Jump to content

nick73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nick73

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1973

Συσκευή

  • Συσκευή
    Z fold 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nick73's Achievements

  1. Καλησπερα να κανω μια ερωτηση? Αν θελω να βαλω αυτο https://spaceboy.io/store/spigen-glas-tr-full-cover-hd-hinge-film-agl03732-samsung-galaxy-z-fold-3-premium-tempered-glass-screen-protector/ θα πρεπει να βγαλω την προστατευτικη μεμβρανη πρωτα?
  2. Καλως τα δεχτηκαμε https://www.samsung.com/uk/samsung-upgrade/ Αυτο γιατι να μην το χουμε κι εδω?
  3. Εντέλει πήγα την συσκευή την προηγούμενη Πέμπτη στο service της Κηφισιάς και εχτές το πήρα με αλλαγμένη οθόνη και μπαταρίες. Ταχυτατοι και άψογοι σε όλα, παρόλο που είχε μερικά σημαδακια η συσκευη και φοβομουν οτι θα χα θεμα με την εγγυηση.
  4. Καλησπερα σε ολους, εδω και κάτι μέρες εντελώς ξαφνικά μου έβγαλε κάτω στην οθόνη μια μαύρη βούλα (fold3) έχει κανείς παρομοια εμπειρία?
  5. Καλησπερα σε ολους εδω και κάτι μέρες εντελώς ξαφνικά μου έβγαλε κάτω στην οθόνη μια μαύρη βούλα (fold3) έχει κανείς παρομοια εμπειρία?
  6. Καλησπερα σε ολους εχω διαβασει πολλα forums χωρις να βγαλω ακρη ισως δεν καταλαβαινω εγω, αλλα επειδη θα ηθελα να παρω το z10 η απορια μου ειναι η εξης το BIS ενεργοποιειται αποκλειστικα απο το φορεα; γιατι εγω ταξιδευω συχνα στο εξωτερικο και χρησιμοποιω τοπικες sim, αρα οταν βαλω αλλη sim απο του φορεα μου στη συσκευη το συστημα συμπιεσης δεδομενων παει περιπατο η δουλευει ακομα σα να ειναι ενεργοποιημενο στη συσκευη; Και ακομα θα ηθελα να γνωριζω με ποιες εφαρμογες λειτουργει το BIS φανταζομαι οτι θα λειτουργει με το hub του OS10 αν ειναι ετσι και λειτουργει και με το brower του ειναι ιδανικη συσκευη αλλα αν λειτουργει μονο στο δικτυο του φορεα του πολυ φοβαμαι οτι θα μου ειναι αχρηστο. Αν γινοταν καποιος να μαι διαφωτιση θα το εκτιμουσα, ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. Να κανω και εγω μια ερωτηση; Το 2100 max μετα απο γαργαλημα το freshτο βλεπει 8310 στη τελευταια του εκδοση χωρις κανενα προβλημα. Προσφατα η Navigon μου εστειλε email με προσφορα λογισμικου για 45 ευρω να αναβαθμιστει σε 8410 το θεμα μου ομως ειναι αν αυτο το λογισμικο δουλευει με win ce5 η θελει win ce6 το οποιο ως γνωστον το μαξακι 2100 δεν το φοραει!
  8. Εχω κανει την αναβαθμισει και τωρα το fresh βλεπει τη συσκευη σαν 8310 εαν βρω και βαλω μια sd bluetooth λετε να συνεργαστει με το προγραμμα και αν ψαχνω να βρω ενα εστιατοριο π.χ να μπορω μεσω της συσκευης να παρω και τηλεφωνο για κρατηση; Και το ρωταω γιατι σα λογισμικο αυτη τη δυνατοτητα τη δινει
  9. Παιδια εχει βγει μια προσφορα για το εν λογω μοντελο jvc kv-px701 το οποιο εκ πρωτης οψεως δειχνει καλο με 4.3 οθονη bluetooth και φοραει navigon με χαρτες ολης της ευρωπης συμφωνα με το φυλλαδιο της προσφορας η ερωτηση μου ειναι επειδη δεν εχω ξανακουσει για αυτη τη συσκευη αν ειναι ευκολο να ξεκλειδωθει ωστε να μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε
  10. Οντως τα χαμηλης ποιοτητας tts δεν αξιζουν το κοπο ελεγα μηπως υπηρχε κανενα κολπακι να αυξηθει η μνημη
  11. Εχω ενα προβληματακι δουλευοντας με το igo8 την τελευταια εκδοση οταν βαζω φωνες TTS η μνημη γονατιζει λογω των 64mb υπαρχει κανενα κολπακι για να ξεπεραστει αυτο το θεμα?
  12. Το 2100 εγω το δουλευω με μια kingston 32gb 4class χωρις κανενα προβλημα
  13. εχω κανει τα βηματα ακριβως οπως τα γραφεις αλλα μου βγαζει λαθος στην εικονικη θυρα οταν τρεχω το VirtComMgr.exe τι πιστευεισ οτι εχω κανει λαθος?
×
×
  • Create New...