αποτελέσματα είανια αυτά που είπα. Η έκδοση λογισμικού μου, έιναι η τελευταία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts