Jump to content

JOHN1924

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JOHN1924

  1. Επανέρχομαι να σας ζαλίσω. Αγόρασα το poiwarner από το navigating.de. Εγκατέτησα στο pc και το poiedit κι έτσι μπορώ να μετατρέπω τα αρχεία από το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx και με ειδοποιεί κανονικά για κάμερες, μπλόκα κλπ. Στην original κάρτα που έχω μόνο το navigon και το poiwarner, όλα καλά. Όταν όμως κάνω εγκατάσταση του poiwarner στην 4άρα sd με το vista menu και τα υπόλοιπα (navigon, destinator, igo, amigo, ginius, mio, polmav και automapa), ξεκινάει το navigon (χωρίς να ανοίγει το menu) μαζί με το poiwarner και μετά κολάνε όλα (δεν δουλεύει ούτε το navigon ούτε γυρνάει στο menu). Έχει ιδέα κανένας πως μπορώ να το εγκατασήσω και να το χρησιμοποιήσω και με τα άλλα gps; Ή ακόμα καλύτερα πως μπορώ να το κάνω να μην ξεκινάει μόνο του αλλά να το ξεκινάω εγώ χειροκίνητα;
  2. Πως μπορώ να περάσω στο navigon (με τα αρχεία της Ελένης), στοιχεία για ραντάρ και κάμερες από το http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx;; Πρέπει ν'αγοράσω το poiwarner απο το navigating.de;; Πως μπορώ να βρώ ποιο MN (6 ή 7) έχω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Νίκο ευχαριστώ πολύ και δημόσια. :respect::thanks::)
  4. Παιδιά γεια κι από μένα τον νέοπα. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχετε κάνει. :clap::clap: Νίκο μήπως θα μπορούσα να έχω τους q2 2009 greece με τα nfs του για 7,0,12;:w00t: Ε; θα μπορούσα; φανταστικέ Νίκο;:w00t::w00t::w00t:
×
×
  • Create New...