Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλοι μου θελω την βοήθειά σας γιατι εχω πραγματικά πελαγώσει με ότι διαβάζω.

Εχω διαβάσει 700 ποστ ... 2και 3 φορές... αλλά δεν εχω καταλάβει μπορω να πω τίποτα.

Το μόνο που καταλαβα και πετυχα - μετα απο βοήθεια βέβαια - ήτανε να αλλάξω το firmware σύμφωνα με όσα ανααφέρει ο φίλος Ανδρέας στο ποστ #686.

Από τα πόστ της Ελένης (eleniko) για τα - final 704 , SE2110, 4110 εχω απόλυτη αποτυχία..

Ενώ τα βάζω στην κάρτα... η εικόνα που έχει το navigon ειναι παρα-πολύ σκούρα...σχεδόν μαύρη με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζετε τίποτα, ετσι ωστε να μην μπορω να το τσεκάρω....

Περνώντας χάρτη Q1_2009 δεν εμφανίζετε πουθενα και δεν ξεκινα το μηχάνημα.

Το μηχανημα εινα 2100maxx

Version 7.0.12 (built1104)

prog 080922-2149

Οποιος μπορει ας με βοηθήσει , αν μπορει και από msn για καλύτερα αποτελεσματα.

Ευχαριστώ.

φίλοι μου θελω την βοήθειά σας γιατι εχω πραγματικά πελαγώσει με ότι διαβάζω.

Εχω διαβάσει 700 ποστ ... 2και 3 φορές... αλλά δεν εχω καταλάβει μπορω να πω τίποτα.

Το μόνο που καταλαβα και πετυχα - μετα απο βοήθεια βέβαια - ήτανε να αλλάξω το firmware σύμφωνα με όσα ανααφέρει ο φίλος Ανδρέας στο ποστ #686.

Από τα πόστ της Ελένης (eleniko) για τα - final 704 , SE2110, 4110 εχω απόλυτη αποτυχία..

Ενώ τα βάζω στην κάρτα... η εικόνα που έχει το navigon ειναι παρα-πολύ σκούρα...σχεδόν μαύρη με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζετε τίποτα, ετσι ωστε να μην μπορω να το τσεκάρω....

Περνώντας χάρτη Q1_2009 δεν εμφανίζετε πουθενα και δεν ξεκινα το μηχάνημα.

Το μηχανημα εινα 2100maxx

Version 7.0.12 (built1104)

prog 080922-2149

Οποιος μπορει ας με βοηθήσει , αν μπορει και από msn για καλύτερα αποτελεσματα.

Ευχαριστώ.

Τα ποστ της Ελένης πάντως δουλεύουν μια χαρά. Ίσως η αλλαγή firmware τα κάνει να μη δουλεύουν; Δεν ξέρω γιατί να μη σου δείχνει τίποτα. Επίσης γιατί να περάσεις εσύ τον χάρτη Q1_2009 αφού είναι περασμένος στα links της Ελένης;

Από τα δικά της links, έχω το 7310, 4310 με Q1 2009 και δουλεύουν άψογα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Τα ποστ της Ελένης πάντως δουλεύουν μια χαρά. Ίσως η αλλαγή firmware τα κάνει να μη δουλεύουν; Δεν ξέρω γιατί να μη σου δείχνει τίποτα. Επίσης γιατί να περάσεις εσύ τον χάρτη Q1_2009 αφού είναι περασμένος στα links της Ελένης;

Μάλλον κάτι παίζει με το μηχάνημα του Γιώργου! :(

Σε μένα ολα (mn7.4, igo, destinator) δουλεύουν ρολόι μετά το firmware update. Χτες που το δοκίμασα δεν μπορώ να πω οτι παρατήρησα κάποια διαφορά στο satfix αλλά δεν έκατσα να το χρονομετρήσω κιόλας!! Κανένας άλλος που το δοκίμασε;;; (εδω ειναι το αρχείο και οι οδηγίες btw)

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

παιδια θελω να χρησημοποιησω το oziexplore CE στο nav2100max που εχω, για εκτος δρομου διαδρομες μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι οτι καλυτερο και να με βοηθησει να το κανω? δεν εχω ιδεα για την διαδοχη των ενεργειων που πρεπει να ακολουθησω.Αν βρεθει καποιος να απαντησει τον ευχαριστω εκ των προτερων.αν εχει γραφει κατι γιαυτο ζητω συγγνωμη αλλα δεν προλαβα να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες.

Τα λινκ της ελενης δουλευουν μια χαρα και το 7310 αλλα και το 4310 ισως κατι αλλο να φτaiει!

Μάλλον κάτι παίζει με το μηχάνημα του Γιώργου! :(

Σε μένα ολα (mn7.4, igo, destinator) δουλεύουν ρολόι μετά το firmware update. Χτες που το δοκίμασα δεν μπορώ να πω οτι παρατήρησα κάποια διαφορά στο satfix αλλά δεν έκατσα να το χρονομετρήσω κιόλας!! Κανένας άλλος που το δοκίμασε;;; (εδω ειναι το αρχείο και οι οδηγίες btw)

Δεν ειπα πουθενα οτι δεν δουλευουν τα links !!!!!

Μην τα μπλέκουμε.... τα links δουλευουν μια χαρα.... τα εχω κατεβάσει.... αλλα οτι και να βάλω στη κάρτα.... ειναι μαυρο κατάμαυρο !!!!!!!!!!

Οσο για τον q1_2009 θέλω να το βάλω στην κανονικά του κάρτα.......

Καπου εχω δει(δεν θυμαμαι που).. οτι πτπεπει να κρατησω κάποια αρχεία... να περάσω τον χάρτη και μετα να ξαναβαλω αυτα τα αρχεια......

ελα ομως που λογω ηλικίας ξεχνω εύκολα? Πριν απο 3-4 μηνες που ειχα παρει αλλο ενα το εφτιαξα τοτε.... αλλα τωρα δεν θυμαμαι...πως το εκανα.....Πάντα λέω με οτι δικο του ειχε στην καρτα απλα του περασα τους ευρωπαικους!!!

Δεν πρπει να παιζει τιποτα με το μηχανημα......πιστευω.

Τα settings της Ελένης για το mn 7.4 δοκιμάστηκαν σήμερα στο 2100 και επιβεβαιώνω και εγώ οτι δουλεύει ρολόι πλέον! Στη διαδρομή Καισαριανή - Πειραιά άλλαξα πορεία σε σχέση με την προτεινόμενη τουλάχιστον 10 φορες (άλλες επίτηδες άλλες όχι) και δεν κόλλησε πουθενά + + οτι ο επαναλυπολογισμός ήταν στα μέχρι τώρα γνωστό (άμεσο δλδ) επίπεδο!!:respect::clap::yahoo:

Συνοδοιπόροι,

Τελικά η συσκευή μας (2100 & 2110) αποδεικνύεται τρελλό value for money χάρη και στη γκουρού navigator eleniko!!!

:up::clap:

Μετά την αντικατάσταση των settings η συσκευή δείχνει ικανή να μας οδηγήσει σε άλλα επίπεδα. Τα 7.4 δουλεύουν απόλυτα ικανοποιητικά και τα προβλήματα που εντοπίσαμε σε προηγούμενα post έχουν πλέον ξεπεραστεί!

Με τι μένουμε λοιπόν?

Με μια πολύ οικονομική συσκευή, υψηλής ποιότητας, και ένα λογισμικό σύγχρονο, όμορφο με πολλές επιλογές και σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης.

…καθόλου, μα καθόλου άσχημα νομίζω…

:D:D:D

Για βοηθηστε λιγακι να το καταφερω και εγω.....

Για βοηθηστε λιγακι να το καταφερω και εγω.....

Εφόσον το βάζεις και δεν δουλεύει κάτι παίζει! Τι να βοηθήσουμε;;;;;:worry:

Το πρόγραμμα θα έπρεπε να δουλεψει με τη μία, δεν καναμε κάτι μαγικό εμείς, μόνο του δούλεψε!

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Εφόσον το βάζεις και δεν δουλεύει κάτι παίζει! Τι να βοηθήσουμε;;;;;:worry:

Το πρόγραμμα θα έπρεπε να δουλεψει με τη μία, δεν καναμε κάτι μαγικό εμείς, μόνο του δούλεψε!

Ανδρεα , λεω οτι ειναι πολύ σκουρο ... σχεδον καταμαυρο ολη η οθονη...

και κατι ακομη που εχει στο7.4 final..... γραφει σε ενα αρχειο αυτα "Ο χάρτης Greece V2 υπάρχει ήδη στον φάκελο Map . Για Panorama View 3D.πρέπει να βάλετε το αρχείο Terrain_EU.nfs (240MB) στον φάκελο Map .Αν το έχετε από το λογισμικό 7.4ΧΧ επαρκεί .αλλιώς πρέπει να το κάνετε Download .από εδώ όπου υπάρχουν και άλλοι οι χάρτες http://stealth.to/?id=ynn4skxmd4t2gwu3b50o7y54azdmnr2a2f

Πως κατεβαίνουν από αυτη τη σελιδα???

Ανδρεα , λεω οτι ειναι πολύ σκουρο ... σχεδον καταμαυρο ολη η οθονη...

και κατι ακομη που εχει στο7.4 final..... γραφει σε ενα αρχειο αυτα "Ο χάρτης Greece V2 υπάρχει ήδη στον φάκελο Map . Για Panorama View 3D.πρέπει να βάλετε το αρχείο Terrain_EU.nfs (240MB) στον φάκελο Map .Αν το έχετε από το λογισμικό 7.4ΧΧ επαρκεί .αλλιώς πρέπει να το κάνετε Download .από εδώ όπου υπάρχουν και άλλοι οι χάρτες http://stealth.to/?id=ynn4skxmd4t2gwu3b50o7y54azdmnr2a2f

Πως κατεβαίνουν από αυτη τη σελιδα???

Mπαίνεις στο link και απο τη λίστα που εμφανίζεται βρίσκεις τον χάρτη πχ της Ελλάδας και πατας δίπλα download ή το mirror αν δεν δουλέψει με το download;)

Αυτό με την οθόνη πραγματικά δεν βλεπω πως μπορεί να λυθεί και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει!! Δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις μήπως δεν κατέβηκε σωστά;;

MyFlickr

Mπαίνεις στο link και απο τη λίστα που εμφανίζεται βρίσκεις τον χάρτη πχ της Ελλάδας και πατας δίπλα download ή το mirror αν δεν δουλέψει με το download;)

Αυτό με την οθόνη πραγματικά δεν βλεπω πως μπορεί να λυθεί και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει!! Δοκίμασες να το ξανακατεβάσεις μήπως δεν κατέβηκε σωστά;;

Το κατεβασα και παλι.... το εβαλα... καπως ειναι πιο φωτεινο... αλλα απο τη διευθυνση αυτη παταω download αλλα δεν κατεβαινει τιποτα.... θελω να παρω και τους χαρτες...

Τα settings της Ελένης για το mn 7.4 δοκιμάστηκαν σήμερα στο 2100 και επιβεβαιώνω και εγώ οτι δουλεύει ρολόι πλέον! Στη διαδρομή Καισαριανή - Πειραιά άλλαξα πορεία σε σχέση με την προτεινόμενη τουλάχιστον 10 φορες (άλλες επίτηδες άλλες όχι) και δεν κόλλησε πουθενά + + οτι ο επαναλυπολογισμός ήταν στα μέχρι τώρα γνωστό (άμεσο δλδ) επίπεδο!!:respect::clap::yahoo:

Σε αυτο τι κανουμε ? Που τα βρισκω και πως τα βάζω???

Με τα αλλα ειμαι οκ τωρα Ανδρεα.

Εδω έχει χαρτες http://stealth.to/?id=ynn4skxmd4t2gw...7y54azdmnr2a2f

Αλλά πως κατεβαίνουν οι χάρτες?? Το εχει καταφέρει κανείς ????

Μονο το Βατικανο καταφερα να κατεβάσω και ΜΟΝΟ με internet explorer .....

με Mozila δεν κατεβαίνουν με τίποτα. Κουφό δεν ειναι?

Μήπως υπάρχει κανενα αλλο λινκ?

Εδω έχει χαρτες http://stealth.to/?id=ynn4skxmd4t2gw...7y54azdmnr2a2f

Αλλά πως κατεβαίνουν οι χάρτες?? Το εχει καταφέρει κανείς ????

Μονο το Βατικανο καταφερα να κατεβάσω και ΜΟΝΟ με internet explorer .....

με Mozila δεν κατεβαίνουν με τίποτα. Κουφό δεν ειναι?

Μήπως υπάρχει κανενα αλλο λινκ?

Έχει δίπλα δύο κουτάκια που γράφουν Download και Mirror. Πατάς το download, σε μεταφέρει σε Rapidshare και από εκεί το κατεβάζεις.

Αν δεν σου βγάζει links ή δεν κατεβάζει, τότε έχει πρόβλημα ο Firefox σου. Ίσως έχεις βάλει addons που μπλοκάρουν κάτι. Κάντο με Internet Explorer. Εμένα κατεβαίνουν όλα τα αρχεία στο link... και με τους δύο browsers, χωρίς πρόβλημα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

και μενα ο firefox εκοβε τα αναδυομενα παραθυρα και το ξεμπλοκαρα .κατεβασα το χαρτη της βουλγαριας και ειναι μονο 2,44μb το μεγεθος δεν ειναι καπως μικρο?εβαλα το skin της ελενης και δουλεψε και το ozi και το nav αλλα windowsδεν ειδα ουτε πληκτρολογιο για να εισαγω κωδικους μπορω να χρησιμοποιησω .εσεις πως τα καταφερατε?

Kαλησπερα!!!!ειμαι κατοχος του 2100max...ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας...θα ηθελα αν γινεται τα φωτα σας...εχω περασει της ελενικο το προγραμματακι και δεν μπορω να περασω το destinator ενω εχω αλλαξει τις ρυμθισεις του skin καμια ιδεα;;;;;;;;;;;;;

ρε παιδια στο μενου ELENH με την εκδοση 7.4 προσπαθω να βαλω IGO8 H DEST ΚΑΙ ΔΕΝ μπορω. μου λεει οτι δεν βρισκη τον φακελο mobilenavigator.exe. to skin.ini ειναι storage card/IGO8/IGO8.EXE καπια βοηθεια παρακαλω

Οταν εχεις Navigon ολα τα αλλα ειναι μουφες!τελος!μην τρελενεστε με αλλα προγραμματα πλεον!

Δίκιο έχεις , αλλά να μην δοκιμάσουμε και κατι άλλο?

Ετσι απο περιέργεια

Οταν εχεις Navigon ολα τα αλλα ειναι μουφες!τελος!μην τρελενεστε με αλλα προγραμματα πλεον!

Ασε να τρελαθούμε λίγο με κανενα άλλο μεχρι να αποκτήσει αρίθμηση το mn στην επαρχία:shifty::innocent:

Αλλωστε το igo πχ εχει πράγματα που εμενα μου αρέσουν (χρόνους διαδρομής, πόσο ήσουν σταματημένος, ποσο ησουν σε κίνηση, μεσες ταχύτητες κλπ) τα οποία το mn δεν εχει και ούτε ξερω αν θα εχει στο μέλλον! Επίσης δεν χρειάζεται να βάλεις αλλο πρόγραμμα για να εχεις speedcams και ενημερόνονται και πολύ εύκολα. Μπορείς ακομα να ψάξεις με συντεταγμένες και μεχρι το 7.4 ηταν το μόνο πρόγραμμα που σκοτείνιαζε η οθόνη οταν έμπαινες σε τούνελ.

Δεν ειναι τεράστιες οι διαφορές (τουλάχιστον οχι όλες)αλλά ειναι λεπτομέρειες που σίγουρα (για μενα τουλάχιστον) δεν επιτρέπουν την χρήση ενος μόνο προγράμματος...

MyFlickr