faraomc Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Το Terrain_EU.nfs είναι το ανάγλυφο εδάφους, το Phoneme_EU.nfs είναι φωνητικές εντολές , όπως τα αρχεία dem και tts στο igo8. Εάν θες μπορείς να τα μην τα χρησιμοποιήσεις να τα βαλω χυμα στο φακελο MAP η να τα βαλω με τους φακελους τους οπως ειναι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 να τα βαλω χυμα στο φακελο MAP η να τα βαλω με τους φακελους τους οπως ειναι τωρα? Μπαινουν χυμα στο φακελο Map. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) να τα βαλω χυμα στο φακελο MAP η να τα βαλω με τους φακελους τους οπως ειναι τωρα? Χύμα στο φάκελο ΜΑΡ Sorry nikos_211 δεν είδα ότι είχες απαντήσει Edited February 22, 2010 by dade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) Παιδιά το Ndrive δεν παίζει στο ΜΑΧ? Δεν βρίσκει GPS? Υπάρχει καμία λύση; Έπισης έβαλα Destinator 9 ελληνικό, έβαλα και σωστές ρυθμίσεις για GPS, το βλέπει, αλλά δεν βρίσκει δορυφόρους... Any ideas? Edited February 23, 2010 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_76 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παιδιά το Ndrive δεν παίζει στο ΜΑΧ? Δεν βρίσκει GPS? Υπάρχει καμία λύση; κι εγω το ιδιο προβλημα εχω,μου δειχνει πως βρισκει δορυφορους,μου δειχνει σωστα τις συντεταγμένες,αλλα οταν μπω στο χαρτη μου λεει πως δεν εχει gps. αν γνωριζει καποιος τη λυση ας μας δωσει τα φωτα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παιδιά το Ndrive δεν παίζει στο ΜΑΧ? Δεν βρίσκει GPS? Υπάρχει καμία λύση; Έπισης έβαλα Destinator 9 ελληνικό, έβαλα και σωστές ρυθμίσεις για GPS, το βλέπει, αλλά δεν βρίσκει δορυφόρους... Any ideas? To Destinator βρισκει δορυφορους κανονικα. Εβαλες PORT=7 και BAUD_RATE=115200; Το προβλημα του ειναι οτι και στο Dest Pro. Τα σημεια εκινησης η προορισμου δεν ειναι προσπελασιμα. Τι παραπανω εχει απο το Dest7; Μονο λιγο καλυτερο interface. Χαρτης ιδιος. Το nDrive το δοκιμασα στο μπαλκονι παιζει μια χαρα. Εβαλα μονο στις ρυθμισεις του GPS com-7 και Baud Rate 57600. Ξεκλειδωσα και τον χαρτη και ολα μια χαρα. Σε λιγο θα το δοκιμασω και στο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παιδιά το Ndrive δεν παίζει στο ΜΑΧ? Δεν βρίσκει GPS? Υπάρχει καμία λύση; κι εγω το ιδιο προβλημα εχω,μου δειχνει πως βρισκει δορυφορους,μου δειχνει σωστα τις συντεταγμένες,αλλα οταν μπω στο χαρτη μου λεει πως δεν εχει gps. αν γνωριζει καποιος τη λυση ας μας δωσει τα φωτα του... 1. Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση ή άλλαξε το navigation.chc 2. Αν επιμένει και δεν σου βρίσκει GPS θα το τρέξεις όπως το Garmin. Θα αντιγράψεις τα αρχεία και garmin.exe στον υπολογιστή σου και θα τα μετονομάσεις σε Ndrive.nfrun και Ndrive.exe θα ανοίξεις το Ndrive.nfrun και στη θέση του #Garmin starten RunWait "\Storage Card\Garmin\Apps\WM\Que.exe" θα γράψεις το παρακάτω ή όπως αλλιώς είναι η διαδρομή του NDrive στην κάρτα σου #Garmin starten RunWait "\Storage Card\NDrive\NDrive.exe"#Garmin starten RunWait "\Storage Card\NDrive\NDrive.exe" Θα αντιγράψεις τα αρχεία στην κάρτα σου και θα το τρέχεις μέ το NDrive.exe που μόλις αντέγραψες στην κάρτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkkost Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Αυτό από πού βγαίνει ακριβώς;;; ΤΟ καλύτερο λογισμικο απλά δεν υπάρχει! Το mn της navigon έχει αρκετές ελλείψεις στον χάρτη ο οποίες συμπληρώνονται βέβαια συνεχώς αλλά για να φτάσει να έχει πλήρως ανταγωνιστικό χάρτη χρειάζονται 2-3 αναβαθμίσεις ακόμα minimum. Τα χειρότερα ποιά είναι ακριβώς δεν κατάλαβα... ] Φίλε and64, το πρώτο GPS που πήρα ήταν το FORTUNA της CREATIVE IMAGE με λογισμικό Sygic Drive το οποίο λογισμικό είναι αναξιόπιστο. Στην αρχή μου άρεσε αλλά όταν πήγα στο χωριό μου από άλλο δρομολόγιο που πάω εγώ. Μετά από εναλλακτικές (το έχει στις επιλογές)με στέλνει στην Αριδαία Πέλλας μέσω Σκιάθου και Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά μέσω Πάτρας Ηγουμενίτσας Βέροιας γι Αριδαία .Στο FORTUNA,πέρασα το Navigon το οποίο το βρήκα πολύ πιο αξιόπιστο. Τώρα έχω το Rye Traveler 4303 wince 4,2 με το ίδιο λογισμικό, να γιατί λέω ότι υπάρχουν και χειρότερα ως προς την αξιοπιστία. Να γιατί προσπαθώ για το Navigon φίλε and64. Ευχαριστώ που απάντησες. efkkost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Θα παρακαλούσα να μην βγαίνουμε off-topic και να επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει με το Navigon 2110 εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) To Destinator βρισκει δορυφορους κανονικα. Εβαλες PORT=7 και BAUD_RATE=115200; Το προβλημα του ειναι οτι και στο Dest Pro. Τα σημεια εκινησης η προορισμου δεν ειναι προσπελασιμα. Τι παραπανω εχει απο το Dest7; Μονο λιγο καλυτερο interface. Χαρτης ιδιος. Το nDrive το δοκιμασα στο μπαλκονι παιζει μια χαρα. Εβαλα μονο στις ρυθμισεις του GPS com-7 και Baud Rate 57600. Ξεκλειδωσα και τον χαρτη και ολα μια χαρα. Σε λιγο θα το δοκιμασω και στο δρομο. Με το Destinator όλα ΟΚ με το σήμα, αλλά βγάζει το ίδιο πρόβλημα με τους άλλους. Στο NDrive (μέσα από το μενού του) έχω βάλει GPS com-7 και Baud Rate 57600, αλλά σήμα δεν βρίσκει με τίποτα... Οι συντεταγμένες είναι στο DDD αν παίζει ρόλο αυτό. Μήπως θέλει καμία αλλαγή σε αρχεία; O χάρτης ξεκλείδωσε ΟΚ και σε εμένα. Edited February 23, 2010 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Με το Destinator όλα ΟΚ με το σήμα, αλλά βγάζει το ίδιο πρόβλημα με τους άλλους. Στο NDrive (μέσα από το μενού του) έχω βάλει GPS com-7 και Baud Rate 57600, αλλά σήμα δεν βρίσκει με τίποτα... Οι συντεταγμένες είναι στο DDD αν παίζει ρόλο αυτό. Μήπως θέλει καμία αλλαγή σε αρχεία; O χάρτης ξεκλείδωσε ΟΚ και σε εμένα. Κι εγω αυτες τις ρυθμισεις εβαλα απο το μενου. Κλειδωσε αμεσως και χωρις να εχω ξεκλειδωσει ακομη το χαρτη. Δεν νομιζω το Gps να εχει κατα λαθος παει στο off. Μηπως να δοκιμαζες αλλο πακετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN1924 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Επανέρχομαι να σας ζαλίσω. Αγόρασα το poiwarner από το navigating.de. Εγκατέτησα στο pc και το poiedit κι έτσι μπορώ να μετατρέπω τα αρχεία από το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx και με ειδοποιεί κανονικά για κάμερες, μπλόκα κλπ. Στην original κάρτα που έχω μόνο το navigon και το poiwarner, όλα καλά. Όταν όμως κάνω εγκατάσταση του poiwarner στην 4άρα sd με το vista menu και τα υπόλοιπα (navigon, destinator, igo, amigo, ginius, mio, polmav και automapa), ξεκινάει το navigon (χωρίς να ανοίγει το menu) μαζί με το poiwarner και μετά κολάνε όλα (δεν δουλεύει ούτε το navigon ούτε γυρνάει στο menu). Έχει ιδέα κανένας πως μπορώ να το εγκατασήσω και να το χρησιμοποιήσω και με τα άλλα gps; Ή ακόμα καλύτερα πως μπορώ να το κάνω να μην ξεκινάει μόνο του αλλά να το ξεκινάω εγώ χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Κι εγω αυτες τις ρυθμισεις εβαλα απο το μενου. Κλειδωσε αμεσως και χωρις να εχω ξεκλειδωσει ακομη το χαρτη. Δεν νομιζω το Gps να εχει κατα λαθος παει στο off. Μηπως να δοκιμαζες αλλο πακετο; Φίλε Νίκο, έβαλα και άλλη έκδοση του NDrive, πλέον βρίσκει δορυφόρους (αν και το σήμα του GPS είναι κόκκινο, δείχνει συνταταγμένες κανονικά και ταχύτητα) αλλά ΔΕΝ με ακολουθεί και δεν εστιάζει στο στίγμα μου. Δεν βρίσκει την περιοχή μου δηλαδή, ούτε με ακολουθεί όταν κινούμαι... Τι συμβαίνει; Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Φίλε Νίκο, έβαλα και άλλη έκδοση του NDrive, πλέον βρίσκει δορυφόρους (αν και το σήμα του GPS είναι κόκκινο, δείχνει συνταταγμένες κανονικά και ταχύτητα) αλλά ΔΕΝ με ακολουθεί και δεν εστιάζει στο στίγμα μου. Δεν βρίσκει την περιοχή μου δηλαδή, ούτε με ακολουθεί όταν κινούμαι... Τι συμβαίνει; Αν το σημα ειναι κοκκινο δεν πρεπει να εχει κλειδωσει κανονικα τους δορυφορους. Αν περιμενεις ακινητος δεν κλειδωνει; Αν πρασσινισει και δεν σε ακολουθει τοτε πρεπει να ειναι κλειδωμενο το λουκετακι κατω απο το σημα-μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Αν το σημα ειναι κοκκινο δεν πρεπει να εχει κλειδωσει κανονικα τους δορυφορους. Αν περιμενεις ακινητος δεν κλειδωνει; Αν πρασσινισει και δεν σε ακολουθει τοτε πρεπει να ειναι κλειδωμενο το λουκετακι κατω απο το σημα-μπαταρια Λες και βάζω πρόγραμμα πρώτη φορά στη ζωή μου... :worry: Το σήμα του GPS στο μενού του, είναι διαρκώς κόκκινο και αναβοσβήνει το ένα από τα τρία ορθογώνια πάνω δεξιά. ΠΑΡΟΛΑ αυτά δείχνει συντεταγμένες, ταχύτητα με την οποία κινούμαι, το υψόμετρο όλα αυτά λειτουργούν! Και όμως δεν με ακολουθεί, έχει μείνει σε ένα τυχαίο σημείο του χάρτη, ή πάει όπου σύρω τα δάχτυλό μου... Δεν εστιάζει στην τοποθεσία μου, ούτε και όταν πατήσω το λουκέτο... αυτό κλείνει, γίνεται κόκκινο και... μια από τα ίδια. Επίσης όση ώρα συμβαίνουν αυτά, στο μενού του χάρτη μου γράφει κάτω: Δεν βρέθηκε GPS... ενώ στο μενού του GPS δείχνει συντεταγμένες να αλλάζουν, υψόμετρο, ταχύτητα κλπ. WTF?? Edited February 25, 2010 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFPALINOS Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ Παίδες είπα να συνεισφέρω και εγώ κάτι μικρό σ’ αυτό το site και όχι μόνο να παίρνω .Μόνο για το βουνό πάντα υπάρχει η παλιά λύση του ΟΖΙ explorer CE .Εγώ έχω την ver2.19 .Είναι συμβατή με win5 και δεν τρέχει σε προσομοίωση όπως νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) το garmin . Έχει τα εξής θετικά 1. βρίσκετε εύκολα και ανέξοδα στο google 2. δεν έχει μεγάλο όγκο .3.υπαρχουν χάρτες δωρεάν ( http://en.poehali.org/maps ) Έχει όμως και τα έξης αρνητικά 1.ΔΕΝ κάνει για δρόμο 2. στους χάρτες θα παρατηρήσετε μια μικρή απόκλιση των 15 περίπου μέτρων οπότε πρέπει να το λάβετε υπόψη σας.3. οι χάρτες όπως είπα είναι για πεζοπορία στα βουνά στα ρωσικά και δεν είναι ενημερωμένοι για το οδικό δίκτυο (είναι παλιοί αλλά πιστέψτε με μερικές φορές πιο ενημερωμένοι στα μονοπάτια και από τους δικούς μας στρατιωτικούς και δεν είναι διαβαθμισμενοι) Αφού εγκαταστήσετε το ΟΖΙ κατεβάζετε τους χάρτες από το poehali (προσοχή θέλει να κατεβούν μαζί με τα αρχεία gif και τα αντίστοιχα αρχεία maps)και τα μετατρέπεται σε ένα λεπτό σε αρχεία ozf3 με το πρόγραμμα Img2ozf από το site της ΟΖΙ ( δωρεάν )και νομιμα. Υπάρχουν και άλλα προγράμματα πολύ πιο εξελιγμένα και σύγχρονα όπως το ΝAVITEL και το ασύγκριτο garmin αλλά γι αυτές τις λύσεις υπάρχει η οικονομική επιβάρυνση όχι μόνο για το πρόγραμμα αλλά και για τους χάρτες .Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος για τους (βουνίσιους) .Τελος ένα μεγαλο ευχαριστω στον νικο211 στον didimo στον and 64 ,φυσικά στη ΕΛΕΝΗ ,στον Dade και σε ολους που βοηθούν σ’ αυτό το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Όλα τα off topic post μεταφέρθηκαν και κλειδώθηκαν εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266879 Ας συνεχίσουμε παρακαλώ με ότι έχει να κάνει με την εν λόγω συσκευή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkkost Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Χαιρετώ τους φίλους και ζητώ την βοήθεια. Έχω το TRAVELER 4303 και προσπαθούσα να του περάσω το NAVIGON χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα πρόσφατα είδα στο πλαίσιο το NAVIGON 2100 max με 70 ΕΥΡΩ και το πείρα Του πέρασα και χάρτες της Ευρώπης και βλέπω στις Γερμανικές πόλεις αντί κτίρια σταφύλια και μπουκάλια. Αφού δεν μπόρεσα στο RYE να περάσω το navigon τώρα πέρασα το Sygic DRIVE στο NAVIGON. Το Sigic Drive παίζει κανονικά, εκτός του ότι δεν πιάνει σήμα. Θα με βοηθήσει κανίς με αυτά τα δύο προβλήματα. Τι πρέπει να κάνω με τα σταφύλια και τι με το σήμα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παιδιά βοηθήστε. efkkost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) Γεια σας κι απο μενα.:) Μπραβο σας ρε παιδια, διαβασα απο την αρχη και εμεινα :shock:καταπληκτος με οσα καταφερνετε, μιλαω για σας:up: τους 5-6. Δεν ξερω και πολλα :blink:και θα θελα λιγη, βοηθεια . Εχω περασει το Menu Vista της eleniKo (Navigon, igo8, Dest). Εχω το ΥΠΕΡΟΧΟ maxaki με 7,4 και με 2 GB San Disk Ultra 2 (100 x ) Μηπως ξερετε.... 1. Το λογισμικο 3300 που μπορω να το βρω και τι πρεπει να κανω 2. Το Igo Amigo που και πως εγκαθισταται Συγνωμη αν σας κουρασα Ευχαριστω Edited March 8, 2010 by Tasubas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Παιδια καλησπερα.Εδω και καμποσο καιρο χρησιμοποιω την 7.4.3.Δεν εχω δραματικη καθυστερηση,αλλα πιστευετε οτι πρεπει να περαστουν τα γνωστα παλαια αρχεια settings που ειχαν δοθει σε προηγουμενη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUPERMANBOY Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι!Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Navigon 2100MAX και ενώ με το igo8,destinator,navigon λειτουργούν όλα κανονικά δεν μπορώ να "ξεκλειδώσω" το Ginius Drive. Για να γίνω πιο σαφής το πρόγραμμα ξεκινάει βρίσκει δορυφόρους και τους απεικονίζει άψογα αλλά στον δρόμο δεν μου δείχνει την ταχύτητα όσο και αν τρέχω!Είναι δυνατόν βρε παιδιά?Οι ρυθμίσεις πόρτας και ταχύτητας πόρτας είναι port7: baudrate57600.Δοκίμασα και 115200 αλλά τα ίδια!Το ίδιο φαινόμενο είχα και με το πρόγραμμα Mio που είναι σχεδόν ίδιο!Αν γίνεται ένα σωστό ordinale.ini αρχείο που έπαιξε καλά σε κάποιον από εσάς που έχετε 2100MAX.Να συμπληρώσω πως έχω και virtual drivers που με την βοήθειά τους έχω τις απεικονήσεις δορυφόρων σε igo8 και Destinator κάτι που δεν έιχα όταν το αγόρασα και που εγκατέστησα μετά.Δεν με καίει σαν πρόγραμμα απλά με παίδεψε το άτιμο και έλεγα μήπως κάποιος από εδώ είχε κα΄τι παρόμοιο και βρήκε λύση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Γεια σας κι απο μενα.:) Μπραβο σας ρε παιδια, διαβασα απο την αρχη και εμεινα :shock:καταπληκτος με οσα καταφερνετε, μιλαω για σας:up: τους 5-6. Δεν ξερω και πολλα :blink:και θα θελα λιγη, βοηθεια . Εχω περασει το Menu Vista της eleniKo (Navigon, igo8, Dest). Εχω το ΥΠΕΡΟΧΟ maxaki με 7,4 και με 2 GB San Disk Ultra 2 (100 x ) Μηπως ξερετε.... 1. Το λογισμικο 3300 που μπορω να το βρω και τι πρεπει να κανω 2. Το Igo Amigo που και πως εγκαθισταται Συγνωμη αν σας κουρασα Ευχαριστω 1. Για τα λογισμικα εχουμε πει πως τα βρισκουμε ;) 2. Το iGo Amigo απλως το αντιγραφεις στην καρτα και τρεχεις το amigo.exe. Τι το θες ομως σαν φτωχος συγγενης του iGO8 ειναι. Παιδια καλησπερα.Εδω και καμποσο καιρο χρησιμοποιω την 7.4.3.Δεν εχω δραματικη καθυστερηση,αλλα πιστευετε οτι πρεπει να περαστουν τα γνωστα παλαια αρχεια settings που ειχαν δοθει σε προηγουμενη εκδοση Παρατησε το και βαλε το λογισμικο του 3300. Δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 1. Για τα λογισμικα εχουμε πει πως τα βρισκουμε ;) 2. Το iGo Amigo απλως το αντιγραφεις στην καρτα και τρεχεις το amigo.exe. Τι το θες ομως σαν φτωχος συγγενης του iGO8 ειναι. Παρατησε το και βαλε το λογισμικο του 3300. Δουλευει αψογα. Μολις κατεβασα την 7.4.1 build 763.Προφανως κανω επικολληση και το UserSettings xml πουχε δωσει η eleniko και ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Μολις κατεβασα την 7.4.1 build 763.Προφανως κανω επικολληση και το UserSettings xml πουχε δωσει η eleniko και ειμαι οκ. Δεν νομιζω οτι θελει αλλα settings εκτος αν εχει αλλαξει τα PanoramaView και OldMapDrawer για να βλεπεις τα βουναλακια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι!Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Navigon 2100MAX και ενώ με το igo8,destinator,navigon λειτουργούν όλα κανονικά δεν μπορώ να "ξεκλειδώσω" το Ginius Drive. Για να γίνω πιο σαφής το πρόγραμμα ξεκινάει βρίσκει δορυφόρους και τους απεικονίζει άψογα αλλά στον δρόμο δεν μου δείχνει την ταχύτητα όσο και αν τρέχω!Είναι δυνατόν βρε παιδιά?Οι ρυθμίσεις πόρτας και ταχύτητας πόρτας είναι port7: baudrate57600.Δοκίμασα και 115200 αλλά τα ίδια!Το ίδιο φαινόμενο είχα και με το πρόγραμμα Mio που είναι σχεδόν ίδιο!Αν γίνεται ένα σωστό ordinale.ini αρχείο που έπαιξε καλά σε κάποιον από εσάς που έχετε 2100MAX.Να συμπληρώσω πως έχω και virtual drivers που με την βοήθειά τους έχω τις απεικονήσεις δορυφόρων σε igo8 και Destinator κάτι που δεν έιχα όταν το αγόρασα και που εγκατέστησα μετά.Δεν με καίει σαν πρόγραμμα απλά με παίδεψε το άτιμο και έλεγα μήπως κάποιος από εδώ είχε κα΄τι παρόμοιο και βρήκε λύση..... Αλλαξε ρυθμίσεις πόρτας απο port7 σε port1, κανε reset και πες μας παλι αν παίζει σωστα. Το προγραμμα πρεπει να παίρνει δεδομένα απο το virtual com port 1 για να παίζει σωστά. Λογικά αυτο πρεπει να είναι το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts