Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιώργο το 7 με τον παλαιο χαρτη του 2008 νομιζω τρεχει κανονικα τουλαχιστον στο δικο μου 2100. Και δεν το χρησιμοποιω καθολου.....

Ναι αυτο λεω και εγω με τον παλιο τρεχει μια χαρα το DEst7 με τον καινουργιο παπαλα βγαζει πινακιδα.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δουλεύει κανονικά με το νέο χάρτη αλλά κάνει υπολογισμό ανάλογα τα κέφια του το 7 και το 9 καθόλου

Μαλλον ο φιλος σου δεν εχει ψαξει καλα τους χαρτες. Ακομη και στο site της Navteq να μπεις που εχει οτι πιο καινουριο, αν ψαξεις θα βρεις ενα σωρο λαθη.

Εγγραψα για συγκεκριμένη περιοχή και γενικά για Αττική σε χαρτογραφιση όχι χάραξη διαδρομής κλπ .:)

Στο σύνολο όμως η εταιρία κάνει δυο βήματα μπροστά και ένα πίσω.Παράδειγμα οι νέοι χάρτες Q2 και για την Αθήνα όσο δοκιμάστηκαν....(και επίσης στην Ευρωπαική τους έκδοση δεν έχουν τώρα χώρες της Αν.Ευρώπης όπως είχαν οι Q1) .

Το πρόβλημα είναι ότι καθε εταιρία παραγγέλνει χάρτες που θέλει και που θεωρητικά παίζουν καλύτερα στα μηχανήματά τους ή είναι θέμα τι θέλουν να πλασάρουν σε κάθε αγορά. (ή περισσοτερο)

Edited by Starenios

καλημερα παιδια διεγραψα καταλαθος την my flash disk καποιος αν θελει να μου στειλει το αρχειο παρακαλω:cry:

ΥΓ ΕΧΩ ΤΟ MAX 2100:cry: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

Ρε παιδια ακουω συνεχως για Dest8 ,Dest9 και προσφατα χαρτη NGI 2010.

Εγω εβαλα το Dest8 ,Dest9 με τον προηγουμενο χαρτη τρεχει μια χαρα βρισκει δορυφορους αλλα οταν του βαλω προορισμο βγαζει μια πινακιδα πορτοκαλι

Προειδοποιηση

Τα σημεια αφετηριας η προορισμου δεν ειναι

προσπελασιμα με οχημα. Αλλαξτε σημειο

αφετηριας η προορισμου.

Στο Dest7 ταιριαζουν οι χαρτες MLS Destinator 2010 :):):)

Και οι καινούργιοι της gi.

Τρεχουν στο 21ΧΧ χωρις να βγαζουν το πορτοκαλι πινακακι για τα σημεια εκινησης και προορισμου, οταν παει να υπολογισει διαδρομη;

Ρε παιδια ακουω συνεχως για Dest8 ,Dest9 και προσφατα χαρτη NGI 2010.

Εγω εβαλα το Dest8 ,Dest9 με τον προηγουμενο χαρτη τρεχει μια χαρα βρισκει δορυφορους αλλα οταν του βαλω προορισμο βγαζει μια πινακιδα πορτοκαλι

Προειδοποιηση

Τα σημεια αφετηριας η προορισμου δεν ειναι

προσπελασιμα με οχημα. Αλλαξτε σημειο

αφετηριας η προορισμου.

Καποιοι ειπαν ας το βγαζει αυτο αστο και κανε διαδρομη και θα κανει τον υπολογισμο αλλα τιποτα δεν εγινε και εχω την απορεια σε εσας στο Navigon 2100max τρεχει ????????????????

Το ιδιο μηνυμα βγαζει και το Dest7 με τον καινουργιο χαρτη NGI 2010 .Στο οποιο δεν εχω προβλημα με τους αλλους χαρτες.

Για δωστε τα φωτα σας στο θεμα αυτο.

ΤΝΧ Γιωργος

Γιώργο χρονια πολλά

Εγω δεν εχω καταφέρει να τρέξω κανενα dest. Όλα βγάζουν το ιδιο μύνημα.

Εδω καλά -καλά δεν τρεχει με τα δικά του (της navigon) κολάει αφάνταστα και αντε να πας εκει που θέλεις αν κολήσει........

Ευτυχως που τρέχει καλά τα igo και ginius.....

Edited by jogatore

• Administrators
Τρεχουν στο 21ΧΧ χωρις να βγαζουν το πορτοκαλι πινακακι για τα σημεια εκινησης και προορισμου, οταν παει να υπολογισει διαδρομη;

Δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής για να μπορέσω να δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Modpic.gif

Mόλις δοκίμασα με τον νέο χάρτη και δεν δουλεύει, πετάει τη γνωστή μπούρδα. Πάντως με τον προηγούμενο χάρτη του 2008 μου δούλευε κανονικά....:blink:

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Mόλις δοκίμασα με τον νέο χάρτη και δεν δουλεύει, πετάει τη γνωστή μπούρδα. Πάντως με τον προηγούμενο χάρτη του 2008 μου δούλευε κανονικά....:blink:

Ανδρεα δες τα π.μ. σου

Ανδρεα δες τα π.μ. σου

Νίκο μπορείς να βοηθήσεις και εμένα γιατί έπαθα ότι και ο Ανδρέας με τον νέο χάρτη?

Ανδρεα δες τα π.μ. σου

Νίκο μπορείς να βοηθήσεις και εμένα γιατί έπαθα ότι και ο Ανδρέας με τον νέο χάρτη?

Γιατι δουλευει σε σας και σε μενα ΔΕΝ !!!!!

