Cavaradossi Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Και γω το Ν82 είχα πρίν και όντως η μπαταρία του samsung συμπεριφέρεται περίεργα. Κάποιες φορές μου τρώει το πρώτο τουβλακι στην ενδειξη της μπαταρίας σε 2 ώρες και άλλες φορές μου κρατάει ως το απόγευμα. Μία άλλη φορά μου κράτησε με 2 τουβλάκια ένδειξη σχεδόν όλη τη μέρα. Πάντως αυτό που κάνω είναι με task manager να κλείνω το toneserver.exe μετά απο χρηση της κάμερας και να του κάνω reboot μια φορά την ημέρα για να καθαρίζει η μνήμη. Τώρα είμαι σχετικά ικανοποιημένος,η μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο απο του Ν82. εμενα παλι ειναι φορες που κραταει 3 μερες μια χαρα και μερες που ως το απογευματακι παραδιδει πνευμα, με την ιδια παντα χρηση..δεν μπορω να καταλαβω τι φταει, εχω σηκωσει τα χερια ψηλα. επισης αν σας τελειωνει η μπαταρια κλειστε το και ανοιξτε το παλι, θα εχετε κερδισει μια μπαρα..:O Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 εχετε δοκιμασει βιντεοκληση? η εικονα που στελνει ειναι πολυ καθαρη, ενω η εικονα που ερχεται , αν ο αλλος δεν κραταει σταθερο το τηλ, ειναι λιγο θολη και παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnstyl Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Γεια σας παιδια εχω κι εγω καποιες απορειες με το κινητο 1ον Τα samsung γενικα ειχαν μια επιλογη οπου μπορουσες να κλειδωσεις πχ. τα μηνυματα η τις εικονες σου κι οποτε πηγαινες να τα ανοιξεις σου ζητουσε τον κωδικο που εχεις βαλει στο innov δεν το εχω βρει πουθενα αυτο. 2ον Τα τραγουδια ειναι ολα χειμα εχει βρει κανεις λυση πως φτιαχνουμε φακελους??(μονο στην διαχειρηση αρχειων εχει αυτη τη δυνατοτητα) και 3ον Ποιο προγραμμα να περασω για το gps?? απ οτι διαβασα το garmin τρωει πολυ μπαταρια. Και αν εχει και καποιο λινκ καποιος για να το κατεβασω θα βοηθουσε πολυ. thanks:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 1. Advanced device locks. 2. Coreplayer 3. Κανε αναζήτηση για Garmin στο ιπμαρτ φόρουμ και πέρασε την έκδοση 5.00.20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Καλησπερα ! Ξερετε αν υπαρχει εφαρμογη msn για το innov8 ? και αν υπαρχει plz δωστε ενα λινκ για να το κατεβασω ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 υπαρχει εφαρμογη rotation που να γυριζει η εικονα οταν γυριζεις το τηλεφωνο πανω κατω? βασικα με ενδιαφερει οταν δουλευει το garmin να εχω το τηλ στο πλαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 υπαρχει εφαρμογη rotation που να γυριζει η εικονα οταν γυριζεις το τηλεφωνο πανω κατω? βασικα με ενδιαφερει οταν δουλευει το garmin να εχω το τηλ στο πλαι. AYTO μπορεις να το κανεις μεσω των ρυθμισεων του τηλεφωνου σου Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 AYTO μπορεις να το κανεις μεσω των ρυθμισεων του τηλεφωνου σου οκ,ευχαριστω στην προβολη το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παιδια για τη μπαταρια δοκιμάστε να μην εχετε καρτα μνήμης , μεταφερετε ολα τα αρχεια στη flash memory και αφαιρεστε τη.Το δοκιμαζω μηπως και καλυτερεψει η μπαταρια μαζι με JbakTaskMan κλεινοντας διαφορες εφαρμογες Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 για να παιξει αρχεια .avi η αλλα πολυμεσων ποιο προγραμμα χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 για να παιξει αρχεια .avi η αλλα πολυμεσων ποιο προγραμμα χρειαζεται? δεν εχω περασει τπτ μεσα...ο ρεαλ τα παιζει ολα μεχρι κ flv παίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Στα flv αρχεία μπορείς να προχωρήσεις τα κομμάτια μπροστά ή πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 τωρα μόλις το δοκιμασα κ δεν γινετε οχι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Λογικό, καθώς τα φλας βίντεο δεν το επιτρέπουν. Αλλά αν μπορούσε να το κάνει ο player του 8510, θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ένας φίλος αγόρασε το innov8 και έχει "παράπονα" από την μπαταρία του...Λέει ότι τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα. Μου είπε ότι διάβασε εδώ πως "σκοτώνοντας" κάποια αρχειάκια με τον Jbak taskman βελτιώνεται η διάρκεια της μπαταρίας.Ισχύει;Αν ναι,πώς θα το κάνει αυτό; Δυστυχώς,εγώ δεν γνωρίζω πολλά για symbian και δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 paidia mia erwthsh..pws to kanw na mh kleidwnei automata? apo thn epilogh pou exei den niwthei k pali kleidwnei,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 πως απενεργοποιουμε τον ηχο που κανει οταν το ανοιγουμε και το κλεινουμε? εχω ψαξει παντου δε βρηκα κατι.. κανενας δεν ξερει? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 δεν εχω περασει τπτ μεσα...ο ρεαλ τα παιζει ολα μεχρι κ flv παίζει... εβαλα ενα εργο μεσα, .avi αρχειο και λεει οτι δεν μπορει να γινει αναπαραγωγη . τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 εβαλα ενα εργο μεσα, .avi αρχειο και λεει οτι δεν μπορει να γινει αναπαραγωγη . τι παιζει? Βαλε το Core player,παιζει σχεδον τα παντα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Βαλε το Core player,παιζει σχεδον τα παντα οκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 kapoies erwtiseis aderfia...katevasa to JBakTaskMan to egatestisa k twra nomizw oti leitourgei synexeia.etsi deixnei toulaxiston an katalavainw swsta.ti kanw gia na to kleisw?epishs pws akrivws xrisimopoiw to programa gia na kleisw autes tis efarmoges pou exw diavasei meiwnoun thn mpataria?help giati eimai neopas. yg:eixa rwtisei pws mporw na to kanw na mh kleidwnei automata k apantish de phra..de kserei kapoios?? thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 eipame eimai ligo asxetos.ok rika pws kleinei o manager.alla thelw na mou peite ppies efarmoges prepei na kleisw.anaferw oti den exw perasei tpt sto thlefwno pera apo mp3.oute garmin oute tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 eipame eimai ligo asxetos.ok rika pws kleinei o manager.alla thelw na mou peite ppies efarmoges prepei na kleisw.anaferw oti den exw perasei tpt sto thlefwno pera apo mp3.oute garmin oute tpt. καλημέρα. καταρχήν αν μπορείς γράφε σε σκέτα ελληνικά. Κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο θα σου ανοίξει ο task manager , βλέπεις λοιπόν ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και τις κλείνεις. Ετσι απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimstar Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Παιδια καλημέρα από το Βόλο....Μία ερώτηση: Εχω ενα ελληνικό HTC Touch Pro (αυτό με το συρόμενο πληκτρολογιο, απόδειξη αγοράς 730 ευρώ). Επίσης χειροποίητη δερματινη θήκη 65ευρώ, φορτιστή αυτ/του, βεντούζα, screen protector, 4gb καρτα κλπ. Ειναι σε ΑΨΟΓΗ εξωτερική και λειτουργική κατασταση. Ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγή με κανένα ελληνικό innov8 φυσικά χωρίς χρηματα από καμμια πλευρα; Θα προτιμούσα ατομο από Θεσσαλία ωστε να υπάρχει πιο ευκολη επικοινωνία. Το τηλεφωνο μου ειναι ανοιχτό για οποιοδήποτε έλεγχο σε οτιδήποτε... Ευχαριστώ-Δημήτρης (dimitrisdimitris1@hotmail.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 loipon ston jbak taskmanager exw valei sta settings..show hidden apps k show all apps.meta vgainw eksw k mou exei tis ekseis efarmoges:screensaver,Aναμονη,sysAp,Autolock,screencapturer,akncapserver,SVKVolume,aknnfysrv,SVKpopup.auta leitourgoun panta,opote mpainw dhl einai anoixta.prepei na kleisw kapoia apo auta?an nai poia?epishs einai kalo an afhnw ton jbak anoixto h na kanw exit wste na kleinei.epireazei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts