parafron4 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 κανε ενα ρεσταρτ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Το βρεικα τελικα ητανε μια επιλογη ενταξει ty για τις απαντησεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 τα εισερχομενα και δεν τα βαζει κατευθειαν στην μνημη του κινητου δλδ στην mass memory :wacko: και δεν μπορω να τα μετακινησω κιολας στην mass memory διοτι δεν εχει τετοια επιλογη μονο οταν πατας να δεις το video σου εχει τις επιλογες αποθηκευση στην μνημη C-E ε και εγω τα αποθηκευω ενα ενα τα video-ηχους-εικονες στην mass memory Βαλε το Χ-plore, πάτα 4, επέλεξε τα όλα και μεταφέρε τα με μια κίνηση στην μνήμη και στον φάκελο που θες. Ούτε να τα ανοίξεις χρειάζεται ούτε τίποτα. Εύκολα και γρήγορα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 σε ολα τα smartphones οταν σου στελνουν κατι πανε στα εισερχομενα μηνυματα, και απο κει τα αποθηκευεις εσυ οπου θες. δεν ειναι προβλημα μην ανυσηχεις Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σας ευχαριστω παρα πολυ με σωσατε σοβαρα ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μια ερωτηση το x-plore που αναφερεις φιλε ειναι εφαρμογη την εχει ειδη το κινητο απο την μανα του η πρεπει να την εγκαταστησω εγω και αν πρεπει να την εγκαταστησω που θα την βρω αν μπορεις help λιγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μια ερωτηση το x-plore που αναφερεις φιλε ειναι εφαρμογη την εχει ειδη το κινητο απο την μανα του η πρεπει να την εγκαταστησω εγω και αν πρεπει να την εγκαταστησω που θα την βρω αν μπορεις help λιγο :) δεν την εχει το κιν,πρεπει να την κατεβασεις η απο εδω η απο τα γνωστα μερη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Απο οτι ειδα σε αυτο το site εχει το x-plore αλλα εχει και καποιες αλλες εφαρμογες, ειναι χρησιμες σε κατι αυτες η να μην τις περασω και να περασω μονο το x-plore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Απο οτι ειδα σε αυτο το site εχει το x-plore αλλα εχει και καποιες αλλες εφαρμογες, ειναι χρησιμες σε κατι αυτες η να μην τις περασω και να περασω μονο το x-plore? φιλε μου αναλογα τι χρειαζεσαι....αν δεν χρειαζεσαι καποια εφαρμογη δεν υπαρχει λογος να την περασεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Οκ φιλε ευχαριστω για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια...το ανακαλυψα και εγω στην πορεια......μπορει καποιος να μου στειλει σε pm τι πρεπει να κανω για να περασω τους χαρτες απο garmin? Διαβασα το σχετικο που λεει το παιδι για το πως κατεβαινουν στο pc.....μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Διάβασες το σχετικό θέμα το οποίο έχει αναλυτικότατες οδηγίες εγκατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ρε παιδιά πραγματικά δεν παλαίβετε η μπαταρία του... το βγάζω απ'το φορτιστή στις 10 το πρωί και στις 1 έχει πέσει η πρώτη γραμμή σε offline και χωρίς να το έχω ακουμπίσει!! Δε λέω, κάνει τα πάντα τέλεια, τέλεια κάμερα, τέλεια οθόνη, τέλειος ήχος αλλά να σε κρεμμάει τόσο πολύ η μπαταρία του;; κρίμα είναι το δίνω 450 όποιος θέλεις με κάρτα 2gb και αγγλικό μενού. προτιμώ να μείνω με το Ν82. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Μηπως εβαλες το GARMIN ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 To έβαλα και το έβγαλα για να δω διαφορά... ήταν μερικές ώρες μόνο... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 παντως οποιος ενδιαφερετε μονο 450 το δινω στειλτε pm οσο για την μπαταρια που λετε εμενα με κανονικη χρηση οσο και αν ακουγετε κουφο μου κρατησε 5 μερες....παντως οσοι εχουν προβλημα με τη μπαταρια εχει να κανει με το theme που εχουν αν εχουν τα themes που εχει εγκατεστημενα δεν εχει κανενα prob..............εκτος και αν ειναι ελαττωματικη παρτιδα.........εγω παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την μπαταρια το εχω μια εβδομαδα 2 φορες το εχω φορτισει μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 To έβαλα και το έβγαλα για να δω διαφορά... ήταν μερικές ώρες μόνο... Θα πρεπει να αφαιρεθει εντελως (απεγκατασταση και φορματ στην μνημη) η διαφορα ειναι αλλες 2 μερες μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik30 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Θέλει κανεις να ανταλλάξει το HTC touch HD με το Samsung INNOV8 8GB??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker5001 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καλα ενταξει μου εχει σπασει τα νεβρα τωρα σοβαρα μπορει να το περαξω δλδ ελεος το εχω λιωσει στο ψαξιμο να βρω τι γινετε με το bluetooth και οταν μου στελνουνε τωρα ηχους ακουστε το κουφο για εμενα εσεις μπορει να ξετετε την λυση πχ μου στελνει ενας φιλος μου κατι ηχους μεχρι εδω καλα τους αποθηκευη στα εισερχομενα μηνυματα και εδω μια χαρα λοιπον τωρα ακουστε εδω παω στα εισερχομενα μηνυματα οταν παταω επανω να ακουσω τους ηχους τους ακουω μια χαρα παω να αλλαξω ηχο και μου λεει αποθηκευση στην μνημη 8 gb δλδ παταω ναι και μετα παω να δω στους φακελους μου που ειναι τπτ λεω τι εγινε παω μετα στην μουσικη μου και το εχει βαλει τα songs στην λιστα χυμα ενταξει το χυμα ξερω τι γινετε το εχουνε και αλλοι αυτο το προβλημα παω παταω επανω στο song pου μου εστειλε ο φιλος μου το ακουω μια χαρα το συνδεω στο pc μου για να παρω τον ηχο που ειναι ΟΕΟ ο ηχος πουθενα ο ηχος τι γινετε τωρα πως θα μεταφερω τον ηχο απο το κινητο στο pc μου δλδ ελεος καθομαι και το ψαχνω το κινητο ποση ωρα και δεν μπορω να το βρω η ειμαι τελειως ασχετος η δεν παει καλα το κινητο plz HELP οποιος ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Βαλε το Χ-plore, πατα 4, κανε αντιγραφή τον ήχο σε κάποιον φάκελο της επιλογής σου και είσαι έτοιμος. ΥΓ. Βαζε κανένα σημείο στίξης. Μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ρε παιδιά πραγματικά δεν παλαίβετε η μπαταρία του... το βγάζω απ'το φορτιστή στις 10 το πρωί και στις 1 έχει πέσει η πρώτη γραμμή σε offline και χωρίς να το έχω ακουμπίσει!! Δε λέω, κάνει τα πάντα τέλεια, τέλεια κάμερα, τέλεια οθόνη, τέλειος ήχος αλλά να σε κρεμμάει τόσο πολύ η μπαταρία του;; κρίμα είναι το δίνω 450 όποιος θέλεις με κάρτα 2gb και αγγλικό μενού. προτιμώ να μείνω με το Ν82. Πάντως εμένα με ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ με βγάζει τουλάχιστον 4 ημέρες , ίσως και πέντε , όταν βέβαια χρησιμοποιώ και κάποια από τα υπόλοιπα ( gps , wifi κλπ) ε, τότε πέφτει η διάρκεια στις 2-3 ημέρες. H χρήση για μουσική ή φωτό δεν την ξεθεώνει όσο τα παραπάνω. υ.γ. Εκείνο το παλεύεται το '' σκότωσες'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis28 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 να κανω μια ερωτηση μπορει να ειναι βλακεια αλλα και εγω πρωτη φορα εχω κινητο με αυτο το λειτουργικο οταν του κανεις format διαγραφονται ολες οι εφαρμογες που εχεισ περασει και του περασα το route 66 καλο αλλα ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποια ενημερωσει του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ρε παιδιά πραγματικά δεν παλαίβετε η μπαταρία του... το βγάζω απ'το φορτιστή στις 10 το πρωί και στις 1 έχει πέσει η πρώτη γραμμή σε offline και χωρίς να το έχω ακουμπίσει!! Δε λέω, κάνει τα πάντα τέλεια, τέλεια κάμερα, τέλεια οθόνη, τέλειος ήχος αλλά να σε κρεμμάει τόσο πολύ η μπαταρία του;; κρίμα είναι το δίνω 450 όποιος θέλεις με κάρτα 2gb και αγγλικό μενού. προτιμώ να μείνω με το Ν82. Και γω το Ν82 είχα πρίν και όντως η μπαταρία του samsung συμπεριφέρεται περίεργα. Κάποιες φορές μου τρώει το πρώτο τουβλακι στην ενδειξη της μπαταρίας σε 2 ώρες και άλλες φορές μου κρατάει ως το απόγευμα. Μία άλλη φορά μου κράτησε με 2 τουβλάκια ένδειξη σχεδόν όλη τη μέρα. Πάντως αυτό που κάνω είναι με task manager να κλείνω το toneserver.exe μετά απο χρηση της κάμερας και να του κάνω reboot μια φορά την ημέρα για να καθαρίζει η μνήμη. Τώρα είμαι σχετικά ικανοποιημένος,η μπαταρία κρατάει λίγο λιγότερο απο του Ν82. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 με μετρια χρηση μου κραταει 5 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 πως απενεργοποιουμε τον ηχο που κανει οταν το ανοιγουμε και το κλεινουμε? εχω ψαξει παντου δε βρηκα κατι.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts