bill_thes Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλησπέρα!:) θα ήθελα προσωπικές εκτιμήσεις για το πόσο θα αγοράζατε εσείς ενα C905 σε πολυ καλή κατάσταση και με ένα εξάμηνο ακόμα εγγύηση. ευχαριστώ εκ των προτέρων. αμα ειναι αριστο εξωτερικα,εχει την εγγυηση οπως λες και στο δινουν σε καλη τιμη,μη το αφησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplayer Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Συγκεκριμενα εγω το εχω το κινητο και ενδιαφερομαι να το πουλησω απλα θα ηθελα ετσι ενα ευρος τιμων που καποιος ενδιαφερομενος θα ηταν διατεθημενος να πληρωσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Συγκεκριμενα εγω το εχω το κινητο και ενδιαφερομαι να το πουλησω απλα θα ηθελα ετσι ενα ευρος τιμων που καποιος ενδιαφερομενος θα ηταν διατεθημενος να πληρωσει :) εγω παραπανω απο 80-100 ευρο δεν θα εδινα.ομως δεν θα το πουλαγα κιολας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 εγω παραπανω απο 80-100 ευρο δεν θα εδινα.ομως δεν θα το πουλαγα κιολας! 100 είναι πολύ πολύ λίγα για αυτή τη συσκευή. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 100 είναι πολύ πολύ λίγα για αυτή τη συσκευή. εγω τοσο το κοστολογω για μεταχειρησμενο κινητο 1.5 χρονων...και με μπαταρια οτι να ναι..και..μικροφωνο..και..τελος παντων.με 200 ευρο οποιος θελει το εχει καινουργιο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplayer Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 ναι η αληθεια ειναι οτι και εγω εκει περιπου προσανατολιζομαι.. γυρω στα 100. βασικα ειναι απο τα καλυτερα κινητα οσον αφορα την φωτογραφικη του απλα θελω να το πουλησω για να παρω το iphone to 3gs. ευχαριστω παντως για τις συμβουλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παιδιά υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κανονικό κατάστημα; Ψάχνω στα ελληνικά e-shop αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω. Κάνα κατάστημα του εξωτερικού μήπως έχετε να μου συστήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 http://www.skroutz.gr/s/56463/Sony-Ericsson-C905.html?from=suggest&keyphrase=Sony+Ericsson+C905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 http://www.skroutz.gr/s/56463/Sony-Ericsson-C905.html?from=suggest&keyphrase=Sony+Ericsson+C905 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά θέλω να δοκιμάσω να βρω το άσπρο ή το χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) To κινητό το έχει το πλαίσιο στο stock house 126,75 € με 6 μήνες εγγύηση stock house Πλαίσιο. Τι λέτε; Πάνω που ήμουν έτοιμος να πάω σε smartphone (wildfire), το είδα και άρχισα να τρώγομαι... Edited September 24, 2010 by DimBoud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 To κινητό το έχει το πλαίσιο στο stock house 126,75 € με 6 μήνες εγγύηση stock house Πλαίσιο. Τι λέτε; Πάνω που ήμουν έτοιμος να πάω σε smartphone (wildfire), το είδα και άρχισα να τρώγομαι... πλακα κανεις??φοβερη τιμη τσιμπα το κατευθειαν..σε ποιο Πλαισιο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 πλακα κανεις??φοβερη τιμη τσιμπα το κατευθειαν..σε ποιο Πλαισιο..? Στης Μεταμόρφωσης.. Εκεί είναι το Stock House. Το θέμα είναι ότι ήμουν έτοιμος να πάρω smartphone στα 250-300€.. Εδώ που τα λέμε 126€ τα δίνεις κι έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Στης Μεταμόρφωσης.. Εκεί είναι το Stock House. Το θέμα είναι ότι ήμουν έτοιμος να πάρω smartphone στα 250-300€.. Εδώ που τα λέμε 126€ τα δίνεις κι έτσι.. τα στελνουν και αντικαταβολη τα κινητα ή πρεπει να τα παρεις απο κει?μιλαμε για σφραγισμενα ετσι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 τα στελνουν και αντικαταβολη τα κινητα ή πρεπει να τα παρεις απο κει?μιλαμε για σφραγισμενα ετσι..? Πας εκεί, δεν ξέρω περισσότερα, γι'αυτό ρωτάω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ρε παιδια θελω να το αγορασω αλλα εχω ακουσει οτι εχει προβλημα στο ακουστικο η κατι τετοιο!μπορει καποιος να μου πει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ρε παιδια θελω να το αγορασω αλλα εχω ακουσει οτι εχει προβλημα στο ακουστικο η κατι τετοιο!μπορει καποιος να μου πει?ευχαριστω κανενα προβλημα δεν εχει.αντιθετως θα ελεγα οτι εχει απο τα καλυτερα ακουστικα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 στο πλαισιο εχει 126 ευρω!πας εκει ομως!στο stock house! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrincessM Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Καλημέρα παιδάκια ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις , αν μπορώ να κάνω " μπλόκ " κάποιον αριθμό έτσι ώστε να μην μπορεί να μου στλενει μηνύματα ή να με πάιρνει τηλέφωνο ! Κάτι σαν φραγή δηλαδή άλλα για ενα μόνο νούμερο οχι για όλους τους αριθμούς ! Είναι εφικτό κάτι τέτοιο παρακαλώ ? Υπαρχει κάποια ρύθμιση ? Ευχαριστώ ! Edited October 4, 2010 by multiPetros Αφαίρεση δυσανάγνωστης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Καλημέρα παιδάκια ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις , αν μπορώ να κάνω " μπλόκ " κάποιον αριθμό έτσι ώστε να μην μπορεί να μου στλενει μηνύματα ή να με πάιρνει τηλέφωνο ! Κάτι σαν φραγή δηλαδή άλλα για ενα μόνο νούμερο οχι για όλους τους αριθμούς ! Είναι εφικτό κάτι τέτοιο παρακαλώ ? Υπαρχει κάποια ρύθμιση ? Ευχαριστώ ![/font] Αυτο δεν μπορεις να το κανεις σε ενα συγκεκριμενο αριθμο.αυτο που μπορεις να κανεις..ειναι μια λιστα αριθμων και να επιλεξεις εσυ τις επαφες που θελεις να δεχεσαι τηλεφωνηματα.(ομως π.χ. αμ δεχθεις απο ενα σταθερο και δεν περασμενο στην λιστα,δεν θα μπορεις να απαντησεις.) Edited October 4, 2010 by multiPetros Αφαίρεση δυσανάγνωστης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokatlidis Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ SONY ERICSSON C905 KAI EKANA THN ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΜΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ???? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 21, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrincessM Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) Αυτο δεν μπορεις να το κανεις σε ενα συγκεκριμενο αριθμο.αυτο που μπορεις να κανεις..ειναι μια λιστα αριθμων και να επιλεξεις εσυ τις επαφες που θελεις να δεχεσαι τηλεφωνηματα.(ομως π.χ. αμ δεχθεις απο ενα σταθερο και δεν περασμενο στην λιστα,δεν θα μπορεις να απαντησεις.) Ναι την ξέρω αυτη την λειτουργία αλλα όπως κατάλαβες κ εσύ δεν είναι πρακτική ! Μηπως κάποιoς ξέρει για κάποια extra application με κάποια blacklist απο τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν κ να μπορώ να το εμπιστευτώ κιόλας ? μην είναι κανένας ιός !!!! thanks ! :p Edited October 4, 2010 by multiPetros Αφαίρεση δυσανάγνωστης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ SONY ERICSSON C905 KAI EKANA THN ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ(ΜΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ???? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34523 Εμπρος http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42138 Πισω Καταστημα στο γαλατσι, η σπιτι σου με αντικαταβολη. Παρε τους ενα τηλ πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Ναι την ξέρω αυτη την λειτουργία αλλα όπως κατάλαβες κ εσύ δεν είναι πρακτική ! Μηπως κάποιoς ξέρει για κάποια extra application με κάποια blacklist απο τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν κ να μπορώ να το εμπιστευτώ κιόλας ? μην είναι κανένας ιός !!!! thanks ! :p Δυστηχως σε αυτο το κινητο οι εφαρμογες που μπορεις να βαλεις ειναι λιγοστες.απ'την αντιληψη μου δεν εχει περασει καποια τετοια.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_Vag Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γεια σας παιδιά! Πριν 3 μέρες το κάτω κουμπί του σταυρού χάλασε και πλέον λειτουργεί σαν το κουμπί που πατάω για τον τερματισμό των κλήσεων. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο; Πρέπει να το πάω για service ή μπορεί (ως δια μαγείας) να ξαναγίνει όπως πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γεια σας παιδιά! Πριν 3 μέρες το κάτω κουμπί του σταυρού χάλασε και πλέον λειτουργεί σαν το κουμπί που πατάω για τον τερματισμό των κλήσεων. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο; Πρέπει να το πάω για service ή μπορεί (ως δια μαγείας) να ξαναγίνει όπως πριν; Δοκιμασες να το αναβαθμισεις απο το σπιτι? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts