giorgosc61 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Καλησπέρα, Από χθες ευτυχής κάτοχος του innov8 8 GB. Κάποιες απορίες: 1) Δοκίμασα να μπω στο gmail αλλά μου βγάζει συνεχώς λάθος username/password χωρίς να είναι τι συμβαίνει? 2) Προσπαθώ να βρω τρόπο να κάνω sync το calendar με το google calendar πράγμα για το οποίο και πήρα το κινητό αλλά δεν βρήκα τίποτα? Το google sync δεν λειτουργεί..... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 εμενα με ελαχιστη χρηση απο το πρωι που το ανοιξα δηλ στις 8.30 μεχρι τωρα ειναι λιγο πριν κλεισει...τι ειναι το memory patch? εχεις πμ....................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ειναι συνεχεια αναμενο πανω αριστερα το σηματακι με τα βελακια σαν να ψαχνει συνεχως για ιντερνετ ενω δεν εχω ενεργοποιησει κατι τετοιο. ξερει κανεις πως μπορω να το βγαλω απο κει να μην τρωει την μπαταρια αδικα? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Και μενα ετσι ειναι τα βελακια.δεν ξερω αν κατι τρωει μπαταρια παντως το αφησα στο γραφειο καμια ωρα και ηταν λιγο ζεστο μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Και μενα ετσι ειναι τα βελακια.δεν ξερω αν κατι τρωει μπαταρια παντως το αφησα στο γραφειο καμια ωρα και ηταν λιγο ζεστο μετα... :lol::lol::lol::p:p Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Τελικά έχω βάλει την I8510XXIC1 αλλα....δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ!!! με τίποτα! εννοείται ότι έχω βάλει τα ελληνικά. αν βάλω άλλη προσαρμοσμενη έκδοση στα αγγλικά ...δουλεύει! αν είναι να χω αγγλικά βάζω την καινούργια I8510ZXIE1 που είναι και νεότερη και πιο γρήγορη! Οπότε....επιστρέφω στην I8510XXIB2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Το memory patch στην c η στην Ε το κανω εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ειναι συνεχεια αναμενο πανω αριστερα το σηματακι με τα βελακια σαν να ψαχνει συνεχως για ιντερνετ ενω δεν εχω ενεργοποιησει κατι τετοιο. ξερει κανεις πως μπορω να το βγαλω απο κει να μην τρωει την μπαταρια αδικα? Και μενα ετσι ειναι τα βελακια.δεν ξερω αν κατι τρωει μπαταρια παντως το αφησα στο γραφειο καμια ωρα και ηταν λιγο ζεστο μετα... Για δοκιμάστε να αλλάξετε την ρύθμιση Ρυθμίσεις - Σύνδεση - Πακέτα δεδομένων - Σύνδεση πακέτων δεδομένων από Όταν διατίθεται ορίστε Όταν απαιτείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ναι το αλλαξα και εφυγαν τωρα.το προσεξα που το χε πει ενας πιο πισω...στις οδηγιες της samsung δεν λεει ρε γμτ που να το κανεις εγκατασταση το memory patch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Ναι το αλλαξα και εφυγαν τωρα.το προσεξα που το χε πει ενας πιο πισω...στις οδηγιες της samsung δεν λεει ρε γμτ που να το κανεις εγκατασταση το memory patch. αφου το εγραψα πιο πισω στην καρτα μνημης το βαζεις .οχι στην εσωτερικη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 πηρα σημερα το inovv.πρωτη φορτηση ποσο να το αφησω περιπου?στις 2 ωρες περιπου εβγαλε οτι φορτιστηκε να το αφησω κανα 2ωρο ακομη στο φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 κατεβασα τα αρχεια απο το share4gsm,τωρα για να εχω την I8510XXIB2 με ελληνικα πως πρεπει να κανω την εγκατασταση απ το απολλο?στο modem code βαζω I8510XXIB2.bin,στο pda or code image βαζω I8510XXIB2.xml,κ στο csc image βαζω I8510EURHK1.xml.σωστα?ετσι θα εχω την αναβαθμιση με ελληνικα?κ κατι ακομα η I8510XXIC1 τι διαφορες εχει με την I8510XXIB2? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 οποτε συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη αρχιζει αυτοματα να φορτιζει.πως γινεται να το σταματησω αυτο?εχει καμια ρυθμιση που το σταματαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 κατεβασα τα αρχεια απο το share4gsm,τωρα για να εχω την I8510XXIB2 με ελληνικα πως πρεπει να κανω την εγκατασταση απ το απολλο?στο modem code βαζω I8510XXIB2.bin,στο pda or code image βαζω I8510XXIB2.xml,κ στο csc image βαζω I8510EURHK1.xml.σωστα?ετσι θα εχω την αναβαθμιση με ελληνικα?κ κατι ακομα η I8510XXIC1 τι διαφορες εχει με την I8510XXIB2? Καλησπέρα, απο όταν είχα ασχοληθεί πριν κανα 4μηνο καλα τα λες. Το ι8510EURHK1...πού το βρήκες? μπορεί να γίνει uploaded κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-reviews-2471p3.php σχετικα με την αναμονη δειτε το post στο τελος της σελιδας νομιζω βοηθαει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 κανεις δεν ξερει πως σταματαει η φορτιση μεσω usb?θα μου καταστρεψει την μπαταρια αφου καθε φορα που το συνδεω ξεκιναει φορτιση αυτο ενω η μπαταρια ειναι γεματη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν νομιζω να παθαινει τιποτα οταν φορτιζει μεσω usb. Στο gsmarena λενε οτι με το update λυνεται το θεμα της μπαταριας.αντε να κανεις update ετσι οπως τα χουν κανει ομως... Τελικα το memory patch δεν βλεπω να κανει τιποτα.μπορει καποιος που εχει κανει αναβαθμιση να μου στειλει ενα πμ να μου πει πως γινεται?στα ελληνικα το θελω μετα εννοειται.και αν καποιος εχει καταφερει και το memory patch,ας στειλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Δεν νομιζω να παθαινει τιποτα οταν φορτιζει μεσω usb. Στο gsmarena λενε οτι με το update λυνεται το θεμα της μπαταριας.αντε να κανεις update ετσι οπως τα χουν κανει ομως... Τελικα το memory patch δεν βλεπω να κανει τιποτα.μπορει καποιος που εχει κανει αναβαθμιση να μου στειλει ενα πμ να μου πει πως γινεται?στα ελληνικα το θελω μετα εννοειται.και αν καποιος εχει καταφερει και το memory patch,ας στειλει... Εγώ πιστεύω ότι δεν σου κρατάει η μπαταρία λόγω του garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Για την 5.00.50 νομιζω δεν ισχυει οτι τρωει την μπαταρια.τεσπα θα του κανω ενα hard format αυριο εγω και δεν θα περασω το garmin να δω ποσο θα κρατησει.ετσι και αλλιως μετα μονο τα sis θελει για να δουλεψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Για την 5.00.50 νομιζω δεν ισχυει οτι τρωει την μπαταρια.τεσπα θα του κανω ενα hard format αυριο εγω και δεν θα περασω το garmin να δω ποσο θα κρατησει.ετσι και αλλιως μετα μονο τα sis θελει για να δουλεψει.. Κι εγώ την 5.00.50 έχω και μόλις την έβαλα την επόμενη μέρα το κινητό έμεινε από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Α τοσο καλα .οποτε αυτο πρεπει να την κανει την ζημια.δεν θα πρεπε ομως να το εχω ανοιξει το garmin ετσι ωστε παρολο που μετα να το εχω κλεισει,να τρωει αυτο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Α τοσο καλα .οποτε αυτο πρεπει να την κανει την ζημια.δεν θα πρεπε ομως να το εχω ανοιξει το garmin ετσι ωστε παρολο που μετα να το εχω κλεισει,να τρωει αυτο μπαταρια? Σβήσε το κινητό σου και μετά άναψέ το ξανά. Μην "τρέξεις" ούτε μία φορά το garmin και δες πόσο θα σου κρατήσει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μα ετσι το εχω τις τελευταιες μερες συνεχεια.δεν εχω χρησιμοποιησει garmin και σκαω και καμια επαννεκινηση ενδιαμεσα αλλα παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μα ετσι το εχω τις τελευταιες μερες συνεχεια.δεν εχω χρησιμοποιησει garmin και σκαω και καμια επαννεκινηση ενδιαμεσα αλλα παλι τα ιδια. Τι να σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το βγάλεις τελείως για να δεις αν φταίει αυτό. *Ίσως παίζει ρόλο και η κάρτα μνήμης. Εγώ έχω βάλει το garmin στην μνήμη του κινητού, κάρτα μνήμης δεν έχω βάλει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts