vagosopc Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 auto me tis foto min to sinexizete dioti an dn bgei sth telikh tou morfh dn mporoume na poume tpt,etsi eixe ginei k me to k800i..!kai oso gia tis siskeues nokia pou axizoun ta lefta tous gia peste m filoi m!to n95 einai logiko na kanei 750++ otan bgike?kai alllo toso to n96(na m peis exei k jet ski...)?kai otan erxomaste se antiparathesi mhn xrhsimopoihte sinexeia to idio montelo (E51)gia na lete oti h nokia exei bgalei axiologa kinhta..dioti se oles tis suzhthseis auto vlepw..allaxte!:!::!: k otan lete gia SE oti einai ypertimhmena me xaroumena menou ktlp h nokia apo ti stigmh pou exei bgalei px. to 8800 sirocco me to shma ths bentley apanw h to shma ths lamborgini k kanei 1500 eurw e ekei na doume poios thelei na "arpaxei" k na koroidepsei pelates!! Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Εχεί και GPS :p - Βασικά συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Το C905 λανσάρεται σαν ( πρωτά απο όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του ) κορύφαιο καμερό-κινητό. Και αν είναι ίδια η ποιότητα των φωτογραφιών που θα τραβάει και η τελική έκδοση του μοντέλου.... Ε τι να πώ τότε. Μάτια έχουν όλοι και βλέπουν ποιά κινητά έχουν καλύτερη απόδοση. Δεν ύπηρξα ποτέ μου fanboy καμμίας εταιρίας. Mάλιστα θεωρώ τον... fanboyσμο ( ωραία λέξη :lol: ) σαν κάτι πάρα πολύ χαζό. Βλέπω πάντα τι προσφέρει κάθε εταιρία, ασχετώς πιά εταιρία είναι, και αναλόγως αγοράζω. Δεν υπερασπίζομαι καμμία εταιρία εφ'ορου ζωής, απο τη στιγμή που δεν της χρωστάω και τίποτα κίολας... Βλέποντας υπο αυτό το πρίσμα, έχω να πώ για την SE πως έχει βγάλει πολύ καλά μοντέλα κινητών στο παρελθόν ( μερικά θρυλικά μάλιστα, καθώς είμαι ακόμα κάτοχος ενώς Κ750 ), αλλά φαίνεται πως η μαμά-Sony νίωθει να απειλούνται οι άλλες σειρές μοντέλων της ( Cybershot, Walkman κλπ - ακόμα ίσως και το PSP ) απο τα κινητά πλέων. Με αποτέλεσμα να τα "κόβει"... δεν εξηγείται αλλίως. Μετά από αυτά που είπες, ετοιμάσου να διαβάσεις τα σχολιανά σου εδώ μέσα :lol: auto me tis foto min to sinexizete dioti an dn bgei sth telikh tou morfh dn mporoume na poume tpt,etsi eixe ginei k me to k800i..!kai oso gia tis siskeues nokia pou axizoun ta lefta tous gia peste m filoi m!to n95 einai logiko na kanei 750++ otan bgike?kai alllo toso to n96(na m peis exei k jet ski...)?kai otan erxomaste se antiparathesi mhn xrhsimopoihte sinexeia to idio montelo (E51)gia na lete oti h nokia exei bgalei axiologa kinhta..dioti se oles tis suzhthseis auto vlepw..allaxte!:!::!: k otan lete gia SE oti einai ypertimhmena me xaroumena menou ktlp h nokia apo ti stigmh pou exei bgalei px. to 8800 sirocco me to shma ths bentley apanw h to shma ths lamborgini k kanei 1500 eurw e ekei na doume poios thelei na "arpaxei" k na koroidepsei pelates!! Κάνε μια αναζήτηση στα μαγαζιά, κοίτα τι μοντέλα έχει η κάθε εταιρεία, σε τι τιμές και με τι value for money ratio και μετά έλα να συζητήσουμε όσο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Φιλε μου δε διαφωνω σε καποια απο αυτα που λες κ τωρα δεν εχω χρονο να μιλησω αναλυτικα.μιλας για τις συσκευες τις μουσικες της ΝΟΚΙΑ που ειναι διαφορετικες μεταξυ τους σε δυνατοτητες.οι διαφορες ειναι οτι μερικες ειναι s40 κ αλλες s60.λες οτι μπορουν να επεξεργαζονται τον ηχο κτλ πραγμα πραγμα που τον μεσο χρηστη δε τον νοιαζει ουτε θα ασχοληθει με αυτο.στο λεω αυτο λογο του wifi που λες.οσο αφορα τα walkman μη ξεχνας οτι κυκλοφορισαν τα w950 κ w960 που σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν ειναι διαφορετικα.οσο αφορα g700 κ g900 που λες τεχνολογια παλια εγω που χρησιμοποιω Ρ1 εχω να πω οτι ειναι πολυ μπροστα απο πολλα νοκια που κυκλοφορουν.περασα κ απο Ν95 Κ Ν82 που με απογοητευσαν. Με συγχωρεις αλλα μπορει κανεις να μην ασχοληθει με το τεχνολογικο κομματι της διαφοροποιησης σε σχεση με τα SE αλλα η διαφορα στην αποδοση ειναι αισθητη ακομα και με το πιο απλο ζευγαρι ακουστικα . Βεβαια , ενα ακομα πλεονεκτημα πολλων κατασκευαστων απεναντι στην SE ειναι η χρηση της 3.5mm θυρας για υποδοχη ακουστικων . Το W960 ειδικα ναι ειναι διαφορετικο , γιατι ο media player που εχει και γενικοτερα το UI στο multimedia κομματι της συσκευης κανει εμφανεστατη την ελλειψη ισχυς της συσκευης . Επισης ουδεμια ενισχυση , επεξεργασια δεν γινεται απο καποιο ολοκληρωμενο για αυτη την δουλεια ουτε σε αυτες τις συσκευες . Και μιας και μιλησα για τις τεχνολογιες που χρησιμοποιει ο καθε ενας απο τους 2 , ο ARM9 στα 189MHz λειτουργιας του NXPERIA που χρησιμοποιειται P990 , W960 , W950 , M600 , P1 και των G700 και G900 με το MBX lite που μπορει να "επιταχυνει" μονο 2D γραφικα και με εμφανως οχι ιδιαιτερα καλη αποδοση ειναι 1.5 παλαιοτερος σαν τεχνολογια απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του P990 και χρησιμοποιειται ακομα και στις αναλογες συσκευες του 2008 . Ο ΟΜΑP2420 της texas Instruments με τον ARM11 στα 330MHz και το κανονικο MBX για 3D accelerator πόυ μπορει να αναπαραγει απροβληματιστα Mp4 αρχεια βιντεο με H264 codec και εγγραφη βιντεο σε 640x480 με 30 καρε το δευτερολεπτο και απροβληματιστη αναπαραγωγη και divx αρχειων σε αξιοπρεπεστατες διαστασεις και bitrate , νομιζω οτι ειναι σαφως καλυτερη και νεοτερη τεχνολογια . Τα Ν93 , Ν93i , Ν95 , Ν82 που τον χρησιμοποιουν και ειναι σε μεγαλο βαθμο multimedia συσκευες εχουν πολυ μα πολυ καλυτερη αποδοση απο οποιοδηποτε SE σε αυτους και οχι μονο τους τομεις . Με πρωτο και σημαντικοτερο τον χρονο εκκινησης της συσκευης . auto me tis foto min to sinexizete dioti an dn bgei sth telikh tou morfh dn mporoume na poume tpt,etsi eixe ginei k me to k800i..!kai oso gia tis siskeues nokia pou axizoun ta lefta tous gia peste m filoi m!to n95 einai logiko na kanei 750++ otan bgike?kai alllo toso to n96(na m peis exei k jet ski...)?kai otan erxomaste se antiparathesi mhn xrhsimopoihte sinexeia to idio montelo (E51)gia na lete oti h nokia exei bgalei axiologa kinhta..dioti se oles tis suzhthseis auto vlepw..allaxte!:!::!: k otan lete gia SE oti einai ypertimhmena me xaroumena menou ktlp h nokia apo ti stigmh pou exei bgalei px. to 8800 sirocco me to shma ths bentley apanw h to shma ths lamborgini k kanei 1500 eurw e ekei na doume poios thelei na "arpaxei" k na koroidepsei pelates!! Επειδη ακριβως καμια εταιρεια δεν βγαζει συσκευες με γνωμονα και κριτηριο την αποψη οποιουδηποτε μα οποιουδηποτε γραφει σε ενα φορουμ στο ιντερνετ , για αυτο και συσκευες σαν την σειτα 8xxx της Νοκια θα υπαρχουν και θα συνεχιζουν να εχουν και πολυ καλες πωλησεις για την τιμη τους . Γιατι πολυ σωστα η Νοκια αναγνωρισε πολυ νωριτερα οτι υπαρχει ενα κομματι της αγορας που εχει διαθεσιμο το ποσο που απαιτειται για την αγορα μιας τετοιας συσκευης , και δεν ενδιαφερεται καθολου μα καθολου για τις δυνατοτητες του . Τους αρκει να εχουν μια συσκευη που να ξεχωριζει σχεδιαστικα και να μην ειναι απλα η "καλυτερη" εκδοση ενος παρομοιου κινητου , να ειναι κατα προτιμηση κατασκευασμενη και απο σχετικα καλα υλικα κατασκευης και αν ειναι δυνατον και απο υλικα που δεν χρησιμοποιουνται συχνα σε κινητα τηλεφωνα και επισης να εχουν μια διαρκεια ζωης στην αγορα που να δικαιολογει το κοστος αγορας τους . Η σειρα 8xxxx καλυπτει ολες αυτες και οχι μονο τις απαιτησεις ενος μικρου κοινου , και για αυτο και οχι μονο φυσικα και εχει πετυχει . Το να κατηγορησει καποιος την Νοκια επειδη προσφερει αυτες τις συσκευες και προσπαθει να επεκταθει σε μια ακομα κατηγορια χρηστων σε καμια απολυτως περιπτωση δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν αρνητικο για την εταιρεια . Τι παει να πει "βγαζει συσκευες των 1500 ευρω" ? Μπορει να το κανει , εχει την δυνατοτητα να τις κατασκευασει , εχει την δυνατοτητα να τις προμηθευσει στην αγορα και εχει και την δυνατοτητα να τις διαφημισει και να τις προωθησει οπως χρειαζεται για να πετυχουν και αυτο κανει . Οσο για την αναφορα του ΤΝ97 στο Ε51 καλα κανει και την συνεχιζει αφου ειναι ενα μονο απο τα παραδειγματα συσκευων για πιο καθημερινη αλλα και επαγγελματικη χρηση και ειναι μαλλον το καλυτερο παραδειγμα συσκευων αυτης της κατηγοριας . Σε συνδιασμο με τα Ε71 , Ε66 , Ε90 , Ε60 , Ε61 η συσκευη αυτη απευθυνεται σε ενα μικροτερο κομματι της αγορας στο οποιο η Νοκια εχει την οικονομικη δυνατοτητα να διαθεσει τα λεφτα που απαιτουνται για να σχεδιασει και κατασκευασει τις συσκευες αυτες για να καλυψει τις αναγκες αυτου του μικρου σε μεγεθος κοινου . Εκτος αν μπορεις εσυ να μου βρεις καποιο SE με wi-fi , smartphone , με τις ΡΙΜ (ξερεις τι ειναι αυτο? ) και οχι μονο , δυνατοτητες του Ε51 απο την SE σε τιμη χαμηλοτερη των 300 ευρω χωρις να ειναι καποιο UIQ που δεν τρελαθηκα να δοκιμασω να πω καν οτι ειναι αρχαιο πλεον , αλλα καμια απο αυτες τις συσκευες δεν πλησιαζει το form factor και το μεγεθος του Ε51 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Με συγχωρεις αλλα μπορει κανεις να μην ασχοληθει με το τεχνολογικο κομματι της διαφοροποιησης σε σχεση με τα SE αλλα η διαφορα στην αποδοση ειναι αισθητη ακομα και με το πιο απλο ζευγαρι ακουστικα . Βεβαια , ενα ακομα πλεονεκτημα πολλων κατασκευαστων απεναντι στην SE ειναι η χρηση της 3.5mm θυρας για υποδοχη ακουστικων . Το W960 ειδικα ναι ειναι διαφορετικο , γιατι ο media player που εχει και γενικοτερα το UI στο multimedia κομματι της συσκευης κανει εμφανεστατη την ελλειψη ισχυς της συσκευης . Επισης ουδεμια ενισχυση , επεξεργασια δεν γινεται απο καποιο ολοκληρωμενο για αυτη την δουλεια ουτε σε αυτες τις συσκευες . Και μιας και μιλησα για τις τεχνολογιες που χρησιμοποιει ο καθε ενας απο τους 2 , ο ARM9 στα 189MHz λειτουργιας του NXPERIA που χρησιμοποιειται P990 , W960 , W950 , M600 , P1 και των G700 και G900 με το MBX lite που μπορει να "επιταχυνει" μονο 2D γραφικα και με εμφανως οχι ιδιαιτερα καλη αποδοση ειναι 1.5 παλαιοτερος σαν τεχνολογια απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του P990 και χρησιμοποιειται ακομα και στις αναλογες συσκευες του 2008 . Ο ΟΜΑP2420 της texas Instruments με τον ARM11 στα 330MHz και το κανονικο MBX για 3D accelerator πόυ μπορει να αναπαραγει απροβληματιστα Mp4 αρχεια βιντεο με H264 codec και εγγραφη βιντεο σε 640x480 με 30 καρε το δευτερολεπτο και απροβληματιστη αναπαραγωγη και divx αρχειων σε αξιοπρεπεστατες διαστασεις και bitrate , νομιζω οτι ειναι σαφως καλυτερη και νεοτερη τεχνολογια . Τα Ν93 , Ν93i , Ν95 , Ν82 που τον χρησιμοποιουν και ειναι σε μεγαλο βαθμο multimedia συσκευες εχουν πολυ μα πολυ καλυτερη αποδοση απο οποιοδηποτε SE σε αυτους και οχι μονο τους τομεις . Με πρωτο και σημαντικοτερο τον χρονο εκκινησης της συσκευης . prwton to w960 dn einai sta 189 einai sta 208.. k exw dei etairies k gia auto lew oti h nokia exei ypertimhmenes syskeues kai kapoies fores malista poli anohta... Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 prwton to w960 dn einai sta 189 einai sta 208.. k exw dei etairies k gia auto lew oti h nokia exei ypertimhmenes syskeues kai kapoies fores malista poli anohta... το 208 που αναφερουν εφαρμογες σαν τον swiss manager ειναι η μεγιστη ταχυτητα λειτουργιας που δηλωνει σαν πληροφορια ο ιδιος ο επεξεργαστης δεν ειναι η συχνοτητα στην οποια λειτουργει . Δεν μου λεει κατι το "εχω δει εταιρειες" . Τι ακριβως θελεις να πεις με το εχω δει εταιρειες? Και φυσικα τι εννοεις οτι τιμολογει ανοητα? ανεφερες ενα παραδειγμα σου απαντησα σε αυτο , αν δεν εχεις αλλο παραδειγμα δεν ειναι επιχειρημα και απαντηση το "τιμολογει ανοητα..." γενικα και αοριστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 δεν ειμαι ουτε εναντιον νοκια ουτε υπερ σονυ.μπορει οι αριθμοι ποιυ λες να ειναι ετσι που ειναι οντως αλλα σαν χρηστης των δυο αυτων συσκευων δεν εμεινα ικανοποιημενος ειδικα απο Ν95.εγω απο σονυ περιμενω xperia πια.το c905 θα ειναι ενα καλο φωτοκινητο.καλυτερο η οχι δε με απασχολει.αν καλυπτει αυτους που θα το αγορασουν τοτε δεν υπαρχει λογος για γκρινιες. Αρκει βεβαια να μη παρουσιασει προβληματα του κ850 που δεν ειχα εγω αλλα παρουσιαστηκαν σε αρκετους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Αρκει βεβαια να μη παρουσιασει προβληματα του κ850 που δεν ειχα εγω αλλα παρουσιαστηκαν σε αρκετους. Τα όποια προβλήματα μπορεί να βγάλει το C905, λογικά, θα αφορούν τον slider μηχανισμό, άντε και την οθόνη. Δεν βρίσκω κάποιο άλλο εξωτερικό μέρος που μπορεί να χαλάσει. Για όλα τα άλλα (bugs, BROD κτλ) θα δούμε στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Το να λένε κάποιοι ότι η Nokia τιμολογεί ανόητα τις συσκευές της και να μην το στηρίζει κάπου το θεωρώ απλά χαζό...Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να προσπαθούμε να μειώσουμε κάποια εταιρία επηδή δεν μας αρέσει... Εγώ πχ ποτέ δεν υπήρξα φανατικός αγοραστής κάποιας συγκεκριμένης εταιρίας,όπως ποτέ δεν συμπάθησα τη SE...Και ένας από τους λόγους είναι το ότι κοστολογεί υπερβολικά τις συσκευές της όταν εμφανίζονται στην αγορά και μετά από λίγο καιρό η τιμή τους πέφτει κατακόρυφα(βέβαια αρκετές εταιρίες το κάνουν αυτό)...Και δεν πάω πολύ μακριά...Το W910 όταν πρωτοβγήκε έκανε 450 ευρώ και τώρα κάνει 230...Επίσης δεν βρίσκω κάποιον σημαντικό λόγο που να δικαιολογεί την τιμή του W980...Ενώ η Nokia έχει το 5610 που είναι πολύ ολοκληρωμένη συσκευή και σε καλή τιμή...Επίσης έχει και το 5320 που είναι καινούριο και σε πολύ καλή τιμή(με symbian)...Η SE είχε πάντα το ίδιο style κινητών...Ίδιες δυνατότητες,ίδιο menu με διαφορετικό σχεδιασμό...Έχει άπειρα μοντέλα με μικροδιαφορές που τα βλέπω και λέω<<ποιό απ'όλα είναι αυτό?>> πχ W660,V640,K660,K530,K550,W610...Πάνε οι εποχές που είχε πολύ καλές συσκευές(Κ750,W900)...Επίσης βάζει ένα λογότυπο τύπου <<Cyber-Shot>> ή <<Walkman>> για να ξεγελάει τους υποψήφιους και ενδεχομένος όχι τόσο ψαγμένους fun της...Kαι για νε μπώ στο θέμα κάνει μια προσπάθεια με το C905 να βγάλει το απόλυτο φωτο-κινητό,αλλά οι φωτό του δεν πείθουν(βέβαια εδώ θα ξανακούσω το γνωστό δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα,αλλά και εγώ αυτό περιμένω!Να υκλοφορίσει,να πιστούν όλοι ότι είναι μουφιά και τότε τα ξαναλέμε)και υπάρχουν ήδη κινητά που βγάζουν καλύτερες φωτό...Δηλαδή επικεντρώνεται κάπου για να φτάξει κάτι πολύ καλό και δεν τα καταφέρνει και άλλες συσκευές που έχουν πολύ περισσότερα πράγματα κάνουν ΚΑΙ αυτό καλύτερα(πχ INNOV8)Βέβαια από την στιγμή που πουλάει μαγκιά της... ps.Sorry για όλο αυτό το post,μπορείται απλά να το προσπεράσετε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Το*να χαρακτηριζεις ενα κινητο μουφα επειδη δε βγαζει τις καλυτερες φωτο ειναι το λιγοτερο ακυρο μη πω τιποτα αλλο.φτανεις στο αλλο ακρο χωρις να χεις αποδειξεις.γιατι μπορει να μη βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες αλλα μεσα στο ΤΟΠ 3 Θα ειναι.εκτος αν για σενα μονο το νουμερο ενα αξιζει κ ολα τα αλλα ειναι μουφες οπωσ ειπες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εκτός στο ότι εστιάζεο ΜΟΝΟ στη φωτό και δεν καταφέρνει να είναι το νούμερο 1(κάτι που θεωρώ αποτυχία από πλευράς SE),ο nervous έχει αναφέρει ότι βγάζει προβλήματα και θα το σουτάρει όπως ήρθε!!Για αυτό το αποκαλώ μουφιά... ΥΓ.Εγώ είπα την άποψή μου..Αν είναι να βρώ τον μπελά μου καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θα πέσουν να με φάνε ανακαλώ!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εκτός στο ότι εστιάζεο ΜΟΝΟ στη φωτό και δεν καταφέρνει να είναι το νούμερο 1(κάτι που θεωρώ αποτυχία από πλευράς SE),ο nervous έχει αναφέρει ότι βγάζει προβλήματα και θα το σουτάρει όπως ήρθε!!Για αυτό το αποκαλώ μουφιά... ΥΓ.Εγώ είπα την άποψή μου..Αν είναι να βρώ τον μπελά μου καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θα πέσουν να με φάνε ανακαλώ!!!! Καλημερα :) τονισα οτι με το c905 που ειχα στα χερια μου ειχα επιπλεον προβληματα (αυτο με τα πληκτρα) γι'αυτο και πηρε ποδι αμεσα . Απλως ετυχα σε faulty acceptance unit . Δεν παιζει να ειναι ετσι ολες οι συσκευες . Αν ειναι ετσι ,ζητω που καηκαμε .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 ευχαριστω nervous για την αμεση απαντηση γιατι ο φιλος δε κοιταει κ τα αλλα παιδια που εχουν τη συσκευη κ τη δοκιμαζουν προβλημα δε διαβασα να τους βγσζει αλλα εκατσε πανω μονο στο δικο σου μηνυμα.οσο για τις φωτο το οτι η σαμμυ βγαζει καλυτερο φωτοκινητο πρεπει να προβληματισει τη σονυ για το τι κανει λαθος αλλα να φτανεις στο αλλο ακρο δε νομιζω οτι ειναι υπερ σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 οσο για τις φωτο το οτι η σαμμυ βγαζει καλυτερο φωτοκινητο πρεπει να προβληματισει τη σονυ για το τι κανει λαθος Το θεμα ειναι ποτε αυτος ο προβληματισμος θα φτασει να αποδοσει και ... καρπους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Από εδώ μέσα το κινητό το έχουν 3 άτομα.Το 1 έχει πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο(ελπίζω να είναι το μόνο)και τα άλλα 2 δεν σείχνουν ενθουσιασμένα...Αυτό νομίζω κάτι λέει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Φιλε μου οι δυο φιλοι δεν ειναι ενθουσιασμενοι οχι επειδη ειναι μουφα οπως λες αρα προβληματικο αλλα επειδη δε προσφερει κατι διαφορετικο εκτος απο το wifi σε σχεση με Κ850... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Φιλε μου οι δυο φιλοι δεν ειναι ενθουσιασμενοι οχι επειδη ειναι μουφα οπως λες αρα προβληματικο αλλα επειδη δε προσφερει κατι διαφορετικο εκτος απο το wifi σε σχεση με Κ850... safws kai prosferei polla perissotera apo to k850..katarxhn to k850 trabage xalia fwto,toylaxiston oi fwto tou c905 fainontai aksioprepesteres...kai poly pio omorfo apo to k850 einai kai den tha gemizei thaxtylies,kai o fakos einai sthn svsth thesh xwris na mpainoyn ta daxtyla sto fako kai ston aisthitira..thes ki alla??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 safws kai prosferei polla perissotera apo to k850..katarxhn to k850 trabage xalia fwto,toylaxiston oi fwto tou c905 fainontai aksioprepesteres...kai poly pio omorfo apo to k850 einai kai den tha gemizei thaxtylies,kai o fakos einai sthn svsth thesh xwris na mpainoyn ta daxtyla sto fako kai ston aisthitira..thes ki alla??;) Φίλε μου είναι σαν να περιγράφεις το C902… και όχι το C905… ;) Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 kalispera paidia,pantos apo oti exo katalabei ego me ola afta pou exoun graftoi edo einai pos eno einai omorfo kai axipisto til. exei men polla pragmata pano tou alla exei kai ta elatomata tou.ota to eixa dei proti fora sto sait tis sony eipa afto tha paro.omos me ta paidia pou to exoun kai mas lene tis apopseis tous poli amfibalo an to paro.tha einai akrivo gia ta dedomena tou.kai oxi oti exo provlima xrimaton alla gia to sigekrimeno telika den tha ta doso. kai kati akoma.apo oti fenete kai stis foto kai genika sta idi iparxon kinita tis sony defteri camera den iparxei.kai gia mena afto einai mion tis megalo.xero pos exoume anaferthei se afto to thema alla ithela na po tin apopsi mou.kai min perimenoume na vgei se paragogi na to diapistosoume.euxomai vevaia na vgo kai psefteis se afto to thema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ποτε ερχεται ρε παιδια Ελλαδα ειπαμε? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παιδια 2 καμερα για βιντεο-κληση δεν εχει??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εχει χιλιοειπωθει.ΔΕΝ εχει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά, σύμφωνα πάντα με το (ελληνικό) site της sony-ericsson, υποστηρίζει videoκλήσεις, και μάλιστα από τις σχετικές φωτό, η ύπαρξη της μπροστινής κάμερας είναι εμφανής! Ίσως η αμερικάνικη έκδοση του τηλεφώνου να μην διαθέτει αυτή τη δυνατότητα ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ειλικρινα, διαβαζω αυτο το θεμα απο την εναρξη του κ ομολογω πως ειχε ενδιαφερον η διαφωνια -να το πω κομψα- σχετικα με τη μπροστινη καμερα του κινητου, αλλά, δεν αντεχω να ζησω τετοιο ντεζα βου παλι, μες στη ζεστη. γι'αυτό, προτου αρχισουν άλλοι να λενε "εχει" "δεν εχει" "μα έχει" "μα το κραταω στα χερια μου κ δεν εχει" "αφου εχει, εσυ φταις που δε τη βλεπεις" κλπ χαριτωμενα ας ανατρεξουν μερικες σελιδες πισω να δουν τι εχει ειπωθει ήδη. κ για να πω κ γω το καημο μου, ξερει κανενας αν αυτη η συσκευη θα τη φερει η βονταφον? ή θα γινει οπως με το g900 που αφου δε το'χουν δεν υπαρχει, οπως μου ειπε πωλητης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δε ξερω καντι συγκεκριμενο αλλα βαζω το χερι μου στη φωτια πως αποκλειεται να μη φερει η βοντα τη συσκευη.το ποτε απλα να σε απασχολει αφου συνηθως μενει τελευταια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Εχει χιλιοειπωθει.ΔΕΝ εχει.. λάθος.......υποστηρίζει..... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c905-2427.php Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts