parafron4 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 παιδια καμια καλη θυκουλα εχετε βρει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 http://i1.ebayimg.com/01/i/001/17/5d/31bc_1.JPG US $9.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μενου - συνδεσιμότητα - διαχ. σύνδ. - διαθέσιμα δίκτυα WLAN. Εκεί σου βγάζει τα διαθέσιμα και επιλέγεις. Στον ιστό, στις ρυθμίσεις να βάλεις να σε συνδέει με την εκάστοτε σύνδεση που έχεις (προεπιλεγμένη) και να σε ρωτάει σε όλες τις περιπτώσεις, που να συνδεθεί. Την ερωτηση, καλό είναι να την βάλεις σε όλες τις ρυθμίσεις που βλέπεις που έχουν σχέση με ιστό και σύνδεση, για να μην συνδέεσαι χωρίς να το θέλεις. Κάντο μου λίγο πιο λιανά αν μπορείς.Στον ιστό δεν μου βγάζει πουθενά ρυθμίσεις. Δεν θέλω να μπαίνω μέσω του WIND PLUS και μετά να πηγαίνω σε κανονική σελίδα μέσω WI FI. Πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 εχω κανει ολες τις ρυθμισεις απο το site που εδωσε ενα παιδι για καλυτερευση της μπαταριας παρολαυτα ομως συνεχιζει και μου κραταει 1 μερα αντε 1μιση. Ποιο ειναι το θεμα που καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια που ειπε καποιος και που το βρισκουμε? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Κάντο μου λίγο πιο λιανά αν μπορείς.Στον ιστό δεν μου βγάζει πουθενά ρυθμίσεις. Δεν θέλω να μπαίνω μέσω του WIND PLUS και μετά να πηγαίνω σε κανονική σελίδα μέσω WI FI. Πώς γίνεται? Στο μενού της συσκευής, πας ρυθμίσεις, σύνδεση, ασύρματο LAN και βάζεις στο δεύτερο "Ερώτηση κάθε φορά". Επίσης, πας στον ιστό, ρυθμίσεις, γενικές, σημείο πρόσβασης, και βάζεις "ερώτηση πάντα". Έτσι, όταν μπαίνεις στον ιστό, θα σε ρωτάει με ποιό δίκτυο θέλεις να συνδεθείς, και αν έχεις κοντά ασύρματα δίκτυα, με ποιό δίκτυο θέλεις επίσης να συνδεθείς. Ρίχνουμε και μια ματιά στο manual, θα σε βοηθήσει να βρεις πράγματα που δεν ξέρεις.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 εχω κανει ολες τις ρυθμισεις απο το site που εδωσε ενα παιδι για καλυτερευση της μπαταριας παρολαυτα ομως συνεχιζει και μου κραταει 1 μερα αντε 1μιση. Ποιο ειναι το θεμα που καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια που ειπε καποιος και που το βρισκουμε? Το πιο λογικό (έχω δοκιμάσει και του Pizzero που ανέφερε κάποιος, αλλά τπτ) είναι να παίζει πιο σωστά με default θέμα. Αλλά πάλι τπτ. Η μπαταρία, με διάφορες δοκιμές, ΑΝ θα μου κρατήσει μια ημέρα.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Το πιο λογικό (έχω δοκιμάσει και του Pizzero που ανέφερε κάποιος, αλλά τπτ) είναι να παίζει πιο σωστά με default θέμα. Αλλά πάλι τπτ. Η μπαταρία, με διάφορες δοκιμές, ΑΝ θα μου κρατήσει μια ημέρα.. Μου κανει πολυ εντυπωση...Εγω μιλωντας καμια ωρα την μερα και ψιλοπαιζοντας μου κραταει ανετα 3 μερες κλεινοντας το βραδυ ενα 8ωρο παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Στο μενού της συσκευής, πας ρυθμίσεις, σύνδεση, ασύρματο LAN και βάζεις στο δεύτερο "Ερώτηση κάθε φορά". Επίσης, πας στον ιστό, ρυθμίσεις, γενικές, σημείο πρόσβασης, και βάζεις "ερώτηση πάντα". Έτσι, όταν μπαίνεις στον ιστό, θα σε ρωτάει με ποιό δίκτυο θέλεις να συνδεθείς, και αν έχεις κοντά ασύρματα δίκτυα, με ποιό δίκτυο θέλεις επίσης να συνδεθείς. Ρίχνουμε και μια ματιά στο manual, θα σε βοηθήσει να βρεις πράγματα που δεν ξέρεις.. Οκ , εντάξει τα κατάφερα. Πάντως οι οδηγίες χρήσεως είναι από τις χειρότερες που έχω δει. Πολύ περιληπτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Το πιο λογικό (έχω δοκιμάσει και του Pizzero που ανέφερε κάποιος, αλλά τπτ) είναι να παίζει πιο σωστά με default θέμα. Αλλά πάλι τπτ. Η μπαταρία, με διάφορες δοκιμές, ΑΝ θα μου κρατήσει μια ημέρα.. Έκανες φορμάτ σε τηλέφωνο και μνήμη(ες); Αν όχι κάνε και μην εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή για να δούμε αν φταίει το τηλέφωνό σου (η μπαταρία του δηλαδή) ή κάποια εφαρμογή σου έτρωγε την μπαταρία. Έχεις garmin περασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Επειδή δεν εχω κάνει ποτέ φορματ σε symbian κοίταζα να το αποφύγω, αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται.. Εχω το garmin σε κάρτα, επίσημο, περασμένο. Αν πάρω αντίγραφο ασφαλείας από τον υπολογιστή μου και κάνω φορματ, αν θέλω τα επαναφέρω όλα όπως ήταν; χωρίς πρόβλημα; επίσης, φαντάζομαι ότι δεν αλλάζει κάτι στο θέμα υπογραφής των εφαρμογών με τον κωδικό και το σχετικό αρχείο που εχω τώρα.. Σωστά; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Κρατάς τον φάκελο garmin και δεν χρειάζεται καμία διαδικασία μετά το φορμάτ. To θέμα είναι να μην κρατήσεις τους φακέλους συστήματος όπως sys, private, system και resource. Κράτα μόνο αρχεία και τίποτα άλλο. Εννοείται, επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο σημειώσεις κτλ. Ότι εφαρμογές έχεις υπογράψει, τις εγκαθιστάς κατευθείαν. Δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 http://imageshack.gr/files/gxn1n0quqd9q69m41vpo_thumb.png http://imageshack.gr/files/hykmwomkx7316dal1kto_thumb.png http://www.symbianplanet.net/2008/12/aggiornamento-software-samsung-sgh-8510-innov8lo-stesso/ (πηγή: όποιος ξέρει ιταλικά.....) Κάτι μου λέει πως η SAMSUNG βρίσκεται στο σωστό δρόμο,κατάλαβε ότι τα Symbian χρειάζονται τις αναβαθμίσεις τους περισσότερο από τα απλά κινητά τους,χαρμόσυνο νέο για τους κατόχους του-κατεβάστε την νέα έκδοση Samsung PC Studio(όσοι δεν το έχετε ήδη...;)) και θα έχετε σύντομα την δυνατότητα για αναβαθμίσεις και στα ελληνικά Innov8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 http://imageshack.gr/files/gxn1n0quqd9q69m41vpo_thumb.png http://imageshack.gr/files/hykmwomkx7316dal1kto_thumb.png http://www.symbianplanet.net/2008/12/aggiornamento-software-samsung-sgh-8510-innov8lo-stesso/ (πηγή: όποιος ξέρει ιταλικά.....) Κάτι μου λέει πως η SAMSUNG βρίσκεται στο σωστό δρόμο,κατάλαβε ότι τα Symbian χρειάζονται τις αναβαθμίσεις τους περισσότερο από τα απλά κινητά τους,χαρμόσυνο νέο για τους κατόχους του-κατεβάστε την νέα έκδοση Samsung PC Studio(όσοι δεν το έχετε ήδη...;)) και θα έχετε σύντομα την δυνατότητα για αναβαθμίσεις και στα ελληνικά Innov8. καπιοι το εχουμε κατεβασει ηδη κ απλα περιμενουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 λοιπον παιδια ειναι σαν να εχω αλλο κινητο.... ολο το βραδυ κ μεχρι αυτη την ωρα το κιν δεν εκλεισε καθολου εχω μιλισει πανω απο μια ωρα κ εχω στειλει αρκετουτσικα μινιματακια....