chrispol22 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Χάρτης Q4 2010 Greece 48.67MB ~99% (323.631km) 91.370 POIs in 70 categories. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Που είναι ρε παιδιά? Χάρτης Q4 2010 Greece 48.67MB ~99% (323.631km) 91.370 POIs in 70 categories. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafra35 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) δες αυτο!!!!!! Edited November 27, 2010 by pafra35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafra35 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 http://www.heroturko.org/softwares/multimedia/666554-navigon-europe-q4-2010-mn7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis7575 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) καλησπερα παιδια αν μπορουσε καποιος και αν ηξερε υπαρχει τροπος να κανουμε το 2100 max να δουλευει μεσα σε δασοσ μονο σαν gps περιπατου και οχι με του χαρτες (μαρεσουν και τα μανιταρια ) αν μπορει καποιος ασ με βοηθησει ευχαριστω εκ τον προτερον!!!!!!!!!! Edited November 30, 2010 by vasilis7575 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Αν δεν έχει χάρτες... τι περιμένεις να σου δείχνει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis7575 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 (edited) να αποθηκευο σημειο αφετεριας και να μου δειχνει την πορεια σε ευθεια και την αποσταση για να γυρισω πισω στο σημειο που εχω αποθηκευσει δηλαδη κατι σαν το Garmin e Trex H Edited December 1, 2010 by vasilis7575 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oikonomou Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Χάρτης Q4 2010 Greece 48.67MB ~99% (323.631km) 91.370 POIs in 70 categories. να ρωτήσω βρε παιδιά: 1. Μπαίνει στο 2100 max (όπως το αγόρασα) ή θέλει κάποια άλλη software αναβάθμιση; 2. Διαβάζω οτι θέλει και αρχεία nfs. Αυτά που τα βρίσκουμε για αυτή την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 να ρωτήσω βρε παιδιά: 1. Μπαίνει στο 2100 max (όπως το αγόρασα) ή θέλει κάποια άλλη software αναβάθμιση; 2. Διαβάζω οτι θέλει και αρχεία nfs. Αυτά που τα βρίσκουμε για αυτή την έκδοση; Τα .nfs τα βρισκεις μαζι με τον χαρτη. Οταν λες οπως το αγορασες... τι ενοεις? Ποια εκδοση λογισμικου εχει? Την 7.0.13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oikonomou Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Ποια εκδοση λογισμικου εχει? Την 7.0.13? ναι. Θα τους δει τους νέους χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ναι. Θα τους δει τους νέους χάρτες? Αν ειναι για την εκδοση 7 και βεβαια θα τους δει. Μην ξεχασεις να περασεις και τα αντιστιχα .nfs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές. Σκέτος ελληνικός χάρτης Q4 υπάρχει; Νομίζω του έχω βάλει το λογισμικό του 3300 Κανένα Π.Μ.; Edited December 24, 2010 by NAVMAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλσπέρα σας είναι εύκολο να μου δώσεται ένα κουμπάκι τηs navitel για να το βαλω στο menu καθώς και το τι πρεπει να προσθέσω στο skin.ini ?? εχω το navigon 2100 (480x272) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asilver Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Χρόνια πολλά παιδιά, ευτυχισμένο και με υγεία το 2011, πριν τις γιορτές αγόρασα από το saturn το 2100, όλες τις γιορτές όταν είχα ελεύθερη ώρα τις πέρασα στο pc, πέρασα την αναβάθμηση του λογισμικού, το vista menu final της Ελένης (εύγε) και άλλα τρία προγράμματα πλοήγησης, μου κόλλησε τώρα να περάσω το 3300, παρακαλώ μιά βοήθεια Edited January 9, 2011 by asilver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Παίδες αν πάρω το 3300 ... μπορώ να του περάσω όποιους παραπάνω χάρτες θέλω (να προσθεσω δυτικη ευρωπη βασικα θελω); Που θα αποθηκεύονται; Είναι μεγάλη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παίδες αν πάρω το 3300 ... μπορώ να του περάσω όποιους παραπάνω χάρτες θέλω (να προσθεσω δυτικη ευρωπη βασικα θελω); Που θα αποθηκεύονται; Είναι μεγάλη διαδικασία; Ειναι απλο , αρκει να τους εχεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ειναι απλο , αρκει να τους εχεις !!! Ωραια. Θενκς. Και οι πολεις απο τις χωρες του εξωτερικου γινονται αναζητηση στα ελληνικα; Ετσι γινεται και στο Navigon στο κινητο τουλαχιστον για αυτο ρωταω.... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asilver Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Παιδιά τελικά πέρασα την MN 7.4.7 την έκδοση που φορτώνει από την κάρτα χωρίς να πειράζει την my flash, αλλά έχω ένα προβληματάκι, από το μενου (της Ελένης)στο ξεκίνημα μπορώ να μπω όπου θέλω, όμως απαξ και μπώ στο πρόγραμμα πλοήγησης της navigon όταν πατάω το κουμπί εξόδου με πετάει έξω από την συσκευή δηλαδη δεν με βγάζει στο μενου και πρέπει να ξανακάνω reset για να μπω στο μενου, πιό αρχείο πρέπει να πειράξω και τί; ΟΚ το βρήκα με την βοήθεια ενος ποστ του Νίκου, αλλά η MN 7.4.7 μου φαίνεται πολύ πιό αργή από την ΜΝ 4.7.1 (3300) η γνώμη σας; Edited January 11, 2011 by asilver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzmath Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα και απο μένα ,μπορώ να έχω και εγω ένα p.m. για το 3300 μαζί με τα παρελκόμενα ή για την αναβάθμιση σε 4310? Έχω περάσει στο maxάκι το 2100το μενου της Ελένης. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πολλά πολλά συγχαρητήρια Edited January 23, 2011 by jzmath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalakis Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 καλησπέρα σε όλους. Εχω κι εγω ενα μαξακι με αναβαθμιση σε 7,4,7 806 και θα ηθελα να ρωτησω εαν ο φακελος navigon στην flash memory χρειάζεται και αν οχι αν μπορουμε να τον σβησουμε. Ή τελος παντων να κρατησουμε οτι χρειαζεται γιατι θελω να αντιγραψω το igo.exe στην flash για τρεχει! Ξέρει κανενας για την καινουργια αναβαθμιση σε navigon plus 20? Τρέχει, αξίζει? και που μπορουμε να την βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsoom23 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Πρόσφατα μου χάρησαν ένα 2100max προσπαθώντας να το αναβαθμίσω μάλον έκανα κάποια πατάτα και τώρα μου βγάζει "image file corrupted, update cancelled" είχα την έκδοση 7.0.12 και προσπάθησα να βάλω την 4310max, δεν βλέπω την flash ουτε την sd card, ενώ στην αρχική οθόνη μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα και πάνω αριστερά "?.04??.0409". Ψάχνοντας στο forum βρήκα τα αρχεία για fw update , έβαλα τα αρχεία σε μια sd και έκανα hard reset, ΤΙΠΟΤΑ. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick73 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Εχω κανει την αναβαθμισει και τωρα το fresh βλεπει τη συσκευη σαν 8310 εαν βρω και βαλω μια sd bluetooth λετε να συνεργαστει με το προγραμμα και αν ψαχνω να βρω ενα εστιατοριο π.χ να μπορω μεσω της συσκευης να παρω και τηλεφωνο για κρατηση; Και το ρωταω γιατι σα λογισμικο αυτη τη δυνατοτητα τη δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Όχι φίλε μου, γιατί το 2100 δεν έχει BT από μόνο του. Το 8310 που χρησιμοποιείς το λογισμικό του είχε, γι'αυτό και βλέπεις την επιλογή. Και να βάλεις SD Bluetooth δεν θα την "βλεπει" λογικά το Λογισμικό. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_21 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Kαλησπέρα κ απο μένα, έχω ένα 2100max και αποφάσισα να αναβαθμίσω χάρτες. Απο την έκδοση Q1 2009 που είχε, κατέβασα Q1 2011. Αντέγραψα το greece.map στο φάκελο "map" καθώς και όλα τα .nfs τα οποία έκανα αντικατάσταση όπου ζήτησε. Όμως, ξεκινώντας μου βγάζει exception σε αρχείο DlΜalloc.ccp με error 8 και 87, ενώ πατώντας ok, μου βγάζει μνμ "program memory is low"... -Η κάρτα sd είναι 2gb- να σημειώσω ότι ο μόνος τρόπος που βρήκα για να λειτουργήσει, είναι αντιγράφοντας ξανά το παλιό mapdrawer.nfs αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό αυτό... Edited February 28, 2011 by dante_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εχω το Navigon 2100max τρεχω το Igo8 kai to primo αλλα δεν βρισκει τον δεκτη TMC ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα . Εχει καποιος λυσει το προβλημα αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts