Jump to content

nick73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nick73

  1. Καλησπερα να κανω μια ερωτηση? Αν θελω να βαλω αυτο https://spaceboy.io/store/spigen-glas-tr-full-cover-hd-hinge-film-agl03732-samsung-galaxy-z-fold-3-premium-tempered-glass-screen-protector/ θα πρεπει να βγαλω την προστατευτικη μεμβρανη πρωτα?
  2. Καλως τα δεχτηκαμε https://www.samsung.com/uk/samsung-upgrade/ Αυτο γιατι να μην το χουμε κι εδω?
  3. Εντέλει πήγα την συσκευή την προηγούμενη Πέμπτη στο service της Κηφισιάς και εχτές το πήρα με αλλαγμένη οθόνη και μπαταρίες. Ταχυτατοι και άψογοι σε όλα, παρόλο που είχε μερικά σημαδακια η συσκευη και φοβομουν οτι θα χα θεμα με την εγγυηση.
  4. Καλησπερα σε ολους, εδω και κάτι μέρες εντελώς ξαφνικά μου έβγαλε κάτω στην οθόνη μια μαύρη βούλα (fold3) έχει κανείς παρομοια εμπειρία?
  5. Καλησπερα σε ολους εδω και κάτι μέρες εντελώς ξαφνικά μου έβγαλε κάτω στην οθόνη μια μαύρη βούλα (fold3) έχει κανείς παρομοια εμπειρία?
  6. Καλησπερα σε ολους εχω διαβασει πολλα forums χωρις να βγαλω ακρη ισως δεν καταλαβαινω εγω, αλλα επειδη θα ηθελα να παρω το z10 η απορια μου ειναι η εξης το BIS ενεργοποιειται αποκλειστικα απο το φορεα; γιατι εγω ταξιδευω συχνα στο εξωτερικο και χρησιμοποιω τοπικες sim, αρα οταν βαλω αλλη sim απο του φορεα μου στη συσκευη το συστημα συμπιεσης δεδομενων παει περιπατο η δουλευει ακομα σα να ειναι ενεργοποιημενο στη συσκευη; Και ακομα θα ηθελα να γνωριζω με ποιες εφαρμογες λειτουργει το BIS φανταζομαι οτι θα λειτουργει με το hub του OS10 αν ειναι ετσι και λειτουργει και με το brower του ειναι ιδανικη συσκευη αλλα αν λειτουργει μονο στο δικτυο του φορεα του πολυ φοβαμαι οτι θα μου ειναι αχρηστο. Αν γινοταν καποιος να μαι διαφωτιση θα το εκτιμουσα, ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. Να κανω και εγω μια ερωτηση; Το 2100 max μετα απο γαργαλημα το freshτο βλεπει 8310 στη τελευταια του εκδοση χωρις κανενα προβλημα. Προσφατα η Navigon μου εστειλε email με προσφορα λογισμικου για 45 ευρω να αναβαθμιστει σε 8410 το θεμα μου ομως ειναι αν αυτο το λογισμικο δουλευει με win ce5 η θελει win ce6 το οποιο ως γνωστον το μαξακι 2100 δεν το φοραει!
  8. Εχω κανει την αναβαθμισει και τωρα το fresh βλεπει τη συσκευη σαν 8310 εαν βρω και βαλω μια sd bluetooth λετε να συνεργαστει με το προγραμμα και αν ψαχνω να βρω ενα εστιατοριο π.χ να μπορω μεσω της συσκευης να παρω και τηλεφωνο για κρατηση; Και το ρωταω γιατι σα λογισμικο αυτη τη δυνατοτητα τη δινει
  9. Παιδια εχει βγει μια προσφορα για το εν λογω μοντελο jvc kv-px701 το οποιο εκ πρωτης οψεως δειχνει καλο με 4.3 οθονη bluetooth και φοραει navigon με χαρτες ολης της ευρωπης συμφωνα με το φυλλαδιο της προσφορας η ερωτηση μου ειναι επειδη δεν εχω ξανακουσει για αυτη τη συσκευη αν ειναι ευκολο να ξεκλειδωθει ωστε να μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε
  10. Οντως τα χαμηλης ποιοτητας tts δεν αξιζουν το κοπο ελεγα μηπως υπηρχε κανενα κολπακι να αυξηθει η μνημη
  11. Εχω ενα προβληματακι δουλευοντας με το igo8 την τελευταια εκδοση οταν βαζω φωνες TTS η μνημη γονατιζει λογω των 64mb υπαρχει κανενα κολπακι για να ξεπεραστει αυτο το θεμα?
  12. Το 2100 εγω το δουλευω με μια kingston 32gb 4class χωρις κανενα προβλημα
  13. εχω κανει τα βηματα ακριβως οπως τα γραφεις αλλα μου βγαζει λαθος στην εικονικη θυρα οταν τρεχω το VirtComMgr.exe τι πιστευεισ οτι εχω κανει λαθος?
  14. χρησιμοποιησα το αρχειο Settings_2_obtimal_fuer_7.4_ohne_pv για να κανω αναβαθμιση σε ενα navigon max2100 αλλα τωρα δεν μου ανοιγει το προγραμμα μηπως εχω παραλειψει κατι
  15. Σου δουλευει το Garmin κανονικα γιατι εμενα δε μου βρισκει τη θυρα της κεραιας σε οσα φορουμ και να εψαξα δεν καταφερα τιποτα εχει κανεις καμια ιδεα?
  16. Συμφωνω και εγω οτι ο Q4 εχει μεγαλη βελτιωση αλλα και ο προηγουμενος ηταν καλος σε σχεση με αλλες εταιριες για παραδειγμα ειχε χωρια τις Θεσσαλιας ολοκληρα οταν dest7 και igo8 ειχαν μονο το δρομο που οδηγουσε στη πλατεια συγκεκριμενα το χωριο Μελισσα στο νομο Λαρισης το ειδα στο igo8 τωρα που εβγαλα το χαρτη της epsilon και εβαλα τον Q2 της navteq
  17. Ωραια το μηχανημα ξεκλειδωσε χαρη στη βοηθεια σας και δουλευει με το navigon της μαμας του το ig08 το dest 7 και το mio map 2008 και επειδη εχει χαβαλε η συγκριση των συστηματων μηπως εχει καποιος papago, garmin, tom tom, ndrive η οτιδηποτε αλλο δε μου ερχεται στο νου τωρα ωστε να το μοιραστει μαζι μας ευχαριστω εκ των προτερων
  18. Μετα απο πολλες δοκιμες εχω να σας πω οτι το navigon ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα το δοκιμασα σε κατι απιθανα χωρια που ειχε ολους τους δρομους οταν στο ιδιο σημειο destinator7 και igo8 δεν εδειχναν τιποτα και να φανταστειται οτι αυτες τις μερες θα κυκλοφορησει ο καινουργιος χαρτης ακομα πιο ενημερωμενος ειδωμεν!!!
  19. Dimig ευχαριστω για ολα και τα τρια προγραμματα δουλευουν κανονικα οσον αφορα τους χρονους κλειδωματος οταν δουλευω το navigon γινεται αρκετα γρηγορα σχεδον ενα λεπτο χρειαζεται ισως και λιγοτερο, το destinator θελει λιγο παραπανω χρονο ισως 2-3 λεπτα και το igo8 χρειαζεται γυρω στο πενταλεπτο. Ολα αυτα τα εχω παρατηρηση σημερα δεν εχω αφηση ακομη το μηχανημα σβηστο για πολλες ωρες αυριο το πρωι που θα το ξανανοιξω θα δω αντιδρασεις και θα σου πω
  20. Dimig οι ρυθμισεις που εδωσες για το gps tracking μου ελυσαν και αυτο το προβλημα το destinator δουλευει κανονικα. Εχω βαλει και το igo8 αλλα μου βγαινει στη μιση οθονη κατα τα αλλα δουλευει και αυτο, για να βγει σε full screen τι πρεπει να κανω? ειχα κατεβασει αλλη μια εκδοση που πηγαινε να ανοιξει σε full screen αλλα εγραφε οτι λειπει ενα αρχειο και σταματαγε, δοκιμασα να αλλαξω καποια αρχεια μεταξυ των δυο igo8 φακελων αλλα τα ιδια η θα δουλευει στη μιση οθονη η οταν παει να ανοιξει σε ολοκληρη μου βγαζει οτι λειπει αρχειο
  21. Φιλε dimig σε ευχαριστω πολυ ολα δουλευουν κανονικα εκτος απο το οτι στο destinator δεν κλειδωνει σημα απο δορυφορο την ωρα που το navigon εχει κανονικοτατο σημα, αλλαξα ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν ειδα αποτελεσμα μηπως μου ξεφευγει τιποτα?
  22. Με το μενου τα καταφερα και μπορω να μπω κανονικα σε περιβαλλον windows αλλα το προβλημα μου ειναι αυτο με το αρχειο .ini δεν ξερω τι να το κανω, οσον αφορα τα προγραμματα τα εχω κανει και copy paste στη καρτα αλλα και δοκιμασα να τα εγκαταστησω απευθειας με install και στις δυο περιπτωσεις ειχα προβλημα. Αν μπορειτε πειτε μου τι ακριβως να κανω με το .ini αλλα και πως θα ειμαι σιγουρος οτι τα προγραμματα που κατεβασα ειναι οντως για PNA
  23. μπορει καποιος να μου στειλει αναλυτικες οδηγιες για το πως εγκαθιστας το destinator σε ενα navigon 2100 max ακολουθησα ολες σας τις οδηγιες αλλα το μονο που καταφερα ειναι να βλεπω το καινουργιο μενου οοταν εγκαθιστω ενα αλλο προγραμμα (destinator papago) μου βγαζει μηνυματα λαθους τι δε κανω σωστα ρε παιδια?
×
×
  • Create New...