εχω περασμενη την εκδοση 5.00.20 του garmin k μεχρι κ τωρα δεν εχει πεσει ουτε μια γραμμουλα απο την μπατ... αυτο που εκανα ειναι να ''σκωτωνω'' με τον task man το αρχειο agpssupport.exe k to tsrautostart.exe poy ετρεχαν συνεχεια στο backround... οποιος θελει το δοκιμαζει κ λεει εντυπωσεις... EDIT:το σκωτομα γινετε με τον Jbak TaskMan που τον βρισκετε εδω κ τον τροπος για να κανετε memory clean τον βρισκετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327&page=534 απο τον χρηστη @karlesg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 λοιπον παιδια ειναι σαν να εχω αλλο κινητο.... ολο το βραδυ κ μεχρι αυτη την ωρα το κιν δεν εκλεισε καθολου εχω μιλισει πανω απο μια ωρα κ εχω στειλει αρκετουτσικα μινιματακια....εχω περασμενη την εκδοση 5.00.20 του garmin k μεχρι κ τωρα δεν εχει πεσει ουτε μια γραμμουλα απο την μπατ... αυτο που εκανα ειναι να ''σκωτωνω'' με τον task man το αρχειο agpssupport.exe k to tsrautostart.exe poy ετρεχαν συνεχεια στο backround... οποιος θελει το δοκιμαζει κ λεει εντυπωσεις... EDIT:το σκωτομα γινετε με τον Jbak TaskMan που τον βρισκετε εδω κ τον τροπος για να κανετε memory clean τον βρισκετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327&page=534 απο τον χρηστη @karlesg Αυτό είναι αναγκαίο και αν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης π.χ. sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Αυτό είναι αναγκαίο και αν έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης π.χ. sygic? δεν εχω ιδεα...δοκιμασε να δεις αν τρεχουν στο backround αυτα τα δυο που ανεφερα κ αν τρεχουν κ τα δυο η εστω το ενα τοτε καλο θα ειναι να το κλεισεις me to το jbak..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 άραγε αν τερματίζουμε αυτά τα δύο, χωρίς να πειράξουμε το cardrunner μήπως είναι το ίδιο; @ parafron4 μπράβο για το καλό ανωτέρω πλήρως ενημερωτικό ποστ σου. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 άραγε αν τερματίζουμε αυτά τα δύο, χωρίς να πειράξουμε το cardrunner μήπως είναι το ίδιο; @ parafron4 μπράβο για το καλό ανωτέρω πλήρως ενημερωτικό ποστ σου. στην δικια μου συσκευη δεν υπαρχει το αρχειο cardrunner οποτε δεν χρειαστικε να το πειραξω η να το σβησω.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Σημερινη φωτο απο το innov μας :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 δεν εχω ιδεα...δοκιμασε να δεις αν τρεχουν στο backround αυτα τα δυο που ανεφερα κ αν τρεχουν κ τα δυο η εστω το ενα τοτε καλο θα ειναι να το κλεισεις me to το jbak..... Συγγνώμη για τις συχνές ερωτήσεις , αλλά πως θα δω στο background τι τρέχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Mε τον Jbak Taskman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk_229 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Το κινητό μου πλέον έχει και Ελληνικούλια και φυσάει! Χίλια ευχαριστώ στον φίλο platijet. Άντε και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Αληθεια μεσα σε κλειστο χωρο με φωτα τι φωτογραφιες τραβαει ?Μπορει καποιος να μας δωσει καποιο δειγμα ? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 σε αίθουσα και στο σπίτι.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 σε αίθουσα και στο σπίτι.. πολυ καλες αν αναλογιστουμε την ελλειψη xenon .....to ειχα αλλα το μεγεθος μου φανηκε καπως και ειδικα οταν ανοιγε΄[στελνω πολλα μηνυματα] ...το γυρισα πισω αλλα το σκεφτομαι ..μεχρι αυριο ομως μπορω να αλλαξω γνωμη και να το εχω ξανα ...δεν ξερω εχω μπερδευτει Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts