eleniKo Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Γιατι το 2100 max δεν κλεινει εντελως,το ανοιξα μετα απο μια εβδομαδα και επρεπε παλι να το φορτισω?:kill: Παιδιά υπάρχει ένας τρόπος να κλείνει εντελώς ….. Πατάς το κουμπάκι του κλεισίματος συνεχόμενα και ταυτόχρονα με ένα μυτερό αντικείμενο το RESET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ενημερωτικά 1... καλό είναι να αποφεύγουμε να γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Ενημερωτικά 2... υπάρχει και νεότερη έκδοση του iGO8.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ενημερωτικά 1... καλό είναι να αποφεύγουμε να γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Ενημερωτικά 2... υπάρχει και νεότερη έκδοση του iGO8.3.2 Eυχάριστο για την πληροφορία ,αν δεν Κάνω λάθος απαντησα σε δυο διαφορετικά θέματα. Συγγνώμη Θα το προσέχω στο μέλλον. Ενημερωτικά 2... υπάρχει και νεότερη έκδοση του iGO8.3.2 (Αυτή την έκδοση έχω και εγώ) :cry: Υ.Γ Δεν υπάρχει και πολλή κίνηση εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Eυχάριστο για την πληροφορία ,αν δεν Κάνω λάθος απαντησα σε δυο διαφορετικά θέματα. Όταν θες να απαντάς σε διαφορετικά μηνύματα μπορείς να κάνεις χρήση της "Πολλαπλής Παράθεσης", το μικρό εικονίδιο με το + στα δεξιά του κάθε post. Όσα τέτοια επιλέξεις, τόσα μηνύματα θα προστεθούν στην απάντησή σου. Ενημερωτικά 2... υπάρχει και νεότερη έκδοση του iGO8.3.2 (Αυτή την έκδοση έχω και εγώ) :cry: Μιλάω για την έκδοση iGO 8.3.2.80621 Την ίδια λέμε; :rolleyes: Υ.Γ Δεν υπάρχει και πολλή κίνηση εδω Ελάχιστη σε σχέση με άλλα thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Καλησπέρα σε όλους.! Το ότι δεν έχει πολύ κίνηση δεν είναι πάντα κακό γιατί εάν παρατηρήσετε οι περισσότερες αναφορές δεν έχουν σχέση με το θέμα μας που είναι το navigon 2110 αλλά για άλλες εταιρίες. Για μένα προσωπικά καλή είναι η κίνηση αρκεί να μιλάμε για το πλοηγό και για τις δυνατότητες του που αγοράσαμε και όχι τόσο για τα αλλά συστήματα. Φίλε eleniko το link poy edoses στο θέμα #473# δεν δουλεύει εάν μπορείς ξανα βαλτω γιατί οπως φενετε ειναι πραγματικα πολυ χρήσιμο για τον πλοηγό μας. Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω στο θέμα σου #475# που έχεις βάλει δυο φωτογραφίες τι ακριβώς θες να πεις? Ισχύουν σε όλα τα navigon αυτά (2110,7210) και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Καλησπέρα σε όλους.! Το ότι δεν έχει πολύ κίνηση δεν είναι πάντα κακό γιατί εάν παρατηρήσετε οι περισσότερες αναφορές δεν έχουν σχέση με το θέμα μας που είναι το navigon 2110 αλλά για άλλες εταιρίες. Για μένα προσωπικά καλή είναι η κίνηση αρκεί να μιλάμε για το πλοηγό και για τις δυνατότητες του που αγοράσαμε και όχι τόσο για τα αλλά συστήματα. Φίλε eleniko το link poy edoses στο θέμα #473# δεν δουλεύει εάν μπορείς ξανα βαλτω γιατί οπως φενετε ειναι πραγματικα πολυ χρήσιμο για τον πλοηγό μας. Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω στο θέμα σου #475# που έχεις βάλει δυο φωτογραφίες τι ακριβώς θες να πεις? Ισχύουν σε όλα τα navigon αυτά (2110,7210) και πως? #473# Δεν έχω PREMIUM και μόνο 10 φορές μπορείς να το κατάβασης Το κατέβασαν 10 φορές και ούτε ένα ευχάριστο δεν βαριέσαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αγαπητή Ελενη έχεις από έμενα 20 ευχαριστώ γιατί πραγματικά είσαι άψογη!. Να σε ρωτήσω μιας και το έχεις χρησιμοποίηση ήδη έχει διαφορές από το λογισμικό του 7210? Επειδή μόλις το αγόρασα και αυτό και εάν είναι να το περάσω και στο 7210. Έχω την εντύπωση με μια γρήγορη μάτια ότι δεν έχει διαφορές ή κάνω λάθος? Τι γνώμη έχεις και εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Φίλε μου έχεις από έμενα 20 ευχαριστώ γιατί πραγματικά είσαι άψογος! Εάν κρίνω από το φύλο στο προφίλ... πρέπει να μιλάς σε γυναίκα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Όντως!!! πρέπει να έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει!! ευτυχώς που δεν έγινε το αντίθετο και να μίλαγα σαν να ήταν γυναίκα και να ήταν άντρας γιατί θα είχαμε άλλα! το διορθωνω αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δοκίμασε κανείς το igo amigo στο navigon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αγαπητή Ελενη έχεις από έμενα 20 ευχαριστώ γιατί πραγματικά είσαι άψογη!. Να σε ρωτήσω μιας και το έχεις χρησιμοποίηση ήδη έχει διαφορές από το λογισμικό του 7210? Επειδή μόλις το αγόρασα και αυτό και εάν είναι να το περάσω και στο 7210. Έχω την εντύπωση με μια γρήγορη μάτια ότι δεν έχει διαφορές ή κάνω λάθος? Τι γνώμη έχεις και εσύ? Δουλεύει Και με τα δυο μόνο πρέπει να ρυθμίσεις GPS PORT SETTINGS ,coreCacheSizeKb5120(2110) .Το Video player δουλεύει? Εάν κρίνω από το φύλο στο προφίλ... πρέπει να μιλάς σε γυναίκα! :rolleyes: Δεν υπάρχει πρόβλημα .... Παιδιά έχει κανείς Destinator που τρέχει στο 2100 τέλεια ,όλο προβλήματα έχω ...ready to sd :Germany =LOADCURRENTMAPDATAERROR memory?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δουλεύει Και με τα δυο μόνο πρέπει να ρυθμίσεις GPS PORT SETTINGS ,coreCacheSizeKb5120(2110) .Το Video player δουλεύει? Δεν υπάρχει πρόβλημα .... Παιδιά έχει κανείς Destinator που τρέχει στο 2100 τέλεια ,όλο προβλήματα έχω ...ready to sd :O αν εξαιρέσεις το resize canvas ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μετά την εγκατάσταση πάντως που έκανα στο 7210 δεν δουλεύει. Εμφανίζεται κανονικά το πρόγραμμα του navigon και όχι το καινούργιο μενού .. Μάλιστα ούτε το menu toy activea εμφανίζεται. Εάν ξέρει κανείς εάν γίνονται τίποτα ρυθμίσεις έτσι ώστε να ανοίξει ας τις καταθέσει. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μετά την εγκατάσταση πάντως που έκανα στο 7210 δεν δουλεύει. Εμφανίζεται κανονικά το πρόγραμμα του navigon και όχι το καινούργιο μενού .. Μάλιστα ούτε το menu toy activea εμφανίζεται. Εάν ξέρει κανείς εάν γίνονται τίποτα ρυθμίσεις έτσι ώστε να ανοίξει ας τις καταθέσει. ! Έκανες reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μετά την εγκατάσταση πάντως που έκανα στο 7210 δεν δουλεύει. Εμφανίζεται κανονικά το πρόγραμμα του navigon και όχι το καινούργιο μενού .. Μάλιστα ούτε το menu toy activea εμφανίζεται. Εάν ξέρει κανείς εάν γίνονται τίποτα ρυθμίσεις έτσι ώστε να ανοίξει ας τις καταθέσει. ! Archive.rar. πρέπει να βρίσκονται επάνω στην κάρτα σου Αποσυμπιεσμένο φυσικά ,και δεν ξεχνάμε το ""reset"" κάτω με ένα μυτερό αντικείμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Είσαι τέλεια. Το κατεβάζω και το δοκιμαζω αμέσως. :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikabala Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 1. Έκανα extract στην κάρτα έκανα reset αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει στο φάκελο που γραφείς navigon και είναι κενός να περάσω όλα τα αρχικά αρχεία? Έτσι ώστε να διαβάζει το νέο μενού?? 2. Ένα αρχείο που έχεις μέσα στο φάκελο destinator πρέπει να τρέξουμε από τον πλοηγό? 3. το αρχείο που το λες 2110 μαξ είναι το λογισμικό του 2110?(prepei na to antikatasthsoyme kapoy?simioteon to rotao gia to 7210) 4. Τα αρχεία panorama view 3d kai phone part θα τα βάλουμε έτσι όπως είναι χωρίς extract στο φάκελο map γιατι δεν ανοίγουν αλλιώς και ζητάει κωδικό. Y.Γ Δυστυχώς παρά τις πολλές προσπάθειες και κάνοντας και όλους τους συνδυασμούς(ειτε περνωντασ τα πανω απο μαμισιο λογισμικο ειτε σβηνοντασ το εξολοκληρου και τοποθετοντασ μονο το αρχειο 2110max poy les) δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει στο 7210.Είτε μου έβγαζε error to navigon.exe είτε δεν άνοιγε καν. Επειδή στο 2110 έχω λειτουργήσει όλα τα menu προφανώς πρέπει να υπάρχει κάτι ίσως και κλείδωμα σαν και πιο καινούργιο στο 7210. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μπαίνω μετά από πολύ καιρό και θέλω την βοήθεια σας. Έχω να ενημερώσω το 2100 μαχ από πέρσι, που θα βρω τη νέα έκδοση του χάρτη; Επίσης έχω βαρεθεί να έχω ένα κάρο προγράμματα και θέλω να κρατήσω μόνο αυτό της NAVIGON και το DESTINATOR. Που θα βρω την πιο πρόσφατη έκδοση του dest για την κάρτα μου, και αν υπάρχει κανένα μενού πιο απλό για να επιλέγω μόνο αυτά τα δύο. Το ξέρω ότι σας ζάλισα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 δουλευει μια χαρα. μου δινει ομως την εντυπωση οτι ειναι λιγο βαρυ για τον επεξεργαστη του 2110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 δουλευει μια χαρα. μου δινει ομως την εντυπωση οτι ειναι λιγο βαρυ για τον επεξεργαστη του 2110 Για σου Νίκο, μην ξεχνάς ότι είναι ακόμη σε στάδιο, BETA βλέπεις και στο μενού . ειδικά 3D πόλη .Όπου πρέπει να υπολογίσει και τα υπόλοιπα κτίρια, Με 3Dπόλη" όχι " κάνει πιο μεγάλο ζουμ. Όντος λίγο βαρύ αλλά ωραία τα βουνά και τα λαγκάδια .Προσωπικά μου αρέσει ότι υπολογίζει 3 διαδρομές και διαλέγεις και παίρνεις Εάν το χρησιμοποιείς με το Μενού μου, και θέλεις να βγεις πάλη στο μενού άλλαξε NAVIGON\Settings\ApplicationSettings.xml <?xml version='1.0' encoding='ISO-8859-1'?> <Settings> <Product>MN</Product> <Version>7.0</Version> <ExitBehaviour>7</ExitBehaviour> se <ExitBehaviour>4</ExitBehaviour> SORRY Μου διέφυγε δεν το διόρθωσα Έχω διαβάσει ότι μπορείς να σβήσεις to (autozoom.ini),και κάνη καλύτερο ZOOM NAVIGON\Settings\autozoom.ini ..... test it Εγώ έχω και τα δυο λογιστικά και μέσω μενού πηγαίνω και τα δυο.(MN 7.3.4 +MN 7.4.0 Υ.Γ Απόλυτα τέλεια δουλεύει το 7.3.4 καλύτερα από τις μάνας του 7.0.12 Εάν ψάχνεις και άλλος χάρτες γράψε ..Δεν κανουν στο 7.0.XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 http://rapidshare.com/files/228452531/eneniSE2110.rar Αποσυμπιέζουμε το αρχείο ,επικόλληση στην κάρτα και είστε έτοιμοι … για πολλή αρχάριους ύπαρχοι και Βοήθεια Εγκατάστασης .επιτυχία 100% TNX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Τα 2100/2110 χρησιμοποιούν 5πινο mini usb φορτιστή? Αξίζουν τα παραπάνω € για το 2110 έναντι του 2100, αν δεν σε ενδιαφέρουν οι χάρτες Ευρώπης? Και κάτι τελευταίο. Αν έχεις δύο αυτοκίνητα, που μπορείς να βρεις μια έξτρα βάση αυτοκινήτου? Είτε κομπλέ της "μαμάς", είτε βάση αυτοκινήτου που να μπαίνει σε universal βάση στήριξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Eχω το 2110 Μαξ αγορασμενο απο αγγλια. Αρα εχω φωνητικες οδηγιες στα αγγλικα. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τις οδηγιες σε Ελληνικα; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Όντος λίγο βαρύ αλλά ωραία τα βουνά και τα λαγκάδια .Προσωπικά μου αρέσει ότι υπολογίζει 3 διαδρομές και διαλέγεις και παίρνεις Εγώ έχω και τα δυο λογιστικά και μέσω μενού πηγαίνω και τα δυο.(MN 7.3.4 +MN 7.4.0 Υ.Γ Απόλυτα τέλεια δουλεύει το 7.3.4 καλύτερα από τις μάνας του 7.0.12 Εάν ψάχνεις και άλλος χάρτες γράψε ..Δεν κανουν στο 7.0.XX Και εμένα μου αρέσει πολύ, ακόμη και το μαύρο interface. Οι τρεις διαδρομές είναι πραγματικά πολύ βολικές και τουλάχιστον μια τελείως σωστή(κάτι που το 2110 δεν το κάνει, μια και σε βάζει σε πολλά ζιγκ ζαγκ μέσα στην πόλη) . Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι η καθυστέρηση στον υπολογισμό της διαδρομής αλλά περισσότερο στον επανυπολογισμό. Το 7.3.4 τι διαφορές έχει; Αν είναι καλύτερο μήπως να χρησιμοποιούσαμε αυτό; και αν είναι έτσι μήπως να το ανέβαζες:); Υ.Γ.Αν δεν είναι δύσκολο βέβαια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleniKo Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 MN 7.3.4.577 PNA files für 480x272 inklusive Reality View + Landmark View + Curve Warner + Lane Assistant Pro + TMC PRO greece map Q1 2009 +ΜΕΝΟΥ 2100 +2110max θέμα #473# ( videoPlayer +PictureViewer)χωρίς "ξεκλείδωμα". Δεν χάνετε την εγγύηση της συσκευής σάς +Βοήθεια Εγκατάστασης WORK 100% http://rapidshare.com/files/228452531/eneniSE2110.rar Αποσυμπιέζουμε το αρχείο ,επικόλληση στην κάρτα και είστε έτοιμοι … για πολλή αρχάριους ύπαρχοι και Βοήθεια Εγκατάστασης .επιτυχία 100% Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον nikos_211 που έκανε το upload με Premium account . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts