Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε εγω ειμαι ηδη κατοχος ενος ν82 το οποιο το εχω αγορασει δυο φορες γιατι την πρωτη το εχασα. ο λογος που πηρα το ιννοβειτ ηταν επειδη πιστευα πως προκειται για ένα κινητό εξίσου ανταγωνιστικό με πολύ καλύτερες προδιαγραφές. Αυτές τις προδιαγραφές τις πληρεί σε ένα ποσοστό 90% αλλά με απογοήτευσε η μπαταρία και το γεγονός της κακής φωτογραφίας της νυχτερινής λήψης

katalava toso kala eh?Kala kano kai meno me to N82 tote....

Greek Android & iOS users (FB group)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά γιατί δε γράφετε με ποιο τρόπο να περάσουμε ελληνικά στο τηλέφωνο? μυστικό είναι?

σε λίγες μέρες θα είμαι κ εγώ κατοχος του innov8.

όχι ότι δε με καλυπτε το Ν82, κάθε άλλο, το θεωρό το καλύτερο s60 της Νοκια ως τώρα, αλλά ευκαιρία είναι να δούμε πως τα πάει σε αυτόν τον τομεα και η samsung.

Γιατί όχι λοιπόν, σε μερικές μέρες θα επανέλθω με εντυπώσεις και mini review

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

και εγω σκεφτομαι να το παρω και ξερω οτι το βραδυ δεν θα βγαζει σαν το ν82, αλλα εχει μεγαλυτερη οθονη και την μερα θα βγαζει καλυτερες.

1.μπορεις να δημιουργησεις φακελους ξεχωριστους

δηλαδη δημιουργεις φακελους στο innov8 απο τον υπολογιστη σου "Images" "videos" και τα βαζεις εκει οτι θελεις χωρις να φαινονται χυμα στην εκθεση ?????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Καλημέρα.

Παρακαλώ πολύ, θυμίστε μου, πως κάνω hard format στη συσκευή (και στην εσωτερική μνήμη);

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

και εγω σκεφτομαι να το παρω και ξερω οτι το βραδυ δεν θα βγαζει σαν το ν82, αλλα εχει μεγαλυτερη οθονη και την μερα θα βγαζει καλυτερες.
και το σημαντικοτερο θα εχουμε λιγοτερη ακτινοβολια ..DOMAL στις λιγες ημερες που το ειχα νομιζω οτι ετσι γινοταν τωρα περιμενω να το παρω ξανα ..ι
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

να ρωτησω κατι χαζο? φορτωνει μεσω usb το τηλ η οχι? η μονο τα wm το κανουν?

Φορτώνει,και γω με τη σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ν'απενεργοποιηθει η φόρτιση οταν το συνδέουμε στον υπολογιστη...:cool:

Gilles smiles!

Καλημέρα.

Παρακαλώ πολύ, θυμίστε μου, πως κάνω hard format στη συσκευή (και στην εσωτερική μνήμη);

Απο τα ΝΟΚΙΑ που θυμαμαι *#7370# η με σβηστο το τηλεφωνο πρασινο πληκτο κλησης ,*,3 και το κουμπι ανοιγματος [on ,of]

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλημερα σε όλους, σκεφτομαι την αγορα ενος i8510 και θα ήθελα να ρωτησω τους ήδη εχοντες τα εξής:

Η απόδοση του ακουστικού κατα την συνομιλία είναι καλή?

Απόδοση μουσικής?(αν και διάβασα καλά λόγια σε προηγουμενα post)

Ισχύει οτι δεν εχει smart dialing?Δηλαδη το κλασικό παραπεταμενο πατημα ενος κουμπιού δεν μπορεί να αντιστοιχιθει σε επαφη?

Ευχαριστώ

Καλημερα σε όλους, σκεφτομαι την αγορα ενος i8510 και θα ήθελα να ρωτησω τους ήδη εχοντες τα εξής:

Η απόδοση του ακουστικού κατα την συνομιλία είναι καλή?

Απόδοση μουσικής?(αν και διάβασα καλά λόγια σε προηγουμενα post)

Ισχύει οτι δεν εχει smart dialing?Δηλαδη το κλασικό παραπεταμενο πατημα ενος κουμπιού δεν μπορεί να αντιστοιχιθει σε επαφη?

Ευχαριστώ

1 ειναι παρα πολη καλη

2 κ η μουσικη το ιδιο

3 εχει ταχεια κληση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπερα σας..

Θελω την βοηθεια σας σε κατι.. Επειδη ειμαι νεος οσον αφορα τα λειτουργικα συστηματα symbian στα κινητα , <αλλα ενημερωμενος οσο μπορω> θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι.

Η F-Secure εχει βγαλει καποια προστασια για κινητα τηλεφωνα με λειτουργικο symbian.

Στο link http://www.f-secure.com/home_user/mobile_security.html δινεται η ευκαιρια να το δοκιμασεις η να το αγορασεις το προγραμμα.

Εσεις πιστευετε οτι αξιζει να βαλει καποιος κατι τετοιο η ειναι φουμαρα?

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Καλησπερα σας..

Θελω την βοηθεια σας σε κατι.. Επειδη ειμαι νεος οσον αφορα τα λειτουργικα συστηματα symbian στα κινητα , <αλλα ενημερωμενος οσο μπορω> θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι.

Η F-Secure εχει βγαλει καποια προστασια για κινητα τηλεφωνα με λειτουργικο symbian.

Στο link http://www.f-secure.com/home_user/mobile_security.html δινεται η ευκαιρια να το δοκιμασεις η να το αγορασεις το προγραμμα.

Εσεις πιστευετε οτι αξιζει να βαλει καποιος κατι τετοιο η ειναι φουμαρα?

μην βαλεις τιποτε δεν υπαρχει ιος για τα τηλεφωνα μας

1 ειναι παρα πολη καλη

2 κ η μουσικη το ιδιο

3 εχει ταχεια κληση

Ευχαριστώ πολύ, αρα στα τόσα σύν,το μόνο φαινομενικά ελλάτωμα του (για μενα) είναι το μεγάλο του μέγεθος όταν είναι ανοικτό το slide, η τουλάχιστόν έτσι μου φαίνεται.

λοιπον παιδια εκανα hard format κ η πρωτη μου κινηση ηταν να αφαιρεσω καποιες

προεγκατεστημενες εφαρμογες...το προβλημα ειναι οτι τις αφαιρω κανω επανεκινηση

κ ξαναεμφανιζονται

καμια ιδεα για το τι μπορει να φτεει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λοιπον παιδια εκανα hard format κ η πρωτη μου κινηση ηταν να αφαιρεσω καποιες

προεγκατεστημενες εφαρμογες...το προβλημα ειναι οτι τις αφαιρω κανω επανεκινηση

κ ξαναεμφανιζονται

καμια ιδεα για το τι μπορει να φτεει???

Προφανώς είναι περασμένες στη rom στο λειτουργικο της συσκευής και δε σβήνονται.

Το ίδιο συμβαίνει και με το nokia maps στα nokia.

Εγω πέρασα το garmin και εξαντλει απίστευτα γρήγορα τη μπαταρία όταν κάνω πλοήγηση:( Πρέπει βασικά να είναι συνέχεια συνδεδεμένο στον φορτιστη.

Το Ν82 ήταν καλυτερο σε αυτόν τον τομέα...

Gilles smiles!

Προφανώς είναι περασμένες στη rom στο λειτουργικο της συσκευής και δε σβήνονται.

Το ίδιο συμβαίνει και με το nokia maps στα nokia.

Εγω πέρασα το garmin και εξαντλει απίστευτα γρήγορα τη μπαταρία όταν κάνω πλοήγηση:( Πρέπει βασικά να είναι συνέχεια συνδεδεμένο στον φορτιστη.

Το Ν82 ήταν καλυτερο σε αυτόν τον τομέα...

ναι ειναι στην ρομ...αλλα μετα το φορματ εγω τις βγαζω...πως γινετε μετα απο επανεκινηση να ειναι παλι εκει????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ναι ειναι στην ρομ...αλλα μετα το φορματ εγω τις βγαζω...πως γινετε μετα απο επανεκινηση να ειναι παλι εκει????

θα πρεπει να κανεις format και στην "εσωτερικη μνημη" (με επαναφορα και reset κανεις μονο στην μνημη τηλεφωνου).

Προφανως οι εφαρμογες σου ειναι autorun και γι'αυτο εγκαθιστανται αυτοματα.

θα πρεπει να κανεις format και στην "εσωτερικη μνημη" (με επαναφορα και reset κανεις μονο στην μνημη τηλεφωνου).

Προφανως οι εφαρμογες σου ειναι autorun και γι'αυτο εγκαθιστανται αυτοματα.

λοιπον οι κινησεις μου ειναι:

1η hard format *#7370#

2η φορματ στην μνημη μαζ.αποθηκευσης

3 απεγκατασταση προεγκατεστημενενων εφαρμογων....

μετα κανω επενεκινηση παω στις εφαρμογες κ ειναι παλι εκει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λοιπον οι κινησεις μου ειναι:

1η hard format *#7370#

2η φορματ στην μνημη μαζ.αποθηκευσης

3 απεγκατασταση προεγκατεστημενενων εφαρμογων....

μετα κανω επενεκινηση παω στις εφαρμογες κ ειναι παλι εκει...

Ελπιζω να μην εννοεις τις "μαμμισιες" εφαρμογες.δωσε μας μερικα ονοματα.

Αν και το ξαναρώτησα και πριν κ μου απάντησε κάποιος αλλά δεν με κάλυψε :confused:

Λέω λοιπόν ξανά:

Ανοιχτή ακρόαση την έχει κάτω αριστερά όταν κάνεις κλήση.

Όταν όμως απαντήσεις ή σου απαντήσουν στην κλήση σου τότε η ενεργοποίηση της ανοιχτής ακρόασης ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!!

Ξέρει κανείς πως μπορείς να ενεργοποιήσεις την ανοικτή ακρόαση κατά τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της κλήσης;;; :mad:

Ελπιζω να μην εννοεις τις "μαμμισιες" εφαρμογες.δωσε μας μερικα ονοματα.

τις μαμισιες λεω...το fifa 2008,asphalt4 k to yahoo

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

απο χθες βραδυ ειμαι κατοχος ενος innov και εγω. πολυ καλη οθονη , καμερα πολυ καλη. θα παιξω ακομα να δω γιατι σημερα το ανοιξα και το δουλεψα λιγο.

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8