Οχι οτι με ενδιαφέρει απλά για ενημέρωση !!!!:lol::lol:

Νίκο ολα οκ με το χάρτη! Πέρα από τα κλασικά error που πετάει στην αρχή δουλεύει κανονικά μετά:)

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Ακόμα ασχολείστε με το Destinator στο Navigon ; :lol:

και ο νεος χάρτης δεν λέει και πολλά....... για τον ανταγωνισμό πλέον:)

Kαι μια ερώτηση :

Oσοι τρεχουν το garmin ,ποια έκδοση έχουν γιατί κανω όλα τα κόλπα που έχουν αναφερθεί αλλά κολλά στην αναζήτιση υπηρεσιών (μεσω δορυφόρου κλπ) στην αρχική οθόνη (2η κάρτα)

Οχι οτι θα χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα (μην πω καθόλου) αλλά αφού το χουμε, είπαμε να παίξουμε λίγο:rolleyes::lol::lol:

MyFlickr

Γιατι δουλευει σε σας και σε μενα ΔΕΝ !!!!!

Οχι οτι με ενδιαφέρει απλά για ενημέρωση !!!!:lol:

Τι του κανεις βρε γρουσουζη; :lol:

Οι χαρτες της gi ειναι καλοι ακομα και οι παλιοι. Το προγραμμα αν και ξεπερασμενο σε εμφανιση και λειτουργιες, ειναι το πιο αξιοπιστο στη χαραξη της δαδρομης. Για αυτο αλλωστε αγοραζουμε πλοηγους. Για ομορφια μπορετε να βαλετε και μια ψηφιακη κορνιζα με ηθοποιους, μανεκεν, εμενα, ακομα και με την Τζουλια (προσοχη οχι τον Μενιο).:lol:

Kαι μια ερώτηση :

Oσοι τρεχουν το garmin ,ποια έκδοση έχουν γιατί κανω όλα τα κόλπα που έχουν αναφερθεί αλλά κολλά στην αναζήτιση υπηρεσιών (μεσω δορυφόρου κλπ) στην αρχική οθόνη (2η κάρτα)

Εγω εχω την 5.00.20wp

Σε ποιο σημειο ακριβως ειναι η αναζητηση υπηρεσιων που λες;

Και κατι ακομα, τι το θες το Garmin δεν λεει.

Οχι οτι θα χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα (μην πω καθόλου) αλλά αφού το χουμε, είπαμε να παίξουμε λίγο:rolleyes::lol:

Ενας ακομη λογος. Ισως ο σοβαροτερος. Αν δεν υπηρχε το παιχνιδι θα ημουν ακομη με το 7.0.12 φιλε μου. :)

Έχει ρε παιδιά κανείς αυτοκινητάκι (Citroen C4 hatchback) για να βάλω αντί του βέλους ; :worry:

http://www.autoplusdigital.com.ar/uploads/img/CITROEN-C4-HATCHBACK-PATAGO_th_3.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Ενας ακομη λογος. Ισως ο σοβαροτερος. Αν δεν υπηρχε το παιχνιδι θα ημουν ακομη με το 7.0.12 φιλε μου. :)

Ε ναι, να μην παίξουμε και μες σαν παιδιά που είμαστε;;;:tease::lol::lol::lol:

MyFlickr

Οι χαρτες της gi ειναι καλοι ακομα και οι παλιοι. Το προγραμμα αν και ξεπερασμενο σε εμφανιση και λειτουργιες, ειναι το πιο αξιοπιστο στη χαραξη της δαδρομης. Για αυτο αλλωστε αγοραζουμε πλοηγους. .:lol:

Χαρτες της GI έχoυν και άλλα πλέον.....στην χάραξη της διαδρομής είναι ακόμα καλό,αλλά στο Navigon δεν λειτουργεί τόσο αξιοπιστα όπως το έχω δοκιμάσει,χώρια ότι κρασάρει συχνά ή κολλά...Kαλύτερο για μένα το Miomap με ginius xάρτη της GI

Εγω εχω την 5.00.20wp

Σε ποιο σημειο ακριβως ειναι η αναζητηση υπηρεσιων που λες;

Και κατι ακομα, τι το θες το Garmin δεν λεει.

Ευχαριστώ το έλυσα το πρόβλημα,ήταν κλειδωμένοι οι χάρτες.Η έκδοση που έχω είναι η 5.00.10 θα κοιτάξω για νεώτερη .....Το Garmin όντως δεν λέει αν και έχει πολύ καλό Ελληνικό χάρτη.....απλά μου έδωσαν χάρτη για ναυσιπλοία και θέλω να το σετάρω δώσω έτοιμο σε φίλο που ασχολείται με ψάρεμα .

Παρεπιπτώντος να αναφέρω με αναβαθμιση firmware του max απο το αρχικό ,το Garmin δεν κολάει,δουλεύει καλά :)

Η 7.0.12 ήταν παναλαφρυ για το μηχανημα .Το θέμα ήταν η υποστήριξη των χαρτών που μας έκανε να το ψάξουμε καθώς σταμάταγε στην Q4-2008

Edited by Starenios

Η 7.0.12 ήταν παναλαφρυ για το μηχανημα .Το θέμα ήταν η υποστήριξη των χαρτών που μας έκανε να το ψάξουμε καθώς σταμάταγε στην Q4-2008

Γιατι οι νεοι χάρτες δεν μπαινουν στο 7.0.12 ??????Το έχεις ψάξει?

Εγώ πιστεύω οτι για το ψάξιμο ίσως να εγινε/γίνετε για τις επιπλεον λειτουργίες που εχουν τα αλλα προγράμματα.

Edited by jogatore