Jump to content

Mio moov 200 & 330

giannis0123
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει και μηχανημα που εχει ανατολικη ευρωπη και ελλαδα μαζι .

Εγω καταλαβαινω οτι μονο για αυτους ειναι η ενημερωση

Και προκειμενου να χαλασω τιποτα δεν πειραζω τιποτα ακομα προσωπικα

παντως το 330 που πηρα πολυ καλο σαν συσκευη αλλα η ε3υπηρετηση πελατων της ΜΙΟ ειναι για τα μπαζα , τους εστειλα μαιλ για να ρωτησω για την ελευθερη ενημερωση που δικαιουμαστε με το νεο χαρτη 2009 και ακομα περιμενω...και υποθετω θα περιμενω για πολυ ακομα

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 372
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια απορία....Στο 330 πως συνδέεις το bluetooth;;; Λίγο που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Και επίσης για να φορτώσεις χάρτη Ευρώπης πρέπει να το ξεκλειδώσεις;;; Για αναβάθμιση κάποιοι είπαν ότι δεν είναι δωρεάν, αλλά εγώ και όταν το πήρα αλλά και στο site δεν είδα τπτ τέτοιο περί πληρωμής.

φιλε κατι εχεις καταλαβει λαθος

το 330 ΔΕΝ εχει bluetooth

Τελικά αυτό κατάλαβα και εγώ....Απλώς το θέμα είναι ότι κάτι τέτοιο είχαν πει στον αδερφό μου και στο πίσω μέρος έχει το σήμα του bluetooth οπότε υπέθεσα ότι όντως είχε..Τελικά το 360 ήταν αυτό που είχε....

Καλησπέρα.

Σήμερα τα ξημερωματα μου έσπασαν το τζάμι του οδηγού και μου έκλεψαν το Mio P350 (το είχα στο ντουλαπάκι) οπότε μπαίνω στη διαδικασία να ξαναπάρω GPS PDA.

Αρχικά πήγαινα σφαιράτος για το P360 καθότι με ενδιαφέρει να παίρνει Destinator 6 (κυρίως) αλλά και 7 ή 8 ή ότι άλλο καλό λογισμικό βγει στο εγγύς μέλλον. Θέλω δηλαδή να μπορώ να παίζω και να το σετάρω όπως ακριβώς επιθυμώ...

Η τιμή του όμως με αποθαρρύνει λίγο... 270 ευρώ το φθηνότερο...

Σκεφτόμουν ότι με 100 ευρώ λιγότερα θα μπορούσα να πάρω το Mio Moov 330.. αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν καλή επιλογή ακόμα κι αν καταφέρω να το ξεκλειδώσω.

Η βασική μου ερώτηση είναι αν -εφόσον το ξεκλειδώσω- μπορεί να πάρει Destinator και τα άλλα παρόμοια προγράμματα όπως έπαιρνε το παλιό Mio μου... Με μπερδεύει αυτό το Microsoft Windows CE 5.0. Τι διαφορά έχει αυτή η έκδοση των windows από αυτή των Mio Pxxx μοντέλων;

Είναι εύκολο να βρω εκδόσεις των γνωστών προγραμμάτων για Microsoft Windows CE 5.0 ;;

Μια απορία....Στο 330 πως συνδέεις το bluetooth;;; Λίγο που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Και επίσης για να φορτώσεις χάρτη Ευρώπης πρέπει να το ξεκλειδώσεις;;; Για αναβάθμιση κάποιοι είπαν ότι δεν είναι δωρεάν, αλλά εγώ και όταν το πήρα αλλά και στο site δεν είδα τπτ τέτοιο περί πληρωμής.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ NAVMAN UNLOCKED ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ SD CARD ΤΟ MIOMAP (ALLH EKDOSH) KAI TON XARTH MAZI ME ΤΟ LICENCE FILE (lic).

stark, πριν απο καμια 20αρια μερες πηρα το 330. Ειναι πολυ ευκολο και ασφαλες να το ξεκλειδωσεις με μια SD καρτα και χωρις να χρησιμοποιησεις navman unlocked κλπ που λεει ο antmex. Μεχρι τωρα εχω καταφερει να τρεξω σε αυτο, IGO8, Navigon Navigator, το Destinator 7 και προφανως και το miomap που ειχε εξαρχης εγκατεστημενο. Πρεπει να ομολογησω οτι με ζορισε λιγο το Destinator, αλλα αμα βρεις την καταλληλη εκδοση θα δουλεψει μια χαρα. Σε βοηθαω και εγω αμα ειναι. Γενικα εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το μονο που μου την σπαει ειναι οτι δεν εχει εξοδο για ακουστικα ωστε να το χρησιμοποιω και σαν mp3 player ή φορητο avi player [τα κανει ολα αυτα, αλλα απο το μεγαφωνακι του]

Γενικα εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το μονο που μου την σπαει ειναι οτι δεν εχει εξοδο για ακουστικα ωστε να το χρησιμοποιω και σαν mp3 player ή φορητο avi player [τα κανει ολα αυτα, αλλα απο το μεγαφωνακι του]

Με τόσο μικρή μπαταρία που έχει (1-1,5 ώρα λειτουργίας), δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν media player, ακόμα και αν είχε έξοδο για ακουστικά...

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

καλησπέρα και από μένα.. Μια ερώτηση για αυτούς που το έχουν. Το κουτί έχει sd κάρτα μέσα? ή πρεπει να βάλουμε εμείς? για το 200 με ενδιαφέρει πιο πολύ.

όχι δεν δίνει sd μέσα στην συσκευασία πρέπει να αγοράσεις εσύ

κάτι που ενδείκνυται γιατί σού δίνονται πολλές δυνατότητες μετά

πάντως εγώ δεν έχω καταφέρει να τρέξω το destinator 7 ακόμα

κανείς;

θα αγοραζα το 500 αλλα πλεον που το 200αρι ειναι στα 119 , με τα 230 που εχει το 500αρι νομιζω δεν αξιζει 100 ευρω απλα για 1.5" παραπανω

θελω απλα να μου κανει καλη δουλεια και να με πηγαινει σωστα και μονο gps και μονο ΜΕΣΑ στο αμαξι

τι λετε?

:X

Η διαφορα του 200 με το 500 δεν ειναι μονο η οθονη.

Παντως η χρυση τομη ειναι το 330. Πηγαινε σε καποιο μαγαζι να τα δεις απο κοντα. Προσωπικα το 200αρι μου φανηκε πολυ μικρο.

οποιος ενδιαφερεται για το dest7 που δουλευει, ας ψαξει σε αλλα ελληνικα forum, με εμφαση στα warez και οχι εδω. εναλλακτικα επικοινωνηστε κατευθειαν μαζι μου, γιατι αλλιως θα μας παρει ο διαολος [ban]

Το 200 ειναι οντως μικρουλι

Η διαφορα τιμης με το 330 ειναι ελαχιστη , οποτε πας για 330 που θα το χαρεις πολυ περισσοτερο

Το 500 ειναι ανουσια ακριβο...στην ουσια ενα 330 ειναι με ελαφρως μεγαλυτερη οθονη (ιδιας αναλυσης)

Δεν μου γεμισε το ματι , και δεν βλεπω το λογο γιατι να κοστιζει τοσο πολυ πιο πανω απο το 330

Μπoρώ στο Mio moov 2000 να βάλω το Garmin XT και το Destinator 7; SD κάρτες μέχρι ποια χωρητικότητα παίρνει;
Hello moto....!

παιδια βοηθεια...εχω το mio moov 330 και οποτε μπαινω σε περιοχες του δακτυλιου το μηχανημα κολλαει και ξεκολλαει μολις βγω!!μπορει να με βοηθησει κανεις;

• 2 weeks later...
παιδια βοηθεια...εχω το mio moov 330 και οποτε μπαινω σε περιοχες του δακτυλιου το μηχανημα κολλαει και ξεκολλαει μολις βγω!!μπορει να με βοηθησει κανεις;

Εμένα κολλάει στο ξεκάρφωτο. Ένας θεός ξέρει γιατί. Υπάρχει κανένας οδηγός από την άρχη μέχρι το τέλος για ξεkλεiδωμa και εισαγωγή Destinator;

Μήπως δεν έχετε κάνει σωστά τις ρυθμίσεις με την αποφυγή δακτυλίου?
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Προσπαθώ να περάσω τον τελευταίο χάρτη για το Mio Map 2008, αλλά δεν τον βλέπει καν! Γιατί;
Hello moto....!

Σκέφτομαι την αγορά του 330 . Τελικά ξέρει κανεις αν δέχετε κάρτα μεγαλύτερη από 2 GB ???? Σε όσα καταστήματα ρώτησα ήταν τόσο ενήμεροι που δεν ήξερε κανένας !!!:lol::lol::lol::lol:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ GOOGLE ΨΑΞΕ ΓΙΑ " MIOPOCKET 2.4 " ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

ΟΛΑ ΤΑ MOOV ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ GARMIN ΚΑΙ IGO ΚΑΙ NAVIGATOR ΚΑΙ GINIUS DRIVE .