Jump to content

Εθιστικά online Flash Games και διάφορα Flash Anims

Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σκοτωστε την βαρεμαδα σας :D

Σημείωση : Η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη πια

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@sallax

to teleytaio url ti einai????? WTF?

to colour me petyxe akrivws

You are a no-nonsense, practical person. You make sure that you are there when your friends need you, and like to solve their problems for them. :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (20 Ιαν. 2004 , 13:57)

@sallax

to teleytaio url ti einai????? WTF?

Βασικά όπως το είδα το λινκ δεν ήταν τίποτα, τώρα όμως είναι οκ. Θενξ για την παρατήρηση :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (20 Ιαν. 2004 , 15:40)

Βασικά όπως το είδα το λινκ δεν ήταν τίποτα, τώρα όμως είναι οκ. Θενξ για την παρατήρηση :o

Eχω φάει τρελό σκάλωμα! Στο σημείο που βάζω το κεφάλι μέσα στο κουτί από τη δισκέτα! Έχω πάρει τις πλάκες από το τοίχο αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω! Το χεις βγάλει; Κανένα hint?? :(

Aaaa oute thn prwth strofh den mporw na parw kai eseis to termatizete!

aisxos kai pali aisxos! LOL!

by the way kai to telefteo pou edwse me ta xrwmata o filos mas einai poly kalo!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε.

You are a no-nonsense, practical person. You make sure that you are there when your friends need you, and like to solve their problems for them.

ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΣΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

ωραιο παιχνιδακι...κριμα που δεν εχω ωρα τωρα να κατσω να το τραλλανω λιγο :p :lol: :whistle:

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Τελείωσα κι εγώ! :) :)

49 sec πιστέυω ότι είναι καλά... :whistle:

Παραθέτω και τα πειστήρια.

Τελικά ήταν πιο εύκολο από ότι φανταζόμουν. :)

Εθιστικό ? με τίποτα!

Το παιξα 30δευτερα και μου'σπασε τα νεύρα ! :mad:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Τέλος :up:

Βέβαια ο χρόνος δεν είναι καλός αλλά με νοιάζει που το τελείωσα. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Συγχαρητήρια vamp!Δεν πειράζει για το χρόνο αρκεί που το τέλειωσες γιατί κάποιοι άλλοι (π.χ εγώ) δεν έχω μπορέσει ακόμα!

P.S:Τέλος το γλύψιμο! :-))))

Τώρα αν μπορείς στείλε μου το wallpaper σου στο bill_viper@ebox.gr!!!

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (22 Ιαν. 2004 , 18:39)

Τώρα αν μπορείς στείλε μου το wallpaper σου στο bill_viper@ebox.gr!!!

Πάρε το μόνος σου σε ότι ανάλυση σε βολεύει από εδώ. Για το δικό μου είναι 1600Χ1200 :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Tέλειωσα και εγώ. 51" αλλα δεν έχω αποδείξειs διοτι την ώρα που προσπαθούσα για παράθεση, μου έκανε αναφορά σφάλματοs ξεκάρφωτη και έφυγαν όλεs οι σελίδεs που είχα ανοιγμένεs. Θα προσπαθήσω ξανά. Μετά τι κάνουμε για να παρουσιάσουμε την σελίδα; HELP.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (22 Ιαν. 2004 , 22:20)

Tέλειωσα και εγώ. 51" αλλα δεν έχω αποδείξειs διοτι την ώρα που προσπαθούσα για παράθεση, μου έκανε αναφορά σφάλματοs ξεκάρφωτη και έφυγαν όλεs οι σελίδεs που είχα ανοιγμένεs. Θα προσπαθήσω ξανά. Μετά τι κάνουμε για να παρουσιάσουμε την σελίδα; HELP.

Έχω την εντυπωση πως πατάς το κουμπι Print Screen και μετα πας στη ζωγραφικη,πατας Paste και το σωζεις(.jpeg βεβαια για να μπορεις και να το ανεβασεις μετα ως συνημμενο στο post σου...)

:) :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (22 Ιαν. 2004 , 21:04)

Έχω την εντυπωση πως πατάς το κουμπι Print Screen και μετα πας στη ζωγραφικη,πατας Paste και το σωζεις(.jpeg βεβαια για να μπορεις και να το ανεβασεις μετα ως συνημμενο στο post σου...)

Δυστηχώs πατώνταs το Print Scrn SysRq, δεν κάνει τίποτα. :( Το πάτησα και μαζί με το Alt, αλλα τίποτα. :cry:

To καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Αs ειναι καλά το Ρ800 μου. ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15608/207943/0/40LK0057.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15608/207944/0/40LK0058.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/videomix/15608/207945/0/40LK0059.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (20 Ιαν. 2004 , 12:11)

smoking kills

colour and I

motas

Bravo sallax..Wraia links :)

Prospa8ise kaneis to MOTAS?Eftasa mexri tin pista AREA 21 (opoios exei ftasei 8a katalabei poia lew).Prospa8iste tes pantws &gia oti xreiasteite edw eimai.. :cool: :D ;)

Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν κάνει έστω και ένα λάθος...

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν έχουν ζητήσει ποτέ ούτε μια συγνώμη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psycho (23 Ιαν. 2004 , 03:23)

Bravo sallax..Wraia links :)

Prospa8ise kaneis to MOTAS?Eftasa mexri tin pista AREA 21 (opoios exei ftasei 8a katalabei poia lew).Prospa8iste tes pantws &gia oti xreiasteite edw eimai.. :cool: :D ;)

Eχω φάει τρελό σκάλωμα! Στο σημείο που βάζω το κεφάλι μέσα στο κουτί από τη δισκέτα! Έχω πάρει τις πλάκες από το τοίχο αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω! Το χεις βγάλει; Κανένα hint??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (23 Ιαν. 2004 , 03:34)

Eχω φάει τρελό σκάλωμα! Στο σημείο που βάζω το κεφάλι μέσα στο κουτί από τη δισκέτα! Έχω πάρει τις πλάκες από το τοίχο αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω! Το χεις βγάλει; Κανένα hint??

Ακου. Θα πας στο μεσαίο δωμάτιο που έχει τη σκάλα και θα κάνεις κλικ στο στρογγυλό χερούλι της σκάλας. Η σκάλα θα σηκωθεί και θα σου αποκαλύψει από κάτω ένα γυάλινο πράγμα με 3 εισόδους. Εκεί θα βάλεις τις 3 πλάκες και μετά θα ρίξεις και το ποντίκι (πρόσωπο) που έχεις μέσα στο κουτί από τις δισκέτες...Θα κατεβάσεις πάλι τη σκάλα και θα ανοίξει πλέον η πόρτα... Καλή επιτυχία. :)

Λοιπόν το τελείωσα το motas μόλις και έφαγα την πίκρα... Οσοι παίζετε να ξέρετε ότι μετά την area 51...τελειώνει και το 1ο μέρος του παιχνιδιού και δεν υπάρχει το 2ο μέρος... (ακόμα) :mad: :(

Αποδεικτικά στοιχεία :

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (23 Ιαν. 2004 , 03:34)

Ακριβώς όπως λέει και ο φίλος VAMPYRE πιο πάνω:

Θα κάνεις κλίκ στο πρώτο δεξί κολωνάκι της σκάλας,όπως την βλέπεις.Αφού σηκωθεί η σκάλα θα πάρεις με την σειρά τις 3 πλάκες και θα τις τοποθετίσεις στις εσοχές.Με έναν κατάλληλο συνδιασμό των πλακών,(αφού τις έχεις τοποθετίσει,κάθε φορά που πατάς επάνω σε μια πλάκα την μετακινείς κατά μια θέση),επιλέγεις το κουτί με το ποντίκι-κεφάλι- και κάνεις κλίκ σε ένα κουμπί (ή εσοχή ή ότι άλλο είναι anyway) ακριβώς δεξιά (δίπλα από την τρίτη πλάκα).

Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν κάνει έστω και ένα λάθος...

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν έχουν ζητήσει ποτέ ούτε μια συγνώμη.