CENTRAL Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Παίδες ένα help! (ψάχνω μια ώρα το topic αλλά δε βρίσκω τη λύση) Στο 2100 το destinator 7 παίζει με τη φωνή τέρμα...μου τρομάζει το παιδί παναθεμά το...έχει βρεθεί κάποια λύση? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Παίδες ένα help! (ψάχνω μια ώρα το topic αλλά δε βρίσκω τη λύση) Στο 2100 το destinator 7 παίζει με τη φωνή τέρμα...μου τρομάζει το παιδί παναθεμά το...έχει βρεθεί κάποια λύση? Ευχαριστώ!!! Βάλε αυτό το skin και θα φτιάξει η ένδειξη της φωνής για να μπορείς να την πιάνεις με το δάκτυλο;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Βάλε αυτό το skin και θα φτιάξει η ένδειξη της φωνής για να μπορείς να την πιάνεις με το δάκτυλο;) Άψογος (και πάλι!!!) - Thanx! Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 http://img527.imageshack.us/img527/5556/max2110vistamenu.jpg Έχετε ένα πλήρες Pocket PC για το2110Max σε Vista look Φυσικά έχουμε τα συστήματα πλοήγησης . Με όλες της εφαρμογές ενός πλήρες Pocket PC word,pdf,video ………. Και μερικά παιχνίδια για της ώρες που πρέπει να περιμένετε μέσα στο αυτοκίνητο . Arvale - Flux - Solitäre –Classics :snake,jewels,fireball,blocks,blocks+,cannons Όλα αντιγραφή και επικόλληση στην κάρτα και είστε έτοιμοι . Όλες οι εφαρμογές τρέχουν πάνω από την κάρτα . Υ.Γ επειδή έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής προσέξτε μονό το φάκελο Μy flash Disk (μακριά από αυτόν τον φάκελο) ΜΕΝΟΥ 2110ΜΑΧάκι Καλή διασκέδαση Για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα με το 7.4 προτείνω να αντικαταστήσουν τα αρχεία αυτά Settings στον φάκελο Navigon\Settings . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Ελένη άψογο το μενού. Είναι λίγο στα Γερμανικά κάποια τμήματά του, αλλά έκανα τις απαραίτητες αλλαγές στο Skin.ini. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το Mobile navigator και το συγκεκριμένο skin. Όταν ανοίξω το ΜΝ λειτουργεί ΟΚ. Όταν πατήσω το Off button για να κλείσει, αντί να με μεταφέρει στην οθόνη του Vista menu, κλείνει το φωτισμό της συσκευής και την απενεργοποιεί. Τι αλλαγή πρέπει να κάνω για να με γυρίζει πίσω στο Vista Menu? Με τα άλλα προγράμματα (Desti, MioMap, Ginius) δεν το κάνει. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το Mobile navigator και το συγκεκριμένο skin. Όταν ανοίξω το ΜΝ λειτουργεί ΟΚ. Όταν πατήσω το Off button για να κλείσει, αντί να με μεταφέρει στην οθόνη του Vista menu, κλείνει το φωτισμό της συσκευής και την απενεργοποιεί. Τι αλλαγή πρέπει να κάνω για να με γυρίζει πίσω στο Vista Menu? Με τα άλλα προγράμματα (Desti, MioMap, Ginius) δεν το κάνει. Θα πας στο φάκελο του navigon, settings θα ανοίξεις με notepad το ApplicationSettings.xml θα αλλάξεις το exit behaviour σε 0 (πάνω πάνω ειναι) και θα το σώσεις όπως ειναι ξανά, οπότε πλέον θα σε ρωτάει κιόλας αν θες να τερματίσεις το πρόγραμμα για να μην το κλείνεις κατά λάθος;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Θα πας στο φάκελο του navigon, settings θα ανοίξεις με notepad το ApplicationSettings.xml θα αλλάξεις το exit behaviour σε 0 (πάνω πάνω ειναι) και θα το σώσεις όπως ειναι ξανά, οπότε πλέον θα σε ρωτάει κιόλας αν θες να τερματίσεις το πρόγραμμα για να μην το κλείνεις κατά λάθος;) Ότι το βρήκα και εγώ μετά από Search. Thanx :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 παιδια help δεν ξερω τι εκανα αλλα όταν κανω reset και ανοιγει το 2110 βγάζει 2 εικονιδια ενα new florder και μια συντομευση woulfncu. Δηλαδή κανω reset εμφανίζει την εικονα του navigon παιζει την μουσικουλα του εμφανιζει για 2 sec τα δυο εικονιδια και μετα μπαινει κανονικα στιν εφαρμογη που εχω στην καρτα (πχ τα vista ths eleniko) πως μπορω να σβήσω αυτα τα δυο εικονιδια??? help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Συνοδοιπόροι, Τελικά η συσκευή μας (2100 & 2110) αποδεικνύεται τρελλό value for money χάρη και στη γκουρού navigator eleniko!!! :up::clap: Μετά την αντικατάσταση των settings η συσκευή δείχνει ικανή να μας οδηγήσει σε άλλα επίπεδα. Τα 7.4 δουλεύουν απόλυτα ικανοποιητικά και τα προβλήματα που εντοπίσαμε σε προηγούμενα post έχουν πλέον ξεπεραστεί! Με τι μένουμε λοιπόν? Με μια πολύ οικονομική συσκευή, υψηλής ποιότητας, και ένα λογισμικό σύγχρονο, όμορφο με πολλές επιλογές και σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης. …καθόλου, μα καθόλου άσχημα νομίζω… :D:D:D Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Τα settings της Ελένης για το mn 7.4 δοκιμάστηκαν σήμερα στο 2100 και επιβεβαιώνω και εγώ οτι δουλεύει ρολόι πλέον! Στη διαδρομή Καισαριανή - Πειραιά άλλαξα πορεία σε σχέση με την προτεινόμενη τουλάχιστον 10 φορες (άλλες επίτηδες άλλες όχι) και δεν κόλλησε πουθενά + + οτι ο επαναλυπολογισμός ήταν στα μέχρι τώρα γνωστό (άμεσο δλδ) επίπεδο!!:respect::clap::yahoo: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 παιδια help δεν ξερω τι εκανα αλλα όταν κανω reset και ανοιγει το 2110 βγάζει 2 εικονιδια ενα new florder και μια συντομευση woulfncu. Δηλαδή κανω reset εμφανίζει την εικονα του navigon παιζει την μουσικουλα του εμφανιζει για 2 sec τα δυο εικονιδια και μετα μπαινει κανονικα στιν εφαρμογη που εχω στην καρτα (πχ τα vista ths eleniko) πως μπορω να σβήσω αυτα τα δυο εικονιδια??? help! Για σου Καλά τη το ήθελες αυτό το πρόγραμμα(woulfncu) ,υπάρχουν αυτά τα προγράμματα εδω που κάνουν την ίδια δουλειά χωρίς κίνδυνο …. επειδή δεν ξέρουμε τη έκανες ,μπορείς να δοκιμάσεις με ένα HARD-RESET. Mε αυτόν τον τρόπο θα ξαναδιαβαστεί το λογισμικό από το ROM και θα επαναφερθεί στης εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν επαναφέρει τον φάκελο My Flash Disk και Storage Card. Αν είναι εκεί μέσα το λάθος , δεν θα έχουμε αποτέλεσμα Πρώτα κάνουμε ένα Soft-reset (κρατάμε πατημένο το on/off και ταυτόχρονα με μυτερό αντικείμενο στην κάτω μεριά της συσκευής) Μετά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο κρατάμε πατημένο το on/off Κάνουμε της οδηγίες που γράφει στην οθόνη. στο τέλος τον οδηγιών βάζουμε το τροφοδοτικό με ρεύμα φυσικά . Μετά επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, και αν έχεις τύχη είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 παιδια help δεν ξερω τι εκανα αλλα όταν κανω reset και ανοιγει το 2110 βγάζει 2 εικονιδια ενα new florder και μια συντομευση woulfncu. Δηλαδή κανω reset εμφανίζει την εικονα του navigon παιζει την μουσικουλα του εμφανιζει για 2 sec τα δυο εικονιδια και μετα μπαινει κανονικα στιν εφαρμογη που εχω στην καρτα (πχ τα vista ths eleniko) πως μπορω να σβήσω αυτα τα δυο εικονιδια??? help! Δοκίμασε να μπεις με έναν File Manager π.χ. από τα Vista της EleniKo και θα σε πετάξει στο επίπεδο του My Device που θα βλέπεις και το flash disk, και το My Documents, Programs Files κλπ. Εκεί πίεσε το εικονίδιο του φακέλου με το βελάκι πάνω στην μπάρα με τα εικονίδια, για να μεταφερθείς στο ανώτερο επίπεδο. Εκεί θα πρέπει να είναι τα εικονίδια που λες. Σβήστα με τον File Manager και είσαι ΟΚ. Γλυτώνεις και το Hard Reset που σου πρότεινε η Ελένη. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Σε λογισμικό 7.4 γίνεται soft-reset, και αν ναι, πώς; Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Μπορεί να με χαρακτηρίσετε εκτός θέματος αλλά θα ευχηθώ και από εδώ στην EleniKo την ψυχή (αν μου επιτρέπετε) του συγκεκριμένου θέματος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ελένη χρόνια ΚΑΛΑ με υγεία και προσωπικές επιτυχίες. Και ένα μικρό δωράκι από μένα: http://img193.imageshack.us/img193/4349/eleniko.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Μπορεί να με χαρακτηρίσετε εκτός θέματος αλλά θα ευχηθώ και από εδώ στην EleniKo την ψυχή (αν μου επιτρέπετε) του συγκεκριμένου θέματος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ελένη χρόνια ΚΑΛΑ με υγεία και προσωπικές επιτυχίες. Και ένα μικρό δωράκι από μένα: http://img193.imageshack.us/img193/4349/eleniko.th.jpg Σωστό!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnen Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Μπορεί να με χαρακτηρίσετε εκτός θέματος αλλά θα ευχηθώ και από εδώ στην EleniKo την ψυχή (αν μου επιτρέπετε) του συγκεκριμένου θέματος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ελένη χρόνια ΚΑΛΑ με υγεία και προσωπικές επιτυχίες. Και ένα μικρό δωράκι από μένα: http://img193.imageshack.us/img193/4349/eleniko.th.jpg Ελένη Χρόνια Πολλά!!! (παρακολουθώ τα θέματα σας θέλω να πάρω το Nav. 2100) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Χρόνια Πολλά κουκλάρα μου και ότι επιθυμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ελένη Χρόνια Πολλά!!! (παρακολουθώ τα θέματα σας θέλω να πάρω το Nav. 2100) Να το πάρεις με κλειστά μάτια. Για τα λεφτά του, είναι πολύ καλή επιλογή. Ιδιαίτερα μετά απ' όλα αυτα που μπορείς να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ελένη χρόνια πολλά και απο μένα, οτι επιθυμείς να το εχεις εύχομαι!! @jnen πάρτο το 2100 (για τα λεφτά που εχει τώρα ειναι τσάμπα) μαζί με μια "γρήγορη" κάρτα (4gb κατά προτίμηση) γιατί η παρεχόμενη 1gb είναι μικρή... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ελένη χρόνια πολλά και απο μένα, οτι επιθυμείς !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Καταρχάς χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς και από εμένα! Σήμερα έκανα τεστ το λογισμικό του 7310 με τα καινούργια settings και όντως λειτουργούν μια χαρά! Κολάι βέβαια λίγο στο επαναπροσδιορισμό αλλά ο χρόνος είναι σχεδόν ο ίδιος με το 7210 που έχω. Σε σχέση βέβαια με το αρχικό λογισμικό που είχε το 2100 δεν συγκρίνετε και πραγματικά σχεδόν επιβάλετε να το αλλάξετε me το καινούργιο!!! Ελένη πραγματικά σε ευχαριστώ και όπως έχω ξανά πει έδωσες νέα πνοή στο foroym mas! Δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει στο 7210 αλλά δεν πειράζει για τι τα δυο λογισμικά δεν διαφέρουν και πολύ και καλύτερα εξάλλου να είναι και σε κάποιο το original! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Για σου Καλά τη το ήθελες αυτό το πρόγραμμα(woulfncu) ,υπάρχουν αυτά τα προγράμματα εδω που κάνουν την ίδια δουλειά χωρίς κίνδυνο …. επειδή δεν ξέρουμε τη έκανες ,μπορείς να δοκιμάσεις με ένα HARD-RESET. Mε αυτόν τον τρόπο θα ξαναδιαβαστεί το λογισμικό από το ROM και θα επαναφερθεί στης εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν επαναφέρει τον φάκελο My Flash Disk και Storage Card. Αν είναι εκεί μέσα το λάθος , δεν θα έχουμε αποτέλεσμα Πρώτα κάνουμε ένα Soft-reset (κρατάμε πατημένο το on/off και ταυτόχρονα με μυτερό αντικείμενο στην κάτω μεριά της συσκευής) Μετά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο κρατάμε πατημένο το on/off Κάνουμε της οδηγίες που γράφει στην οθόνη. στο τέλος τον οδηγιών βάζουμε το τροφοδοτικό με ρεύμα φυσικά . Μετά επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, και αν έχεις τύχη είσαι οκ Δοκίμασε να μπεις με έναν File Manager π.χ. από τα Vista της EleniKo και θα σε πετάξει στο επίπεδο του My Device που θα βλέπεις και το flash disk, και το My Documents, Programs Files κλπ. Εκεί πίεσε το εικονίδιο του φακέλου με το βελάκι πάνω στην μπάρα με τα εικονίδια, για να μεταφερθείς στο ανώτερο επίπεδο. Εκεί θα πρέπει να είναι τα εικονίδια που λες. Σβήστα με τον File Manager και είσαι ΟΚ. Γλυτώνεις και το Hard Reset που σου πρότεινε η Ελένη. Σωστό!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo: Ευχαριστώ και τους δύο σας για την γρήγορη απάντηση!! Τελικά Ελένη εφάρμοσα την μεθοδό σου για πιο σιγουριά και όλα είναι ΟΚ θέλω να πιστεύω!!!! Το μόνο που μου ζήτησε είναι να ρυθμίσω την οθόνη!!! Όσο για το woulfncu κάποιοι γνωστοί που θέλανε να δοκιμάσουν την κακομοίρα συσκευούλα μου βάλανε μέσα ότι νάνε!!! Το πάθημα έγινε μάθημα! Το navigator σαν τα μάτια μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Μήπως υπαρχει λογοτυπο για την ING ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Για σε όλους Υ.Γ Στο μενού υπάρχον και μερικά παιχνίδια . Arvale - Flux - Solitäre –Classics :snake,jewels,fireball,blocks,blocks+,cannons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri21 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Θα το δοκιμάσω πρώτος αυριο πρωί; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts